نام عباس (علیه السلام)به عددحروف ابجدبرابراست با133،وباب حسین (علیه السلام)

نیزبه عددحروف ابجدبرابراست با133،وکسانی که ازعلم حروف واعدادآگاهی دارند

هیچ گاه این مطلب راتصادفی نمی دانند،بلکه حکایت ازرمزورازی است که حضرت ابالفضل (علیه السلام)

راباب الحسین(علیه السلام)درعلم ازلی دانسته اند.ازختومات مجرب برای برآورده شدن حاجات ورفع گرفتاری ها گفتن این جمله به عددحروف اسم عباس (133مرتبه)است."یاکاشف الکرب عن وجه اخیه الحسین(علیه السلام)اکشف کربی بحق اخیک الحسین(علیه السلام) می باشد.

الخصائص االعباسیة،آیت الله کلباسی نجفی ص75

 

 

دسته ها : مذهبی
چهارشنبه شانزدهم 5 1387
شعبان که مه سرورهرمردوزن است
روشن زفروغ جلوه چهارتن است
 
هم مولدعباس وحسین است وعلی
هم مولدپاک حجة بن الحسن است
******
رسول اکرم (ص) فرموده ‏اند: « آگاه باشید که رجب ماه پروردگار است و شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است .»
دسته ها : مذهبی
دوشنبه جهاردهم 5 1387

 اما در بزرگترین نشست دیپلماتیک سال 2006 یعنی نشست گروه8 G در سن پترزبورگ؛ بوش هم نشان داد که از کلینتون درس عبرت نگرفته است و آن‌طور هم که تظاهر می‌کند سر به زیر و اهل خانه و خانواده نیست.
در این نشست در حالی که رهبران 8 کشور صنعتی جهان پشت میز خود نشسته بودند، ناگهان جورج بوش پشت صندلی آنگلا مرکل قرار گرفت و در حالی که رهبران دیگر کشورها به او نگاه می‌کردند، چند ثانیه‌ای گردن مرکل را ماساژ داد، در گوش مرکل چیزی گفت و سپس در جای خود نشست، این اقدام بوش جنجال‌هایی را برانگیخت.

مارتا وتسون، یکی از فعالان حزب دموکرات در این باره گفت: «می‌توان از فیلم‌های این اقدام بوش برای تربیت صحیح دیگران استفاده کرد و نشان داد که رئیس جمهور نباید چنین کارهایی را بکند.»

روزنامه سیاتل پست اینتلیجنسز امریکا نیز رفتار جورج بوش را خجالت‌آور و نپذیرفتنی توصیف کرد و اولگا وایوز، معاون رئیس سازمان ملی زنان امریکا در این باره گفت: «رئیس‌جمهور با این اقدام خود، اعتبار امریکا را زیر سوال برد. این رفتار بوش من را شرم زده کرد.»

اما این خانم آنگلا مرکل هم چندان سر سنگین نیست و نمی‌توان هم کاسه و کوزه‌ها را بر سر بوش شکست.
زمانی که این خانم  به عنوان میهمان افتخاری پادشاه گارالد پنجم و ملکه سونی در مراسم حضور داشت لباسی پوشید که موجب حیرت همگان  شد. اما با پررویی اعلام کرد که  هرگز تصور نمی‌کرده است که  لباسش چنین واکنشی منفی را در برداشته باشد و تا حدی تعجب نیز کرده است.

رئیس‌جمهور خلافکار اسرائیل

ماجرای قصاب اسرائیلی هم که موجب شد وی از ریاست جمهوری  تشریفاتی‌اش استعفا کند، در نوع خودش جالب است.

جریان از این قرار بود که موشه کاتساو به یکی از منشی‌های دفترش نظر بد داشته و البته کار را به همین جا ختم نکرده است! این خانم که با تعریف کردن خاطرات آن‌چنانی‌اش، موشه قصاب را حسابی به دردسر انداخت، بعدتر در دادگاه گفت که قصاب همیشه به او می‌گفته که نزد زنش هم به یاد این خانم است.

