معرفی وبلاگ
امام علی (ع): هر چيز داراي سيماست ، سيمای دين شما نماز است.( بحار الانوار، ج ,82 ص 227 )
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1231183
تعداد نوشته ها : 703
تعداد نظرات : 69
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

عکس های انتخاباتی دارای عکاسی فضای خاص و ویژه ای است و از اهمیت ویژه ای در کسب آرا و در میان رویدادهای مختلف درایران برخوردار است که البته این فضا جذابیت فراوانی برای کشورهای مختلف دارد.

رسول اولیازاده رئیس خانه عکاسان ایران درباره وضعیت عکاسی درایران و نیزاهمیت عکس های انتخاباتی به باشگاه خبرنگاران گفت: عکاسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی حرکت رو به رشدی را داشته است.

وی خاطر نشان کرد: درمیان بخشهای مختلف عکاسی اعم از عکاسی جنگ،بحران،حوادث، مستند،اجتماعی و تبلیغاتی،عکاسان خبری نقش عمده ای را داشته اند.

اولیا زاده گفت: عکاسی خبری بخش قابل توجه در عکاسی محسوب می شود چون مهمترین رویداد توسط دوربینهای عکاسی خبری ثبت و ارائه می شود و این امر حاکی از سریعتر بودن عکاسی خبری است.

*کمی درآمد باعث فعایت در بخش های مختلف عکاسی می شود

وی در ادامه گفت: برخی از عکاسان خبری به دلیل عدم درآمد مناسب از این حوزه به ناچار به فعالیت در بخشهای دیگر عکاسی نیز می پردازند.

رئیس خانه عکاسان ایران گفت:شرایط فعلی هنر عکاسی در کشورمان مطلوب است اما هنوز به ایده آل نرسیده است.

وی در ادامه به خط قرمزهای عکاسی اشاره کرد و افزود: خط قرمزها در تمام دنیا وجود دارد و تاکنون مانع فعالیت عکاسان نشده است.

اولیازاده درادامه به عکسهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: عکس های انتخاباتی یکی از شاخه عکاسی خبری محسوب می شود که دارای ارزش و ویژگی خاص در این حوزه (عکاسی) است.

*نبود شناخت در عکاسی

حسین ساکی عکاس روزنامه اعتماد ملی نیز درزمینه پیشرفتهای موجد درهنر عکاسی گفت:متاسفانه ارزش و اعتبار عکس در کشورمان هنوز شناخته نشده و به دلیل همین عدم شناخت حمایتی نیز از این بخش(عکاسی ) صورت نمی گیرد.

*عکاسان خبری امنیت شغلی ندارند

وی به عدم امنیت شغلی عکاسان خبری نیز اشاره کرد و گفت: عکاسان خبری به لحاظ امنیتی هیچگونه حمایتی نمی شوند در حقیقت عکاسان این بخش از عکاسی ایران امنیت شغلی ندارند.

وی همچنین در ادامه اظهار داشت:انتشار کتاب عکاسی مستلزم ارائه بودجه از سوی وزارت ارشاد اسلامی است.برای مرتفع نمودن کمبود کتابهای عکاسی می بایست بودجه ای توسط وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی برای عکاسان به منظور انتشار کتابهای عکاسی اختصاص یابد.

عکاس باشگاه خبرنگاران در باره اهمیت عکسهای انتخاباتی ایران گفت: عکسهای انتخاباتی دارای  فضای خاص و ویژه ای است،بنابراین علاقمندان فراوانی را در پی دارد چرا که این عکس ها( عکسهای انتخاباتی) در جذب آرا نقش مهمی دارد و البته باعث فراهم کردن زمینه هایی برای تصمیم مردم برای رای دادن می شود.

حسین فاطمی عکاس خبرگزاری یونایتدپرس نیز به اهمیت عکسهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: عکسهای انتخاباتی ایران دارای جایگاه ویژه و بسیار مهمی است چرا که همه دنیا در انتشار عکسهای انتخاباتی ایران هستند.

وی در ادامه اظهارداشت: همزمان با نزدیک شدن به انتخابات ایارن که برابر با بیست و دوم خرداد است عکسهای انتخاباتی ایران تیتر یک اخبار سراسر دنیا می شود.

