معرفی وبلاگ
دسته
لینک دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 365163
تعداد نوشته ها : 574
تعداد نظرات : 38
reza
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
هیچگاه نگذار در کوهپایه های عشق کسی دستت را بگیرد که احساس میکنی در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد.
دسته ها : عشق
1387/10/24 15:34
می نویسم (( د ی د ار )) تو اگر بی من و دلتنگ منی ... یک به یک فاصله ها را بردار
دسته ها : عشق
1387/10/24 15:34
خوشبخت ترین پسر کسی است که اولین عشق یه دختر باشه و خوش بخت ترین دختر کسی است که آخرین عشق یه پسر باشه
دسته ها : عشق
1387/10/24 15:33
Love مخفف عبارات:

Lake of sorrow(دریاچه ی غم)،

Ocean of tears(اقیانوس اشک)،

Valley of death(دره مرگ)،

End of life(آخر زندگی)!
دسته ها : عشق
1387/10/24 15:32
احساساتت رو روم بنویس .عصبانیتهات رو روم خط خطی کن . اشکاتو باهام پاک کن.حتی اگه سردت شد بسوزونم تا گرم بشی .فقط دورم ننداز.
دسته ها : اس ام اس
1387/10/24 15:30
 

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است

دسته ها : اس ام اس
1387/10/24 15:28

    نظر بده.نوشته شده توسط تنها.منتظرم... فقط... اراکی ها نظر بدن.

15:47:04  اسم من tanha است و18 سال سن دارم   انظر دهید...

دسته ها : دوست یابی - معرفی
1387/10/23 17:54

تنهام  باور کنید.

دسته ها :
1387/10/23 15:45

شماره من در قسمت دوستیابی است البته شمارم عوض شده و اگه دوست دارید با من دوست یشید. شما باید اهل اراک باشید و اسم چند منطقه اراک را بگید تا من باورم بشه بعد شمارتون را هم برام بفرستید تا من خودم بهتون زنگ بزنم.

دسته ها :
1387/10/23 15:32
shahla 21لطفا آدرس وبلاگتونو برام بنویس تا منم به وبلاگ شما سر بزنم. جواب به ناشناس: لطفا اسم خود را بنویسد.بله من تنهام.
دسته ها : دوست
1387/10/23 15:25

وقتی کسی رو دوست داری حاضری جون فداش کنی

حاضری دنیا رو بدی فقط یه بارنیگاش کنی

به خاطرش دادبزنی به خاطرش دروغ بگی

رو همه چی خط بکشی حتی رو برگ زندگی

وقتی کسی تو قلبته حاضری دنیا بد باشه فقط اونی که عشقته عاشقی رو بلد باشه

دسته ها : عشق
1387/10/22 10:46
معشوقی را که چشم انتخاب کند، چه بسا که محبوب دل نشود. اما آنرا که دل پسندد، بی گمان نور چشم خواهد شد.

ملاصدرا می گوید: خداوند بی نهایت است و لامکان و بی زمان، اما به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا می شود.

مارتین لوترکینگ گفته: اگر از یک فرد خواسته شود که خیابانها را جارو بزند، او باید این کار را همانند نقاشی میکل آنژ، موسیقی بتهوون، و به زیبایی شعر شکسپیر انجام دهد. او باید خیابان را آنچنان خوب جارو بزند که همه بگویند اینجا یک رفتگر بزرگ زندگی می کند که کارش را خوب انجام می دهد.

هیچگاه کسی را مسخره نکنید، شاید قهرمان دنیای خویش باشد.

چاله ی شکست پر است از انسان های تندرو.

عشق مانند شن روان است، اگر به آن چنگ بزنید از میان دستان شما خواهد لغزید، به آرامی پیمانه ای از آن بردارید تا روح شما را لبریز کند. همچنان که شن در جستجوی پر کردن فضای خالی دستان شماست.

مرداب برای به دست آوردن نیلوفر سالها می خوابه تا آرامش نیلوفر به هم نخوره، پس اگه کسی رو دوست داری، برای داشتنش سالها صبر کن.

سادگی شخصیت، نتیجه پیچیدگی فکر است. درباره آدمها از سوالاتی که می‌پرسند قضاوت کن نه از جوابهایی که می‌دهند.

اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد.

امام سجاد (علیه السلام): از دروغهای کوچک و بزرگ چه به صورت شوخی و چه بصورت جدی بپرهیزید، زیرا کسی که دروغ کوچک بگوید بر دروغ بزرگ جرات پیدا می کند.

نصیحت انگلیسی: با تمام فقر هرگز محبت را گدایی نکن و با تمام ثروت هرگز عشق را خریداری نکن. مسلما آنچه که به دست می آید عشق و محبت نخواهد بود.

ویکتور هوگو: من نمی گویم هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد، اما اعتقاد دارم باید برای بار دوم هم نگاه کرد.

اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد، باور محال بودنش را عوض کن.

