اگر چه حرف و حدیثهای بسیاری در دفاع یا نقد مشی مردمگرایی دولت نهم وجود دارد اما واقعیت این است که این رفتار از ائمه معصومین (ع) همواره توصیه شده و از آرمانهای انقلاب و امام راحل بوده است لیکن گاه حب و بغضهای سیاسی یا منافع شخصی و جناحی باعث حاشیهای شدن و حتی تخطئه و خدشه این ارزشها میشود.
بارها توجه رئیس جمهور به نیازهای خرد و جزئی مردم به سخره گرفته شده است. اما به راستی چه چیزی از «کرامت انسان» و «ارزشهای انسانی» بالاتر است. آیا جز این است که انقلاب اسلامی و اساساً هدف حکومت اسلامی بازگرداندن «کرامت» به انسان است.
حکایت توجه و اهمیت مسئولین به مردم در دولت احمدینژاد آنچنان شیرین و دلنشین است که بازگویی و خواندن آن همچنانکه زنده کننده سیره ائمه معصومین (ع) است، وجدانهای اسلامی و بیدار را نیز مشعوف میکند.
چگونه میتوان ماجرای رسیدگی به مشکل یک پیرزن نحیف و فرتوت را بازگو کرد که همچون یک مشکل کلان مورد اهتمام رئیس جمهور و دو تن از مقامات عالی دولت قرار میگیرد و تا آنجا که برای حل و رفع آن از هیچ تلاشی فرو گذار نمیکنند.
در سفر دکتر احمدینژاد به کیش که پنجشنبه گذشته انجام شد ایشان علیرغم زمان کوتاهی که برای سخنرانی در مراسم همایش خلیج فارس به این جزیره سفر کرده بودند، طبق معمول از مسائل و مشکلات اهالی این جزیره غافل نشدند .
در مسیر سالن هنگامی که احمدینژاد برای سخنرانی به طرف محل همایش خلیج فارس میرفت؛ پیرزنی از میان جمعیت تلاش میکند خودش را به دکتر احمدینژاد برساند که به علت تراکم جمعیت نمیتواند به ایشان نزدیک شود. صاحبمحمدی استاندار هرمزگان که متوجه او میشود به طرفش میآید و برای دیدن رئیس جمهور او را کمک میکند. احمدینژاد پس از دیدن پیرزن کیشی به صلاحی - مشاور رئیس جمهور در امور مناطق آزاد تجاری- و استاندار هرمزگان دستور بررسی و حل مشکلش را میدهد.
این دو نفر نیز شماره تلفن و آدرس پیرزن را میگیرند تا پس از مراسم با او گفتگو کنند.
پس از مراسم، صلاحی و استاندار هرمزگان با شماره تلفنی که آن زن داده بود تماس میگیرند اما تلفن او خاموش بود. با توجه به اینکه آنها ساعت ۲ بعد از ظهر بایستی به محل کارشان در تهران و بندرعباس برمیگشتند، برای دیدن آن زن به جستجو در کوچه و پس کوچههای منطقه بومی کیش به راه میافتند اما او را نمییابند. بنابراین سفرشان را لغو میکنند و به محل سازمان منطقه آزاد کیش برمیگردند و منتظرش میمانند. البته این زمان را مغتنم میشمرند و به بررسی مشکلات تعداد دیگری از اهالی کیش میپردازند. اهالی بومی جزیره که اهتمام این دو مسئول را میبینند، به جستجوی پیرزن راه میافتند تا اینکه حدود ۶ بعدازظهر او را به سازمان منطقه آزاد کیش میآورند. این دو مسئول پس از شنیدن مشکل او و حل آن، از او دلجویی میکنند.
به راستی حل مشکل یک پیرزن محرومیت کشیده چه نفعی برای احمدینژاد و مسئولین دولت او داشت که چنین سر از پا نشناخته مشکل او را مورد توجه قرار میدهند.
آنها سفرشان را حدود ۶ ساعت به تعویق میاندازند تا به مشکل یک نفر از هموطنانشان صرفنظر از جزئی یا کلان بودن آن رسیدگی کنند. دولت نهم در فرهنگ مدیریتی کشور موجب تحولی شد که جز در سالهای نخست انقلاب و دفاع مقدس کمتر دیده شده است و رفته رفته نه تنها فراموش بلکه به ضد ارزش تبدیل میشد.
منبع : پایگاه اطلاع رسانی دولت مهر