دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 421409
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

در حالی که پوسترهای کاندیداهای ریاست جمهوری به وفور در اختیار هواداران است ، هواداران احمدی نژاد پوستر کاندیدای محبوب خود را گیر نمی آورند و گاه ناچار می شوند از فروشندگان پوستر اقدام به خرید کنند. ظاهرا ستادهای خودجوش ، زیادی مردمی شده اند! این اتفاق نادر در حالی است که تا کنون سابقه نداشته پوستر رییس جمهور مملکت یافت نشود اما اقلام تبلیغاتی رقبا در و دیوار شهر را رنگ آمیزی کند.

جمعه هشتم 3 1388

دکتر احمدی‌نژاد گفت: روزی که رئیس‌جمهور سابق کشور با آن وضعیت به فرانسه رفت یکی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود؛ چرا که شیراک بالای پله‌ها ایستاده بود و رئیس‌جمهور ایران پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد.
دکتر محمود احمدی‌نژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگوی تخصصی که عصر امروز در رادیو گفتگو برگزار شد، در خصوص موضوع توسعه در اقتصاد گفت:‌ با به کار بردن این کلمه بدون تعریف بومی مخالف هستم؛ چرا که اگر تعریف مشخصی از این موضوع ارائه ندهیم هرکسی از ظن خود از آن برداشت می‌کند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: برخی می‌خواستند با تعریف معیارهای خارجی فرهنگ و ادبیات را با تعریف توسعه تعریف کنند و حتی برخی اول انقلاب گفتند باید بدنبال تعریف و اقتصاد بر مبانی توسعه باشند.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما بدنبال تعالی کشور هستیم، اظهار داشت: تعالی یعنی بالا رفتن هم در بخش اقتصاد و هم در بخش فرهنگ و هم سیاست که باید پیشرفت با تعاریف ما همراه باشد.
وی گفت: جامعه وقتی متعالی است که پیشرفت‌ها و تعاریفش انسانی و دوستانی باشد که این موضوع در فرهنگ بومی ما وجود دارد.
احمدی‌نژاد گفت: وقتی از تعالی سخن می‌گوییم یعنی عدالت و احترام به انسان‌ها و فداکاری برای دیگران در ذات برنامه‌ریزی‌ها قرار دارد و ما باید بر توانمندی‌های خود متکی باشیم نه اینکه هر کسی به فکر سود حداکثری خود باشد؛ چرا که این یعنی فاصله طبقاتی و له شدن عده‌ای برای منافع دیگران و این یعنی یک اقتصاد یکجانبه مادی و سودگرا.
رئیس جمهور کشورمان خاطرنشان کرد:‌ همه این توسعه باید برای رشد انسان باشد و ما به دنبال دستیابی به یک اقتصاد اخلاقی باشیم نه یک اخلاق اقتصادی.
وی خاطرنشان کرد: این ادبیات با انقلاب اسلامی ایران متولد شد اما سازوکار مناسبی نداشت درحالی که در تاریخ گذشته خود منابع ملاک‌ها و روش‌هایی داریم که باید جایگزین شود و ما در برنامه پنجم امیدواریم بتوانیم تصویری روشن از این نگاه به برنامه‌ریزی توسعه و پیشرفت و تعالی ارائه دهیم.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص موضوع سیاست خارجی و شعار نه شرقی نه غربی اساس این شعار را یک نفی و یک اثبات دانست و گفت: نفی این شعار این است که ما مدل‌های غیر ممتنی بر مبانی خود را نمی‌پذیریم و امروز نیز بر سر حرف خود هستیم چون این مبانی بر انسانیت استوار نیست و امروز همین لیبرالیسم است که جنگ‌ها و کشتارها در سطح جهان را توجیه می‌کند و این نفی امروز هم پابرجاست.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه شرایط به شدت به نفع ما در حال تغییر است گفت: ادبیات انقلاب جای خود را در دنیا باز کرده است و امروز می‌بینیم که تقریبا همه ملت‌ها از وضع موجود ناراحتند و امیدی هم به اصلاح از درون سازوکارهای موجود ندارند.
وی خاطرنشان کرد: راه جدید با شاخصه‌های انقلاب ما همراهی دارد که همان بازگشت به انسانیت و عدالت است و جالب است که در خود آمریکا این وضع شدیدتر از اروپاست که نشانه آن را می‌توان از همین شعار تغییر که توسط دولتمردان آمریکا سر داده می‌شود، مشاهده کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه سیاست خارجی و سیاست داخلی مکمل یکدیگر هستند گفت:‌ما باید نظام جهانی را به سمت خود تغییر دهیم تا بتوانیم در داخل بصورت مستقل عمل کنیم.
احمدی‌نژاد گفت: سیاست خارجی ما فعال و تاثیرگذار و منشاء اقتدارش درون‌زاست و این بخاطر قدرت اثرگذاری فرهنگی ملت ما در دنیاست که نشانه آن را در پیروزی هسته‌ای دیدیم.