بر امت خویش بیش از هر چیز از هوس و آرزوهای دراز بیم دارم.
پیامبراکرم(ص)

هیچگاه از مشکلات زندگی گلایه نکنیم، یادمان باشد همیشه کارگردانها نقش های مهم و حساس را به بازیگران قابل می سپارند
دسته ها : عاطفی
1387/10/22 10:40

راه های درمان ترش کردن غذا

ترش کردن غذا

 

از راه های درمان غیردارویی بیماری ریفلاکس(ترش کردن غذا) می توان به عواملی مانند تغییر در شیوه زندگی و عادات غذایی و عدم مصرف دارو به صورت خودسرانه اشاره کرد. غذاهای چرب مصرف نگردد و وزن بدن در حد مطلوبی نگه داشته شود و در صورت چاق بودن، وزن اضافی را کاهش داد.

از مصرف سیگار خودداری شود و مصرف چای و ترکیبات کافئین دار به حداقل برسد. پرهیز از مصرف مایعات در وعده های غذایی و خوردن وعده های غذایی کم حجم جهت درمان این بیماری ضروری است.

مصرف مکرر وعده های غذایی و در حجم کم برای این افراد توصیه می شود. هم چنین این بیماران نباید حداقل 2 تا 3 ساعت بعد از خوردن غذا، اقدام به استراحت و دراز کشیدن نمایند. در ضمن هنگام خوابیدن باید از بالش بلندی برای زیر سر استفاده کنند.

درمان دارویی همراه با روش های غیر دارویی باید شروع شود. بیماران می توانند از داروهای متنوعی که توسط پزشک قابل تجویز است، استفاده کنند که از آن جمله می توان به مصرف آنتی اسیدها و قرص های H2 بلاکر و ترکیبات PPI مانند  امپرازول اشاره کرد.

آیا بعد از درمان،امکان عود مجدد بیماری وجود دارد؟

بله، متأسفانه از خصوصیات این بیماری عودهای مکرر بعد از درمان می باشد. در حدود 80 تا 90 درصد بیماران پس از قطع دارو، دچار عود بیماری می شوند. لذا لازم است این بیماران بدون هیچ گونه نگرانی به مصرف داروهای توصیه شده توسط پزشک ادامه دهند.

عدم درمان به موقع این بیماری چه عوارضی دارد؟

عدم درمان به موقع ممکن است باعث شود که این بیماران مبتلا به بیماری مری بارت شوند و متعاقب آن سرطان مری ایجاد شود، البته مصرف داروهای عنوان شده به طور کامل از ابتلا به سرطان مری پیشگیری نمی کند. نکته مهم، تشخیص به موقع بیماری می باشد که در صورت ایجاد علایم و شواهدی به سمت ابتلا به مری بارت یا سرطان مری، به موقع درمان مناسب شروع شود.

توصیه کلی شما به این بیماران کدام است؟

در صورتی که این بیماران علایمی همچون تهوع و استفراغ شدید، کم خونی، کاهش اشتها، کاهش وزن و گیر کردن غذا در مری را مشاهده کردند حتماً بدون هیچ معطلی، جهت بررسی عوارض ریفلاکس و یا احتمالاً بیماری های دیگر که می توانند علایم مشابه بیماری ریفلاکس ایجاد کنند، به پزشک مراجعه کنند.

این بیماری، یک بیماری مهم می باشد و باید زود شناخته شود و از سایر بیماری هایی که ممکن است با این بیماری تظاهرات مشترک داشته باشند، افتراق داده شود و بعد از اثبات این بیماری، فرد تحت درمان مناسب قرار گیرد.

دکتر علیرضا خلیلیان- متخصص بیماری های داخلی و فوق تخصص گوارش و کبد

استادیار دانشگاه علوم پزشکی همدان

دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:28

التهاب مری؛ توصیه ها و پرهیزها

ازوفاژیت

 

"ازوفاژیت" (esophagitis) به معنای "التهاب مری" است. علت این بیماری برگشت اسید معده یا محتویات قسمت فوقانی دوازده(ابتدای روده باریک) به ناحیه LES می باشد(LES اسفنگتر حد فاصل بین مری و معده است). گزارش مدونی از شیوع این بیماری در ایران در دسترس نیست. از جمله علائم این بیماری اشکال در بلع، بلع دردناک و سوزش سر دل را می توان نام برد.

علل التهاب مری

عواملی مانند ابتلا به عفونت های باکتریایی  و ویروسی، خوردن غذاهای محرک مثل انواع ادویه جات و قهوه و شکلات، اشعه درمانی(جهت درمان سرطان سینه) و تغذیه با لوله به مدت طولانی جزء علل حاد و عواملی چون فتق مری، افزایش فشار داخل شکمی، استفراغ های مکرر، کاهش فشار ناحیه LES و تاخیر در تخلیه معدی جزء علل مزمن این بیماری هستند. همچنین مصرف نابجای بعضی از داروها به خصوص داروهای خانواده آسپیرین، مصرف سیگار، بارداری، چاقی، افزایش وزن و بالاخره آسیب نخاع پشتی از جمله عوامل دیگری هستند که می توانند در ایجاد این بیماری نقش داشته باشند.

رژیم غذایی این بیماران به صورت فردی بوده و بیمار حتما می بایست توسط پزشک متخصص مورد معاینه و مشاوره قرار گیرد.

به طور کلی توصیه های رفتاری و تغذیه ای زیر ارائه می گردد.

