رهبر جنبش اسلامی
"محمدیه " اندونزی تاکید کرد که
اندونزی نیازمند شخصیتی مانند رئیس جمهوری ایران است تا بتواند در برابر قدرتها ایستادگی کند.
به گزارش فارس به
نقل از خبرگزاری رسمی اندونزی "آنترا
"، "آمین رئیس "، رهبر جنبش اسلامی "محمدیه " و استاد دانشگاه
"گاجامادا "
که به "پدر اصلاحات اندونزی " مشهور است تصریح کرد:
اندونزی به رهبری مانند احمدی نژاد نیازمند است.
پروفسور
"آمین رئیس "
تاکید کرد: اندونزی
هم اکنون نیازمند رهبری قاطع و شجاع مانند
احمدی نژاد است تا در مقابل قدرت ها ایستادگی کند.
آمین رئیس که در
کنفرانس "دین در دنیای معاصر " در دانشگاه اسلامی دولتی
"شریف هدایت الله " در جاکارتا سخنرانی می کرد، بیان کرد: احمدی نژاد در مقابل سه قدرت بزرگ
صعنتی، سیاسی و رسانههای گروهی مقاومت میکند. به اعتقاد آمین رئیس قدرت های
صنعتی جهان منابع طبیعی را غارت می کنند، رسانه های عمومی نیز، دیدگاه توده ها را به سمت حمایت از قدرت های سیاسی و
رسانه ای سوق می
دهند.
آمین رئیس، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری
اندونزی، احمدی نژاد را به عنوان رهبری
ایده آل توصیف کرد و مردم اندونزی را به انتخاب رئیس جمهوری مانند او فراخواند. او ضمن انتقاد از روسای جمهور پیشین اندونزی معتقد بود: نباید مانند
دوره های گذشته، اندونزی به صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی وابسته گردد و از قوانینی که به نفع قدرت
های خارجی و به ضرر ملّت اندونزی در این
دوره ها تصویب شده، انتقاد کرد.
تاریخ : 21 فروردین 1388
از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی(ره) هیچ رئیس جمهور ایران بهاندازه دکتر احمدینژاد مورد توجه جهانیان قرار نگرفته است. پس میتوان پرسید که چرا دنیا به احمدینژاد توجه دارد؟
نواندیشی، عدالتخواهی، و توحیدگرایی سه محوری است که دکتر احمدینژاد بر آن تکیه دارد. به عبارت دیگر، در دنیایی که یک ابرقدرت و امپراتوری مانند شوروی سرنگون شد و یک ابرقدرت و امپراتوری دیگر مانند امریکا در آستانه افول است، در دنیایی که رهبران آن مقابل ظلم و بیعدالتی سخن جدیدی ندارند و سازمانهای بینالمللی مقابل زورگویی و قانونشکنی و جنگ سکوت اختیار کردهاند، و در دنیایی که اغلب سران مشروعیت خود را از دست داده و مورد اعتماد مردم خود نیستند، در چنین محیطی دکتر احمدینژاد پیام قابل شنیدنی دارد گرچه محتویات آن به گوش و مذاق بعضی سنگین و تلخ به نظر برسد. او مسایل و موضوعاتی را در سطح بینالمللی مطرح میکند که دیگران از اظهار آن ابا داشته و خودداری میکنند. دکتر احمدینژاد دنبال ریشههای درخت اختلاف و کشمکش است و نه شاخههای آن. او نظریهها، فرضیهها و پیشفرضیههای حاکم بر نظام جهانی را زیر سؤال میبرد و خواستار تأمل و تفکر در آنها می شود.