اما ماجرای رسوایی اخلاقی «کاتساو»،، پس از شکایت یکی از زنانی که برای «کاتساو» کار‌ می‌کرد، آغاز شد. این زن با مراجعه به پلیس ادعا‌ کرد «کاتساو» او را تهدید کرده اگر به ارتباط نامشروع با او تن ندهد، او را از کار بیکار می‌کند.

چندی بعد، شکایتی مشابه، از یکی دیگر از کارمندان زن وزارت توریسم اسرائیل دریافت شد. علاوه بر این 2 شکایت، 4 شکایت دیگر هم مطرح‌ شد که تحقیقات درباره آنها به این دلیل که آن شکایت‌ها مشمول مرور زمان می‌شدند، انجام نشد.

پس از آن‌که ادعاهای شاکیان توسط پلیس استماع شد، پلیس علاوه بر بازجویی از او خانه‌اش را نیز گشت و در حین تحقیقات پلیس، اتهامی دیگر به اتهامات «کاتساو» اضافه شد و آن، استراق سمع و جاسوسی «کاتساو» از کارمندانش بود.

 رسوایی اخلاقی «کاتساو»، ضربات سختی به نهاد ریاست‌جمهوری اسرائیل وارد کرد و موجب محاکمه و بازخواست او شد.

منبع:جام جم

 

 

دسته ها : نشریات
سه شنبه بیست و چهارم 2 1387

جام جم آنلاین: یک روانشناس آلمانی با ابداع آزمایش جدیدی نشان داد که آدرس پست الکترونیک نوجوانان می تواند شخصیت درونی آنها را نشان دهد.به گفته این محقق با توجه به این مسئله که پست الکترونیک نوجوانان از حروف، اعداد و یا نقاط قطع (نقطه و زیرخطر) تشکیل شده باشد می توان به خصوصیات رفتاری و شخصیتی آنها پی برد.
به گزارش خبرگزاری مهر، "میتیا بک" استاد روانشناسی دانشگاه لیپزیگ آلمان از حدود 100 دانشجوی خود خواست که تست عجیبی را از نوجوانان بگیرد. در این تست، دانشجویان باید شخصیت 559 نوجوان را از طریق حروف ساده آدرس پست الکترونیکی آنها ارزیابی می کردند.

نتایج این بررسیها که در نشریه Journal of Research in Personality منتشر شده است نشان می دهد که این روش تاحد قابل توجهی می تواند شخصیت درونی نوجوانان را نشان دهد.

به گفته این محقق با توجه به این مسئله که پست الکترونیک نوجوانان از حروف، اعداد و یا نقاط قطع (نقطه و زیرخطر) تشکیل شده باشد می توان به خصوصیات رفتاری و شخصیتی آنها پی برد.

به خصوص این ارزیابیها می تواند در نشان دادن جنبه های خاص شخصیتی نوجوانان شامل صداقت، دیانت و یا خودشیفتگی بسیار موثر باشد. این درحالی است که کمترین انطباق شخصیت با آدرس ایمیل مربوط به جنبه های درونگرایی است.

نتایج این تحقیقات نشان می دهد که چگونه در عصر ارتباطات دیجیتالی حتی یک آدرس ساده پست الکترونیک نیز می تواند به عنوان یک وسیله مهم در شناخت شخصیت افراد مورد استفاده قرار گیرد.

متخصصان کشف کردند:
ایمیل، عامل مهم ‌فشار روانی
جام جم آنلاین: متخصصان عقیده دارند نامه الکترونیک یا «ایمیل» یکی از آزاردهنده‌ترین عوامل فشار روانی در دوران کنونی است. رادیو بی‌بی‌سی روز شنبه در گزارشی با اعلام این خبر گفت: در انگلیس در هر دقیقه دو میلیون ایمیل یعنی چیزی در حدود 3 میلیارد ایمیل در روز فرستاده می‌شود.
 