توصیه های رفتاری مناسب جهت بیماران مبتلا به ازوفاژیت

1- بیمار پس از خوردن غذا، حدود نیم تا یک ساعت حالت نیمه نشسته داشته باشد و از دراز کشیدن بعد از غذا خوردن خودداری شود.

2- عدم فعالیت بدنی شدید بعد از غذا خوردن

3- استفاده از لباس های کاملا گشاد در هنگام غذا خوردن

4- امتناع از خوردن غذا حدود دو ساعت قبل از خواب شب

5- ترک سیگار در صورت مصرف (سیگار باعث شل شدن ناحیه LES می شود)

6- کاهش وزن برای افرادی که از چاقی رنج می برند.

توصیه های تغذیه ای مناسب جهت بیماران مبتلا به التهاب مری

التهاب مری

اگر هدف از درمان بیماری، جلوگیری از درد و تحریک مخاط به علت التهاب مری در مرحله حاد بیماری باشد، بیمار نباید از غذاهای با PH بالا (غذاهای اسیدی) استفاده کند. همچنین خوردن غذاهای محرک و تند مثل فلفل های سیاه و قرمز و چای، به خصوص چای پررنگ، توصیه نمی شود.

اگر هدف از درمان بیماری، جلوگیری از برگشت مواد غذایی از معده و بعضا قسمت ابتدایی دوازدهه به داخل مری باشد، بهتر است بیمار تعداد وعده های غذایی خود را افزایش دهد و ترجیحا از شش وعده غذایی به جای سه وعده غذایی استفاده نماید.

اگر هدف از درمان، کاهش غلظت اسید معده و تخریب آن است، باید از مصرف هر گونه غذایی که در آن عمل تخمیر صورت گرفته است، خودداری شود. همچنین در این حالت استفاده از نوشیدنی های کافئین دار، نظیر قهوه نیز توصیه نمی گردد. این بیماران باید از خوردن نعناع، شیر پرچرب و مرکبات و آب آنها مثل گریپ فروت و پرتقال، آناناس و همچنین گوجه فرنگی نیز خودداری کنند.

دکتر منصور شهرکی– متخصص تغذیه و رژیم درمانی
دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:27

چند پیشنهاد برای کاهش آلودگی هوا

آلودگی هوا

 

در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران چند پیشنهاد ارائه شد که مهم ترین آنها حذف موتور‌سوارها از خیابان‌ها و تغییر ساعت کار ادارات بود.

مشاور محیط زیست معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران با ارائه پیشنهاد ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در محدوده‌های طرح ترافیک و زوج و فرد به مدت یک ماه، دلیل پیشنهاد خود را ایجاد بی‌نظمی در تردد و ترافیک در خیابان‌ها توسط موتورسواران عنوان کرد که عامل 25 درصد آلودگی هوا هستند.

وحید نوروزی در عین حال خودروهای کاربراتوری را از عوامل اصلی آلودگی هوا ذکر کرد و خواستار محدودیت تردد آنها در سطح شهر شد.

نوروزی همچنین بر تعطیلی مهدهای کودک در شرایط اضطراری بودن آلودگی هوای تهران تاکید کرد.

حیدرزاده، مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست نیز با حضور در این جلسه، بررسی طرح جامع ترافیک را به عنوان اولین پیشنهاد خود مطرح و به موضوع تغییر ساعات کار ادارات برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا تاکید کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه «پیام کوتاه» از طریق شرکت کنترل ترافیک از 29 دی ماه امسال از بیماران قلبی، جانبازان شیمیایی و کهنسالان خواست، تا با ثبت‌نام در وب سایت موجود، پیام‌های کوتاه پیش‌بینی وضعیت آلودگی هوا را دریافت کنند.

خودرو

رشیدی، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ـ نیز پیشنهاد تردد خودروهای پاک به محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد در مواقع اضطراری آلودگی هوا را با نیت کاهش بار آلودگی هوای تهران ارائه کرد.

همچنین نواب‌زاده که به عنوان نماینده شورای عالی ترافیک در جلسه شرکت کرده بود، در پاسخ به پیشنهاد نوروزی در مورد تعطیلی مهدهای کودک آن را امری امکان‌ناپذیر دانست و ارائه خدمات رفاهی مهدهای کودک به خانواده‌ها، بالاخص والدین کارمند را دلیل گفته‌های خود عنوان کرد.

محمدرضا محمودی، نماینده ستاد حوادث غیرمترقبه نیز خطاب به نمایندگان دستگاه‌های حاضر در این جلسه ، اذعان کرد: از هفته گذشته تاکنون، مکاتباتی با معاون اول رییس جمهور در زمینه‌ اجباری شدن معاینه فنی خودروهای ادارات انجام شده و همچنین با ادارات نیز مکاتباتی برای کاهش درجه حرارت ساختمان‌های اداری و با شهرداری برای حذف عوامل انسداد معابری همچون قلهک که آلودگی هوا در آنجا بیشتر است، داشتیم، اما عملیاتی شدن چنین درخواست‌هایی را حداقل در اداراتی که نمایندگانشان امروز در این جلسه حضور دارند، ندیدیم.

یوسف درون‌پرور، سرپرست معاونت عمرانی استانداری تهران نیز در پایان این جلسه با جمع‌بندی موضوعات مطروحه به تک تک پیشنهادات ارائه شده، پاسخ داد.