وی با بیان اینکه کشورهای غربی در موضوع هسته‌ای مغلوب فرهنگ ما شدند، اظهار داشت: ‌امروز قدرت اول در دنیا افکار عمومی است و ما در دور اول توانستیم فریاد بزنیم که ما هستیم؛ چراکه قبل از این دولت می‌گفتند کار ایران تمام شده است و ایران هیچ نقشی در معادلات جهانی نخواهد داشت و حتی در اروپا نابودی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند اما ما نشان دادیم که ایران توانمند است و قدرت برنامه‌ریزی برای دنیا را در چارچوب انسانی دارد.
رئیس جمهور با بیان اینکه در جلسات چند جانبه با خارجی‌ها آنها پیشنهادات ایران را قبول می‌کنند علت این امر را پیشنهادات عادلانه جمهوری اسلامی دانست و گفت: برای مثال در همین نشست اخیر که با روسای جمهور افغانستان و پاکستان داشتیم این دو کشور بر سر موضوعی با هم با هم به مشکل خوردند ولی پیشنهاد جمهوری اسلامی را که سه پیشنهاد ارائه کرده بود پذیرفتند.
احمدی‌نژاد عدالت را مبتنی بر فطرت انسان دانست و گفت: ‌اگر ما بر مبنای عدالت صحبت کنیم تنها اقلیتی در دنیا هستند که حرف ما را نمی‌پذیرند.
وی خاطرنشان کرد:‌ اولویت در برقراری ارتباط با کشورهای دیگر همسایگان، دنیای اسلام و مابقی جهان است اما این به این منظور نیست که استثنایی وجود ندارد؛ چراکه ما در همین دنیای اسلام با برخی کشورها مانند مصر رابطه‌ای نداریم و یا در حوزه خلیج فارس با برخی کشورها رابطه بهتر و با برخی رابطه ضعیف‌تری داریم ولی هدف ما برقراری بهترین نوع ارتباط است. ما هر ارتباطی را که به نفع تحقق هدف باشد دنبال می‌کنیم و قطعاً در متن آن هدف نیز منافع ملی نهفته است و حضور فعال ما در عرصه‌های جهانی کمک می‌کند که ایران را بسازیم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر جهان و ارتباطات آن بر محور عدالت شکل گیرد، حتماً منافع ملی ما نیز در آن تأمین می‌شود و دیگر سایرین قادر نخواهند بود به خاطر تأمین منافع خودشان سالها ما را معطل کنند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه عده‌ای سیاست‌های شما در عرصه خارجی را ماجراجویی دانسته‌اند، گفت: مخالفین دولت در این چند سال هر توهینی که توانسته‌اند انجام داده‌اند و دهها تریبون و 30 روزنامه مدام به ما تهمت زدند اما تاکنون جواب نداده‌ایم.
وی افزود: پیش از این دولت یک سیاست خارجی انفعالی در ایران جریان داشت، در افغانستان و عراق با آنها همکاری شد اما در نهایت آمریکا در آن کشورها مستقر شد. در مرحله هسته‌ای مدام عقب‌نشینی صورت گرفت و در نهایت آمریکا ایران را محور شرارت نامید و کار به جایی رسیده بود که غربی‌ها فقط به قول خودشان به دنبال گفت‌وگوی انتقادی با ایران بودند و همواره خود را در جایگاه طلب‌کار از ما می‌دانستند و حتی می‌گفتند سالها باید مذاکره کنیم تا اجازه استفاده از چند سانتریفیوژ را به شما بدهیم اما وقتی ما با قواعد خودمان عمل کردیم اکنون 7 هزار و چند صد سانتریفیوژ داریم و هیچکس نیز جرأت تهدید ایران را ندارد و هر از چند گاهی صهیونیست‌ها پارازیت بی‌ارزش می‌دهند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: یکی از این آقایان هنوز نمی‌فهمد که در دنیا چه می‌گذرد و به همین دلیل به ما می‌گوید چرا به سراغ آمریکای جنوبی رفته‌اید در حالی که استدلال ما این است که غربی‌ها به دنبال منزوی کردن ایران بودند اما ما به حیات خلوت آمریکا رفتیم و حتی سنگین‌ترین سخنرانی ضدآمریکایی را در نیکاراگوئه انجام دادم و قطعاً حضور فعال ما در آمریکا لاتین یک عملیات هوشمندانه بسیار دقیق بوده است.
وی تصریح کرد: غربی‌ها به وسیله هولوکاست برای خودشان یک مظلومیت دروغین درست کرده بودند و با استفاده از آن ملت‌ها را تحت ستم قرار می‌دادند اما هولوکاست را مورد هدف قرار دادیم و آنها حتی باور نمی‌شد که چنین کاری انجام شده است چون نقطه ضعف اصلی آنها را مورد هدف قرار دادیم و می‌بینید که امروز ایران هم وزن آمریکا در معادلات جهانی مؤثر است؛ کجای این ماجراجویی است؟ مگر آنها نمی‌گفتند که اگر احمدی‌نژاد بیاید جنگ می‌شود، پس چطور شد که سایه تهدید برداشته شده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه با عقب‌نشینی نمی‌توان تهدید را برطرف کرد، بر لزوم حفظ عزت ملت ایران در عرصه سیاست خارجی تأکید کرد و گفت: آن روزی که رئیس جمهور سابق با آن وضعیت به فرانسه رفت یکی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود چرا که ژاک شیراک در بالای پله‌های محل استقرار خود ایستاده بود و رئیس جمهور قبلی ایران در پایین پله‌ها از ماشین پیاده شد و پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد و این حرکت از موضع ضعف باعث تحقیر ما شد.
