ماجرای مسلمان شدن کاکا را روزنامه الریاضیه در 13 اکتبر 2006 عنوان کرده بود. الریاضیه چاپ عربستان در شمارهی آن روزش با تیتر « من برای مسلمانشدن زاده شدهام» به خبر مسلمان شدن کاکا پرداخت. الریاضیه ادعا کرد که ابراهیم ردیعان خبرنگار این روزنامه با کنجکاوی در کتابهایی با محتوای اسلام، که کاکا از یک کتابفروشی در کویت خریداری کرده بود؛ از کاکا در مورد اسلام پرسید و او عنوان کرد که « به دین صلح ایمان آوردم». این روزنامه حتی پا را از این فراتر نهاد و عنوان نمود که کاکا نام عبدالرحمان را برای خود برگزیده است.
کاکا که همواره به خاطر داشتن اعتقادات مذهبیاش در میان فوتبالیستها مشهور است، در برابر ادعای این روزنامه سکوت کرد و هیچ گاه در برابر رسانهها به طور صریح از مسلمان شدنش سخن نگفت. خبرنگار الریاضیه نیز در برابر سکوت کاکا عنوان کرد که او قادر نخواهد بود بیش از این در مورد گرایش خود به اسلام سکوت کند.
پس از این ماجرا، دایرهالمعارف آن لاین ویکیپدیا نیز در صفحهی افراد مشهوری که به دین اسلام گرویدند، تاکنون نام کاکا را به عنوان فرد جدید اضافه نکرده تا ادعای روزنامه الریاضیه در حد یک ادعا باقی بماند. کاکا که در پایان دیدار لیگ قهرمانان فرصتی دوباره یافته بود تا خداوند را برای این پیروزی شکرگزاری کند، باز هم به مانند همیشه از تیشرتی با عناوین مذهبی در جشن قهرمانی تیمش استفاده نمود. این نخستین کسب عنوان قهرمانی کاکا در یک تورنمت پس از شایعه مسلمان شدنش بود و او این بار نیز جملهی " I belong to Jesus " (من متعلق به عیسی هستم) را برای تیشرتش برگزید؛ عنوانی که پیش از این کاکا پس از قهرمانی در جام جهانی 2002 و نیز کسب اسکودتو 2004 برای تیشرتش انتخاب نموده بود.
آنطور که به نظر میرسد کاکا هنوز به دین اسلام نگرویده است و تنها برای آگاهی، مطالعاتش را پیرامون این دین ادامه میدهد. کاکا همچنان یک پروتستان متعصب است که از تورات و انجیل به عنوان کتابهای مورد علاقهاش نام میبرد