میرحسین موسوی در سالن ورزشی پنجم مرداد با مردم اراک دیدار کرد. 

به گزارش خبرنگار اعزامی کلمه، مراسم دیدار مردمی مهندس موسوی با مردم شهر اراک که راس ساعت 16 و 15 دقیقه شروع شد با تلاوت قرآن ادامه یافت. 

پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، مردم حاضر در سالن با سردادن شعارهایی به حمایت از میرحسین موسوی پرداختند. حضار با سربندهای سبزرنگ و پرچم‌های سبز و پوسترهایی که عکس مهندس میرحسین موسوی روی آن چاپ شده است حال و هوایی خاص به محل سخنرانی بخشیده اند. 

سخنرانی میرحسین موسوی در جمع مردم اراک 

پس از سخنرانی رییس ستاد انتخاباتی میرحسین، مهندس موسوی برای سخنرانی در جمع مردم اراک حاضر شد. 

موسوی، پس از تشکر از حضور پرشور مردم در استقبال از وی، با اشاره به وخیم بودن وضعیت اقتصادی کشور در حال حاضر گفت: سخن گفتن از منش امام‌(ره) آسان اما عمل به آن دشوار است.

به گزارش خبرنگار اعزامی «کلمه» میرحسین موسوی عصر امروز در ادامه دیدار با مردم شهر اراک در سالن ورزشی شهدای 5 مرداد به بیان مواضع و برنامه‌های آینده خود پرداخت.

وی اظهار
شاهد بودم جوانی که قطعه‌ای صنعتی کوچکی ساخته بود وقتی نزد امام‌(ره) آمد آن حضرت طوری با آن جوان رفتار کرد که تاکنون شاهد چنین رفتار محبت‌آمیزی با هیچ فردی نبوده‌ام

داشت: امام‌(ره) خط و مسیرش سازندگی بود. ایشان عظمت ایران، عظمت روستاییان، تولیدگران و رشد اقتصادی مستقل را برای این مملکت می‌خواست. وقتی برای ایشان از سازندگی گفته می‌شد ایشان جهاد سازندگی را مطرح کردند. آیا اگر نگاه امام‌(ره) را در فضای سازندگی تعقیب کنیم باز هم در شهرها و روستاها به سمت پیشرفت خواهیم رفت و یا توزیع اقتصاد صدقه‌ای و سیب‌زمینی؟

موسوی همچنین افزود: امام‌(ره) شخصیتی بود که پایه اقتصاد و سیاست را اتکا به قشر محروم جامعه می‌دانست. به همین کارخانه ماشین‌سازی در اراک رجوع کنید . این کارخانه در زمان جنگ بمباران شد اما حتی یک لحظه هم نگذاشتم تعطیل شود، آیا وضعیت آن روز را با امروز می‌توان مقایسه کرد.
میرحسین تصریح کرد: عقیم ماندن اجرای اصل 44 که موجب بیکاری در استان شده و واردات عظیم کالا از چین گرفته تا آفریقا حاصل اقدامات امروز است.

وی افزود: گفتن صحبت‌ها و حرف‌های امام‌(ره) راحت است اما درک و عمل آن دشوار است. امام خمینی(ره) بسیار حساس بودند که بیگانگان بر اقتصاد ملی ما حاکم باشند. و در این رابطه چشم امیدشان به جوانان، دانشجویان و اساتید بود.
میرحسین در ادامه با ذکر خاطره ای‌گفت:‌ شاهد بودم جوانی که قطعه‌ای صنعتی کوچکی ساخته بود وقتی نزد امام‌(ره) آمد آن حضرت طوری با آن جوان رفتار کرد که تاکنون شاهد چنین رفتار محبت‌آمیزی با هیچ فردی نبوده‌ام. آیا از این سرمایه‌ها به نفع مثبتی استفاده کرده‌ایم؟

موسوی همچنین اظهار داشت: امام‌(ره) بسیار تاکید می‌کردند که کرامت، آزادی و حقوق انسان‌ها باید پاسداری و حفظ شود نه اینکه مردم برای آزادیشان دچار هراس و ترس باشند. به همین دلیل هم بود که دانشگاهیان در برهه‌های سخت انقلاب و جنگ ایشان را تنها نگذاشتند.

نخست وزیر ایام دفاع مقدس تاکید کرد: امام خمینی(ره) از ارتش و دستگاه‌هایی

امام خمینی(ره) از ارتش و دستگاه‌هایی که حاصل تلاش بیش از صد ساله ملت ایران بود دفاع کردند و ایستادند

که حاصل تلاش بیش از صد ساله ملت ایران بود دفاع کردند و ایستادند. حتی با افزوده شدن بسیج، سپاه و جهاد سازندگی موافق بودند اما مجموع این نهادها را همراه با ارتش به عنوان سرمایه ملی حفاظت کردند.