وی افزود: ما دیگران را تحقیر نمی‌کنیم اما اجازه هم نمی‌دهیم که دیگران ما را تحقیر کنند و معتقدیم کسانی که در طول آن سالها به ثروت‌های فراوان دست یافتند قادر به تأمین منافع ملت نیستند چرا که باید در داخل تواضع و در خارج اقتدار و شجاعت داشته باشیم.
احمدی‌نژاد سیاست خارجی دولت نهم را دقیق‌ترین و علمی‌ترین سیاست خارجی دانست و خاطرنشان کرد: پیش از این آنها حتی به صورت هفتگی به ما مهلت می‌دادند که مجبور به انجام کاری شویم اما اکنون در موضعی قرار داریم که می‌گوییم در فرصت مناسب به درخواست شما جواب می‌دهیم و آن‌ها هم موضع ما را سازنده می‌‌نامند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره آزادی، آن را بالاترین هدیه خداوند به انسان و حقیقتی تکامل‌آفرین دانست و اظهار داشت: بعضی‌ها در این 4 سال دیگر چه چیزی می‌خواستند بگویند که نگفته‌اند؟ آنها علیه دولت و شخص رئیس جمهور انواع توهین‌ها، دروغ‌ها و تمسخر‌ها را مطرح کردند و حتی کاریکاتور رئیس جمهور را کشیدند اما ما شکایت نکردیم و بجز چند مورد انگشت‌شمار حتی به وزارتخانه‌ها نیز گفتم که شکایت‌های خود را پس گرفتند، کمترین تعداد تعطیلی روزنامه‌ها نیز در این دولت بود و فقط یکی دو مورد بود که آنقدر خرابکاری کردند که دادستان آنها را توقیف کرد.
وی افزود: طبق قانون انتخابات هیچ کاندیدای حق ندارد کاندیدای دیگر را تخریب کند اما نه تنها این کار را انجام ندادند حتی پیش از موعد تبلیغات خود را آغاز کردند و حتی افترا زدند که اگر شکایت می‌کردم قطعاً قادر به پاسخگویی نبودند.
احمدی‌نژاد تصریح کرد: در انتخابات ریاست جمهوری گذشته علی‌رغم آنکه مجریان انتخابات و دولت وقت مخالف روی کارآمدن من بود یکی از کاندیداها گفت که فلانی تقلب کرده است و من هم از ایشان شکایت کردم اما چندین نفر را فرستاد تا از شکایتم صرف‌نظر کنم و من هم کوتاه آمدم و تاکنون هم تحمل کردم اما حالا باز هم همان حرفها را می‌زنند.
رئیس جمهور اظهار داشت: حریم‌های آزادی به قداست خود آزادی است و همه باید دست در دست هم ذهن خود را در عرصه‌های گوناگون فعال کنیم که در همین راستا دولت در جلسه اول فشارهای وارده به خود را تحمل کرد و در درجه دوم نیز از حریم مردم صیانت می‌کند اما متأسفانه اکنون شیوه تبلیغات بعضی‌ها تعدی به حقوق مردم شده است در حالی که همه باید قانون را اجرا کنند.
وی در پاسخ به سؤال مجری این برنامه مبنی براینکه در اجرای آزادی، عدالت و توسعه گاهی تعارضاتی ایجاد می‌شود گفت: اگر تعریف از اینها درست باشد مغایریتی ایجاد نمی‌شود و آن مواردی که شما می‌گویید در مواقعی ایجاد می‌شود که تعریفی درست از این مفاهیم انجام نشده است.
احمدی‌نژاد عدالت را ضامن آزادی دانست و افزود: عشق،‌عدالت و آزادی هر کدام جلوه‌ای از حقیقت وجودی انسان هستند اما بعضی‌ها از این مفاهیم تعاریف غلطی دارند مثلاً می‌گفتند ابتدا توسعه را ایجاد کنیم و بعد عدالت را بوجود بیاوریم در حالی که توسعه بدون عدالت معنا ندارد.
رئیس جمهور ادامه داد:‌ بعضی‌ها از مفهوم آزادی سواستفاده کرده‌اند و برای دیگران هیچ حقی قائل نیستند؛ آنها گفتند دولت به مردم سیب‌زمینی داده است تا به استقبال بیایند در حالی که چنین حرفی از مردم مؤمن، تمدن‌ساز و دقیق اصفهان بدور است و بیان کردن چنین حرفی یعنی نشناختن حریم آزادی و توهین به ملت؛ آنها بعد از آن نیز گفتند اینها به مردم پول داده‌اند.
وی تصریح کرد: آزادی حقیقی زمانی محقق می‌شود که به کرامت انسانها احترام گذاشته شود اما می‌بینیم که به مردم توهین می‌کنند و به بنده نیز تهمت‌های متعدد از جمله دروغ، دزدی و بی‌عقلی زده‌اند؛ آنها مردم را دست‌کم گرفته‌اند و بنده نیز قطره‌ای از این ملت هستم.
احمدی‌نژاد تصریح کرد: آمدند و گفتند دولت پرتقال اسرائیلی وارد کرده است در حالیکه اینگونه نبود و اگر بنده شکایت کنم والله نمی‌توانند ادعاهایشان را اثبات کنند و تاکنون هم 3 بار شکایت‌هایم را پس گرفته‌ام.
رئیس جمهور با اشاره به برخی مسائل مطرح شده درباره نیروی انتظامی گفت: در سال 64 و 65 شهربانی جزئی زیرمجموعه وزارت کشور بود اما اکنون اینگونه نیست و به همین جهت همه با هم باید تلاش کنیم تا قدرت در خدمت مردم باشد و با فرهنگ‌سازی درست اقدامات صورت گیرد.
