صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 3330
تعداد نوشته ها : 3
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

بیانیه جامعه مدرسین در حمایت از دکتر احمدی‌ن‍ژاد آن قدر برای مخالفین دولت گران تمام شده که در تب و تاب لاپوشانی این واقعیت، به ناچار به جعل خبر از آیت‌الله فاضل لنکرانی که نزدیک به 2 سال است چشم از جهان فرو بسته اند نیز روی آوردند.

روزنامه اعتمادملی وابسته به رقیب انتخاباتی دکتر احمدی‌ن‍ژاد مدعی شد آیت‌الله فاضل لنکرانی در جلسه اخیر جامعه مدرسین جزو مخالفین حمایت از احمدی‌نژاد بوده اند! این روزنامه اصلاح طلب نوشت:«آیت‌الله فاضل‌‌لنکرانی که در این نشست مخالف حمایت جامعه مدرسین از احمدی‌نژاد بود، بارها انتقادات خود از عملکرد دولت نهم را اعلام کرده است. وی یک سال پس از روی کار آمدن احمدی‌نژاد خطاب به وی گفت: برای اینکه تشیع و اسلام محفوظ بماند باید اموری که در میان مردم از قداست مهمی برخوردار است، حفظ شود.»

این در حالی است که عبارت ذکر شده از آیت‌الله فاضل لنکرانی، در دیدار سال 85 رئیس جمهور با ایشان بیان شده و محتوای سخنان ایشان اصولا در نقد دولت نیست؛ بلکه در تذکر برخی مسائل به مسئولان کشور است. گفتنی است در این دیدار آیت‌الله فاضل تاکید کرده بودند:«همه ما و شما علاقه مند به حفظ انقلاب هستیم و پر واضح است که چنانچه مسئولی بر این اصول حرکت نکرده مورد نفرت بوده و مدیریت کشور باید به چنین حساسیت هایی توجه کند و این اعتقادات و چارچوب حکومت را حفظ نماید.»

ایشان همچنین تصریح کرده بودند: «حفظ اعتقادات مردم نه تنها از جنبه اعتقادی لازم است بلکه از جهت مملکت داری هم بسیار ضروری به نظر می‌رسد.برای اینکه تشیع و اسلام محفوظ بماند باید این امور که در میان مردم قداست دارد حفظ شود.»

روزنامه اعتماد ملی البته به همین میزان هم بسنده نکرد و ادعا کرد که شدیدترین انتقاد آیت‌الله فاضل‌لنکرانی به اظهارات مشایی در مورد دوستی با مردم اسرائیل باز می‌گردد! این در حالی است که انتقادات مطرح در خصوص مشایی مربوط به حدود 8 ماه گذشته است و آیت‌الله فاضل نزدیک به دو سال است که دار فانی را وداع گفته اند! این روزنامه در ادامه برای خالی نماندن عریضه برخی جملات فرزند آیت‌الله فاضل را به ایشان نسبت داد و نوشت: «این مرجع تقلید در نشستی گفت: ما خیلی تاسف می‌خوریم که 30سال از انقلاب ما می‌گذرد و یک شعار بسیار محکم که توسط امام(ره) مطرح شده و رهبر معظم انقلاب نیز خیلی قوی‌تر و محکم‌تر آن را دنبال می‌کنند و ملت‌های بیدار که در راس‌شان ملت ایران است آن‌را قویتر دنبال می‌کنند آنگاه یک فردی پیدا می‌شود و طوری حرف می‌زند که اول کسانی‌که از آن استقبال می‌کنند رسانه‌های صهیونیستی هستند.»

در عین حال روزنامه اعتماد ملی اقدام به انتشار مقاله ای به قلم عطاء الله مهاجرانی کرد که با گزارش نخست همین روزنامه در تعارض بود! با وجود اینکه جامعه مدرسین طی بیانیه ای حمایت اکثریت اعضای خود از محمود احمدی‌نژاد را رسما اعلام کرده است و آیت‌الله یزدی نیز در جمع خبرنگاران این بیانیه را مورد تاکید قرار داده اند، عطاء الله مهاجرانی مدعی شد که این نهاد حوزوی تا کنون در خصوص انتخابات کاملا سکوت کرده و سخنی نگفته است. این در حالی است که در گزارش همین روزنامه بر اعلام موضع جامعه مدرسین صحه گذاشته شده است.

عطاء الله مهاجرانی طی مقاله ای با عنوان "تنعم زین میان باد صبا کرد..." می‌نویسد: «بدیهی است که این انتخابات پایان دنیا نیست. البته در یک افق دور دست، به نفع اصولگرایان خواهد بود که در این مرحله پیروز نشوند تا تبعات خط ‌مشی دولت بیش از این گریبان آنان را نگیرد. سکوت جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین قم؛ نشانه‌های فاصله گرفتن از دولت است(!)»

