تعداد بازدید : 4579973
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
انتخاب آگاهانه و در جهت تحقق آرمانها و مطالبات
انتخابات دارد نزدیک می شود. مردم باید آگاهانه پای صندوق های رأی بروند و انتخاب کنند. همان طور که عرض کردیم، انتخابات جلوه بسیار زیبا و جذاب مشارکت عمومی است؛ مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمان ها و خواست ها و مطلوب خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند. اگر کسی را طبق آرمان ها و آرزوهای خودتان انتخاب کردید، این امکان که آن آرزوها تحقق پیدا کند، به واقعیت نزدیک می شود. کسی که فکر می کنید برای تحقق خواست ها و آرزوها و گشودن گره های مهمی که برای شما در زندگی مطرح است، مناسب و شایسته است، وقتی او را انتخاب کردید، درواقع بلندترین قدم را برداشته اید؛ برای این که این مشکلات از بین برود. هر خواسته ای - چه مادی و چه معنوی - در این انتخاب و در تعیین مسؤول قوأ اجرایی می تواند تحقق پیدا کند. (71)
شرکت در انتخابات، تکلیف و واجب شرعی است
البته شرکت در انتخابات، هم حق مردم است و هم تکلیف شرعی و واجب شرعی است. دشمنان ملت ایران هم با این بشدت مخالفند. محاسبه هم محاسبأ دو دوتا چهارتاست. کسانی که با نظام جمهوری اسلامی و با هویت اسلامی ملت ایران بشدت مخالفند و آن را برخلاف منافع خودشان می دانند، به خاطر پشتیبانی مردم از نظام جمهوری اسلامی، درمانده اند؛ والاّ قدرتهای مادی دنیا بمب اتم و توپ و تانک و اراده های خبیث و خدانشناسی و بی رحمی و سنگدلی کم ندارند. آن چیزی که تا امروز مثل سدی جلوی تعرض آنها را به نظام جمهوری اسلامی گرفته، حضور شما مردم است. حضور مردم در روز انتخابات، حضوری واضح تر از همه جای دیگر است. همأ مردم کشور پای صندوق های رأی می آیند و می توانند بیایند؛ این یک حضور همگانی است. هرکس پای صندوق رأی می آید، درواقع رأی به جمهوری اسلامی، رأی به قانون اساسی و رأی به مواد غیرقابل تغییر قانون اساسی - یعنی اسلام و ارزشهای اسلامی - می دهد. حضور مردم، یعنی دفاع از جمهوری اسلامی؛ یعنی دفاع از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی. این برای دشمنان ملت ایران مطلوب نیست؛ لذا سعی می کند حضور مردم را کمرنگ کنند. (81)
شرکت در انتخابات، وظیفه اسلامی، میهنی، ملی، سیاسی و اخلاقی است
نکته بعدی این است که آحاد ملت ما باید بدانند آنچه بکارند، می دروند. بعضی ممکن است در رأی گیری شرکت نکنند؛ بعد بگویند چرا فلان کار نشد. شما باید شرکت می کردید و آن کسی را که فکر می کنید می تواند این کار را انجام دهد و می پسندید، انتخاب می کردید تا آن طور که می خواهید، بشود. نمی شود ما در انتخابات شرکت نکنیم؛ بعد نتیجه انتخابات احیاناً آن طور که ما می پسندیم، نشود؛ سپس بگوییم چرا نشد! بله، وقتی انسان شرکت نکند، همین است. همه باید شرکت کنند؛ این یک وظیفه است؛ هم وظیفه اسلامی است، هم وظیفه میهنی و ملی است و حفظ عزت و شوکت کشور به این وابسته است، هم وظیفه سیاسی است - آن کسانی که فهم و تشخیص سیاسی دارند، وظیفه دارند وارد بشوند - هم وظیفه اخلاقی است؛ حقوق مردم اقتضأ می کند که در این میدان وارد بشوند؛ کارهایی که باید در این کشور انجام بگیرد، اقتضأ می کند که انسان در این میدان وارد بشود. انتخابات را مغتنم بشمارید و قدر بدانید و در آن شرکت کنید؛ حادثه بسیار مهمی است. (91)
توصیه من، همان توصیه همیشگی است. توقع ما این است که آحاد مردم، از همین ساعات اوّل به سمت صندوقهای رأی بشتابند و با احساس مسؤولیت و با احساس این که کاری را آگاهانه و از روی تشخیص انجام می دهند، رأیشان را در صندوق بیندازند. چون در دین مقدّس اسلام، در کارهای نیک سبقت گرفتن مطلوب است، بهتر است که هرچه زودتر این کار را بکنند. (02)
شرکت در انتخابات، اقدام علیه اراده خبیث استکبار
