تعداد بازدید : 4573991
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
در برنامههای امور زنان دکتر رضایی کدهایی وجود دارد که با اجرای آنها زندگی بانوان ایرانی متحول خواهد شد.
رئیس کمیسیون بانوان ستاد انتخابات ریاستجمهوری دکتر محسن رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی این ستاد اظهار داشت: در برنامههای امور بانوان دکتر رضایی کدهایی موجود است که در آینده نزدیک بیان خواهد شد و من برای توضیحات بیشتر در این مورد گامهای برنامه را تشریح میکنم.
اتخاذ رویکرد واحد و منسجم در خصوص زنان در تدوین راهبرد کلان کشور بروجردی ادامه داد: از آنجا که تصمیمات و اقدامات انجام شده در خصوص مسائل زنان در کشور با نوعی اعمال سلیقه و افراط و تفریط روبرو بوده، ضروری است یک رویکرد مشخص مبنای عمل و تصمیمات دولتها در آینده قرار گیرد. رویکردی که هویت مستقل و برابر زن را در اجتماع به رسمیت شناخته و همزمان هویتی تکاملی و تعادلی برای او در خانواده قائل باشد. بر این اساس رویکرد تناسب در حقوق و وظایف زن و مرد در خانواده و تساوی حقوق و تکالیف زن و مرد در اجتماع میتواند راهگشای چالشها و پیچیدگیهای تصمیمگیری و برنامهریزی در این زمینه باشد.
ارتقاء ساختار و تثبیت تشکیلات امور زنان
وی افزود: در بررسی برنامههای سوم و چهارم توسعه و برنامهریزیها و عملکرد مسوولان در گذشته نشان میدهد علیرغم دستاوردهای مثبت جامعه زنان در کشور، روند پیشرفت و پاسخ به مطالبات زنان با کندی و مشکلات و موانعی روبرو است که به ساختار ضعیف و کمبود تخصیص منابع برای برنامهریزی، پی گیری و نظارت بر اجرا برمیگردد. لذا ارتقاء ساختار و تثبیت تشکیلات امور زنان متناسب با مسائل و مشکلات پیش رو از اولویتها میباشد.
استفاده از ظرفیت زنان فرهیخته و نخبه در حل مشکلات عمومی و مسائل اقشار و صنوف رئیس کمیسیون امور بانوان ستاد انتخابات ریاستجمهوری دکتر رضایی خاطرنشان کرد: با تحلیل وضعیت موجود زنان در کشور میتوان چالشها و مشکلات در این حوزه را به سه دسته تقسیم نمود.
دسته اول مشکلات ساختاری و کارکردی، دسته دوم مشکلات ناشی از تحولات فرهنگی و اجتماعی که منجر به تغییر نگاه و مطالبات و رفتار مردان و زنان در مقاطع سنی مختلف شده است و دسته سوم مشکلات ناشی از فشارهای محیط منطقهای و بینالمللی است.
پیامدهای این مشکلات در سه سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی به زنان جامعه ازار رسانده است. برای حل مسائل حوزه زنان لازم است از زنان فرهیخته و نخبه بهره جست.
وی ادامه داد: به منظور پوشش دادن به همه مسائل ایشان ضرورت دارد به مسائل عمومی حوزه زنان مثل خانواده، بهداشت، آموزش و پژوهش، مدیریت، حقوق و اشتغال و مسائل اقشار و صفوف از قبل مسائل معلمان، روستاییان و عشایر، کارگران، ورزشکاران، هنرمندان، آسیبدیدگان اجتماعی توجه ویژه کرد.
رفع موانع و ایجاد فرصتهای برابر
لیلی بروجردی، نوه امام خمینی(ره) که در احقاق حقوق زنان فعالیتهای چشمگیری داشته در خصوص رفع موانع و ایجاد فرصتهای برابر برای بانون تصریح کرد: به منظور ایجاد رضایتمندی در بین زنان و دختران ایرانی که هر یک الگوی برای زنان مسلمان جهان میباشند، لازم است امکانات و منابع کشور بصورت عادلانه و به دور از هرگونه تبعیض ناروا در اختیار زنان و دختران قانع و بزرگوار ایرانی قرار گیرد تا جبران ظلمی شود که در طول تاریخ به آنان روا شده و در مقدمه قانون اساسی به آن تصریح شده است.