وی در پاسخ به سؤال مجری این برنامه مبنی بر دلائل انحلال سازمان مدیریت و موضوع سفرهای استانی گفت: ما سازمان مدیریت را متحول کردیم نه منحل؛ چرا که اگر اتاق فکر با کارهای اجرایی مخلوط شود توان فکر کردن صحیح را نخواهد داشت و کارها نیز معطل می‌ماند که وضعیت قبلی کشور نیز حاصل همین موضوع بود.
احمدی‌نژاد با اشاره به سابقه 60 ساله بوجود آمدن سازمان مدیریت افزود: این سازمان هم برنامه می‌ریخت و هم نظارت می‌کرد که دیدید در طول 60 سال هیچ‌کدام از مسائل کلان به نتیجه نرسید؛‌ این سازمان اختیارات مطلق هم داشت و هیچ فردی نمی‌توانست در کشور حتی یک مدرسه بدون اجازه آن سازمان بسازد.
رئیس جمهور تصریح کرد:‌ آن برنامه‌ها جواب نداد و هرچقدر به جلو رفتیم به نقطه اطمینان نرسیدیم البته این بدین معنا نیست که مشکل از افراد این سازمان بوده بلکه مشکل از سیستم بوده است و به همین دلیل ما گفتیم سازمان مدیریت یا همان مغز مدیریت و برنامه‌ریزی باید اتاق فکر سیستم باشد؛ آن سازمان چند معاون داشت که هر کدام چند صد یا یکی 2 هزار موافقت‌‌نامه امضا می‌کردند و دیگر وقتی نمی‌ماند که به درستی نظارت شود و در همین اثنا منابع فراوانی مصرف شد؛ حالا آقایان می‌آیند و ایران را با کره مقایسه می‌کنند و می‌گویند که ایران چقدر عقب افتاده است.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت باید محل تفکر نخبگان کشور باشد که ما در اولین گام این کار را انجام دادیم و سعی کردیم مبانی را عوض کنیم و در درجه دوم نیز برنامه‌هایی که از اتاق فکر بیرون می‌آید باید همه ارزشهای فرهنگی ما را در بر داشته باشد نه اینکه همواره به دنبال این باشد که جا پای غربی‌ها بگذارد.
احمدی‌نژاد ادامه داد: بیشترین استقبال از این تحول نیز از درون همین سازمان انجام شد و می‌بینید که ابتکار و بهره‌وری از 0.48 به 1.02 رسیده است.
رئیس جمهور تصریح کرد: در این مدت تولید ناخالصی داخلی، سرمایه‌گذاری و سرعت انجام پروژه‌ها نیز افزایش یافت در حالی که تا پیش از این حتی پروژه‌هایی داشتیم که 19 سال به طول انجامیده بود یعنی هزینه آن صددرصد افزایش یافته بود و هنوز هم افتتاح نشد.
وی ادامه داد:‌اختیارات متمرکز، نفوذ و بی‌عدالتی را در پی داشت ولی اکنون باید یک مغز متفکر دقیقاً مسائل را کنترل کند و با فراق بال از اندیشه کشور استفاده کند و هدف از این کار تنها تمرکززدایی نبود بلکه اختیارات را توسعه دادیم و معتقدیم یکی از عوامل بوجود آمدن تمرکز، خود آن ساختار بود.
احمدی‌نژاد یکی از اهداف سفرهای استانی دولت نهم را کنترل اجرای تصمیمات و برطرف کردن عیوب بوروکراسی دانست و با اشاره به منافع متعدد این سفرها گفت: در این سفر کنترل و نظارت تصمیمات نیز پیگیری می‌شود.
رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی درباره نهضت تولید علم، حرکت یک ملت بدون علم را بی‌معنا دانست و با بیان اینکه نور علم روشن‌کننده مسیر حرکت است گفت: در دنیا پیشرفت و توسعه به مفهوم خودی، منوط به علم است و از این منظر کشورها سه دسته هستند، کشورهایی که دانش می‌فروشند، کشورهایی که می‌توانند فروشنده دانش باشند و عده‌ای از کشورها که توان این کار را ندارند که ایران جزو گروه دوم است و ظرفیت تبدیل ایران به فروشنده علم زیاد است.
وی ادامه داد: در دانش‌‌ها یکسری دانش پیش‌رو وجود دارد که تحقق پیشرفت کشور منوط به بدست آوردن آن دانش‌ها است مانند نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، هوا فضا و انرژی هسته‌ای که اصرار ما و مخالفت غربی‌ها به خاطر نقش مهم اینها بوده است چرا که آنها می‌خواسته‌اند ما در درجه 2 باقی بمانیم و می‌بینیم که از روز پافشاری ایران در موضوع هسته‌ای ما 4.5 برابر کل 27 سال قبل اختراعات داشتیم و مقالات علمی کشورمان نیز چندین و چند برابر شده است و با توجه به غنای نیروی انسانی ایران و رشد 70 درصدی ظرفیت دانشگاهها زمینه برای برداشتن گام‌های بلند فراهم شده است.
رئیس جمهور تصریح کرد: وقتی افق بالا برود همه حرکت می‌کنند و این از چیزهایی است که باید برایش هزینه بدهی و می‌ارزد.
احمدی‌نژاد با اشاره به رشد چشمگیری تولید فولاد، سیمان، مس و رشد صادرات غیر نفتی و 4 برابر شدن بودجه پژوهشی کشور اظهار داشت: تازه فضا باز شده است و پس از مدتها می‌‌توان افق حقیقی ایران را نشان داد.

