میرحسین موسوی که امروز یکشنبه به استان مرکزی سفر کرده است با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اراک در سخنانی اظهار داشت: معیار حال فعلی افراد است و باید ببینیم چه وعده‌هایی داده‌ایم و الان در چه نقطه‌ای ایستاده‌ایم و معیار حال فعلی دولت است.
وی ادامه داد: باید ببینیم چه افتخاراتی در سطح جهان آفریده‌ایم و چه قدم‌هایی در رفع تضادها برداشته‌ایم و چه کسانی را در هیئت دولت به کار گرفته‌ایم و آیا این کارها با ادعاهای قبلی ما یکسان است.
موسوی در ادامه اظهار داشت: دانشگاه دارای فضایی باز است و همه حرفها باید بدون ترس گفته و شنیده شود و یکی از مهم‌ترین مسائل برای رهایی از ترس است.
این کاندیدای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: همه سوال‌ها باید مطرح شود و همه جناح‌ها باید در یک فضای باز حرف‌هایشان را بزنند و من هم یکی از آن افراد هستم.
موسوی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نحوه برخورد دولت احتمالی شما با اساتید اخراجی چگونه است؟ بیان داشت: محیط دانشگاه باید یک محیط باز باشد و هر نوع نگاه امنیتی به اساتید و دانشجویان به صلاح دانشگاه نیست و بازنشسته کردن اجباری برخی اساتید ظلم به آنها است.
وی در خصوص عملکرد رسانه ملی نیز خاطر نشان کرد: رسانه ملی تا کنون یک طرفه عمل کرده است و بنده نیز اتکایی به آن ندارم؛ اتکای من به کسانی است که به فضای آزاد معتقدند و شما دانشجویان می‌توانید پیام رسان چنین کلامی باشید و هر کس می‌تواند یک رسانه در فضای غیبت رسانه ملی باشد.
موسوی در پاسخ به سئوال یک از حاضران که برخی اقدامات دولت را شبه تبلیغاتی خواند، اظهار داشت: در کشور منابعی وجود دارد که به منابع کمیاب معروف است و منزلت‌های اجتماعی هم جزء این منابع کمیاب به شمار می‌رود؛ یعنی وقتی از تریبون برخوردار نیستم از این منابع کمیاب استفاده‌ای نمی‌برم و هر گاه از این منابع به درستی استفاده کردیم به سعادت رسیده‌ایم ولی گول زدن مردم و دادن وعده‌های دروغ اشتباه است. الان مردم می‌گویند آن نفتی که قرار بود سر سفره‌ها باشد کجاست؟ هر کس برای مردم صحبت می‌کند باید بداند چه می‌گوید و با چه کسی سخن می‌گوید.
موسوی همچنین در پاسخ به سئوال یکی دیگر از حضار درخصوص ارتباط نیروهای نظامی با انتخابات تصریح کرد: امام(ره) به طور مشخص و روشن در دوره‌های مختلف به صراحت اعلام کرد که نیروهای نظامی نباید وارد این عرصه شوند و این معنایش این نیست که نظامیان نیندیشند بلکه معنای آن این است که مردم در یک فضای آزاد تصمیم‌گیری کنند و دخالت نظامیان به ضرر مردم و نظام است.
در ادامه این مراسم یکی از دانشجویان از میرحسین موسوی درخصوص چگونگی مرزبندی وی با احزاب مشارکت، کارگزاران و سازمان مجاهدین پرسید و از حمایت این گروه‌ها از میرحسین موسوی ابراز تاسف کرد، که موسوی اظهار داشت: من نمی‌گویم که از حمایت آنان متاسفم و از همه احزاب حامی خود استقبال می‌کنم و پاسخ من به منتقدانم انتخاب شایسته دولت و عملکرد شایسته در دولت آینده خواهد بود.
وی ادامه داد: ‌‌من مخالف بسیج نیستم و بسیج در چشم ما عزیز است ولی کسی که نامش را بسیجی بگذارد و از شعارهای امام(ره) در خصوص بسیج عدول کند را بسیجی نمی‌شناسم. معیار حال فعلی افراد است و ما دوست داریم بسیجی‌ها از آرای مردم محافظت کنند.