درون پرور، ممنوعیت پارک خودرو در دو ایستگاه قلهک و آزادی را از مصوبات این جلسه اعلام کرد و با تاکید بر وجود آلودگی هوا طی هفته جاری از استفاده‌کنندگان خودروهای شخصی خواست در صورت امکان از حمل و نقل عمومی استفاده کنند. همچنین از شهرداری تهران نیز خواستار افزایش ساعات کاری شرکت واحد اتوبوسرانی شد.

معاون امور عمرانی استانداری تهران، در این جلسه از پلیس راهور، کنترل هر چه بیشتر بر روی مبادی طرح کنترل ترافیک و زوج و فرد بالاخص منطقه قلهک و آزادی را خواستار شد.

اتوبوس

درون‌پرور در مورد بحث ویرایش و اصلاح دستورالعمل‌ کمیته اضطراری آلودگی هوا نیز از اعضای پیشنهاد دهنده، خواست تا پیشنهادات خود را برای ویرایش این دستور ارائه دهند. همچنین خطاب به رسانه‌ها و صدا و سیما نیز گفت: موضوع استفاده نکردن از خودروهای شخصی را با فرهنگ‌سازی به مردم آموزش دهید.

وی در این جلسه، اداره کل حوادث غیرمترقبه استانداری را نیز موظف کرد، موضوع تغییر ساعت کار ادارات را مورد بررسی و مطالعه قرار داده و نتایج آن را ارائه دهند.

همچنین خواستار ارائه پیشنهاد ایجاد محدودیت تردد خودروهای آلوده‌کننده از جمله خودروهای کاربراتوری، موتورسیکلت‌ها و خودروهای تک‌سرنشین حتی‌الامکان در محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد را پس از بررسی کارشناسی شد.

یکی دیگر از مصوبات جلسه کنونی، برگزاری جلسات بررسی و کنترل آلودگی هوای تهران هر ماه یک‌بار پس از گذراندن سه ماه پایان سال بود.

درون‌پرور، همچنین از شهرداری تهران خواست در بزرگراه‌های حکیم، همت، رسالت و مدرس خط ویژه اتوبوس را طراحی و اجرا کند که نوروزی در این باره گفت: شهرداری آمادگی کامل را به شرط ارائه اتوبوس‌های لازم دارد.

همچنین در این جلسه بحث خروج برخی وزارتخانه‌ها از شهر تهران مطرح شد که بررسی این پیشنهاد نیز به جلسه بعدی این کمیته موکول شد.

دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:24

سرما بخورید ؛ آنتی بیوتیک نخورید!

 


1- سرماخوردگی نامی است که عموم مردم برای عفونت های حاد تنفسی فوقانی به کارمی برند. عفونت، هم می تواند به وسیله ویروس ایجاد شود، هم به وسیله باکتری و هم عوامل دیگری مثل قارچ و ... ، اما عفونتی که ما به آن سرماخوردگی می گوییم، ویروسی است . حاد هم به زبان ساده یعنی در یک دوره کوتاه ایجاد می شود و مزمن نمی شود . قسمت فوقانی دستگاه تنفسی هم به بینی ، حلق و در واقع راههای هوایی بالاتر از حنجره گفته می شود.

2- سرماخوردگی شایع ترین بیماری عفونی در انسان است. بچه های کوچک تر از 5 سال مستعدترین گروه سنی برای ابتلا به این بیماری هستند. استعداد ابتلا به طور تدریجی از 5 سالگی تا 20 سالگی کاهش می یابد و سپس ثابت می ماند. گفته می شود به طور متوسط، هر کدام  از افراد جامعه ،  درطول یک سال بین 3 تا 5 بار دچار سرماخوردگی می شوند.

3- عوامل زمینه ساز در ابتلا به سرماخوردگی عبارتند: از ضعف عمومی و خستگی ( در معرض سرمای شدید قرارگرفتن هم احتمالا باعث تغییراتی در بدن می شود که شبیه ضعف عمومی ، فرد را به این بیماری مبتلا می کند). رعایت نکردن بهداشت مخصوصاً در محیط های پرجمعیت ، ماههایی از سال که ویروس سرماخوردگی یا آنفلوآنزا  در آن فراوان تر است. وضعیت نامناسب تغذیه و ناهنجاری های ساختمانی قسمتهای فوقانی دستگاه تنفس مثل انحراف بینی و بزرگ بودن لوزه ها.

4- دوران نهفتگی ( کمون) بیماری کوتاه است و از 2 تا 4 روز متغیر است . شروع بیماری ناگهانی و با احساس خارش یا سوزش در حلق ،  بینی یا گوش همراه است و به دنبال آن علایم واضح تر ظاهر می شوند. عطسه، آبریزش از بینی ، احساس خستگی و کوفتگی ، تب خفیف که ندرتاً با لرزهمراه است ، سردرد خفیف ، اختلا ل حس بویایی  وچشایی ، دردهای مبهم کمر یا دست و پا و... ترشح  چرکی ( زرد یا سبز) از بینی نشانه عفونت باکتریایی است و یعنی بیماری از یک سرماخوردگی ساده فراتر رفته است.