اصالت و نوآوری صحبتهای دکتر احمدینژاد همانقدر که قدرت و مشروعیت سلطه گران و دستگاههای تبلیغاتی آنها را به تکاپو انداخته است، افکار و مواضع و اندیشههای او نیز به همان اندازه در بین قشرهای مختلف ملل، به ویژه گروههایی که سالها تحت استعمار و استثمار بوده اند، هیجان فوق العادهای ایجاد کرده است. یک نگاه کوتاه به محور سخنرانی او در نیویورک این موضوع را به خوبی به اثبات میرساند: عدالت به جای زور و قدرت، کرامتهای انسانی، حاکمیت خداپرستی، زورگویی و رویگردانی از خدا به عنوان دو عامل اساسی چالشهای امروزی، نقض قوانین و حقوق بین الملل توسط قدرتهای بزرگ، نقض گسترده حقوق بشر توسط امریکا، فروپاشی خانواده و کاهش منزلت زن، توسعه تروریسم و اشغالگرایی توسط ایالات متحده، هجوم به فرهنگهای بومی و تحقیر ارزشهای ملی، گستره فقر و بیسوادی و محرومیت از بهداشت در سطح جهانی، نادیده گرفتن ارزشهای متعالی، ترویج فریب و دروغ و جنگ طلبی، و خاتمه یافتن موضوع هسته ای ایران.
متانت و مهارت دکتر احمدینژاد در ارتباطات عمومی و ابتکارات اطلاعاتی و مردمی او در حقیقت رئیس جمهور ایران را برای اولین بار به یک رسانه جهانی انسانی ارتقا داده است. برای رسانههای امریکا و دنیا اولویت سخنرانی و حضور دکتر احمدینژاد در نیویورک بر نشست مجمع عمومی تقدم داشت. اختصاص خبرهای روز و ستون مطبوعات به رئیس جمهور ایران نگرانی و اضطراب فوق العادهای در مقامات امریکایی ایجاد کرده بود که نظام امریکا کوشش داشت آن را پنهان نگاه دارد. جنگ سرد بین نظام امریکا و دکتر احمدینژاد یک نبرد رسانهای و اطلاعاتی است و تا امروز رسانههای امریکا هرچه کوشش کرده اند که رئیس جمهور ایران را به تله بیندازند، خود بیش از همه به تله افتادهاند. دکتر احمدینژاد در مدت کوتاه اقامت خود در نیویورک کوشش کرد از این زیرساختهای اطلاعاتی و رسانهای استفاده کرده و از طریق سازمان ملل و تریبون آن پیام خود را به جهانیان برساند و امریکا را در مقابل کشورهای جهان قرار دهد. به روایت مطبوعات امریکا 500میلیون نفر سخنان احمدینژاد را شنیدند، چیزی که دهههای قبل برای سران دولتها فقط یک آرزو و روِیا به نظر میرسید. دکتر احمدینژاد از بی نیازی ایران به تسلیحات هسته ای صحبت کرد و موضوع قرارگرفتن ایران و امریکا در مسیر جنگ را کم اهمیت دانست.
مهرورزی، اعتماد به نفس، و تبحر سخنوری دکتر احمدینژاد فوق العاده است. او در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل، این نشست جهانی را به یک دادگاه بین المللی تبدیل کرد که دادستانی آن را خود به عهده داشت. در دانشگاه کلمبیا خونسردی و متانت و گذشت او تحسین آور بود. حضور او در کلمبیا بحث و گفتمانی را در مجالس و محافل فرهنگی و علمی امریکا شروع کرده است که به عقیده من سالها ادامه خواهد داشت. در ملاقات با بیش از 70 نخبه برجسته امریکایی که قریب به سه ساعت طول کشید، دکتر احمدینژاد نقش یک استاد باتجربه و متبحر را ایفا کرد. و در گفتوگوی خود با علما و دانشمندان اسلامی مقیم امریکا و در سخنرانی خود در کلیسای نیویورک با پیشوایان و رهبران دینی مسیحی و یهود نشان داد که خاورمیانه و ایران خاستگاه ادیان الهی است و ایمان و عقلانیت منزلتی بس بزرگ در سنت اسلامی دارد. تکیه او بر خداپرستان، عدالت طلبان و مهرورزان بود.
تاریخ: مهرماه 1386
امام جمعه کرمان گفت: دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری ، مردمی و وتلاش بیوقفه از خصوصیات بارز او ست .
به گزارش ایرنا، حجتالاسلام سید یحیی جعفری در جمع نمازگزاران کرمانی افزود: تلاش بیوقفه و شبانه روزی رییس جمهوری حتی باعث تعجب اعضای کابینهاش شده است.
وی دکتر احمدی نژاد را فردی مذهبی و با ایمان
معرفی کرد و ادامه داد:
وی در سخنرانیهای خود در مسایل دینی و اسلامی از هر واعظ
و روحانی مسلط تر میباشد و تمامی صحبت
هایش در پایان به امام زمان (عج) منتهی میشود.