در ادامه مراسم یک دانشجو از میرحسین سوال کرد که آیا فکر نمی‌کنید دست دوستی که شما به سوی آمریکا دراز کرده‌اید سی سال عزت ما را زیر سوال برده و این عقب‌نشینی ایران از مواضعش نیست؟ که وی پاسخ گفت: در این مدت نامه‌ای نوشته، نه تقاضای ملاقاتی داشته و نه تبریکی گفته‌ام و هر موضعی که داشته‌ام را با مردم در میان گذاشته‌ام و این طرح من از اول انقلاب تا الان بوده است.
وی ادامه داد: در خصوص رابطه با آمریکا من کسی نبودم که دست دوستی‌ام برای آمریکا ارزش داشته باشد، من یک هنرمند داوطلب ریاست جمهوری هستم.
کاندیدای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: سیاست خارجی هم مانند اقتصاد صحنه علم و دانش و برنامه‌ریزی است و کسی نمی‌تواند شب بخوابد و صبح تصمیم بگیرد.
وی با اشاره به مسائل مربوط به فلسطین گفت: مسئله‌ای که جای بحث است دفاع از فلسطین نیست؛ مسئله ما بیخودی به سوئیس رفتن است، من از اول انقلاب مدافع حقوق حقه فلسطین بوده‌ام و در دوره‌ای از انقلاب تصمیم گرفته شد که در خصوص فلسطین تصمیم جمعی گرفته شود و مطابق هنجارهای بین‌المللی بگوییم که سرنوشت فلسطین را ساکنان آن با آرا مشخص کنند ولی دولت جدید آمد و شعارهای احساساتی داد که نتیجه‌اش چه شد.
موسوی خاطرنشان کرد: راجع به هولوکاست صحبت کردیم و نتیجه‌اش مصوبه‌هایی در خصوص تائید هولوکاست شد، بعد از مسئله سوئیس نیز یک مصوبه‌ای دست‌جمعی در خصوص حقانیت هولوکاست تصویب شد.
وی تاکید کرد: حمایت از فلسطین مهم است، اما باید از عقل جمعی استفاده و از کارشناسان بهره برد و از راهی که اجماع مشخص می‌کند حمایت شود، اما برای پیاده کردن ایده‌ها در این باره از عقل جمعی استفاده نمی‌کنند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه یک اصلاح‌طلب اصولگرا است، گفت: این شعاری است که حیثیت ما را حفظ می‌کند و از این شعار دست برنمی‌دارم و این یک استراتژی و راهبرد است. همه باید ملت خود را به سوی وحدت به پیش ببریم.
موسوی ادامه داد: با همه اصلاح‌طلبان دوست هستم و آنها نزدیک‌ترین دوستانم هستند و از حمایت‌شان استقبال می‌کنم، ملت ما می‌تواند از جمهوریت و هم از اسلامیت دفاع کند.
وی ادامه داد: در خصوص سازمان مجاهدین و نهضت آزادی می‌توانید نظرم را در سایت قلم و کلمه مشاهده کنید.
نخست وزیر دوران دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مشکل ما نداشتن برنامه و گرفتن تصمیمات آنی است به همین دلیل است که وضعیت ما در شرایطی که باید باشد نیست و این وضع باید تغییر کند.
موسوی در خصوص وضعیت نگاه بین المللی به ایران افزود: ما در هیچ پیمان و قرارداد منطقه‌ای عضو نیستیم و پیمان شانگهای بهترین مکان برای حضور ایران است.
وی ادامه داد: زمینه فساد در کشور باید کم شود و دولتی باید تشکیل شود که خود میل به جلوگیری از فساد داشته باشد و این انجام کارها توسط پیمانکاران دست چندم تا صدقه گیر کردن مردم باید برداشته شود.
موسوی در پایان گفت:‌ در مورد بازداشت‌های سیاسی نیز مخالف این برخوردها هستم و بارها این مسئله را عنوان کرده‌ام، ما یک جامعه 3 میلیونی دانشجویی داریم که فرزند مردم هستند و نمی‌توانیم به این قشر نگاه امنیتی داشته باشیم.

دسته ها : انتخابات دهم
يکشنبه 1388/2/20 20:57
X