یه روز یه باغبونی
یه مرد آسمونی
نهالی کاشت میون
باغچه مهربونی
می گفت سفر که رفتم
یه روز و روزگاری
این بوته یاس من
می مونه یادگاری
هرروز غروب عطر یاس
تو کوچهها میپیچید
میون کوچه باغا
بوی خدا میپیچید
اونایی که نداشتن
از خوبیا نشونه
دیدن که خوبی یاس
باعث زشتی شونه
عابرای بی احساس
پاگذاشتن روی یاس
ساقه هاشو شکستن
آدمای ناسپاس
یاس جوون برگ مون
تکیه زدش به دیوار
خواست بزنه جوونه
اما سراومد بهار
یه باغبون دیگه
شبونه یاسو برداشت
پنهون ز نامحرما
تو باغ دیگه ای کاشت
هزار ساله کوچه ها
پرمی شه ازعطر یاس
اما مکان اون گل
مونده هنوز ناشناس
سیدفرید احمدی
1- آیا فدراسیون فوتبال باید مطابق قانون اساسی باشد یا قانون اساسی مطابق فدراسیون فوتبال؟
2 - آیا فدراسیون فوتبال به حقوق شخصی اعتقاد دارد؟
3- آیا فدراسیون فوتبال به حق و حقوق اعتقاد دارد؟
4- آیا فدراسیون فوتبال به شخص اعتقاد دارد؟
5- آیا بهتر نیست در راستای تنشزدایی از جامعه و ایضاً تنشزدایی از فوتبال، سیدمحمد خاتمی بشود رئیس فدراسیون فوتبال؟
جالب است بدانید که فدراسیون فوتبال میتواند یکباره مثلاً هزاران نفر تماشاچی را از تماشای یک بازی و آمدن به استادیوم محروم کند. حالا فرض کنید 70 هزار تماشاچی هوادار تراکتورسازی تبریز محروم شوند و آنها هم بخواهند برای پیگیری پروندهشان به فدراسیون فوتبال مراجعه کنند.
اگر همینطور پیش برویم، احتمالاً فدراسیون فوتبال تکمله و ضمیمههای دیگری هم به آئیننامه انضباطی اضافه میکند، مانند:
1- اگر بازیکنی معاذالله به سمت داور مشت یا لگد پرتاب کند، بین دو نیمه یا در ابتدای بازی بعد تیمش، یک دست و یک پای وی به صورت ضربدری (مثلاً دست چپ و پای راست) در وسط استادیوم در انظار عمومی اره خواهد شد.
2- اگر خدای ناکرده بازیکنی به داور حرف نامربوط یا ناسزایی گفت، فیالمجلس روند بازی متوقف گردیده یا زبان بازیکن مربوطه را با انبردست بیرون آورده، با قیچی باغبانی ریزریز میکنیم یا زبانش را به شیوه قدما از پس کلهاش بیرون میکشیم.
3- اگر شخصی به شخص دیگری فحشی داد که فحوای آن تهدید به انجام عملی غیرورزشی با خانواده شخص دیگر (اعم از درجه اول یا درجه دوم، الی آخر...) بود، فدراسیون موظف میشود که شخصی کاربلد و خبره را به سراغ افراد مذکوره در فحش البته از خانواده فحاش بفرستد، تا تهدید مذبور را به احسنوجه در مورد خانواده شخص فحاش عملی کند.
تذکر 1: لازم به توضیح است که اگر ابزار و ادوات اضافی در فحش موجود باشد، نماینده فدراسیون ملزم به استفاده از همان ابزارآلات و ادوات در انجام مأموریت محوله است. برای نمونه ابزاری چون توپ، تانک، فشفشه، شیر سماور، اگزوز خاور، شاخ صنوبر، درخت خیس، درخت کاج و قسعلیهذا...
تذکر 2: فدراسیون موظف است برای اجرای بندهای 1 و 2، دو تا سه میرغضب آموزشدیده با کلیه ابزار و ادوات لازم در هر بازی حاضر داشته باشد.