حجتالاسلام جعفری به استقبال باشکوه مردم کرمان از دور دوم سفر ریاست جمهوری به این استان نیز اشاره کرد و افزود: استقبال گسترده مردم از رییس جمهوری خود ، دشمنان این ملت به خصوص آمریکا و مستکبرین غرب را ناامید کرده است .
وی از مردم استان کرمان به دلیل این استقبال
باشکوه قدردانی کرد و گفت:
از تمامی مسوولان دستگاهها و به ویژه استاندار کرمان به
دلیل مدیریت و برنامه ریزی صحیح در این سفر تشکر میکنم.
امام جمعه کرمان ادامه داد: مردم استان کرمان موقعیتها را خوب درک می کنند و برای کسب سعادت، عزت و خیر در تمامی صحنهها حضور دارند.
حجتالاسلام جعفری در بخش دیگری از سخنان خود به ۲۹فروردین ماه، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ارتش قدرتمند کشور اقدامات بزرگی را انجام داده است.
خطیب جمعه کرمان با بیان اینکه ارتش امروز با ارتش پیش از انقلاب تفاوت اساسی دارد، اظهار داشت: با همت مسوولان و فرماندهان بلند پایه ارتش امروز ما شاهد ارتشی هستیم که از نظر ایمان، تقوی و فضایل معنوی به مرحله بسیار عالی و مهمی رسیده است.
حجتالاسلام جعفری تاکید کرد: بر خلاف گذشته که برای تهیه یک سلاح آر پی جی و ساده تر از آن باید تمام دنیا را میگشتیم ، امروز ارتش ما از نظر ساخت به سلاحهای پیشرفته وضعیت خوب و معتبری دارد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی 28/1/1388
به عنوان نمونه ای کوچک از این
رسیدگی ها به گزارش خبرنگار «ایران»
دکتر محمود احمدی نژاد دیروز در دیدار با جمعی
از معلولان در نهاد ریاست جمهوری
گفت: دولت به عنوان وظیفه، کارهای
بسیاری برای تک تک افراد اجتماع انجام می
دهد و معلولان را قشر عزیز جامعه می داند.
رئیس جمهوری خود را نماینده معلولان در دولت
دانست و اظهار داشت:
نخستین جلسه شورای عالی معلولان ایران در ماه جاری تشکیل خواهد
شد و استانداردسازی و قانون بازنشستگی
معلولان را در دولت به صورت جدی دنبال می کنیم و مصوبات این قوانین را تا پایان سال جاری اعلام خواهیم
کرد. وی تأکید کرد: به منظور حمایت و بررسی
مشکلات معلولان جلسه بعدی هیأت دولت با حضور رئیس سازمان بهزیستی برای رفع این مشکلات تشکیل می
شود.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به این که واژه
«معلول» مورد پسند این افراد نیست، اظهار
داشت: دولت، رسانه و سازمان بهزیستی باید
واژه دیگری را برای این عزیزان پیدا کند و
باید فرهنگ سازی درباره این واژه از طریق مطبوعات و رسانه انجام شود و نگرش های جامعه درباره این قشر تغییر
یابد. رئیس جمهور همچنین گفت: در طول
تاریخ، قدرتمندان و حتی دانشمندانی آمده اند که وجودشان برای بشر جز فساد و تهدید چیز دیگری به ارمغان نیاورده اما
افرادی به ظاهر ناتوان در گوشه ای
دورافتاده در این جهان بوده اند که همه وجودشان در خدمت بشریت بوده است.
دکتر احمدی نژاد تأکید کرد: امروز ما موظفیم هم خودمان در این مسیر حرکت کنیم هم دیگران را به این مسیر
دعوت کنیم که تنها راه رفع همه کمبودها و
نقص ها پیوستن به مسیر متعالی و دوران درخشان و پرافتخار است. وی با
اشاره به این که امروز بشر تشنه فرهنگ دوران ظهور است، دورانی که در آن همه انسان ها به کمال می رسند، افزود: هر جا می رویم و هر جا گفت وگو می کنیم، می بینیم وصف دورانی که ما دنبال آن
هستیم، در میان آن قشر تجلی دارد و کشور
ما پرچمدار این فرهنگ است و ما باید از این فرصت استفاده کرده و پیام این حقیقت را به همه جهان برسانیم.