* عدم حمایت از عکاسان خبری

روح الله وحدتی عکاس خبری خبرگزاری ایسنا نیز به عدم حمایت و توجه به عکاسی خبری اشاره کرد و افزود: متاسفانه در کشورمان عکاسی خبری بسیار مهجور و مظلوم واقع شده و در حقیقت با عدم حمایت موجود از عکاسان خبری به آنها ظلم شده است.

وی در ادامه گفت: عکاسان خبری تنها افرادی هستند که در تمام حوادث و اتفاقات بیشترین خطر را متحمل می شونددر حالی که هیچگونه امنیت شغلی را ندارند.

وحدتی با بیان این مطلب که عکاس خبری در ایران دارای امنیت شغلی نیست، درباره همکاری ناشران با عکاسان گفت: کمبود کتابهای عکسی به دلیل آن است که ناشران سرمایه گذاری برای چاپ کتاب عکاسی نمی کنند در حقیقت آنها ( ناشران ) به منظور چاپ کتاب عکاسی با عکاسان همکاری نمی کنند چرا که بر این عقیده اند که کتاب عکاسی فروش ندارد و به لحاظ اقتصادی تضرر می شوند.

عکس‌های انتخاباتی ایران برای جهان مهم است

وحدتی به عکس های انتخاباتی نیز اشاره کرد و گفت: ایران از خبرسازترین کشورهای جهان به شمار می رود و در سطح دنیا بسیار مهم است بنابراین هر اتفاقی در آن از جمله انتخابات نیز از اهمیت ویژه ای بر خوردار است.

وی خاطرنشان کرد: عکس‌های انتخاباتی ایران به دلیل مطلع نمودن سراسر جهان از این اتفاق مهم بسیار مورد توجه است.

همچنین حسین سلمان زاده عکاسی خبری خبرگزاری فارس هم به نبود اتفاق مناسب در عکاسی اشاره کرد و گفت: به لحاظ اقتصادی در عکاسی چشم انداز چندان مطلوبی را نداشته ایم.

وی خاطرنشان کرد: با هجوم دوربین های دیجیتال که البته کار را برای برخی علاقمندان به عکاسی راحت تر کرده، شاهد حضور افراد زیادی با عنوان عکاس در این عرصه هستیم.

وی درباره وضعیت عکاسان خبری در کشورمان گفت: در حق عکاسان خبری که در انتقال سریع اخبار بینش بسیار مهمی دارند، بسیار احجاف شده است.

غم نان در عکاسی خبری

وی خاطرنشان کرد: عکاسان خبری به دلیل عدم ارتزاق مناسب و در حقیقت به جهت غم نان به ناچار به فعالیت در بخش های دیگر عکاسی می پردازند چرا که پشتوانه اقتصادی آنان در یک بخش ( بخشی عکاسی خبری ) ضعیف است.

در حق عکاسی خبری اجحاف می شود

سلمان زاده به عنوان عکاسی خبری فعال در خبرگزاری فارس به عدم حمایت این خبرگزاری از عکاسان خبری و نیز نام نهادن آنان به عنوان کارمند گفت: در خبرگزاری فارس عکاسی که مشغول فعالیت در بخش عکاسی خبری است به عنوان عکاس خبری محسوب می شود و از آنها تنها به عنوان کارمند یاد می شود و این امر برای عکاسی خبری بسیار نادرست است چرا که عکاس خبری با کارمند متمایز است و این به معنای اجحاف در حق عکاس یا عکاسان خبری است.

وی درباره عکس های انتخاباتی هم گفت: عکس های انتخاباتی نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

سلمان زاده تصریح کرد: عکاس خبری بی طرفانه و بدون آنکه مخاطب خاصی را در نظر بگیرد به ثبت واقعیت می پردازد.

وی در ادامه گفت: عکاس خبری موظف است واقعیتی را که می بیند ثبت کند، در حقیقت نگاه عکاسان خبری را به دلیل نشان دادن بخشی از واقعیت باید پذیرفت .

منبع: باشگاه خبرنگاران


X