4- در صورتی که جمعیتی بیش از 10 هزار نفر یکصدا شعار «توپ، تانک، فشفشه الی آخر...» را تکرار کنند، فدراسیون میتواند با هماهنگی لازم از نیروی هوایی کمک گرفته و استادیوم را بمباران کند.
***
طبیعتاً بعد از اجرای دقیق آئیننامه مذبور وضعیت مناسب میشود و بازیها در کمال آرامش و سکوت برگزار خواهد شد و فقط گاهی به تناسب موقعیت برخی شعارها با هماهنگی کامل و رعایت اصول اخلاقی به گوش میرسد.
شعارهایی نظیر: «توپ، تانک، فشفشه، ای کاش جناب داور دقتنظر بیشتری به خرج میداد» یا «شیر سماور، کاملاً دلالت دارد بر عدم دقت کافی داور مربوطه، اگزوز خاور نیز به شرح ایضاً.»
منبع : خبر آن لاین
مهر: آیت الله مکارم شیرازی ضمن انتقاد شدید از توسعه خرافات در چهرهها و ابعاد مختلف اجتماعی ، بهائیت و وهابیت را مجموعهای از خرافات مورد حمایت دشمنان برای مقابله با اسلام دانست و گفت: باید جلوی این خرافات را گرفت و اجازه نداد برخی به مجرد خواب دیدن ، برای خود امامزاده درست کنند!
آیت الله ناصر مکارم شیرازی قبل از ظهر چهارشنبه در آغاز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد در سخنانی نسبت به رواج و گسترش خرافات در جامعه هشدار داده و گفت: اگر دین با خرافات آمیخته شد تمام اصالتهای آن از بین میرود.
وی با بیان اینکه مسئله دروغ به خدا و پیغمبر همواره در طول تاریخ وجود داشته، تصریح کرد: گروهی به انگیزههای مختلف در طول تاریخ این کار را انجام داده و خطرات بسیار زیادی ایجاد کردهاند.
آیت الله مکارم گسترش دامنه خرافات را از جمله این خطرات دانست و افزود: افراد مختلفی مسائلی را که اصلا در دین اسلام وجود نداشته دستاویز خود قرار داده و با ساختن خرافه علاوه بر اینکه چهره اسلام را خراب کردند، بهانه نیز به دست دشمن دادند.
خواب در اسلام به هیچ وجه حجت نیست
وی در ادامه به بررسی انگیزههای پیدایش خرافات در جامعه پرداخت و خواب را یکی از عوامل پیدایش خرافه معرفی و بیان داشت: خواب در اسلام به هیچ وجه حجت نیست و اگر خواب را حجت بدانیم هر روز کسی خوابی خواهد دید و مسئله ای درست خواهد کرد.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه ما نباید منابع اسلامی را آمیخته به خواب کنیم، تأکید کرد: اگر بخواهیم پایه و اساس را خواب قرار دهیم این کار رفتن به سوی خرافات است.
استاد حوزه در ادامه با بیان وقایعی در این زمینه تصریح کردند: البته باید جلوی این خرافات را گرفت و اجازه نداد برخی به مجرد خواب، امامزاده درست کنند.
وی بیان داشت: متأسفانه برخی از خطیبان به خواب تکیه میکنند و متأسفانه در صدا و سیما هم بعضا این موارد مشاهده میشود که ان شاء الله ترک شود.
ایشان همچنین با اشاره به برخی از اظهار نظرها در مورد مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: این موضوع اصلا مستند به خواب نیست بلکه در بیداری است و حسن بن مثله در بیداری آن را دیده است و ما نیز مکرر به این امر اشاره کرده ایم.
جهل از عوامل خرافه است
وی با اشاره به برخی از مطالب مطرح شده در خصوص سحر و جادو تصریح کردند: سحر علم پیچیدهای است که نزد هر کسی نیست و آنچه در میان مردم رواج دارد خرافات و خیالات است و اگر این خرافات در کنار احکام دین قرار گیرد آن را خراب میکند.