جمعه هشتم 3 1388

جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان اصفهان با صدور بیانیه‌ای ضمن حمایت از احمدی‌نژاد تاکید کردند: محمود احمدی‌نژاد در چهار سال مدیریت اجرایی کشور بازآفرینی هویت ـ اسلامی ایرانی را وجهه همت خود قرار داد.

به گزارش راسخون از اصفهان، در بیانیه جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان اصفهان آمده‌ است: ملت سرافراز ایران، در آغاز دهه چهارم عمر مبارک انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر عزت دینی و اقتدار ملی خود را در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران‌، به رخ جهانیان خواهد کشید.
این بیانیه می‌افزاید: بدون تردید انقلاب اسلامی ایران‌، همانگونه که در فروپاشی کیان استکباری شرق کمونیستی، نقش محوری ایفا کرد، اکنون نیز در شرایط متحول و ناپایدار جهانی که تضعیف و انهدام پی‌در‌پی بنگاه‌ها و زیرساخت‌های اقتصادی نظام سلطه و غرب استکباری به رهبری لیبرال دموکراسی غرب را نوید می‌دهد، نقشی بنیادین و راهبردی دارد؛ تحولاتی که نویدبخش دگرگونی در ساختار نظام جهانی و تحقق یافتن آمال و آرزوهای دیرینه ملت‌های دربند و ستمدیده بوده و هست.
در ادامه این بیانیه آمده ‌است: در این میان تفکر بسیجی و آرمان‌خواهی جناب آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد در چهار سال مدیریت اجرایی کشور که بازآفرینی هویت اسلامی‌-ایرانی را وجهه همت خود قرار داد، جایگاه ایران اسلامی را از جهات مختلف ارتقاء بخشید و تداوم آن، تحکیم و تحقق آرمان‌های حضرت امام خمینی« قدس‌الله نفسه‌الزکیه » و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای« مد ظله العالی »را در ابعاد داخلی و سیاست خارجی به ارمغان خواهد آورد.
‌بیانیه مذکور اضافه کرده ‌است: اتکای دولت کریمه نهم به خودباوری و توانستن و پرهیز از خودباختگی و انفعال، اعمال سیاست راهبردی تمرکززدایی و انتقال مجموعه خدمات به اقصی نقاط کشور که الگوی شایسته‌ای را برای ترسیم نقشه سرزمین عدالت‌محور در محیط ملی و جامعه بین‌الملل آماده‌سازی کرده‌است، پرهیز از نگاه ریاستی و به نمایش گذاردن الگوی نوینی از خدمتگزاری در مصدر قدرت سیاسی که ناشی از توجه ویژه دولت نهم به منشور علوی در هدایت کشور و کارگزاری ملت است، مردم‌دوستی و ملت‌خواهی به معنای درست کلمه و اجتناب از باندبازی و خواص‌گرایی، پرهیز از غوغاسالاری، بی‌اعتنایی به انحصارات نظام سلطه در علم، صنعت، کشاورزی و خدمات و ابراز مواضع شجاعانه و حق طلبانه‌سیاسی که وی را به شخصیتی محبوب در قلوب ملت‌ها مبدل ساخته‌است و رعایت اصل عزت، تدبیر، حکمت و مصلحت، در عرصه‌های سیاسی و دیپلماتیک و آزادسازی قدرت هویت ملی در این حوزه، پرهیز از اشرافی‌گری و زخارف دنیوی، پی‌ریزی سیاستی بنیادین در راستای تحقق اقتصاد اسلامی و شکوفایی و خودکفایی، ارتقای شگفت‌انگیز شاخص‌های گوناگون توسعه نظیر رشد 400 درصدی صادرات غیرنفتی و سرانجام بازآفرینی ادبیات ایثار، شهادت، مقاومت و پایداری، از جمله توفیقات شاخص آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد و دولت کریمه ایشان محسوب می‌شود که عملکرد دولت نهم را از دولت‌های قبلی با وجود همه خدمات شایسته آنان، متمایز می‌سازد.
‌در پایان این بیانیه تاکید شده ‌است: لذا ما اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌‌های استان اصفهان، از نامزدی ایشان در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران اعلام حمایت کرده و از ملت عزیز و رشید ایران دعوت می‌کنیم که ضمن شرکت گسترده در صحنه انتخابات روز 22 خرداد ماه 1388‌، آرای تعیین‌کننده خود را برای تحکیم و تداوم ریاست جمهوری آن خادم خستگی‌ناپذیر که هدفی جز اعتلای کلمه اسلام و تحقق آرمان‌های حضرت امام و مقام معظم رهبری ندارد، به صندوق‌های رأی ریخته و بار دیگر عزت و اقتدار دینی و ملی ایران اسلامی را به نمایش گذارند.
جمعه هشتم 3 1388

