دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 836
تعداد نوشته ها : 2
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
استفاده از بافت‌های عصبی در ساخت روبات

دانشمندان روباتی را طراحی کرده‌اند که با استفاده از بافت‌های عصبی موش کار می‌کند
این روبات که «گوردون» نام دارد بسیار ساده و ابتدایی است ولی نشانه‌ای از ارتباط میان پزشکی و روباتیک است.
گوردون سیگنال‌های الکتریک تولید شده توسط بافت‌های مغز موش را با استفاده از 60 الکترود دریافت می‌کند. این بافت‌ها تنها حرکات این روبات را کنترل می‌کنند و توسط موسسه تحقیقات مهندسی و فیزیک انگلستان پشتیبانی می‌شود.
هر بار که روبات به مانعی نزدیک می‌شود سیگنال‌هایی به این بافت‌ها فرستاده می‌شوند و خروجی از این بافت‌ها دریافت می‌شود که قسمت‌های مختلف این روبات را به حرکت می اندازد تا با مانع برخورد نکند. نتایج تحقیقات بر روی این روبات توسط دانشگاه ریدینگ انگلستان منتشر شده است.
نکته جالب در مورد این روبات این است که از هیچ‌گونه کامپیوتر و یا مرکز تصمیم‌گیری دیگری فرمان نمی‌گیرد و قابلیت‌های آن، اگرچه بسیار ساده‌است ولی تماماً توسط همین بافت‌ها کنترل می‌شود.
کوین وارویک (Kevin Warivik) از کالج مهندسی سیستم دانشگاه ریدینگ می‌گوید: «این طرح بسیار جالب است چون این اولین آزمایشی است که از بافت‌ها مغزی برای حرکت روباتی مستقل استفاده می‌کند. گوردون به ما کمک خواهد کرد که به مطالعه بر روی چگونگی ذخیره اطلاعات و کسب تجربه توسط مغز بپردازیم.»
محققان در تلاش هستند که بافت‌های این مغز را وادار به یادگیری و به خاطر سپردن اطلاعات و محل اجسام کنند و با گسترش و تکامل این کار قدم‌های مفیدی در زمینه درمان آلزامیر، پارکینسون و سکته و آسیب‌های مغزی بردارند.
محققان سال‌هاست که به دنبال پاسخ به این سوال هستند که چطور فعالیت‌های پیچیده بدن به فعالیت‌های ساده اجزای کوچک مغز مرتبط هستند
دسته ها :
دوشنبه بیست و دوم 7 1387
دارو‌های ضدافسردگی و مشکلات مردان

مطالعات دانشمندان در آمریکا نشان می‌دهد که داروهای ضد افسردگی بر روی اسپرم‌های مردان تأثیرات مخربی دارد.
پزشکان مرکز پزشکی کورنل آزمایشاتی را روی مردانی که داروی ضد افسردگی پاروکستین را مصرف می‌کردند انجام دادند. در طی یک دوره 5 هفته‌ای و بعد از 4 هفته تعداد اسپرم‌های آسیب دیده در این افراد دو برابر تعداد اسپرم‌های آسیب دیده در شروع مطالعه بوده است.
آمار نشان می‌دهد تنها در انگلستان پزشکان عمومی در سال 2006 تعداد 2میلیون نسخه از این دارو را برای بیماران مرد تجویز کرده‌اند.
آمار دقیق این مطالعه نشان می‌دهد که میانگین آسیب اسپرم‌ها از 13.8درصد قبل از شروع مطالغه به 30.3درصد بعد از گذشت یک ماه از مطالعه افزایش یافته است.
با این حال بعضی از متخصصان می‌گویند افرادی که از افسردگی رنج می‌برند نباید استفاده از این دارو را قطع کنند ولی در صورتی که با مشکلات باروری نیز روبرو شدند می‌توانند با پزشک خود مشورت کنند.
دو سال پیش در مطالعه‌ای مشابه مصرف کنندگان دو داروی ضد افسردگی سیتالوپرام و سرترالین نیز مورد مطالعه قرار گرفتند که نتایجی مشابه از این مطالعه بدست آمد ولی آسیب‌‌ها بعد از قطع مصرف از بین رفتند.
نتایج این آزمایش در ماه نوامبر و در ژورنال انجمن دارو‌های باروری آمریکا منتشر خواهد شد.
دسته ها :
دوشنبه بیست و دوم 7 1387
X