5- درمان سرماخوردگی ، درمان علایم بیماری است . یعنی دارویی برای خود بیماری وجود ندارد و داروها فقط علایم را تخفیف می دهند، تا دوره بیماری طی شود. تاثیر استراحت ،  نوشیدن مایعات کافی و رژیم غذایی به همان اندازه داروهای شناخته شده است.

6- هیچ موردی برای استفاده از آنتی بیوتیک ها در یک سرماخوردگی وجود ندارد. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها گذشته از این که از نظر اقتصادی باعث خسارات زیادی به کشور می شود، باعث ایجاد مقاومت دارویی باکتری ها هم می شود. نمونه واضح آن دارویی مشهور به نام آمپی سیلین است که تاچند سال پیش بر اغلب عفونت های تنفسی فوقانی موثر بود، اما امروزه به دلیل این که بسیاری از باکتری ها به آن مقاوم شده اند، دیگر کمتر استفاده می شود.

7- ایمنی نسبت به یک نوع ویروس سرماخوردگی ممکن است تقریباً تا یک ماه هم دوام داشته باشد. درعین حال ممکن است تنها چند روز بعد از ابتلا به یک نوع ویروس، ویروس دیگری سراغ شما بیاید. همین تنوع باعث شده که هنوز هیچ واکسنی هم برای سرماخوردگی وجود نداشته باشد، پس تنها راه ، رعایت بهداشت فردی و دوری کردن از فرد سرماخورده است.

دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:22

مصرف بی رویه استامینوفن مسمومیت زاست

استامینوفن

با وجود اینکه استامینوفن به عنوان یکی از داروهای کم ضرر شناخته شده ، مصرف زیاد آن موجب بروز مسمومیت و صدمات کبدی می شود.

Health news اعلام کرد، به دلیل اینکه قرص استامینوفن در بسیاری موارد بدون نسخه پزشک قابل تهیه است، بسیاری افراد در مصرف آن زیاده روی کرده و با بروز هر ناراحتی در بدن، آن را مصرف می کنند.

کارشناسان هشدار داده اند که حداکثر میزان مصرف روزانه استامینوفن توسط بیماران، نباید از 4 گرم بیشتر شود، در غیر این صورت پس از مدتی با مشکلات و عوارض شدید کبدی مواجه خواهند شد. 

بر این اساس و با در نظر گرفتن اینکه قرص های استامینوفن موجود در بازار دارویی، دارای 325 تا 500 میلی گرم ماده موثر می باشند، مصرف بیش از 8 تا 10 عدد قرص در روز غیر مجاز و خطرناک بوده و می تواند عوارض کشنده ای را به همراه داشته باشد.

محققان پس از یک بررسی 6 ساله روی افرادی که این دارو را به طور مرتب استفاده می کردند به این نتیجه رسیدند که چنانچه این دارو بیشتر از حد مجاز مصرف شود، خاصیت سمی پیدا کرده و عوارض بسیاری ایجاد خواهد کرد.

امروزه توصیه پزشکان به والدین این است که از تجویز خودسرانه قرص یا شربت استامینوفن بدون نظر پزشک و به دنبال مشاهده هر گونه علامت سرماخوردگی و ناخوشی، و بدون اینکه کودکشان مبتلا به تب باشد، خودداری نمایند.

دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:19
آنچه مردان را طاس می کند گذر زمان است نه شانه. ((چکواسلوکی))

امید رؤیای بیداران است.((دانمارکی((
اخبار بد زود منتشر می شود. .((جزایر انگلیس((

ادب حتی گربه را خشنود می کند. ((چکواسلوکی(( 

اگر می خواهی گرم باشی باید دود را تحمل کنی.((چکواسلوکی(( 
آب ممکن است به خواب رود ولی دشمن بخواب نمی رود. ((بلغارستانی(( 

اول کار کن وبعد استراحت.((جزایر انگلیس(( 
اگر دو خر گوش را تعقیب کنی ،هیچ یک را شکار نخواهی کرد. ((جزایر انگلیس(( 
آسانترین کارها شکست خوردن است. ((ولز(( 
آدم تمیز خیلی آسانتر کثیف می شود.((بلغارستانی((
SevenStar 
اگر قلب حرف نزند ،دل حرف می زند. .((بلغارستانی(( 
اگر می خواهی جسمت سالم باشد زبانت را زندانی کن. ((اسکاتلندی(( 

اگر درخت پیر را جا به جا کنی خشک می شود. ((اسکاتلندی(( 

آدم تنبل عصای شیطان است. ((ولز(( 
اگر مدت یک سال با آدم لنگ معاشرت کنی در پایان سال با او خواهی لنگید . ((اسکاتلندی(( 

اگر امید نبود دل می شکست! ((اسکاتلندی(( 
از کیف پولت بپرس چه باید بخری. ((اسکاتلندی(( 
اگر تند راه می روی بد بختی را خواهی گرفت ؛ و اگر آهسته راه بروی بد بختی تو را خواهد گرفت. ((روسی(( 

این سه چیز را نباید به دیگران قرض داد:زن،سگ،اسلحه. ((روسی(( 
اسبهای ((امید)) با یورتمه می دوند ولی اسبهای تجربه آهسته گام بر می دارند. ((روسی(( 