وی افزود: متأسفانه بعضی افراد سودجو و حقه باز، بساط خرافه را پهنکرده و عدهای را دور خود جمع میکنند و با سوء استفاده از عقاید مردم، از خرافات به عنوان یک ابزار برای منافع مالی، جنسی و ... استفاده می کنند.
فرقه ضاله بهائیت و وهابیت، مجموعهای از خرافات است
مکارم شیرازی، دشمن را از دیگر عوامل پیدایش خرافه دانست و فرمود: اینها میگویند وقتی ما اسلام را با خرافات آمیخته کردیم افراد دانشمند آن را کنار می گذارند.
وی مذاهب ساختگی خرافی از جمله فرقه ضاله بهائیت و وهابیت را مجموعهای از خرافات دانست.
راه مبارزه با خرافات، گرفتن احکام از عالمان دین و بزرگان است
آیت الله مکارم در بخش دیگری از سخنانش با بیان احادیث اخلاقی از امام باقر (علیه السلام) به مذمت دروغ بستن به خدا، پیغمبر و ائمه اطهار (علیهم السلام) اشاره کرد و گفت: دروغ بستن به خدا و پیغمبر و خرافه ساختن و وارد کردن آن به دین گناهی نابخشودنی است، چونکه این کار باعث منحرف شدن برخی از مردم می شود.
مرجع تقلید شیعیان در ادامه بهترین راه مبارزه با خرافات را گرفتن احکام از عالمان دین و بزرگان دانست و تاکید کردند: طرفداران خرافات نمیگذارند با علما تماس گرفته شود چون خرافاتشان باطل می شود.
وی در پایان تاکید کرد: مردم اگر احکامشان را از سرچشمه که همان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و علما و بزرگان هستند بگیرند هیچ وقت گرفتار خرافات نخواهند شد.
السلام علیک یا ابا صالح المهدی ...
در یک بهار سبز خوشایند میرسی
یک روز در اواخر اسفند میرسی
وقتی که دستهدسته کبوتر به اذن عشق
از آسمان فرود بیایند میرسی
از نسل ارتفاعی و از پشت آسمان
بیهیچ واسطه به خداوند میرسی
در این سکوت سرد تو را داد میزنم:
پس کی به داد مردم در بند میرسی؟
تا یازده ستاره برایت شمردهام
با این حساب با عدد چند میرسی؟
فاطمه آقابراری
اگر پارچه لباس طرح دار است، آن را کنترل کنید تا مطمئن بشوید که طرح و الگوهای پارچه در قسمت دوخت و درزها، خصوصا در ناحیه شانه، یقه و جیب های دوخته شده به لباس، مرتب و یکدست باشد.
پارچه را بالا ببرید و در مقابل نور نگاه کنید و مطمئن بشوید که بافت پارچه محکم است و نخ و تار و پود خراب یا شل نداشته باشد؛ اگر پارچه مهره دوزی یا پولک دوزی شده است، دقت کنید که آنها کاملا چسبیده و متصل به پارچه باشند.
بافت و تار و پود پارچه را امتحان کنید. تارهای عمودی باید مستقیم از بالا به پایین لباس باشد و تارهای افقی باید با زاویه ۹۰ درجه نسبت به آنها امتداد داشته باشد.
پارچه های ضخیمتر و سنگین تر مانند پشم را مچاله کنید تا ببینید که آیا به حالت اولیه برمی گردد. در این صورت مقاوت پارچه را نسبت به چروکیدگی می سنجید.
نگاه کنید که آیا تمام کوکهای لباس محکم و درست است یا نه. شما باید در هر ۲.۵ سانتی متر پارچه، حدود ۸ تا ۱۲ کوک ببینید.
به لبه های لباس دقت کنید. لبه های دوخته شده لباس باید تقریبا نامرئی و غیر قابل مشاهده باشد. لبه پایین لباس باید راست و مستقیم باشد و منحنی یا چین خورده نباشد.
قد پارچه را مقایسه کنید: شلوار، پیراهن، دامن یا هر لباسی که قصد خرید آن را دارید، از وسط درازای آن تا بزنید تا مطمئن بشوید که دو طرف چپ و راست متقارن است. چک کنید که طرف چپ و راست یقه از نظر شکل و اندازه برابر باشد.
