محسن رضایی، کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در میان مردم لردگان با انتقاد از عدم سرمایه‌گذاری در کشور اعلام کرد: شما آدم‌های مبتکر و خلاقی هستید اما برای کارهای زیربنایی در منطقه شما سرمایه‌گذاری نشده و دولتمردان هم، هر بار سیب‌زمینی روی دستشان می‌ماند آن را میان شما توزیع می‌کنند حال آن که اسلام از گداپروری متنفر است و هر کس چنین کاری می‌کند در اشتباه است.


این زندگی در شأن مردم ایران نیست

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور در یکی از مساجد لردگان در بین جمعیتی چند هزار نفری علت حضور خود را انتخابات را احساس خطر عنوان کرد و گفت: جنس این احساس خطر با دیگران متفاوت و دارای 2 بعد است، بعد اول این است که ما از ظرفیت‌ها استفاده نمی‌کنیم و بعد دوم این است که در کنار موفقیت‌های بزرگ مردم از نداشتن شغل و اختلاف‌های بین دولتمردان ناراضی‌اند و این نارضایتی‌ها در شأن ملت ایران نیست.

عدم سرمایه‌گذاری برای کشاورزی منطقه

این دکترای اقتصاد در ادامه بار دیگر به طرح این پرسش کلیدی پرداخت که چرا در اعتبار بین‌المللی ایران، مردم نباید از زندگی خود راضی باشند؟ و چرا در این منطقه 40 درصد مردم عضو کمیته امداد هستند؟افزود: اگر کشاورزی در این منطقه درست بود آیا چنین اتفاقی هی افتاد؟ شما انسان‌های مبتکر و خلاقی هستید اما برای کار کشاورزی شما در این منطقه سرمایه‌گذاری نشده است.

بهره‌برداری از فرصت‌های طلایی

رضایی در ادامه افزود: بهره‌برداری از فرصت‌های طلایی و فراهم آوردن زندگی بهتر برای مردم یکی از اهداف من برای حضور در عرصه انتخابات است.

وی گفت: من قصد ندارم مانند دولتمردان درست نهم به جای حل مشکلات شما با شما حفظ همدردی کنم و حرف‌های خودتان را به خودتان بزنم، بلکه به عنوان رئیس یک دولت خودم ایده دارم و این ایده‌ها را تبدیل به برنامه کرده‌ام و برای اجرایی شدن این برنامه‌ها توان لازم را دارا هستم.

وی افزود: این برنامه‌ها نیز در پی 12 سال گذشته در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفته و کاملا اجرایی است.

استفاده از نوابغ با هر گرایشی

فرمانده سابق سپاه در میان تشویق حضار که گاه به صورت صلوات و گاه به صورت کف و سوت صورت می‌گرفت بر تغییر الگوی مدیریتی کشور تاکید کرد و گفت: هیچ فرد توانمندی نباید خارج از دایره دولت من بماند، دولت ائتلافی که من عنوان می‌کنم به معنای جمع‌آوری همه توانمندان در یک مجموعه است.

دکتر رضایی اضافه کرد: کشور در طول 30 سال گذشته برای مدیران و کارشناسان خود میلیاردها تومان پول خرج کرده است و ما نمی‌توانیم به این دلیل که این افراد مخالف خطر مشی سیاسی ما هستند، آنها را کنار بگذاریم، حسن دولت ائتلافی این است که به همه دعواها پایان دهد و همه به دنبال کار کردن بروند. پس از پایان رقابت کنند در دولت ائتلافی کار آغاز خواهد شد.

عدالت سیاسی پیش‌زمینه عدالت اقتصادی

وی سپس با طرح این نکته که عدالت سیاسی مقدم بر عدالت اقتصادی است، بیان کرد: از چهارمحال بختیاری، خوزستان، لرستان به بوشهر و استان‌های جنوبی ایران افراد بسیاربسیار اندکی در دستگاه سیاسی کشور حضور دارند و این مساله نشان می‌دهد که با این تعداد اندک عدالت سیاسی در حق مردم این مناطق اجرا نخواهد شد و وقتی عدالت سیاسی اجرا نشود و عدالت اقتصادی نخواهیم داشت.

عدالت اقتصادی پول‌پاشی نیست

رضایی با تاکید بر این مساله که عدالت اقتصادی پول‌پاشی نیست، عدالت اقتصادی باید به سبک اسلام باشند نه کشورهای کمونیستی من در صورت پیروزی در انتخابات عدالت کمونیستی و سرمایه‌داری را کنار می‌گذارم و عدالت اسلامی را حاکم می‌کنم. چهارمحال بختیاری بام ایران است و باید مانند یک نگینی در کشور ایران بدرخشد.

وی با نام بردن از سردار اسد بختیاری، علی‌مردان خان و دیگر مبارزان این منطقه از آنان تقدیر کرد و گفت: عده‌ای برای رای جمع کردن بسیجی شده‌اند و من برایم سوال است چرا اینها در صحنه‌های دیگر حضور نداشتند و چرا موقع انتخابات بسیجی می‌شدند البته مردم همه چیز را با نجابت تحمل می‌کنند و ممکن است در مقطعی به این افراد تمایل نشان دهد اما بعد از آنها توقع کار کردن دارند.

دسته ها : انتخابات دهم
سه شنبه 1388/3/12 14:10
X