بُرونوکَراسِیکی، صدراعظم سابق اتریش، درباره انقلاب اسلامی میگوید: «من از شخصیتهای مذهبی و دینی نیستم، ولی میتوانم این مسأله را بگویم که انقلابی که در ایران رخداده است، موجب علاقه بیشتر به اسلام در خارج از جهان اسلام شده است و روشنفکران دنیا، به دلیل علاقهای که به اسلام پیدا کردهاند، توجه خود را به انقلاب اسلامی معطوف داشتهاند. میتوان گفت این انقلاب در خارج از جهان اسلام، نفوذ فراوانی کرده است».
نویسنده:سید امیرحسین کامرانی راد
منبع: سایت راسخون
«والفجرِ و لَیالٍ عَشْر...». دهه مبارک فجر، تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان و در روزگار قحطی انسانیت، با انقلاب اسلامی خویش، صفحهای زریّن را در تاریخ حیات آدمی گشود و صلای خداخواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش جان جهانیان طنینانداز کرد. در این دهه مبارک، یاد حضرت امام (رحمت الله علیه) را گرامی میداریم؛ ابرمردی که هماره دم مسیحایی اش، جان بخش جان های حقیقت جوست و هنوز پس از گذشت سالها از رحلت ملکوتی اش، نامش بر پایه های ستم استکبار لرزه میافکند و یادش، در دلهای مستضعفان و آزادگان زمینْ، امید می آفریند و انگشت اشارت او، به آیندگانْ امتداد راه را نشان میدهد.
نویسنده: سید امیرحسین کامرانی راد
منبع:سایت راسخون
والفجر! و لیالٍ عشر ...
شب در عمیق لحظه ها، ریشه دوانده بود و تا افق های دور، جز سیاهی، رنگ دیگری دیده نمی شد. چشم ها، به تاریکی عادت کرده بودند و هیچ نگاهی، صادقانه به جستجوی نور، برنمی خاست. جرأت گشودنِ حتّی یک روزنه ی کوچک، در ذهنِ دست ها، جاری نبود. پنجره ها، میلی به تماشا نداشتند و زیبایی ها، چنگی به دل نمی زدند؛ چرا که دیدنِ زیبایی در قفس، زیبا نیست. در چارسوی باور شهر ـ تا جایی که چشم کار می کرد ـ تنها حضور یک فصل می وزید؛ آن هم زمستان بود. قلب ها به لحظه ی انجماد نزدیک بودند و جرقّه ی هیچ اندیشه ای، ذوبشان نمی کرد. شهر، قلمرو شب بود و سلطنت، از آنِ تاریکی؛ و در این میان، «انسان» ـ این موجود زجر کشیده ی تاریخ ـ با ناامیدی، سرنوشتِ تلخِ خود را می نگریست. زندان ها، از حضورِ پیروان سپیده، لبریز بود.
ناگهان، ورق برگشت، صدای قدم های نور، در دهلیزهایِ تنگ و تاریکِ زمان پیچید و از طنین استوارش، پشتِ شب لرزید. «خورشید»، با تمام عظمتش ـ از پشتِ ابرهایِ تیره ی روزگار ـ طلوع کرد؛ آمد و به یک چشم بر هم زدنی، طومار عمرِ چندین هزار سالهی «شب» را، مچاله کرد، روح زمستان را به زنجیر کشید و در تقویم زمانه، نامِ «بهار» را نوشت. خورشید تابید و سِحر کلامش، گرم و نافذ، در دل و جانِ شهر، نفوذ کرد و طلسمِ تسخیرناپذیر پنجره ها را حس کرد؛ آمد و نگاهِ مهربانش را ـ عادلانه ـ با تمام شهر، قسمت کرد.
نویسندگان: سید امیرحسین کامرانی راد، خدیجه پنجی
منبع: سایت راسخون
دانیل پایپس، رئیس انستیتو پژوهشهای سیاست خارجی آمریکا میگوید: «آمریکا نخواهد توانست با مسلمانان سازش کند. ماچند سال پیش حساسیت خاصی نسبت به اسلام نداشتیم، اما امروز اینگونه نیست. امروز مسلمانان به انقلاب اسلامی نظر دارند و از آن الگوبرداری میکنند. اگر این تجربه موفق شود، جسارت مسلمانان کشورهای دیگر بیشتر خواهد شد و این برای ما قابل تحمل نیست».
نویسنده:سید امیرحسین کامرانی راد
منبع: سایت راسخون
حبیب شطی، دبیرکل سابق سازمان کنفرانس اسلامی میگوید: «انقلاب ایران به همه نشان داد که اسلام چه قدر قدرتمند است و این که ایمان میتواند به مسلمانان کمک کند تا به حکومت دلخواه خود برسند. ما میخواهیم جامعه جدیدی بر مبنای اصول اسلامی بسازیم و امیدواریم انقلاب اسلامی ایران مدل و الگوی ما قرار بگیرد».
نویسنده:سید امیرحسین کامرانی راد
منبع: سایت راسخون
نویسنده کتاب: خیرالله اسماعیلی
حزب جمهوری اسلامی که در 29 بهمن 1357 رسماً فعالیت خود را آغاز کرد، میکوشید با شکل دادن به فعالیتهای انقلابی و مردمی، ایجاد انسجام و انضباط در صفوف ملت، از انهدام دستاوردهای انقلاب اسلامی جلوگیری کند و به مراکز هدایت و سازماندهی احساسات و شعارهای ملت انقلابی تبدیل شود. لذا حزب جمهوری اسلامی توسط نزدیکترین یاران امام تشکیل گردید و دوشادوش رهبری و همگام با مردم، فعالیتهای انقلابی خود را از سر گرفت، در نتیجه نظام را از خطر انحراف و شکست رهانید و در خط مقدم علیه نیروهای ضد انقلاب ایستادگی کرد.
این پژوهش میکوشد تا با استفاده از اسناد و منابع اصلی و نیز مصاحبه با فعالان این حزب چگونگی شکلگیری، گسترش، سازمان، ایدئولوژی، خط مشی، عملکرد، مواضع، اقدامات حزب را از ابتدا تا انحلال و تعامل آن با رهبری انقلاب و نهادهای انقلابی و قوای سهگانه بررسی کند و به ابهامات و پرسشهای موجود در این حوزه پاسخ گوید.
پدیدآورنده:محسن آرمین – افسر رزازی فر
منبع: سایت حوزه