او در ادامه در قامت یک ناصح دلسوز اصولگرایان نوشت:«اصولگرایان اگر به اصول پایبند باشند و نه جلوگیری از پیروزی رقیب به هر قیمتی، می‌توانند خط مشی تازه‌ای اتخاذ کنند تا کشور بیش از این با مسائل و بحران رویارو نشود. بیرون کشاندن کشور از این مخمصه کار آسانی نیست.»

گفتنی است در انتخابات گذشته، جامعه مدرسین نه تنها از احمدی‌نژاد حمایت رسمی نکرده بود، بلکه تعداد 24 نفر از اعضای آن یعنی نزدیک به نیمی از آنها طی بیانیه ای رسما حمایت خود را از رقیب دکتر احمدی‌نژاد یعنی هاشمی رفسنجانی اعلام کرده بودند. اما این بار پس از 4 سال حامیان احمدی‌نژاد در جامعه مدرسین نزدیک به دو سوم آراء را از آن خود کردند و این در حالی است که هاشمی رفسنجانی همچنان در قالب حمایت از کاندیداتوری میرحسین موسوی در صحنه حضور دارد.

اجماع نظر اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای اصلاح طلبان البته چندان خرسند کننده نبود؛ چرا که از دیر باز در آرزوی عدم توفیق این مجموعه در اعلام تصمیم نهایی خود نشسته بودند و البته سخنان آیت‌الله یزدی مبنی بر اینکه مجوز شرعی برای عبور از احمدی‌نژاد نداریم، نگرانی ها را تشدید می کرد. این همه در حالی است که همچنان برخی تلاش ها برای به اجماع نرسیدن جامعه روحانیت مبارز ادامه دارد.

سه شنبه بیست و نهم 2 1388
سم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله و رب العالمین و الصلاة علی سید الانبیاء محمد و آله سادة الاوصیاء المطهرین.
در جواب سئوال مکرر مربوط به انتخابات، [مطالبی ذکر می شود] با اشاره به آنچه در سال گذشته تذکر داده شده بود، از بیاناتی که اختصاص به زمانی و مکانی ندارد و در آنها تعیین توصیفی- که اتمّ و اعمّ و احسن و اکمل و ادوم از تعیین اسمی است- شده بود.

از « حذیفه » رضوان الله علیه مروی است، که فرمود:
« کانوا یسألون رسول الله عن الخیر و کنت أسأله عن الشر »؛ باید بدانیم
« شرّ» چیست و « اهل شرّ» کیست تا فرار از آن نماییم، و « خیر» چیست و
« اهل خیر » کیست تا به سوی آن فرار نماییم.
باید اهل انتخاب، در پیاده کردن کبریات در صغریات، و کلیات در جزئیات، روشن و با احتیاط باشند؛
و رضای خدای بزرگ را مقدم بر رضای غیر نمایند؛ و فحص از عقلای متدینین که اصلح باشند نمایند؛ و در روشنی توقف ننمایند و در تاریکی حرکت ننمایند؛
و از رشوه دادن و گرفتن ( شیوه دول کفر)، دور باشند؛
با متدینین از عقلا، که محیط به مسائل شرعیه و با ایمان اعتقادی و عملی، و پرهیزگار، و با تدبیر، و شجاعت، و اعتدال فکری و مسلکی، باشند و با غیر آنها سر و کار نداشته باشند، و مسلمانها را گرفتار نکنند و کاری نکنند که در پشیمانی از آن، تدارکی نیست.
از وطن فروشی و وطن فروشان که غایت محبت دول کفر است، دور باشید. عواقب وطن فروشان به دول کفر را، ملاحظه بنمائید! دیدیم و می بینیم که به محلل های خودشان، وفا نمی کنند، مگر تا زمانی که چاره ندارند، و پس از آن، جز پشیمانی و عاقبت سوء برای تابعین آنها نمی ماند.
باید بدانیم که هیچ نقصی در ممالک اسلامیه نیست که منسوب به دول کفر نباشد؛ و آنچه منسوب به آنها است، نقص در اسلام و ایمان است، یا منتهی به آن است.
غیر از معصومین(ع) کسی نمی تواند بگوید: « همه چیز را می دانم، با می بینم» و نمی تواند کسی بگوید:
« هیچ چیز را نمی دانم و همه جا تاریکم، بلکه هر عامل عادی، چیزهایی را می داند و باید حرکت کند و توقف ننماید، [و] بلکه باید از معلومات خود، مجهولات را استخراج نماید تا آنجا که بتواند؛ و چیزهایی را نمی داند و باید احتیاط و توقف و تفحص نماید تا به ندامت غیر مستدرک، مبتلا نشود.
و این مطالب برای جواب سئوال ها، [ ذکر شد] با اشتمال بر بیاناتی که اتمام حجت و تأکید آن است، تا آنکه علی العمیاء، یا به مسامحه، خود و دیگران از مؤمنین را، در گمراهی وارد ننماید.
کسانی که متحیر و مرددند، به آنها دستور داده شده و می شود:
ملاحظه کنید: کدامیک از دو حزب، با ولایت علی(ع) موافق با موافق تر است؛ و کدام، اعتقاد او عملاً انتظار مهدی(ع) را دارد یا متأکدتر است؛ کدام، تغییری در امور دینیه، داده یا نمی دهد؛ کدام، معتدل در فکر، یا متلوّن است در اعتقاد یا عمل؛ کدام، ملکه تقوی و صدق و ائتمان دارد، یا قوی تر است؛ کدام، در صفات، شبیه به کفر یا نفاق و کدام، دورتر است؛ و بالجمله، کدام، به خدای متعال و خاتم الأنبیاء و خاتم الاوصیاء « صلوات الله علیهم و عجل فرجهم » نزدیک تر است.
از خداوند عظیم، موفقیت همه مؤمنین را بر مرضیات او، و تجنب از مبغوضات او را در همه جا و در هر حال، می خواهیم.
  والسلام علیکم و رحمة لله و برکاته
الأحقر محمدتقی البهجة
11/ محرم الحرام/1418
دسته ها : انتخابات
دوشنبه بیست و هشتم 2 1388
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و الصلاة علی سید الانبیاء محمد و آله السادة الاوصیاء الطاهرین.
و بعد، چنانکه مکرراً، از شرکت در انتخابات، سئوال شده، در جواب آنها، آنچه اظهار شده است، بیان می شود:


این جانب، جهات سلبیه و اثباتیه را متعرض می شوم. کسانی که بنا دارند در رأی دادن و یا انتخاب شدن، شرکت نمایند، باید متذکر باشند، که کسانی حق انتخاب شدن و امین مردم با ایمان در مورد دین و دنیا بودن را دارند، که از رجال با عقل کامل کافی و ایمان کامل از شیعه اثنا عشریه و با علم به مسائل شرعیه در شخصیات و اجتماعیات و با شجاعت باشند؛
و از آنهایی باشند که در اظهارات و تروک، ( لا یخافون فی الله لومة الائم. سوره مائده/54 ) باشند؛
و از رشوه ها و تخویفات و نحو آنها دور باشند؛
نظر نکنند که تا به حال چه بود، بلکه نظر نمایند که از حال چه باید بشود و چه باید نشود؛
و باید پرهیزکار و خداترس باشند، اراده خدای تعالی را بر همه چیز ترجیح بدهند؛ اگر فاقد بعض صفات باشند، اهل ائتمان نیستند، و رأی دادن برای فاقدها بی اثر است، بلکه جایز هم نیست، مشکوک هم، متروک است.
تفحص هم، باید کامل باشد و بدون مداخله دوستی و دشمنی در امور نفسانیه باشد.
در حال رأی دادن و گرفتن، خدای عظیم را ناظر به تمام خصوصیات همه بدانند.
کسانی هم که واجد خصوصیات مذکوره باشند- که جایز باشد رأی دادن و گرفتن درباره آنها- واجب می شود با توانایی، اگر بدانند یا احتمال بدهند که فاقد بعض آنها، رأی خواهند گرفت.
ملاحظه نمایید دول کفر را [که] چگونه انتخاب می نمایند و انتخاب می شوند، و چه کسانی انتخاب می شوند، و از چه راه هایی انتخاب می شوند، و چه آرائی در مجلس های خودشان اظهار می کنند، و دولتهای آنها چه عملیاتی بر طبق قانون مملکت و بر خلاف قانون عقل و دین، حتی ادیان منسوخه آنها، انجام می دهند که فساد و افساد آنها بر همه عقلای دنیا آشکار است، [و] مخالفت نمایید با چگونگی کارهای آنها و چگونگی وسائل و اسباب و مسببات آنها، که مطابقت با هیچ دین اصل دار و هیچ قانون عقل پسند، ندارند.
 

عصمکم الله و ایانا من الزلات کلها بمحمد
و آله الطاهرین، صلوات الله علیهم اجمعین
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
 

دسته ها : انتخابات
دوشنبه بیست و هشتم 2 1388
X