مدیر مسئول روزنامه کیهان خطاب به منتقدان دولت نهم گفت: شما ساده زیست‌تر از رئیس جمهور فعلی سراغ دارید، رئیس جمهوری که حتی هنوز هم غذایش را از خانه‌اش می‌برد، شما می‌توانید یکی از اینها را نشان دهید که برای خودش کیسه دوخته باشد.

به گزارش راسخون از اصفهان، حسین شریعتمداری‌ در همایش بزرگ مردمی ستاد هماهنگی مردمی دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه برخی از اینها می‌گویند سلطان شکر طرفدار کیست‌، افزود: ما گزارش‌هایی داشتیم در روزنامه کیهان در خصوص ثروت‌های بادآورده و پس از انتشار شخصی تماس گرفت که به او گفتم شما که 500 میلیون تومان گرفته‌اید با چک شماره فلان و این چک به نام شماست.
وی اظهار داشت: شما مگر نمی‌گویید خط امام هستید‌ مگر نمی‌گفتید حتی ائمه قابل نقد و انتقاد هستند؟ مگر نمی‌گفتید بینش امام باید به موزه تاریخ برود؟ امروز می‌خواهید آنرا از موزه بیرون بکشید؟ ممکن است بگویید دیگران اینها را گفتند! سئوال من از شما این است که ‌چرا پس سکوت کردید؟ چرا آن زمان احساس خطر نمی‌کردید؟باید اینها را توضیح دهید.
شریعتداری با اشاره به انتقاد‌های دیگر این گروه خاص تصریح کرد: می‌گویند اینها 300 میلیارد دلار را چکار کرده؟ می‌گویند سفر‌های استانی را لغو کنید چون تبلیغه! این بنده خدا را خیلی مظلوم گیر آوردید و از هر طرفی به او می‌تازید، از همام اول هم همین طور بوده البته ما می‌دانیم، اگر به شما باج می‌داد الان این کار را نمی‌کردید.
وی افزود: آقایی که از شرکت استیت اویل میلیون‌ها دلار رشوه گرفتی و الان برای کی از اینها ستاد می‌زنی؟
مدیر مسئول روزنامه کیهان با تاکید بر اینکه شمایی که می‌گوئید اینها ناکارآمد هستند در بحث نفت، چرا نفت را آنگونه معامله کردید؟یادتان هست واسطه فرستادید که ننویسیم؟ یادتان هست که یکیتان هم زنگ زد؟
شریعتمداری با اشاره به عملکرد مجلس ششم در خصوص نفت اظهار داشت: مگر نماینده مجلس ششم نمی‌گفت ما بیشتر از پنج دقیقه برای نفت وقت نمی‌گذاریم.
وی افزود: کسی با توسعه سیاسی مخالف نیست اما کسانی که سیب زمینی که بی‌رگ است را سیاسی می‌کنند خیلی موفق هستند در توسعه سیاسی.
مدیر مسئول روزنامه کیهان با تاکید بر اینکه اینها در بحث سیاست خارجی نیز سیاست ما را تنش‌زدا می‌نامند، تصریح کرد: وقتی با دشمن کاری نداشته باشید آن رو‌ز به روز یک قدم به جلو خواهد آمد و این در حالیست که این سئوال مطرح می‌شود که عزت امروز ما بیشتر است یا آن زمان؟ شما از چه چیزی می‌ترسید؟
وی با اشاره به اینکه می‌گویند اول خودمان قوی بشویم و بعد به آمریکای لاتین بپردازیم، اظهار داشت: امروز داد آمریکایی‌ها از حضور در حیات خلوتش بلند است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: شما ساده زیست‌تر از رئیس جمهور فعلی سراغ دارید؟ رئیس جمهور که حتی هنوز هم غذایش را از خانه‌اش می‌برد، شما می‌توانید یکی از اینها را نشان دهید که برای خودش کیسه دوخته باشد؟
وی با اشاره به اینکه آیا حمایت از محرومان کاری بدی است؟ تصریح کرد: همین 2-3 روز گذشته یکی از روزنامه‌های خودتان از قول یکی از افراد معروفتان با صراحت نوشته که وقتی ما بر سر کار آمدیم دنبال این بودیم که چطور باقی بمانیم، این فرد ادامه داد بود که ما پول نفت را بردیم در NGO ها و بعد NGO ها را به GO تبدیل کردیم.
شریعتمداری با تاکید بر اینکه زمان بسیار حساسی است، ‌تصریح کرد: به داخل کاری نداریم،‌ اما دشمن با تمام توانش دارد مسائل انتخاباتی ما را دنبال می‌کند و اگر دشمن چیزی را خواست باید شک کنیم و این در حالیست که باید حداقل با جریانی که در داخل با دشمن همسو است در موردش تردید کنیم، حداقل تا زمانی که عکس این مورد ثابت شود.
جمعه هشتم 3 1388

