دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 421402
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

دیروز گلاب اشکهای جاری مستضعفان بود که تعرفه های رای را شستشو می داد تا قوه مجریه در دست با کفایت صالحان باقی بماند، تا اسلام زنده بماند، تا عدالت مقتدر بماند و تا پرچم "لا اله الا الله" بر اوج اقتدار و عزت فرزندان رسول الله در هزاره غربت حق و عدالت افراشته بماند.   

دیروز روز تجدید حیات انقلاب بود. مردمی که فضل و شرافتشان به فرموده حضرت روح الله ، افضل از مردمان عصر رسول الله بود. مردمان عصر رسول الله سالها با پیامبر زیسته بودند و به محظ فقدان نبیّ الله سر به عصیان نهادند و ولیّ الله را تنها نهادند تا انقلاب نبوی به دست نااهلان و نامحرمان افتد، لکن شیعیان آخرالزمان در غیاب هزار و چهارصد ساله ولیّ خدا اسلام را به سلامت نگاه داشتند تا تلخی های صدر اسلام را تکرار نکنند .
دیروز روز غلبه مظلومیت بر ظلمت بود. همانها که اسراییل ستیزی را به سُخره گرفتند . همانها که حمایت از ملت مظلوم فلسطین را محدود به حمایت "معنوی" می پنداشتند! همانها که تکه تکه شدن کودکان غزه را دیدند و غیرت مسلمانی شان گل نکرد! همانها که آمریکا را ابرقدرت می پنداشتند و ایمان نیاورده بودند که انّ الله علی کلّ شئ قدیر! و ابر قدرتی از آن خالق متعال است نه مخلوق مفلوکی چون آمریکا!
دیروز روز غلبه حزب الله بود بر احزاب مدرن. دیروز جنگ احزاب بود. مردی بدون حزب در برابر فوج احزاب بود. حزب او مردم بودند؛ جنود الله. بار الها ! بیین که امت رسول الله چگونه انقلابشان را صیانت کردند. ببین که بر خلاف صدر اسلام فریب نخوردند. ببین که چه سان مرد را با حق سنجیدند نه حق را با مرد! ببین چگونه به فهم این نهیب علی مرتضی بر رجال پرستان نایل گشتند آنگاه که می فرمود : انک تعرف الحق باقدار الرجال! – تو حق را با قدر و منزلت رجال شناختی! – اعرف الحق و اعرف اهله – ابتدا حق را بشناس آنگاه اهلش را خواهی شناخت !
امت آخر الزمان حق را شناختند و از رجال پر مدعا دل کندند. امت آخر الزمان ولی خویش را تنها نگذاشتند. آنگاه که مالک بر در خیمه معاویه رسید ولی خویش را با لبیک به مالک اطمینان بخشیدند. اطمینان از صلاح امت . اطمینان از برّندگی شمشیرهای عریان از برای عدالت. سلام و درود خدا بر مستضعفان آخرالزمان! شما بازوان مالکید! شمشیر مالک اشتر علی اینبار چشم فتنه را به فضل پروردگار کور خواهد کرد. رای قاطع شما به مدافع حریم ولایت و عدالت معنا داشت. معنای آن پشتیبانی از نبرد مردانه او با اصلی ترین کانون فساد بود. شما گواهی دادید که ترنم سرود محمود در مناظره تاریخی سیزده خرداد ، انفجار بغض فروخورده یک ملت بود. شما گواهی دادید که بقای انقلاب به عمل صادقانه به اسلام است و بس. شما تاریخ را یکبار دیگر زنده کردید.
مردم در هر عصری جبهه زر و زور را از جبهه مستضعفان و پابرهنگان تمیز داده اند. این بار نیز چنین کردند . خوشا به همتشان و خوشا به درایتشان.
... و الیوم یوم العمل . عمل به اسلام ناب محمدی (ص) . عمل به عدالت. عمل به خصومت با مفت خوران و گردن کلفتها. عمل به مرگ بر اسراییل.
... وفردا نوبت صاحبمان است. هم او که بزدلان و شیطان زدگان ، اهتزاز نامش را بر مجامع جهانی با تمسخر نگریستند. هم او که در یوم موعود گردن گردن کشان را خورد کند ..... الّهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر وجعلنا من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه.
سید حسین علوی

 
يکشنبه بیست و چهارم 3 1388
آنچه که مورد بحث ما در این تحلیل است مقایسه ای است از میزان مشارکت مردم ایران در دوره هفتم و هشتم انتخابات ریاست جمهوری (اول و دوم اصلاحات و حضور حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی ) و دوره نهم و دهم (حضور دکتر محمود احمدی نژاد) و نیز بررسی میزان رشد آرای نامزدهای اول این چهار دوره در دو دوره متوالی که منتخب مردم شدند .

در انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری که دوم خرداد 76 برگزار گردید 36466487 نفر واجد شرایط شرکت بودند که از این تعداد 29145745 نفر شرکت نمودند یعنی معادل 79.92% .
در این انتخابات 238 نفر داوطلب شدند که از این تعداد چهار نفر توسط شورای نگهبان تأیید شدند. حجت الاسلام خاتمی با 20138784 رأی (69%) حجت الاسلام ناطق نوری با 7248317 رأی، محمد ری شهری با 744205 رأی، زواره ای با 772707 رأی . حکم تنفیذ حجت الاسلام خاتمی در 12/5/76 از سوی مقام معظم رهبری صادر شد.
در همین حال در دوره هشتم ریاست جمهوری که در 18 خردادماه 80 برگزار گردید 42170230 نفر واجد شرایط شرکت بودند که از این تعداد 28155969 نفر شرکت نمودند که معادل 67.77% ضریب مشارکت مردم بود. در این انتخابات از میان817 داوطلب ثبت نام کننده ، تعداد 10 نفر توسط شورای نگهبان تأیید شدند که سید محمد خاتمی بار دوم با 21659053 رأی (77%) و پس از آن دکتر توکلی، شمخانی، غفوری فرد، فلاحیان و جاسبی و... در مراتب بعدی قرار گرفتند. حکم تنفیذ حجت الاسلام خاتمی در تاریخ 11 مردادماه 80 توسط مقام معظم رهبری صادر شد.

1-میزان مشارکت در سال 1376 ، 92/79 درصد از واجدین شرایط در انتخابات بود.
2-میزان مشارکت در سال 1380 ، 77/66 درصد از واجدین شرایط در انتخابات بود.
آمار مقایسه ای این محور در دو دوره حضور حجت الاسلام خاتمی نشانگر کاهش 18/13 درصدی میزان مشارکت واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات است .

1- میزان رأی در سال 1376 نامزد منتخب 20138784 رأی بوده است.
2- میزان رأی در سال 1380 نامزد منتخب 21659053 رأی بوده است .

آمار مقایسه ای این محور در دو دوره حضور حجت الاسلام خاتمی نشانگر افزایش 1520269 رأی واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات به وی است .

حال به آمار آرای انتخابات در دو دوره حضور دکتر احمدی نژاد توجه کنید :

