تعداد بازدید : 4579874
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
دکتر رضایی گفت: با توجه به وضعیت کنونی، انتخابات این دوره دو مرحلهای خواهد شد که در این صورت اگر ما بتوانیم در روزهای پایانی جهش خوبی را داشته باشیم من پیروز میدان هستم.
به گزارش ایفنا نیوز، در این گفتگو محسن رضایی در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان پذیرش جامعه در مورد برنامههایشان افزود: من به این باور رسیدهام که مردم دیگر از وضعیت کنونی خسته و نگران بازگشت به گذشته هستند و لذا دامنه مطالعات خود را بر روی این فضا قرار دادم، اما متاسفانه نبود ابزار رسانهای قوی کار را در جهت معرفی بیشتر این برنامهها مشکل کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار الجزیره مبنی بر این که اگر شما انتخاب نشوید کدام یک از کاندیداها را ترجیح میدهید، گفت: مسلما این مهم به دست مردم خواهد بود ولی به طور مشخص بنده معتقد به هیچ یک از کاندیداها نیستم زیرا نگاه من نسبت به مسائل مختلف بسیار متفاوت است و با انتخاب جدید شاید وضعیت حاضر کمی تغییر کند اما این مساله مرا ارضا نخواهد کرد.
دکتر محسن رضایی در خصوص سیاست خارجی دولت خود افزود: در حال حاضر در منطقه از موقعیت خوبی برخورداریم زیرا دیگر از بوش و صدام خبری نیست و از طرفی فعالیت گروههای طالبان در منطقه نیز به بنبست رسیده است پس باید به فکر همکاری بهتر با کشورهای منطقه باشیم.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر ما در منطقه نقش جهانی پیدا کردهایم و لذا میتوانیم در این امر در ابتدا با کشورهای منطقه وارد تعامل شویم و پس از تشکیل یک اتحادیه میتوانیم همگرایی را براساس صلح و توسعه داشته باشیم.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ادامه داد: در این صورت ما میتوانیم موقعیت خودمان را در منطقه تثبیت کنیم که متاسفانه در دولت قبلی در این امور هیچ اقدامی به صورت جدی انجام نگرفته و متاسفانه با صحبتهای ابهامآمیز تنها فضای تنشآمیزی در منطقه به وجود آمده است.
دکتر محسن رضایی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر روابط ایران و ایالات متحده افزود: ما با ارائه یک بسته سیاسی تغییرات متقابل با زمانبندی مشخص پیشنهاد خواهیم کرد که بنده نسبت به این تغییرات بسیار خوشبین هستم زیرا مهم نقطه شروع است و همان طور که میدانید در حال حاضر بسیاری از کشورها شاید اختلافی را با آمریکا داشته باشند اما در تعامل و ارتباط با یکدیگرند و مسلماً این امر فرصت خوبی برای مناطق ملی ما به وجود خواهد آورد.
وی افزود: مطمئنا این کار سادهای نیست زیرا آمریکاییها دارای سابقه بدی نزد مردم هستند اما من این توانایی را خواهم داشت که نوعی تغییر نگرش نهتنها در مردم بلکه مسوولان نظام نیز ایجاد کنم.
این دکترای اقتصاد در تشریح انقلاب اقتصادی مورد نظر خود گفت: انقلاب اقتصادی مرتبط با چند بحث از جمله جذب سرمایهگذاریهای خارجی، تغییر در برنامههای سیاست داخلی و خارجی و تغییر نگرش در بسیاری از امور اقتصادی است که همه این موارد را ما در یک طرح خاص اقتصادی خود مورد بررسی قرار دادهایم و باطل این معضلات انقلاب اقتصادی را در جامعه پیاده خواهیم کرد.