به گزارش خبرنگار سیاسی برنا در ادامه نشست خبری رییس جمهوری با رسانه های داخلی، دکتر احمدی نژاد اظهار داشت: اگر خواست ملت بر این شد که این خادم خود را انتخاب کنند در روز آخر تبلیغات درباره کسانی که درون سیستم علیه سیستم هستند، اظهار نظر می کنم.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه ابتکار مبنی بر این که شما از مافیای نفت سخن گفتید و قوه قضاییه اعلام کرد، چنین چیزی وجود ندارد، گفت: عینک خود را عوض کنند و البته جای سئوال است که چرا علیه رییس جمهوری اظهار نظر می شود.
احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه اقتصاد پویا در خصوص علت برخی رفتارها با دولت نهم اظهار داشت که در آینده نزدیک علت این رفتارها را کالبد شکافی و روانشناسی می کنم.
رییس جمهور افزود: البته باورم این است که بزرگترین اشتباه سیاستمداران این است که هوشمندی ملت ایران را دست کم گرفته اند.
وی با بیان این که اشتباه فاحش است که مردم را دست کم بگیریم، افزود: مردم همواره از مدیران و سیاستمداران جلوتر حرکت کرده اند و نمی توان گفت که این بار خصلت خود را از دست داده اند.
رییس دولت نهم راه دولت آتی را راه قبلی خواند و با بیان این که این راه روشن است، خاطر نشان کرد: ظرفیت های ملت ایران بی پایان و شایسته تصمیمات و اقدامات بزرگ و روشن تر است.
احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری آریا در خصوص ارزیابی خود از اجرای سیاست های اصل 44 توسط دولت، این سیاست ها را تئوری اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و قانون عنوان کرد و گفت: دیگر هر کسی نمی تواند تئوری بگوید و نظریه بدهد.
وی با اشاره به این که 42 آیین نامه و 15 نهاد جدید برای اجرای سیاست های اصل 44 نیاز است، اظهار داشت: تقریبا همه این کارها انجام شده و مقدمات را برای اقدامات بزرگ فراهم کرده ایم.
احمدی نژاد افزود: البته معنایش این نیست که کار را شروع نکرده ایم، بیش از ده برابر 15 سال قبل واحدهای اقتصادی واگذار شده است.
رییس دولت نهم با اشاره به تغییر جهت گیری منابع و تسهیلات گفت: سهم مردم و بخش غیردولتی از منابع از یک سوم به بیش از چهار پنجم افزایش یافته است.
وی با بیان این که قانون سیاست های اصل 44 تیر ماه سال گذشته به دولت ابلاغ شد گفت: هر کدام از این آیین نامه ها به عهده یک گروه گذاشته شده و البته کار به خوبی پیش رفته است.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری قدس مبنی بر این که برخی مدعی هستند، صد میلیارد دلار در آمد نفتی گم شده است، گفت: گاهی کارهایی انجام می شود و روشی نهادینه می شود که مشخص نیست چه اتفاقی می افتد، همه کسانی که این گونه سخن می گویند زمانی مسوول بوده اند.
احمدی نژاد افزود: آنان آمار منتشر شده از سوی نهادهای رسمی که طی 50 سال گذشته آمار منتشر می کنند را قبول ندارند.
وی خطاب به این افراد گفت: شما از کجا گزارش می آورید، اگر می توانند گزارش نهادهای رسمی را مخدوش کنند پس آنان نیز این کار را کرده اند.
احمدی نژاد با اشاره به حسابداری های متفاوت در خصوص درآمدهای نفتی خاطر نشان کرد: وزارت نفت به صورت هفتگی به دولت، مجلس، خزانه، دفتر رهبری و دیوان محاسبات گزارش می دهد.
وی حسابداری درآمد نفت را جدیدترین حسابداری ها دانست و گفت: احکام درباره درآمدهای نفتی معادل بقیه احکام است.
رییس دولت نهم گفت: کسانی که اتهام می زنند، اگر دستگاهها شکایت کنند، آیا آنان حاضرند پاسخ دهند؟
وی افزود: گزارش 30 سال را به صورت دقیق، مستند و روشن و با اظهار نظر کارشناسانی که همه قبول دارند، تهیه کرده ام و معلوم می شود چه اتفاقی افتاده است.
احمدی نژاد بیان این اظهارات را به حساب کم توجهی این افراد گذاشت و گفت: نمی توانم باور کنم، قصد غیر صحیح در کار است.
رییس دولت نهم افزود: البته برخی باور نمی کنند کار 16 سال طی چهار سال انجام شده باشد و لذا آمار را مخدوش می کنند.
وی با بیان این که در مناظره همه چیز را اثبات می کنم، تصریح کرد: کسی که ملت تمام موجودیتش را تحویل او می دهد، باید طرز تلقی، حرف زدن و قضاوت و زندگی خود را برای مردم شفاف سازی کند و در معرض داوری آنان قرار دهد.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه اعتماد ملی درباره آنچه وی پرونده نفت اردبیل می نامید و ارتباط آن با وزیر کشور کنونی و شهید باکری گفت: من از سال 1372 تا سال 1376 استاندار اردبیل بوده ام و شهید باکری سال 1362 شهید شد.
رییس دولت نهم خاطر نشان کرد: روزنامه سلام سال 1376 اتهام وارد کرد و من شکایت کردم، پاسخ دادم اما روزنامه سلام ننوشت و اتهام را تکرار کرد و زمانی که در دادگاه از آقای خوئینی ها خواستم مدارک دال بر تخلف من را ارایه کند، نتوانست و در دادگاه محکوم شد.
وی در ادامه پاسخ به پرسش این خبرنگار در خصوص حقوق بشر و زنان گفت: ما بر اساس معیارهای بیرون از کشور سخن نمی گوییم و عمل نمی کنیم. نگاه ما منطبق بر فرهنگ خاص و معیارهای خاص خودمان است.
احمدی نژاد با تاکید بر محترم شمردن کرامت تک تک انسانها در دستگاههای اجرایی، رسانه ها و نزد سیاسیون گفت: در برنامه های آتی نظر خود را در باره جایگاه زنان و جوانان تشریح می کنم.
وی افزود: البته برخی اصرار دارند از متخلفین دفاع کنند.
وی همچنین از اقدام برخی از رسانه ها برای ایراد اتهام و توهین به افراد انتقاد کرد و گفت: این اخلاق ملت ایران و امانتداری رسانه ای نیست و در حافظه تاریخ این ملت ثبت می شود.
رییس دولت نهم افزود: گاهی شخصیت، اعتبار و حیثیت افراد توسط رسانه ها خدشه دار و وقتی به دادگاه هم مراجعه کنند، جنجال برپا می شود.
وی ملاک دولت اسلامی را برای انتخاب افراد و مدیران صلاحیت و توانمندی های آنان دانست و گفت: زن در نگاه و اندیشه اسلامی جایگاه والایی دارد، البته برخی مسوولیت ها را فقط زنها و برخی مسوولیت ها را فقط مردها می توانند برعهده بگیرند.

دسته ها : انتخابات دهم
يکشنبه 1388/3/3 11:7
X