در این جلسه، رئیس انجمن حمایت از معلولان پیشنهاد احداث ۱۲۷۹ مسکن را برای قشر معلول کشور به رئیس جمهور داد که دکتر احمدی نژاد هم وزیر مسکن را مسئول مستقیم پیگیری این طرح کرد که تا سال آینده این منازل ساخته شود. همچنین در این دیدار از سرپرست مؤسسه اطلاعات، رئیس سازمان وظیفه نیروی انتظامی کشور، مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما و مدیر شبکه ۵ تهران به دلیل حمایت و اجرای قانون جامع حمایت از حقوق معلولان تقدیر و به آنها تندیس یادمان شهید فیاض بخش اهدا شد
همچنین نمونه دیگری از این دیدارها توسط مجریان و وزیران دولت ایشان :
ساعت 7:30 شب چهارشنبه 15 بهمن 1387 رییس سازمان بهزیستی میهمان 5 دانشجوی نابینا است که دانشجویان معلول دیگری نیز در این جمع شرکت کرده اند تا با دیدار رییس سازمان بهزیستی، مشکلات و مسائل پیش پای خود را بازگو کنند و راه حلی برای دردهای خود بیابند.
در این دیدار رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولین می می گویند: رییس سازمان بهزیستی با حضور در جمع ما حسن نظر به دانشجویان معلول را نشان دادند. و این اولین بار نیست که وی در یک جمع صمیمی در بین معلولان حضور پیدا می کند. این نشانه این است دولتمردان و مسئولین دولت احمدی نژاد واقعا در کلام نیست که بگویند ما مردم مدار هستیم، بلکه واقعا این به صورت عملی برای ما آشکار شده است. به خصوص در سازمان بهزیستی که سازمانی مرتبط با معلولین و اقشاری از جامعه است که نسبت به دیگران وضعیت ضعیف تری دارند و آسیب پذیرتر از دیگرانند.
لذا آنگونه که واضح و روشن است رسیدگی به امور مختلف اقشار دارای معلولیت برای دکتر احمدی نژاد مهم و حیاتی می باشد همچنین تاکنون بسیاری از مشکلات و معضلات اقشار دارای معلولیت از توجه و حس مسئولیت ایشان و همکارانشان حل شده است.
از جمله مشکل کمبود سهمیه بنزین سرویسهای ایاب ذهاب معلولین در سال 86 که مشکل بسیار حاد و بزرگی بود منجر به تعطیلی سرویسهای مخصوص معلولین شده بود و تا چندین ماه تمامی معلولان را خانه نشین کرده بود توسط دستور دکتر احمدی نژاد حل شد و سرویسهای ایاب ذهاب معلولین دوباره فعالیت خود را آغاز کردند.
آقای دکتر احمدی نژاد طی این چند سال سفرهای زیادی به اقصی نقاط کشور داشتند و از نزدیک با آحاد مختلف جامعه دیدار و گفت وگو کردند و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شده و پای درد دلهای مردم نشسته اند و این خود وظیفه مهمی است که تمامی مسئولین دولتی باید بدان عمل نمایند.
به همین دلیل مردم ایشان را از نزدیک می شناسند و این نشان دهنده روحیه مردم داری ایشان است. موافقان حضور آقای احمدی نژاد در عرصه ریاست جمهوری تنها به عده ای خاص منحصر نمی شود. کما اینکه ایشان هم در میان عامه مردم هوادارانی دارند و هم در میان اقشار دانشگاهی و مجامع دانشجویی و روشنفکری و .....
مردم دکتر احمدی نژاد را می شناسند و ایشان را دوست دارند. مضاف بر اینکه عملکرد آقای دکتر احمدی نژاد مورد تایید مقام ولایت حضرت آیت الله خامنه ای نیز قرار دارد. زیرا دکتر احمدی نژاد به خوبی توانمندی ها و توجه شایانش به آرمانهای امام و رهبری و تاکیدش بر ارزش های نظام را نشان داده است.