دوره نهم :
نتایج انتخابات دور اول ریاست جمهوری دوره نهم نشان می دهد که حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی با 6.16 میلیون نفر معادل 21 درصد آرا نفر اول ، آقای احمدی نژاد با 5.71 میلیون نفر (19.5درصد ) نفر دوم بوده و پس از وی، آقای کروبی با 5.07 میلیون نفر (17.3درصد) ، قالیباف با 4.07میلیون نفر (13.9درصد ) ، معین با 4.05میلیون نفر (13.8درصد) ، لاریجانی با 1.74 میلیون نفر (5.9 درصد) و مهرعلیزاده با 1.29 میلیون نفر (4/4 درصد ) به ترتیب در رتبه بعدی قرار گرفتند . تعداد آرای باطله نیز 1.2 میلیون معادل 4.2 درصد کل آرا بوده است . پراکندگی آرا و محبوبیت کاندیداها در نقاط مختلف کشور از تنوع قابل توجهی برخوردار است . بر اساس نتایج مرحله اول آقایان هاشمی و احمدی نژاد به مرحله دوم راه یافتند. در بین داوطلبین نام برده شده ، بیشترین واریانس (میزان پراکندگی ) رای استانی به ترتیب آقایان احمدی نژاد ، کروبی و معین اختصاص دارد . رای آقایان هاشمی و قالیباف تقریبا در سطح کشور یکنواخت است اما رای آقایان احمدی نژاد و کروبی دارای پراکندگی بالایی در سطح کشور است .
در مرحله دوم انتخابات 9/27 میلیون نفر به پای صندوق های رای رفتند که در مقایسه با مرحله اول میزان مشارکت به مقدار 5 درصد کاهش یافت .
محمود احمدی نژاد موفق شد از مجموع 27.959.253 رأی، 63 درصد آرا یعنی 17.248.782 را از آن خود کرده و به ریاست جمهوری کشور برگزیده شد . بررسی آرا در مرحله دوم نشان می دهد که تفاوت چندانی در میزان کسب آرا توسط کاندیداها در نقاط شهری و روستایی و همچنین در شهرهای کوچک ، متوسط و بزرگ مطابق طبقه بندی انجام شده ، مشابه آنچه در مرحله اول انتخابات بود ، وجود ندارد . درتمام این گروه ها احمدی نژاد به طور متوسط آرایی بین 61 تا 68 درصد کسب کرده اند و آرای هاشمی نیز بین 32 تا 39 درصد متغیر بوده است. ملاحظه می شود که احمدی نژاد در مرحله دوم موفق شد آرای سایر کاندیداها را به سمت خود جذب کند و یکی از نکات قابل توجه در مرحله دوم این است که در بررسی آرای آقای هاشمی و احمدی نژاد به تفکیک مناطق جغرافیایی کشور ، تفاوت معنی داری ملاحظه می شود . احمدی نژاد موفق به کسب اکثریت مطلق آرا به نسبت بهتری در مناطق غرب ، جنوب و جنوب شرق کشور داشته است . به عنوان مثال محمود احمدی نژاد در پنج استان اصفهان ، قم ، قزوین ، سمنان و چهارمحال و بختیاری به طور متوسط حدود 74 درصد آرا را کسب کرد.

دوره دهم :
در دوره دهم ریاست جمهوری که در 22 خردادماه 88 با حضور محمود احمدی نژاد ، میرحسین موسوی ،محسن رضایی و حجت الاسلام مهدی کروبی برگزار شد مشارکت بیش از 85 درصدی یعنی 39165191 رأی صحیح و باطله مأخوذه را شاهد بودیم .
در این انتخابات از میان 478 داوطلب ثبت نام کننده ، تعداد 4 نفر توسط شورای نگهبان تأیید شدند که محمود احمدی نژاد برای بار دوم با 24527516 رأی 62.63 درصد آرا و پس از آن میرحسین موسوی با 13216411 رأی 33.75 درصد آرا ، محسن رضایی با 678240 رأی 1.73 درصد آرای اخذ شده و مهدی کروبی با 333635 رأی 0.85 درصد آرا در مراتب بعدی قرار گرفتند و آرای باطله مأخوذه 409389 باطله 1.04 درصد اعلام شد .

بر این اساس :
1-میزان مشارکت در دور دوم سال 1384 ، 76/59 درصد از واجدین شرایط در انتخابات بود.
2-میزان مشارکت در سال 1388 ، بیش از 85 درصد از واجدین شرایط در انتخابات بود.
آمار مقایسه ای این محور در دو دوره فعالیت دکتر احمدی نژاد نشانگر افزایش بیش از 26 درصدی میزان مشارکت واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات است .

1- میزان رأی در سال 1384 نامزد منتخب 17.248.782 رأی بوده است.
2- میزان رأی در سال 1388 نامزد منتخب 24527516 رأی بوده است .

آمار مقایسه ای این محور نیز در دو دوره احمدی نژاد نشانگر افزایش حدود 7 میلیون رأی واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات به نامزد عدالت محور ایران اسلامی است .