ازدواج مسابقه نیست. شما همیشه می توانید به موقع به آن برسید . ((روسی(( 
اشتباهات پزشک را خاک می پوشاند. ((لهستانی(( 

آتش فقط از نزدیک می سوزاند ؛ یک زن زیبا ، هم از نزدیک و هم از دور می سوزاند. ((لهستانی(( 

آنچه انسان را گرم نگه می دارد ، نان است نه پتو. ((روسی(( 
اگر الاغ لگدت بزند ، تولگدش مزن. ((ایتالیایی(( 

او کلبه کوچکی دارد ولی مال خودش است. ((لتوانی(( 

اگر بدهکار مرده ، بدهی اش نمرده است. ((مونتونگرویی(( 

احمق همیشه سرگرم آغاز کردن یک کار است . ((مونتونگرویی(( 
افعی اژدها نمی شود مگر اینکه افعی های دیگر را ببلعد. ((لاتینی(( 
آیا از همسایه ات بیزار هستی ؟ پول قرضش بده! ((ایتالیایی((
دسته ها : اس ام اس
1387/10/21 19:17

جعبه داروهایتان را چک کنید

 

دکتر مجید رجایی، کارشناس دارویی مرکز اطلاع‌رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد توصیه کرد:

دارو

داروها را حتما در محلی مناسب و دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم آفتاب قرار دهید.

همچنین محل نگهداری داروها باید دور از دسترس کودکان باشد.

امروزه در بیشتر منازل مقداری دارو نگهداری می‌شود و این داروها معمولا در یخچال و یا در جعبه کمک‌های اولیه گذاشته می‌شوند.

این داروها ممکن است در مواردی غیر از موارد صحیح، مصرف ‌شوند و علاوه بر آن خطر مصرف داروهای فاسد و تاریخ گذشته را به همراه داشته باشند. علاوه بر این، امکان مصرف این داروها توسط کودکان یا افرادی که اختلالات روحی دارند نیز وجود دارد. بنابراین ضرر نگهداری دارو در منزل در بسیاری از موارد می‌تواند بیشتر از فواید آن باشد.

دکتر رجایی با تاکید بر تجویز دارو توسط پزشک و تهیه دارو از داروخانه خاطرنشان کرد: در صورت نگهداری دارو در منزل باید شرایط نگهداری رعایت شود.

وی با اشاره به این که حتی‌الامکان دارو در منزل نگهداری نشود، یادآور شد: داروهای بدون برچسب و یا داروهای فله‌ای را هرگز در منزل یا محل کار نگهداری نکرده و آنها را دور بیندازید.

دکتر رجایی اظهار کرد: حداقل هر 3 ماه یک بار تمام داروهای موجود در منزل را از نظر تاریخ مصرف بررسی کنید و داروهای تاریخ گذشته را در سطل آشغال بیندازید.

وی با تاکید بر این که هرگز دارویی در جعبه داروی دیگری نباید قرار داده شود، توصیه کرد: به شرایط نگهداری دارو که روی جعبه دارو یا در بروشور آن ذکر شده توجه کنید.

این کارشناس دارویی گفت: بهتر است فهرستی از داروهای موجود در منزل تهیه شود و در محل نگهداری داروها نصب گردد و هر چند وقت یک بار این فهرست، بازبینی شود. (توصیه می‌شود تاریخ انقضای هر دارو هم در این فهرست نوشته شود).

اگر دارویی را نمی‌شناسید، در منزل نگه ندارید، چرا که این نوع داروها را می‌توان به هلال احمر یا موسسات خیریه اهدا کرد.

داروها را به افراد فقیر و محتاج ندهید زیرا ممکن است، آنها داروها را خودسرانه مصرف کنند و خطراتی متوجه آنها شود.

وی در ادامه افزود: مصرف خودسرانه دارو و یا تجویز دارو برای دیگران مجاز نیست و برای استفاده از داروهای موجود در منزل، هر بار با پزشک خود مشورت کنید.

دکتر رجایی با تاکید بر شرایط نگهداری داروها گفت: اکثر داروها باید در مکانی خشک، خنک و دور از تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری شوند. تعدادی از اقلام دارویی باید در یخچال نگهداری شوند که بر روی بروشور آنها ذکر شده است.

چه داروهایی را باید دور ریخت؟

دکتر رجایی با اشاره به شرایط نگهداری دارو در منزل تصریح کرد: شربت آنتی‌بیوتیک پودری شکل که درب آن باز شده و بیش از 2 هفته از نگهداری آن گذشته است، قابل مصرف نیست.

وی خاطرنشان کرد: محلول دارویی که غلیظ شده، تغییر رنگ داده، یا بو و طعم آن تغییر کرده است غیرقابل مصرف است. همچنین پماد و کرمی که ترک خورده، سفت شده یا نشت کرده است و آسپیرینی که بوی سرکه گرفته باید دور ریخته شوند.

این کارشناس دارویی عنوان کرد: کپسول و قرصی که ترک‌خورده، نرم شده یا به هم چسبیده و تغییر رنگ داده است قابل مصرف نیستند.

همچنین باقیمانده محلول سرم، قطره و شربت‌هایی که به طور ناقص مصرف شده‌اند، قابل نگهداری نبوده و باید دور ریخته شوند.