همچنین حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس جمهور و هیأت دولت،فرمودند: پایبندی دولت نهم به اصول و ارزشها، عدالت خواهی، شوق خدمت به مردم، پرکاری و تلاش، شجاعت و قاطعیت، برخورداری از «روحیه تحول گرایی و اصلاح حقیقی» و ایستادگی در برابر زیاده طلبی های استکبار را از ویژگیهای برجسته دولت آقای احمدی نژاد برشمردند و با توصیه به دولت برای توجه بیشتر به برخی مسائل تأکید کردند: خدمت به مردم، توفیق بزرگی است که باید با تلاش و فعالیت گسترده تر، شکر حقیقی آن را به جا آورد.
و این خود نشانگر این مطلب است که دکتر احمدی نژاد و دولتش در مسیر رسیدگی به مشکلات و درددلهای مردم موفق بوده اند و دولتی مردم دار را اجرا و اداره کرده اند.
توجه رئیس جمهور به اقشار مختلف جامعه
رئیس جمهور ممکلکت اسلامی باید خصوصیات پیامبر اسلام را دارا باید. زیرا مگر خصوصیاتی بهتر و والاتر از خصوصیات پیامبراسلام وجود دارد؟ لذا رئیس جمهور باید فردی ساده و بیآلایش ، مهربان و قاطع باشد. همچنین لازم است خط مشی اصلی دولت خود را در راستای مبانی انقلاب اسلامی ایران و بالا بردن سطح رفاه مردم قرار دهد.
رئیس جمهور باید حامی مردم کشورش از هر قشر ، حامی آداب و رسوم مردمش ، حامی فرهنگ و دین و اخلاقی اسلامی و مردم پسند داشته باشد. همچنین باید حامی منافع تمامی اقشار جامعه از هر دین و مذهب و یا آداب و رسومی باشد. یک رئیس جمهور خوب و ایده آل نه تنها به قشر فقیر جامعه و کشورش اهمیت و توجه زیادی داشته باشد بلکه کشورهای فقیر و مردم ضعیف دنیا را نیز در نظر بگیرد و درصدد کمک به محرومان و ستمدیدگاه گامهای موثری بردارد.
رئیس جمهور باید به درددلهای مردم و اقشار مختلف جامعه گوش دهد و درصدد حل مشکلات مردم کشورش از هیچ کوششی کوتاهی نکند. برای حل مشکلات و معضلات زندگی معلولان و جانبازان تلاش نماید و فرهنگ جامعه و مسئولین را به نحوی اصلاح نماید که به حصوص شهروندی معلولین و جانبازان نیز ارزش قائل باشند و برای حل مشکلات این قشر تلاش نمایند.
رئیس جمهور باید با تمامی اقشار فرهنگی، هنرمندان، مسئولان، فرهنگیان، کارمندان دولت و بخش های خصوصی و بالاخص مردم عوام جامعه ارتباط های مستقیمی داشته باشد و از نزدیک پای درددلهای مردم بنشیند تا مردم احساس کنند که واقعا حامی خوب و مصلحی دارند. و تمامی این خصوصیات در این چهار سال از دکتر احمدی نژاد دیده شده و ایشان تاکنون در رفتار با اقشار مختلف جامعه خوش درخشیده اند.
اولین خصوصیت بارز یک رئیس جمهور ایده آل این است که دولت او، واقعاً یک دولت کار باشد ؛ دولت تحت اداره اش دولت حرکت و اقدام باشد؛ و به گفته مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای انرژى و نشاطِ و کار در دولت دکتر احمدی نژاد، یک امر روشن و برجسته است.
خصوصیت و امتیاز دوم یک رئیس جمهور ایده آل اینست که شعار و گفتمان کلى دولتش منطبق بر شعار و گفتمان امام و منطبق بر شعارها و گفتمانهاى انقلاب باشد و این خیلى چیز با ارزشى است. همچنین روند غربباورى و غربزدگى در آن نفوذ نداشته باشد.
رئیس جمهور باید براى تحول آفرینى جرأت داشته باشد و برای رسیدن به تحول در جامعه اقدام کند. همچنین حالت دلیرى در مقابل مشکلات داشته باشد و تصمیم بگیرد که براى رفع مشکلات اقدام بکند، لذا این هم چیز با ارزشى است که این خصوصیات بازهم خوشبختانه به عقیده رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله خامنه ای با دولت دکتر احمدی نژاد کاملا منطبق هست.