نتایج :
1- مقایسه آمار یادشده نشان می دهد در دو دوره حضور محمود احمدی نژاد در حالی 26 درصد افزایش نشان می دهد که در دور دوم حضور سید محمد خاتمی 13 درصد کاهش داشتیم .
2- آمار این چهار دوره نشان دهنده آن است که میزان آرای خاتمی در حالی در دور دوم حضورش 5/1 میلیون اضافه شده که در دور دوم حضور احمدی نژاد 7 میلیون افزایش رأی دیده می شود و این یعنی افزایش آرای احمدی نژاد بیش از 4 برابر خاتمی بوده است.
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر 544793
يکشنبه بیست و چهارم 3 1388

به گزارش ایرنا، حزب الله لبنان روز شنبه در بیانیه ایی با تبریک پیروزی "محمود احمدی نژاد" در انتخابات ریاست جمهوری برای ایران آرزوی پیشرفت و موفقیت کرد.
حزب الله در این بیانیه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به شکل مترقیانه و در فضای آزاد و با نظم و با استقبال گسترده مردمی را به آیت الله خامنه ایی مقام معظم رهبری و دولت و مردم ایران تبریک گفت و افزود: برگزاری این انتخابات با مترقی ترین دمکراسی در جهان برابری کرد.
در این بیانیه با تاکید به لزوم الگو شدن نظام اسلامی ایران برای بقیه ملتها، آمده است که انتخابات ریاست جمهوری ایران؛ پیام روشن پایبندی و وفاداری مردم به نظام اسلامی است.


 

يکشنبه بیست و چهارم 3 1388
به گزارش ایرنا آیت‌الله هاشمی شاهرودی در پیامی به رییس جمهور منتخب تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:
ملت فهیم و با فرهنگ ما، در پاسخ به دعوت و توصیه‌های حکیمانه رهبری معظم انقلاب، بار دیگر با مشارکتی گسترده و کم‌نظیر، انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری را در فضایی سالم و پرنشاط، چنان برگزار کردند که مایه اعجاب جهانیان شد.
بدون تردید از این پس، بیست و دوم خرداد ماه نیز به عنوان روزی برجسته و حماسی در تاریخ سیاسی معاصر خواهد درخشید و به همین جهات هم این جانب بر خود لازم می‌دانم که تجلی این همبستگی ملی را به معظم له و مردم آگاه و متدین کشور و نامزد منتخب ملت جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران که اکثریت آراء را به خود اختصاص داده‌اند، صمیمانه تبریک و تهنیت بگویم و مزید توفیق ایشان را در راه خدمت و سربلندی کشور و ملت عزیز ایران از درگاه خداوند قادر متعال مسالت می‌نمایم.
امیدوارم آحاد هموطنان عزیز با هوشیاری، فضای سالم و امیدبخشی که در مراحل مختلف تبلیغ و انتخاب ایجاد کرده‌اند کماکان با همان همدلی محفوظ تا تلاش بدخواهان و تبلیغات سوء دشمنان به فضل الهی خنثی و راه پیشرفت و تعالی جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش هموار شود.
سیدمحمود هاشمی شاهرودی
يکشنبه بیست و چهارم 3 1388

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، علی لاریجانی روز یکشنبه در آغاز جلسه علنی مجلس در سخنانی با اشاره به حضور میلیونی مردم در انتخابات 22 خرداد تاکید کرد: این انتخابات بسترهای راهگشایی برای حل مشکلات در مقابل دولت فراهم می کند.
لاریجانی خاطر نشان کرد: افق جدید خیزش مردمی در پناه رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی محقق شده است.
وی افزود: نفس گیری جدید انقلاب اسلامی هدیه رهبر معظم انقلاب و ملت ایران است که تداوم راه امام و شهیدان را تداعی می کند.
لاریجانی همچنین از اعتماد و حسن نظر نمایندگان در انتخاب هیات رییسه جدید مجلس سپاسگذاری کرد.
خبر تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

يکشنبه بیست و چهارم 3 1388

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان اصولگرای مجلس به شکرانه انتخاب دکتر «محمود احمدی نژاد» در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، پرچم ایران را که نماد انتخاباتی احمدی نژاد بود، به میکروفن های خود‌ آویخته اند.
پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نمایندگان اصلاح طلب مجلس به بهانه سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر سربندهای سبز رنگ خود را به نشانه حمایت از «میرحسین موسوی» به میکروفن های خود آویخته بودند.
محمود احمدی نژاد در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با کسب بیش از 24میلیون رای ، برای بار دوم رییس جمهور ایران شد.

يکشنبه بیست و چهارم 3 1388
X