این تعداد که هزینه و انرژی زیادی از افراد می‌گیرد نشانگر آن است که یک سوم کارکنان اداری در انگلیس از حجم زیاد ایمیل دچار فشار روحی می‌شوند و هزینه مادی رسیدگی به آنها نیز فراتر از میلیونها دلار است.

شرکت‌های زیادی مجبور شده‌اند که از کارکنان خود در مقابل بمباران ایمیل‌ها محافظت کنند.

برخی از این شرکت‌ها «مشاوران ایمیل» استخدام کرده‌اند و برخی یک روز در هفته را «روز بدون ایمیل»  درنظر گرفته‌اند.

شاید در سال 1971 که نخستین ایمیل ارسال شد مخترع آن نمی‌توانست تصور کند این وسیله تا این حد وارد زندگی روزانه انسانها شود و با تغییر نحوه ارتباط، نوع کار کردن را نیز تغییر دهد.

البته ایمیل مشکلات خودش را نیز دارد و اگر خطایی در آن وجود داشته باشد در کمتر از 80 ثانیه به هر نقطه از دنیا می‌رسد و می‌تواند دردسر ساز شود.

برآوردها نشان می‌دهد هر نفر سالانه حدود 52 ساعت صرف دور ریختن ایمیل‌های ناخواسته و مزاحم می‌کند و به همین دلیل شاید بزرگترین معضل، ایمیل باشد.

حضور 24 ساعته ایمیل‌ها باعث تشویش و اضطراب می‌شود و به همین دلیل متخصصان، ایمیل را یکی از آزاردهنده‌ترین عوامل فشار روانی در دوران کنونی ارزیابی می‌کنند.

با این حال آنها بر این باورند که با استفاده از تمهیدات مختلف می‌توان زیان‌های ایمیل را به حد قابل توجهی کاهش داد.

تمهیداتی چون نصب نرم‌افزارهای ضد ایمیل‌های ناخواسته و مزاحم، انتخاب هدفمند دریافت‌کنندگان ایمیل، پرهیز از ارسال ایمیل‌های جعلی و دقت حضور در متن ایمیل شاید بتوانند تا حدودی آرامش را به ما بازگرداند.

ایرنا

 

 

 

دسته ها : نشریات
دوشنبه بیست و سوم 2 1387

 الهى!... کعبه و محراب ، نشانه است، معبود، تویى!

درس و کتاب، بهانه است، مقصود، تویى!

الهى!... توفیقمان ده که در میدانِ عِلم، پرچم عمل افرازیم و در ساحل خلوص ، لنگر اندازیم.

الهى!... علمى که به تو نرساند، وبال است و ثمره اش تنها قیل و قال.

از علمى که تکبر آورد، چه سود؟ و فضلى که تفرعُن آورد، عدمش به ز وجود.

الهى!... در درگاه بلندت، تا کسى «میرزا کوچک» نشود، «آقا بزرگ» نگردد. تا ما را اهل ضمیر نکرده اى، ظاهر مکن.

الهى!... توفیق ده که بر نفس خویش، امیر شویم، ضمایر ما را به خودت برگردان، تا روشن ضمیر شویم.

الهى!... آنان که در پى مریدند، اگر در پى «مراد» روند، «راد» شوند. در روز حشر، «رضاى مراد» به کار آید، نه «عطاى مرید»!

الهى!... تو را به مرادى پذیرفته ایم، ما را به مریدى بپذیر ... یا مرادَ المُریدین!

الهى!... آنان که «ماهیت» را فداى «وجود» مى کنند، خامند، ناپختگانِ وادى سلوک، در پى نان و نامند و از شراب طَهور، قانع با باده و جامند.

الهى!... چنان کن که دنیا را خرج «دین» کنیم، نه دین را خرج «دنیا»!

الهى!... عروس علم و تقوا را در چشم ما چنان بیاراى که در پى عجوزه دنیا نرویم و حجله دلها را از غیر خود چنان بپالاى، که در حریمش راه به نامحرم ندهیم.