توجه داشته باشید که سرنگ یا دستکش استریل هم دارای تاریخ انقضا هستند. پاره شدن کاغذ پوشش سرنگ و دستکش سبب غیراستریل و غیرقابل استفاده شدن آنها می‌شود.

دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:15

نکاتی درباره چند داروی پُر مصرف

در این مطلب شما را با شیوه استفاده صحیح از چند نوع دارویی که مصرف آنها در بین مردم شایع است، آشنا می‌کنیم.
آنتی بیوتیک

آنتی‌بیوتیک‌ها:

آنتی‌بیوتیک‌ها (پنی‌سیلین، تتراسایکلین، اریترومایسین و…) اغلب موجب ایجاد حالت‌ تهوع و ناراحتی معده می‌شوند.

از دیگر عواقب مصرف این گروه داروها، ایجاد حالت سرگیجه یا تغییرات خلقی است. اگر پس از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، دچار خارش و قرمزی پوست یا تنگی نفس شدید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

آنتی‌بیوتیک‌ها را مواقعی مصرف کنید که اطمینان دارید علت بیماری شما، عفونت باکتریایی است، زیرا مصرف آنها در بیماری‌های ویروسی مانند بیشتر سرماخوردگی‌ها و آنفلوآنزا بی‌تاثیر است.

در صورت تجویز آنتی‌بیوتیک، باید دارو را تا آخرین عدد آن مصرف کرد.

اگر با مشاهده علایم بهبود نسبی، مصرف دارو را قطع کنید، ممکن است به بازگشت بیماری بیانجامد.

فشارخون

داروهای کاهش دهنده فشار خون:

در بعضی از افراد، با مصرف این داروها، سرفه خشک و در موارد بسیار نادر التهاب مری و اختلال تنفسی ایجاد می‌شود.

گاهی اوقات داروهای ضد درد و حتی داروهای ضدبارداری موجب کاهش اثر داروهای کنترل‌کننده فشار خون و در نتیجه افزایش فشار خون می‌شوند.

داروهای مُدر در حد داروهای ضد فشار خون مؤثرند و از نظر هزینه هم مقرون‌به‌ صرفه‌ترند، ولی پیش از تعویض دارو، حتما با پزشک مشورت کنید.

کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی ضروری است.

مصرف نمک باید کمتر از یک قاشق چای‌خوری در روز باشد.

 

داروهای قلبی

داروهای قلبی‌‌عروقی:

داروهای قلبی اغلب عوارض جانبی زیادی دارند که شایع‌ترین آنها سرگیجه، ورم به‌ویژه در پاها ، سردرد، اسهال، تغییر در بینایی، مشکلات تنفسی، مسمومیت کبد و انعقاد خون است.

نکته مهم در مورد مصرف این داروها این است که به‌هیچ‌وجه نباید چند نوع داروی قلبی را هم‌زمان مصرف کنید.

بعضی از داروهای قلبی موجب مشکلات انعقاد خون می‌شوند. به همین علت، در صورت مراجعه به دندانپزشک یا قبل از انجام هر نوع جراحی، حتما پزشک را از دارویی که مصرف می‌کنید، مطلع کنید.

 

اسپری تنفسی

داروهای ضدآسم:

داروهای ضدآسم ممکن است موجب اختلال صوتی یا عفونت قارچی در داخل دهان شوند.

برای پیشگیری، حتما پس از استفاده از این داروها، دهان خود را بشویید و دندان‌هایتان را مسواک بزنید.

استفاده طولانی‌مدت از داروهای ضدآسم ممکن است به پوکی استخوان منجر شود. در این صورت، آزمایش پوکی استخوان به خصوص برای زنان یائسه لازم است.

زیاد مصرف کردن داروی گشادکننده مجاری تنفسی در حمله آسم، موجب بروز اختلالات قلبی می‌شود.

اگر از اسپری آسم بیشتر از سه بار در هفته استفاده ‌کنید، ممکن است بدنتان نسبت به دارو مقاوم شده و دیگر اثربخشی چندانی نداشته باشد. برای پیشگیری از آن، با پزشک مشورت کنید.

هفته نامه سلامت
دسته ها : سلامت
1387/10/21 19:5

درمان بیماری ها با نیش زنبور

نیش زدن زنبور

یونانیان در قدیم از عسل و موم برای تهیه انواع غذاها استفاده می کردند. بعدها، نیش زنبور برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شد. بقراط و کنفوسیوس (فیلسوف چینی) از این روش برای درمان بیماران استفاده می کردند.

به خاطر آگاه شدن مردم از اثرات بد داروها، مردم رو به درمان های طبیعی آوردند.

مطب های زیادی برای درمان با نیش زنبور در چین گشایش یافت و به سرعت این روش درمانی دراروپا و آمریکای شمالی رایج شد.

زنبور درمانی یکی از انواع آپی تراپی می باشد که در این نوع، تولیدات زنبور برای درمان به کار می رود. در این نوع درمان از گرده افشانی توسط زنبور، موم، عسل خالص و غذای مورد مصرف توسط نوزادهای زنبورها استفاده می شود.

به طور خلاصه، زنبوردرمانی به عنوان جاشینی برای مداوای بیماران به کار می رود و بیمارانی که با داروهای شیمیایی درمان نمی شوند، رو به زنبور درمانی می آورند.