از دو سه ماه قبل تا امروز، همأ تبلیغات جهانی و استکباری جهت گرفته است برای این که با شیوه های تبلیغاتی گوناگون حضور مردم را کمرنگ کنند؛ آنها دلشان می خواهد مردم پای صندوق های رأی نیایند. البته ناراحت و دستپاچه اند؛ چون گمانه زنی های آنها نشان می دهد که اکثریت مردم پای صندوق های رأی خواهند آمد؛ این را فهمیده اند. ملت ایران برای صیانت کشور خود، برای حفظ منافع خود، برای تزریق خون تازه در رگهای نظام استوار خود، باید در پای صندوق های رأی حاضر شود و علیه این اراده خبیثانه استکباری اقدام کند. (12)
برای ملت ما این انتخابات مهم است؛ همچنان که برای دشمنان ما هم این انتخابات مهم است. از چند ماه قبل برنامه های تبلیغاتی دشمنان روی انتخابات ریاست جمهوری . . . متمرکز شده. آنچه آنها درباره انتخابات می خواهند، درست نقطه مقابل چیزی است که منافع ملی کشور و ملت ما آن را می طلبد. آنها می خواهند انتخابات بی رونق باشد و مردم در انتخابات شرکت نکنند. آنها می خواهند انتخابات، اطمینان و اعتمادی را در مردم به وجود نیاورد. امروز تبلیغات تبلیغاتچی های خارجی روی این نقطه ها متمرکز است؛ مردم را نسبت به انتخابات دلسرد، بی اعتماد و بی اعتنا کنند؛ درست نقطه مقابل آن چیزی که برای ملت و کشور ما مهم است. (22)
انتخابات می تواند برای کشور و ملت ما یک وسیله مصونیت و یک نمودار اقتدار باشد و ملت و نظام ا جرایی کشور را در مقابله با چالش های گوناگون جهانی، از گذشته مستحکم تر کند. انتخابات می تواند نظام جمهوری اسلامی را جوان تر از آنچه هست، بکند. انتخابات پرشور از سوی مردم می تواند روز نویی را برای آنها رقم بزند. انتخابات، هم در صحنه خارجی و در مقابل چشم بیگانگان، هم در صحنه داخلی و هم برای پیشرفت کشور، یکی از مهمترین و اساسی ترین رویدادهاست. دشمن می خواهد انتخابات نباشد. اگر می توانستند روی مردم و یا گروه های سیاسی اثر بگذارند، کاری می کردند که اصلاً انتخابات برگزار نشود؛ کاری که در انتخابات مجلس هفتم می خواستند انجام دهند و مایل بودند اساساً انتخابات برگزار نشود.
این که یک نظام اسلامی - نظامی زیر پرچم توحید و دین - می تواند مردم سالاری را به شکل آشکار و واضح و با زبان گویا در مقابل چشم مردم جهان قرار دهد، درست عکس تبلیغات استکباری دنیای لیبرال دمکراسی است. آنها می خواهند بگویند مردم سالاری منحصر در ماست. نمی توانند این را تحمل کنند که یک نظام اسلامی و دینی، با ارزش های والای ایمانی خود بتواند مردم سالاری را این طور نهادینه کند. در طول بیست و پنج سال، حداقل بیست و پنج انتخابات در این کشور برگزار شده است و مردم پای صندوق ها رفته اند و گزینه ها و خواست خودشان را تحقق بخشیده اند و مسؤولان را خودشان انتخاب کرده اند. بنابراین انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است. (32)
براساس تحقیقات و مشورت انتخاب کنید
من پریروز هم گفتم که نباید دغدغه و وسوسه کرد. بعضی ها هستند که خیلی وسوسه می کنند - آیا این، آیا آن؟ آیا این، آیا آن؟ - آخرش هم یا مجبور می شوند به طاق جفت و استخاره متوسل شوند و یا اصلاً از خیر رأی دادن می گذرند. نه، انسان فکر می کند؛ به کسی می رسد و می گوید: خدایا! نتیجه من تحقیقات من این است. من طبق حجت درونی خودم - که عقل و تفکر است - و براساس مشورتی که با دیگران داشته ام، رأی می دهم. خدای متعال قبول می کند؛ ولو این تشخیص، درست نباشد. بنابراین نباید وسوسه کرد. معیارها، معیارهای روشنی است. جوسازی و تبلیغات دروغین و براق و رنگین نباید انسان را از شناخت حقیقت دور بدارد. (42)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پانوشت ها :
71- در اجتماع بزرگ مردم کرمان، 11/2/4831.
81- دیدار اقشار مختلف مردم، 52/3/4831.
91- خطبه های نماز جمعه تهران، 82/2/0831.
02- مصاحبه پس از رأی گیری انتخابات ریاست جمهوری، 2/3/6731.
12- دیدار اقشار مختلف مردم، 52/3/4831.
22- در اجتماع بزرگ مردم کرمان، 11/2/4831.
32- همان، 11/2/4.138
42- دیدار دانشجویان بسیجی، 5/3/4831.