موسوی با اشاره به جایگاه والای زنان در نگاه امام خمینی(ره) ادامه داد: ایشان شخصیت‌ زنان را ستود و در جملاتی که از ایشان به جا مانده است همواره از حقوق زنان دفاع کرده و در راستای رفع تبعیض تلاش نمود. آیا با این وجود امروز باید لایحه‌ای به مجلس بفرستیم که اساس خانواده را مورد تهدید قرار دهد؟

میرحسین گفت: هیچ منطقه‌ای را مانند اراک طی سال‌های گذشته ندیده‌ام که این تعداد شخصیت تاثیرگذار در سیاست، اقتصاد، فرهنگ و اجتماع تحویل این مملکت داده باشد. این شهر قائم‌مقام‌ها، امیرکبیرها و افراد بزرگی در سیاست، هنر، اقتصاد و دیگر بخش‌ها به کشور تقدیم کرده است که آخرین فرد آن خمینی(ره) کبیر است.
ادامه سخنرانی میرحسین موسوی در جمع مردم اراک متعاقبا ارسال می‌گردد

میرحسین موسوی در ادامه اظهاراتش در سالن بیست هزار نفری شهدای 5 مرداد با انتقاد از انحلال سازمان مدیریت گفت: اگر بنا باشد برحسب یکسری تفکرات، میراث و فرهنگ خاص ملتمان را نادیده بگیریم دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. بلکه درست آن است آن نظامی که به تدریج ایجاد شده همچنان مستقر بماند و میلیاردها دلار پول نفت این کشور ناپدید نشود.

نخست وزیر ایام دفاع مقدس با اشاره به نگرش امام‌(ره) در خصوص مسائل مختلف گفت: نگاه امام‌(ره) نگاه ضد تحجرگرایی بود ایشان مسائل جهان

این شهر قائم‌مقام‌ها، امیرکبیرها و افراد بزرگی در سیاست، هنر، اقتصاد و دیگر بخش‌ها به کشور تقدیم کرده است که آخرین فرد آن خمینی(ره) کبیر است

را به روز درک می‌کرد و در تحلیل‌هایش به قدری قوی بود که با تیزبینی زوایای رابطه شرق و غرب را تبیین می‌کرد.

میرحسین موسوی در خصوص خط مشی امام‌(ره) در سیاست خارجی گفت: ایشان شرایط جهانی و وضعیت کشور را همواره مد نظر داشتند همچنان که در سفری به سازمان ملل در دوران صدرات وزارت خارجه داشتم، ایشان به من گفتند که اگر شما بروید و هواپیمایتان را مصادره کنند چه می‌کنید؟ یا اگر پشت تریبون حرف بزنید و آنها برای تحقیر ملت ایران میکروفون را خاموش کنند شما چکار خواهید کرد؟

وی افزود: البته من به امام‌(ره) گفتم چنین چیزی ممکن نیست. اما گویا چنین چیزی هم ممکن است همچنان که اخیرا آن را شاهد بودیم.

میرحسین موسوی با انتقاد از ضعف کارشناسان دپلماتیک در ارائه مشاوره کارشناسی به رئیس‌جمهور فعلی تصریح کرد: چگونه است کارشناسان دستگاه دیپلماسی توصیه رفتن به سوئیس را می‌کنند در حالی که اعتبار نظام زیر سؤال می‌رود.

کاندیدای دهمین دوره ریاست‌جمهوری در خصوص خط مشی فکری خود اظهار داشت: من خط امامی هستم و خط امام‌(ره) را دنبال می‌کنم و روش و شیوه‌ام در سیاست خارجی و اقتصاد تبعیت از نگاه امام‌(ره) است. همچنان که رهبری ما هم خط امامی است و آن خط را دنبال می‌کند.

وی با ابراز نگرانی از برخی تفکرات متحجرانه و ناکارآمد که باعث از بین رفتن عزت ملت می‌شود گفت: متأسفانه نوعی بازگشت از نگاه امام‌(ره) در امور مختلف دیده می‌شود، در صورتی که اگر بخواهیم عزیز بمانیم باید ایستادگی و خط استقامت را احیا کنیم.

میرحسین موسوی در پایان با تقدیر از شهدای استان مرکزی و اراک گفت: ملت ما منتظر باشد که از استان مرکزی و اراک، زنان و مردانی که در تاریخ، اقتصاد و فرهنگ و صنعت پیشتاز هستند پا به عرصه گذاشته و کشور را به مرز توسعه به پیش ببرند.


دسته ها : انتخابات دهم
دوشنبه 1388/2/21 15:44
X