من تشکر خودم را به دلیل بزرگواری دولت از آن اعلام می کنم.آقای احمدی نژاد با اینکه در این حد مورد توهین قرار می گیرد تاکنون سکوت کرده است و این سکوت برای ما بسیار تحسین برانگیز است و ما ایشان را به خاطر این برخورد اخلاقی تحسین می کنیم.وی ادامه داد: آقای احمدی نژاد اگر هم حرفی زدند تنها سخنانشان را مطرح کردند اما به کسی توهین نکرد و فحشی ندادند.
رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی از تهیه طوماری در حمایت از دکتر محمود احمدی نژاد با 205 امضا خبر داد و گفت: بر اساس ارزیابی ها رای احمدی نژاد 20 درصد بیشتر از موسوی است.
روح الله حسینیان در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طومار تاکنون به امضای 205 نماینده در حمایت از احمدی نژاد در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ر سیده است.
وی همچنین از تشکیل ستادی با عنوان ستاد حامیان احمدی نژاد در مجلس اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: هیچ کس از بنده برای حضور در این ستاد دعوت نکرده است اما معتقدم تشکیل چنین ستادی در مجلس کار بسیار خوبی است.
نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: مجلس در این شرایط سخت و پیچیده نمی تواند بی تفاوت باشد و موضع گیری نکند. وی همچنین درپاسخ به سئوال دیگری در زمینه سخنان میرحسین موسوی در برنامه تبلیغاتی در سیما گفت: متاسفانه نتوانستم صحبت های وی را گوش کنم.
وی همچنین در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه حسینیان به عنوان کاندیدای بالقوه فراکسیون انقلاب اسلامی برای عضوت در هیئت رئیسه مجلس نامبرده می شود ، گفت: بنده اصلا تمایلی برای این کار ندارم و پیشنهادی هم به من در این زمینه نشده است.وی گفت اگر هم به بنده پیشنهاد دهند نیز نمی پذیریم چون کار دیگری دارم که مهمتر از این مسئله است.
یکی از خبرنگاران از حسینیان سئوال کرد: مگر کار شما چیست؟ که وی پاسخ داد: کار من گفتنی نیست ما خیلی کارها می کنیم که نمی توانیم آنها را بگوییم.
این نماینده اصولگرای مجلس همچنین درباره برخی اخبارمبنی بردعوت ازحداد عادل برای ریاست فراکسیون اصولگرایان مجلس در سال دوم اظهار داشت: بنده موافق این کار هستم، اما باید دید خود آقای حداد عادل این مسئله را بپذیرد.
حسینیان همچنین در پاسخ به اظهارات یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آمار وضعیت میرحسین موسوی روز بروز در انتخابات بهتر می شود ، گفت: طبق آخرین آمار فاصله احمدی نژاد با میرحسین موسوی بسیار زیاد است و احمدی نژاد حدود 20 درصد از موسوی جلوتر است.
نماینده تهران درمجلس همچنین به طومار نمایندگان در حمایت از احمدی نژاد تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه در برخی روزنامه ها مانند روزنامه اعتماد مطرح شده بود که حامیان احمدی نژاد در مجلس تنها 80 نفر هستند و در این زمینه قلم فرسایی زیادی شده است که ما برای پاسخ به این شبهات طومار را تهیه کردیم.
یکی دیگر از خبرنگاران به دیدار 120 نماینده با احمدی نژاد اشاره کرد و گفت: چرا از این 205 نماینده فقط 120 نفر با آقای احمدی نژاد دیدار کردند. حسینیان پاسخ داد: شاید سایر نمایندگان مشغله کاری داشتند، بنده که در این دیدار حضور داشتم.
وی در مورد علت حضور نیافتن محمدرضا باهنر، علی لاریجانی حداد عادل و احمد توکلی در این دیدار گفت: نیامدند که نیامدند. هر کس برای شرکت در این جلسه آزاد است. وی تصریح کرد: حتی نمایندگانی که مخالف موضع گیری اصولگرایان در حمایت رسمی از احمدی نژاد بودند، امروز طومار حمایت از رئیس جمهوری را امضا کردند.
رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس افزود: آنها بر این اعتقاد هستند که به مصلحت نیست، نمایندگان مجلس علنا از یک نامزد انتخاباتی حمایت کنند، اما با توجه به اینکه روزنامه های مخالف احمدی نژاد تحلیل کردند تنها 80 نفر از اصولگرایان از احمدی نژاد حمایت کردند. امروز این طومار تنها برای پاسخ به این شبهات تهیه شد که حتی مخالفان آن موضع گیری صریح به دلیل این تحلیل های غلط طومار را امضا کردند.
رئیس کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراها همچنین در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه گفته می شود دولت چک هایی را برای کمک به مساجد درآستانه انتخابات به نمایندگان می دهد گفت: به ما که چیزی ندادند. در جلسه روز گذشته و یا در راهروهای مجلس هم چنین چک هایی را ما ندیدیم.
حسینیان در ارزیابی از رفتار انتخاباتی دولت نهم گفت: من تشکر خودم را به دلیل بزرگواری دولت از آن اعلام می کنم.آقای احمدی نژاد با اینکه در این حد مورد توهین قرار می گیرد تاکنون سکوت کرده است و این سکوت برای ما بسیار تحسین برانگیز است و ما ایشان را به خاطر این برخورد اخلاقی تحسین می کنیم.وی ادامه داد: آقای احمدی نژاد اگر هم حرفی زدند تنها سخنانشان را مطرح کردند اما به کسی توهین نکرد و فحشی ندادند.
حسینیان همچنین درارزیابی خود ازعملکرد یک ساله هیئت رئیسه مجلس هشتم گفت: بنده نسبت به این عملکرد گله مند هستم چرا که عملکرد مجلس آن طورکه پبیش بینی می کردیم، نبود.وی افزود: مجلس باید استراتژی خود را درمسائل سیاسی و اقتصادی کاملا مشخص کند.

