دسته
لینک ها
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 5995
تعداد نوشته ها : 4
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
وحيد اسدي

هکرها یا همان اخلالگران فضای مجازی هفته گذشته بنا به دلایل مختلفی مثل همیشه خبرساز شدند. شاید گاهی از دور برخی شیطنت‌های هکرها ما را به خنده بیندازند، اما باید گفت هکرها به هیچ‌وجه برای خنده مردم دست به خرابکاری نمی‌زنند و اگر روزی طعمه یک هکر شوید، هرگز مایل به دیدن خوشمزگی آنها نخواهید بود.


خبر اول از دنیای زیرزمینی هکرها این که کارشناسان امنیتی، شبکه‌ای نزدیک به 2 میلیون رایانه تحت کنترل خلافکاران اینترنتی در اکراین را شناسایی کردند.شبکه آلوده اکراینی، تاکنون توانسته کنترل صدها هزار رایانه نهادهای بزرگ و 77 وزارتخانه دولتی را به دست بگیرد.

نکته قابل تامل درخصوص شبکه آلوده ساخته‌شده توسط هکرها این است که شبکه‌های آلوده از این دست معمولا از 200 تا 500 هزار رایانه آلوده تشکیل می‌شدند، اما شبکه مذکور به مراتب بزرگ‌تر و پیچیده‌تر از حد معمول و شناخته‌شده است.

بر این اساس، تنها در انگلیس بالغ بر 500 شرکت کوچک و بزرگ گرفتار این شبکه رایانه آلوده شدند.

طبق معمول نیز هدف هکرها، سرقت اطلاعات شخصی و حساب‌ها، کنترل رایانه‌ها از دور یا ارسال هرزنامه و ویروس است.

اما بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هفته گذشته موتور جستجوی شرکت مایکروسافت در کشور نیوزلند هم از حمله خرابکاران در امان نماند. هکرهای عامل این حمله، صفحه پورتال جستجوی مایکروسافت را با تصویری از بیل گیتس، مدیر اجرایی سابق این شرکت که کیک سیبی بر صورتش پرتاب شده بود، تغییر دادند.

تصویر مذکور نیز متعلق به سال 1998 است یعنی زمانی که یک فرانسوی با کیک به بیل گیتس حمله کرد. در زیر این تصویر نوشته شده <گروه صلح مایکروسافت نیوزلند را هک کرده است.> گروه مذکور پیش از این سایت بی‌‌بی‌سی را نیز هک کرده‌اند.

گزارش‌ها حکایت از آن دارند که هکرها به رایانه‌های وزارت دفاع آمریکا نفوذ کرده و حجم بسیار زیادی از اطلاعات مربوط به طراحی جدیدترین هواپیمای نظامی این کشور را سرقت کردند.

اطلاعات به سرقت رفته از مرکز رایانه وزارت دفاع آمریکا به ساخت ابزار مقابله با این هواپیمای نظامی مربوط می شود. اگرچه مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که بخش زیادی از اطلاعات به مراتب مهم‌تر از اطلاعات سرقت شده به علت متصل نبودن برخی از رایانه‌ها به اینترنت، همچنان در جای خود باقی هستند.

در همین حال موضوعی که ذهن کارشناسان امنیت رایانه‌ای وزارت دفاع آمریکا را به خود مشغول کرده، این است که هکرها چگونه توانسته‌اند با توجه به سرعت اینترنت، مقادیر زیادی اطلاعات را از شبکه این وزارتخانه برداشت کنند. چرا که با سرعت و امکانات موجود در اختیار هکرها،‌ برای انتقال این حجم از اطلاعات هفته‌ها وقت لازم است.

تحقیقات آمریکایی‌ها نشان می‌دهد این حمله از کشور چین آغاز شده اما عاملان آن شناسایی نشده‌اند.

خبر آخر که برای من و شما هم خبر اصلا خوبی نیست، این که ظاهرا هکرها با ارسال یک پیام کوتاه به موبایل هم موفق به خرابکاری و هک گوشی می‌شوند.

یک شرکت امنیتی هشدار داد هکرها می‌توانند با ابزار و روش ویژه از راه دور و تنها با ارسال پیام کوتاه تلفن همراه کاربران را به کنترل درآورند. در این روش هکرها می‌توانند پیام کوتاهی به تلفن ارسال کنند که به‌طور خودکار مرورگر وب را باز و تلفن را به وب سایت مخربی هدایت می‌کند.

سایت مذکور نیز می‌تواند فایل‌های اجرایی را به تلفن منتقل کند که قادر به سرقت اطلاعات گوشی است.


دسته ها : خبرهای ...
دوشنبه بیست و یکم 2 1388
X