درمان بیماری ها با نیش زنبور

نیش زنبور به بهبود و درمان این مشکلات و بیماری ها کمک می کند:

1- بیماری های خود ایمنی

2- بیماری های عصبی

3- ام اس (MS)

4- پینه و سختی پوست

5- آماس و ورم پستان

6- گرفتگی عضلات

7- زونا

8- نقرس

نیش زنبور

9- آسیب به آرنج

10- آسیب به زردپی

11- کمردرد

12- دردهای مزمن

13- اختلال اعصاب

14- کاهش کلسترول خون

15- روماتیسم و درد مفاصل

16- آرتریت یا ورم و التهاب مفاصل

17- افسردگی

18- بیماری های پوستی

19- دردهای قاعدگی

20- واریس یا بزرگ شدن رگ در پاها

21- سندرم خستگی مزمن

22- ناتوانی های جنسی

خصوصیات نیش زنبور

نیش زنبور دارای ترکیبات مختلفی از قبیل: آنزیم ها، پروتئین ها و اسیدهای آمینه می باشد.

این ماده بدون رنگ و دارای مزه شیرین و کمی تلخ می باشد. قابل حل در آب می باشد. اگر با هوا برخورد کند، تبدیل به کریستال سفید متمایل به خاکستری می شود.

نیش زنبور دارای موادی می باشد که به سیستم اعصاب، قلب و غده فوق کلیه کمک می کند.

 

چگونگی روش زنبور درمانی

زنبور

ابتدا قبل از شروع درمان ، باید میزان حساسیت بیمار را نسبت به نیش زنبور مورد بررسی قرار داد. این کار با استفاده از تزریق مقدار کمی نیش زنبور و توسط 1 تا 2 عدد زنبور انجام می شود.

زنبور درمانی به این صورت است که زنبور را با استفاده از موچین یا انبرک در سطح مورد نظر از بدن قرار می دهند تا آنجا را نیش بزند. برخی افراد به جای استفاده از خود زنبور زنده، تزریق نیش زنبور را در زیر پوست ترجیح می دهند.

نیش زنبور بعد از 15 دقیقه رها می شود و بعد آن را با استفاده از موچین برمی دارند. بین 20 تا 40 نیش باید در هر جلسه زده شود و بیمار باید 3 بار در هفته به مرکز زنبور درمانی مراجعه کند.

درمان با نیش زنبور برای بیماران MS اثرات فوق العاده ای داشته است، از آن جمله افزایش استقامت، کاهش خستگی و همینطور کاهش تشنج و انقباض عضلات.

احتیاط کنید:

اگر شما دیابت، سیفلیس، سل یا آلرژی شدید دارید، از این نوع درمان استفاده نکنید.

بیماران بعد از زنبور درمانی چه احساسی دارند؟

آستانه ی تحمل درد ناشی از نیش زنبور در افراد مختلف، متفاوت است. معمولا بعد از چند ساعت، درد فروکش می کند. اما در برخی افراد نیز ممکن است یک هفته طول بکشد تا درد متوقف شود.

برخی اوقات گذاشتن یخ روی محل نیش زنبور موجب آرام شدن درد ناشی از آن می شود.

چگونه می توان فهمید که شخصی نسبت به نیش زنبور آلرژی دارد یا نه؟

در افراد دارای آلرژی به نیش زنبور، علائم زیر دیده می شود:

درد، حالت تهوع و استفراغ، اسهال و سرگیجه، سخت نفس کشیدن و صدای خرخر، کاهش ناگهانی فشار خون و شوک.

آیا احتمال خطر در این درمان وجود دارد؟

بیشتر مردم بعد از نیش زدن زنبور، درد و قرمزی محل نیش را تجربه می کنند. دیده شده است که حدود  20 درصد از افراد بعد از درمان دچار خارش، کهیر، خستگی و عصبانیت می شوند.

در اینجا توجه شما را به برخی از علائم و نشانه های بعد از درمان جلب می کنم. لازم به ذکر است که این علائم بسیار نادر و در حدود 8/0 درصد می باشند.

1- مرگ

تعداد کمی از افراد به علت نیش زدن زنبور می میرند. تحقیقات نشان داده است که این تعداد به کمتر از 100 نفر در سال می رسد. مرگ به سبب وجود آلرژی شدید و یا شوک قلبی رخ می دهد.

نیش زنبور

2- آسیب به اعصاب بینایی

این علامت در افرادی بروز می کند که نیش زنبور در اطراف چشم و ابروی آنها وارد شده باشد.

3- آنسفالومیلیت یا التهاب مغز و نخاع

اگر نیش زنبور وارد سیستم عصبی شود، این عارضه به وجود می آید.

اگر به طور ناگهانی زنبور شما را نیش زد ، چه باید کنید؟

- هر چه زودتر به اورژانس بروید.

- با دقت نیش زنبور را در بیاورید. حدود 2 تا 3 دقیقه طول می کشد تا تمام نیش وارد بدن شود، لذا بیرون آوردن نیش بسیار مهم است.

- برای کاهش تورم در محل نیش، یخ بگذارید.

- محل نیش را با آب تمیز و صابون بشویید.

دسته ها : سلامت
1387/10/21 18:59
X