اطمینان حاصل کنید که جیب های دوخته و وصل شده به لباس کاملا یکنواخت و صاف روی لباس قرار گرفته باشد و فاصله ای بین جیب و جلوی پارچه نباشد. وقتی که لباس را در حالت عمودی نگاه می دارید نباید جیبها آویزان بشود.
دقت کنید که آستر لباس با برش پارچه لباس منطبق باشد. آستر لباس باید به طور یکنواخت قرار گرفته باشد و نباید تا لبه انتهایی لباس امتداد داشته باشد.
مطمئن بشوید که دگمه ها و جادگمه ها محکم دوخته شده اند. معمولا هرچه پیراهن تعداد دگمه بیشتری داشته باشد، کیفیت بهتری نیز دارد. داشتن دگمه اضافی هم نکته مثبتی است.
قبل از خریدن پیراهن آن را امتحان کنید، دگمه های آن را کاملا ببندید.دقت کنید که دگمه ها در جای مناسب خود قرار گرفته باشد تا پیراهن در قسمت قفسه سینه از هم باز نشود.
اگر لباس زیپ دارد، زیپش را چند بار بالا و پایین بکشید تا مطمئن بشوید که به راحتی و نرمی حرکت می کند و گیر نمی کند. زیپ معمولا باید به رنگ لباس باشد
منبع : خبر آن لاین
آیتالله هاشمی رفسنجانی صبح روز سهشنبه در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها اقتصاد، سیاست در بعد داخلی و خارجی و فرهنگ را نیازمند تفکر اعتدالی عنوان کرد و گفت: رجوع به اندیشههای اسلامی و سخن قرآن و همچنین سیره پیامبر(ص) میتواند اهمیت اندیشه و عمل اعتدالی را مشخص کند.
وی حل مسائل موجود کشور و ایجاد آرامش را با ادامه حرکات افراطی از افراطیهای دو طرف و عدم مراعات قانون و هتاکیها میسر ندانست و تاکید کرد: برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم و این خواست اسلام است و همه باید در این مسیر حرکت کنیم.
وی در پاسخ به پرسش حاضران درباره شیوه حل مسائل فعلی تاکید کرد: رجوع به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در حاکمیت قانون و پرهیز از اعمال خودسرانه و همچنین کمک به ایشان توسط همه نیروهای سیاسی و اصیل انقلاب که به اسلام، نظام و قانون پایبند هستند، میتواند حل موضوع را به همراه داشته باشد و اقدامات نظیر انجام مناظرات مستدل و اظهارات رسانهای به جای برخوردهای خیابانی میتواند این مسیر را هموار کند.
مولای من بیا ...
آه، ای ضریحی که چشمی، هرگز نشد آشنایت
یک صحن آیینه از دل، تقدیم گلدستههایت
ای آسمانیتر از عشق، تفسیر کوثر روان بود
در اشکهای فصیحت، در روشنای دعایت
آن عمر کوتاه خاکی، یک فرصت آفتابیست
تا بار دیگر ببیند، بر خاک خود را خدایت
در مسجد سینه تو، یک آسمان معتکف بود
یک کهکشان مهر و تسبیح، گل کرد از خاک پایت
گلهای میخک از این پس، از نام خود شرمگینند
تا میخ و آتش رقم زد، یک گوشه از ماجرایت
ای کاش آن روز موعود، ما نیز مانند خورشید
با صبح همگام باشیم، در انتظار صفایت
سیداکبر میرجعفری
خط میکشید روی تمام سئوالها
-- تعریفها، معادلهها، احتمالها --
خطی کشید روی تساوی عقل و عشق،
خطی دگر به قاعدهها و مثالها
از خود کشید دست و به خود نیز خط کشید؛
خطی به روی دفتر خطها و خالها
خطی دگر کشید به قانون خویشتن
قانون لحظهها و زمانها و سالها
خطها به هم رسیده و یک جمله ساختند:
با <عشق> ممکن است تمام محالها
ابوالفضل نظری