خصوصیت سوم هم روحیه ى مردمى و خاکى بودن رئیس جمهور و دولتش است، زیرا ساده زیستى - بخصوص در خود آقاى رئیس جمهور - بسیار خوب و شایسته می باشد.
همچنین مردم داری و مشارکت در امور فرهنگی و اجتماعی یکی از صفات بارز و مثبت در یک رئیس جمهور ایده آل می باشد زیرا امور مرتبط با جامعه بالاخص مرتبط با مردم باید برای رئیس جمهور مهم و حیاتی باشد.
رفتار مدیران مبتنی بر معیارهای اخلاق اسلامی باشد
کاملترین انسانها از نظر ایمان کسی است که اخلاقش از همه نیکوتر باشد، زیرا حسن خلق یکی از ویژگیهای انسان مؤمن است و در مدیریت حاکمان اسلامی تأثیر فراوان دارد.
یکی از اصول مسلم قرآنی، مسأله با اهمیت اخلاق اسلامی است که بخش عمدهای از برنامههای دین را تشکیل میدهد. پیامبر اسلام(ص) در بیانی فرمودند: «اکثر کسانی که از امت من به سوی بهشت میروند، کسانی هستند که دو ویژگی داشته باشند؛ یکی تقوای الهی و دیگری حسن خلق» و در دعایی که از آن حضرت وارد شده است از خداوند متعال، اخلاق حسنه و دوری از منکرات اخلاقی را درخواست میکنند.
قرآن کریم نیز زیبایی اخلاق پیامبر نور و رحمت را میستاید و ایشان را بهعنوان برترین الگو برای انسانهای اهل کمال و سعادت معرفی میکنند. و به نظر من نیز اداره کنندگان یک جامعه اسلامی باید خصوصیات اخلاقی توصیه شده از نظر ائمه معصومین بالاخص حضرت محمد مصطفی (ع) را داشته باشند لذا اعتقاد دارم دکتر احمدی نژاد نیز با توجه به حسن اخلاق نیکو و روحیه مردم داری از این خصوصیت برخوردار می باشند.
رای من دکتر احمدی نژاد است ، زیرا ایشان پس از ورود به نهاد ریاست جمهوری رویکرد بسیار خوب و مردم پسندانه ای در پیش گرفت و با تاکید بر لزوم ایجاد تحولی بزرگ در سیستم ، عزم به شکستن فاصله های به وجود آمده بین مدیران و مردم در استان ها جزم نمود و اقدام به ابتکارسفرهای استانی هیات دولت و حضور مستقیم در جمع مردم و برخورد چهره به چهره با آنها که در دولت های گذشته کمتر به آن بهایی داده می شد، نمود.
رای من دکتر احمدی نژاد است ، زیرا ایشان مردمی را که به واسطه محرومیت های فرهنگی و سیاسی در اقصی نقاط کشور از بسیاری از حقوق اساسی خود محروم مانده بودند ، از حاشیه به متن آورد. در واقع اگر در گذشته رییس جمهور از طریق نامه های مسئولین استان ها، با مشکلات مردم آشنا می شد امروز هیات دولت خود به صورت مستقیم وارد کار شده و مشکلات را از زبان خود مردم می شنود.
رای من دکتر احمدی نژاد است ، زیرا این نگرش حاصل منطق باور دکتر احمدی نژاد مبنی بر لزوم آشنایی نزدیک با درد و رنج مردم سراسر کشور و دوری از مرکز محوری و مرکز نشینی (ویلانشینی) که نتیجه نظام حجیم بوروکراتیک است ، می باشد.
و بالاخره رای من دکتر احمدی نژاد است ، زیرا مقام معظم رهبری بر همین مبنا با ستایش از روحیه پرکاری و خستگی ناپذیری دولت نهم فرمودند: این دولت انصافا دولت پرکار و در بعضی از خصوصیات نمونه است. زیرا رییس جمهور، وزیر و مدیران ارشد اجرایی کشور به شهرهای مختلف می روند. این رفتن به شهرها خیلی تاثیر دارد زیرا این خیلی چیز با ارزشی است و انسان احساس می کند که تحرک و نشاط و فعالیت و اقدام در این دولت محسوس است و در خدمت به مردم جدیت وجود دارد.
رای من دکتر احمدی نژاد است