محسن رضایی در بازدید خود از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با بیان اینکه بالا بودن قیمت کتاب موجب مظلومیت فرهنگ در جامعه شده است، گفت: من نمونه این مظلومیت را در این نمایشگاه مى بینم؛ چراکه کتاب ها بسیار گران است و جوانان و مردم ما که علاقه مند به کتابخوانى هستند، نمى توانند کتاب هاى مورد نیاز خود را خریده و مطالعه کنند.

وى افزود: اگر دولت یک درصد از ۳۴۰ میلیارد دلار درآمد گذشته را کنار مى گذاشت و صرف هنر، ادبیات و کتاب مى کرد، امروز یک تاثیر ماندگار و سرمایه گذارى بزرگى در این راستا وجود داشت.

به گزارش ایفنا دکتر رضایی حساسیت دولت به برخی مسائل حاشیه ای را موجب بی توجهی نسبت به مساله فرهنگ و کتابخوانی دانست و اظهار داشت: از طرفی مى بینیم که برخى وقت ها دولت در مسائل روزمره مثل مایحتاج مردم حساسیت ویژه دارد و حتى در این راستا وزراى خود را نیز بازخواست مى کند اما به مساله فرهنگ و کتاب و کتابخواتى توجهى نمى شود.

وى با ابراز تاسف از عدم بهره گیری مناسب از ظرفیت قابل توجه رهبری و همچنین نهاد تام الاختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: متأسفم که با وجود این که ما در ایران از ظرفیت قابل توجه رهبرى در حمایت از فرهنگ و اشتیاق و علاقه اى که ایشان به فرهنگ دارند برخورداریم و همچنین از یک نهاد تام الاختیار به نام شوراى عالى انقلاب فرهنگى بهره مندیم، ولى نمى توانیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم؛ بنابراین مى توان گفت که فرهنگ در جامعه مظلوم واقع شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام فاصله افتادن میان دولت و مرجعیت و روحانیت را برای کشور خطرساز دانست و ابراز داشت: اصولگرایى یعنى معنویت، کرامت انسانى، توجه به روحانیت و مرجعیت و ارزش هاى دینى و اخلاق و توجه به ایران و پاس داشتن میهن و وطن که همه اینها جزیى از ایمان ماست. من به عنوان سرباز ملت ایران از همه دانشمندان و علما مى خواهم که اجازه ندهند چنین انحرافاتى به وجود بیاید.

وی با تأکید بر اینکه وجود چنین ناهماهنگی ها و مساله هایى به ویژه در زمان اصولگرایى، به هیچ وجه قابل قبول نیست گفت: ما می خواهیم خود نخبگان و اندیشمندان، متولى فرهنگ شوند، ضمناً خارج کردن انحصار فرهنگ از دست دولت یکى از عمده ترین برنامه هاى ما در این راستاست؛ اگرچه حمایت و نظارت دولتى باید وجود داشته باشد، اما معتقدیم که امر فرهنگ حتى ممیزى ها را باید به خود فرهنگیان واگذار و فرهنگ را مثل اقتصاد باید عمومى و مردمى کرد تا بتوان در این راستا از تمام ظرفیت هاى ملى بهره مند شد.

رضایی در ادامه و در مورد انگیزه هاى ورودش به رقابت دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و اهم برنامه های خود گفت: انگیزه ام براى آمدن به صحنه این بود که کشور را از سر دو راهى که قرار گرفته ـ به خصوص در امر اقتصاد ـ نجات دهیم و در همین راستا دکتر دانش جعفرى را رئیس ستاد خود کردم؛ بنابراین معاش و فرهنگ دو رکن اساسى برنامه ماست.

وى همچنین در پاسخ به این سوال که شما از رای کدام کاندیدا می کاهید، اضافه کرد: فکر مى کنم با هر سه نامزد انتخاباتى حوزه مشترک راى دارم.

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره مشخصات دولت ائتلافى گفت: در دولت من به صورت ائتلافى از همه نخبگان و اقوام استفاده مى شود و برایم هیچ کدام از اقوام برترى ندارند. تعبیر بنده در این راستا این است که ایران داراى یک پدر واحد بوده است و همه اقوام، فرزندان آن پدر واحد بودند به این دلیل ما نباید در داخل این خانواده تبعیض قائل شویم و معتقدیم که نخبگان همه اقوام باید در دولت نقش داشته باشند و به همین دلیل از دولت ائتلافى سخن مى گوییم.

دسته ها : انتخابات دهم
چهارشنبه 1388/2/23 14:10
X