منبع : راسخون


 

چهارشنبه ششم 3 1388

در روزهای گذشته با افزایش موج تخریبی و بداخلاقی های سیاسی انتخاباتی ستادی با نام محمود مردمی نژاد اقدام به نصب پوسترهای ضدتبلیغی در جهت تخریب دکتر محمود احمدی نژاد برآمده است. فرماندار تهران گفت: درحال مستندسازی از این روند هستیم و به زودی در این زمینه اقدام خواهیم کرد.
ستادی جعلی، با نام محمود مردی نژاد با چاپ و نصب پوسترهای ضد تبلیغی در جهت تخریب دکتر احمدی نژاد برآمده اند.
 در روزهای گذشته با افزایش موج تخریبی و بداخلاقی های سیاسی انتخاباتی ستادی با نام محمود مردمی نژاد اقدام به نصب پوسترهای ضدتبلیغی در جهت تخریب دکتر محمود احمدی نژاد برآمده است.
این اقدامات در حالیست که فرماندار تهران نیز به این نوع اقدامات که فضای انتخابات را مسموم کرده و باعث بروز بداخلاقی های انتخاباتی می‏شود اعتراض کرده است.
حسین طلا اظهار داشت: در برخی از نقاط تهران مشاهده شده که برخی از افراد با تشکیل ستاد انتخاباتی فرعی به نام نامزدهای رقیب و با پخش انواع بوروشور و تراکت و... به تخریب و تبلیغات منفی علیه آن نامزد می پردازند که درحال مستندسازی از این روند هستیم و به زودی در این زمینه اقدام خواهیم کرد.
حسین طلا ، خاطر نشان کرد: طرفداران نامزدهای محترم ریاست جمهوری توجه داشته باشند که برگزاری هر نوع میتینگ - تجمع - همایش و... در سطح شهرستان تهران و در فضای باز مثل خیابانها میادین و پارکها و... منوط به اخذ مجوز از این فرمانداری می باشد که آن هم با درخواست مسئول ستاد انتخاباتی هر یک ازنامزدها میسر خواهد شد در غیر این صورت از برپایی آن جلوگیری به عمل خواهد آمد.
فرماندار تهران با تاکید بر این نکته که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در صورت تمایل به داشتن ستاد تبلیغاتی در هر شهرستان ، باید وفق قانون مسئول ستاد انتخاباتی خود را در به صورت کتبی و رسمی به فرمانداری آن شهرستان معرفی نمایند، تاکید کرد: از بین نامزدهای ریاست جمهوری تنها یک نفر مسئول ستاد انتخاباتی خود را به صورت کتبی و رسمی به این فرمانداری معرفی نموده است.
وی افزود: در برخی از نقاط تهران مشاهده شده که برخی از افراد با تشکیل ستاد انتخاباتی فرعی به نام نامزدهای رقیب و با پخش انواع بوروشور و تراکت و... به تخریب و تبلیغات منفی علیه آن نامزد می پردازند که درحال مستندسازی از این روند هستیم و به زودی در این زمینه اقدام خواهیم کرد.
دکتر طلا در پایان اظهار داشت : انتظار می‌رود نامزدهای انتخاباتی در چارچوب قانون انتخابات و با رعایت دستورالعمل تبلیغات انتخابات دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فعالیت تبلیغاتی خویش را همواره با در نظر داشتن اخلاق تبلیغات انتخاباتی ارائه فرمایند تا ان‌شاءالله با حضور ملت غیور و فهیم کشور عزیزمان در روز 22 خرداد در پای صندوق‌های رای شاهد خلق حماسه بزرگ دیگری باشیم.

منبع : راسخون


 

چهارشنبه ششم 3 1388
X