الهى!... در ایمان به هدف، بى تزلزلیم. اگر هدایت تو نباشد، گرفتار دور و تسلسلیم.

الهى!... بعضیها «معانى» نخوانده به «بیان» مى پردازند و خود و دیگران را به زحمت مى اندازند . یکى به لفظ مى نازد، یکى به معنى، یکى به «دَرْک» مى اندیشد، یکى به «مَدرک».

الهى!... حرکتمان را برکت و سکونمان را حرکت عطا کن.

الهى!... به قرب خود راهمان ده، بى پناهیم، پناهمان ده.

الهى!... اگر نقابداران، نقاب از چهره برگیرند، باید حساب و کتاب، از سر گیرند.

الهى!... خالصان، خواسته خود را به خاطر خدا، فدا مى کنند و جلد «ریا» را از دفتر اعمال، جدا مى کنند.

الهى!... نصیرمان باش، تا بصیر گردیم، بصیرمان کن تا از مسیر بر نگردیم، آزادمان کن، تا اسیر نگردیم، گاهى تو را گم مى کنیم، مددى کن تا خویش را گم نکنیم، تنها رضاى تو را جوییم و «خطّ عمل» را با «آب ریا» نشوییم.

الهى!... تو آنى که حَجَر را گوهر کنى و عَرَض را جوهر! قلوب قاسیه را نرم کن و جانهاى سرد را گرم.

الهى!... دل مشتقّ و چشم جارى عطاکن، جان را شیفته صاحبِ «هل اتى » و «لافتى » کن.

الهى!... غیب در نظر تو حضور است و باطن و نهان در علم تو، ظهور. ما را با «جهان غیب» آشنا کن، ضمایر غایب را به ظهور برسان و ذائقه جانها را طعم حضور بچشان و موسى هاى نیاز را به طور نور بکشان.

الهى!... دلهاى دور از امراض و خالى از اغراض، چشمه نور است و علمِ دور از عمل، به جاى بال، وبال!

الهى!... ما آنچه را موافق «طبع» ماست، «نشر» مى کنیم. طبع ما را منشور حقیقت کن و نشر ما را مطبوع رضا گردان. این نفس را نفیس کن و با یاد خودت انیس، ... ما را بخر، آنگاه ببر.

الهى!... بصیرت را به سیرت و صورت ما بازگردان، راه جاهل و باطل را ببند، راه حق را بازگردان!

الهى!... امیرانِ کشور دل به درگاهت حقیرند و اسیرانِ بُت نفس به یاریت فقیر. ما را امیر کشور دل کن تا اسیر فرعون نفس نشویم. در چشم خویش صغیرمان کن، آنگاه نزد خلق، کبیرمان دار.

الهى!... شاکریم که ما را بر سفره عترت نشاندى و طعم محبّت اهل بیت(ع) چشاندى.

 

 

دسته ها : مذهبی
دوشنبه دوم 2 1387

 

انتظار فرج، فلسفه مقاومت است، نه عامل تسلیم.

«غیبت»، دورانِ «انتظار» جوشش دوباره غدیر عاشورایى در نینواى تاریخ است؛ در بسترى از فراتِ ظهور و علقمه نور!

«عصر ظهور»، رجعتِ دوباره بعثت در حرا، و امامت در غدیر است.

منتظران واقعى، سلاح بر دوشانِ شهادت طلب اند، که «استقامت»، مدال و نشانشان است و «ایمان»، رهتوشه حرکتشان و «توکّل»، تکیه گاه همیشگى شان.

منتظران، چشم به راه سپیده تاریخ اند. با «بصیرت» و «جهاد»، ظلمتِ شب ظلم را مى شکافند و رها از تعلّقات، خود را براى «شهادت» در رکابِ مولا، آماده ساخته اند.

انتظار، درختى است که جز «اقدام» و «اصلاح»، میوه اى نمى دهد. 

 

 

 ازکتاب قطعات حضرت حجة الاسلام والمسلمین جوادمحدثی

  

 

 

دسته ها : مذهبی
دوشنبه دوم 2 1387
X