میرحسین موسوی کاندیدای احتمالی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست فعالان حوزه سلامت حامی موسوی در محل روزنامه اطلاعات اظهار داشت: شما جامعه پزشکی قشر فرهیخته و آشنا به مسائل هستید که هم به تناسب آنچه آموخته‌اید و هم به دلیل ارتباط با مردم شاید کمتر صنفی مانند شما تماسی وسیع با مردم داشته باشد چرا که هیچ ایرانی نیست که به شما رجوع نکرده باشد.
وی ادامه داد: همه دولت‌ها به دنبال امنیت، سلامت و آموزش هستند و شما پاسداران سلامت هستید و من فکر می‌کنم شما از امنیت کافی برخوردار نیستید.
موسوی تصریح کرد: در کشور ما به دلیل سیاست‌ها و آشفتگی آمار در این زمینه دچار مشکلاتی هستیم و اگر من چیزی نقل نمی‌کردم الان امنیت بیشتری داشتم و همه ما به دنبال تغییر در این مسائل هستیم.
وی خاطرنشان کرد: امنیت این نیست که مورد ضرب و شتم قرار نگریم بلکه امینت این است که آرامش روحی و آزادی سیاسی داشته باشیم و اگر این امنیت را نداشته باشیم در همه برنامه‌هایمان دچار مشکل می‌شویم.
این کاندیدای احتمالی در ادامه اظهار داشت: این کافی نیست که دولت‌ها امنیت داشته باشند مهم این است که مردم هم امنیت داشته باشند و این عدم امنیت به بخش سلامت هم رسوخ پیدا کرده است.
وی با اشاره به انحلال سازمان مدیریت گفت: امروز از انحلال سازمان مدیریت دفاع می‌شود که نشان‌دهنده تغییر و تحول در نگاه ما به جامعه امروزی است و در حالی که گفته می‌شود افزایش نقدینگی هیچ ارتباطی با تورم ندارد دیگر جای تعجب نیست.
وی ادامه داد: یکی از بزرگترین دایره‌هایی که ما در سال‌های اخیر با آن مواجه بوده‌ایم تغییر مدیریت‌هاست که تغییر مدیرهایی است که چند سال سابقه دارند و یکی هم آوردن مدیرانی که هر روز عوض می‌شوند.
موسوی در ادامه سخنرانی خود گفت: امروز گردش آزاد اطلاعات به شدت مخدوش است و نمونه آن آمارهایی است که مسئولان ارائه می‌دهند که این آمارها با هم متفاوتند و این امکان هرگونه برنامه‌ریزی عالمانه را می‌گیرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی را بخشی از جامعه مدنی کشور خود می‌دانم و اعتقاد دارم اگر به فلسفه وجودی تشکل‌های کوچک توجه کنیم اهمیت آنها را درک می‌کنیم و سیاست بنده در دولت آتی حمایت از این تشکل‌ها خواهد بود که موجب سبک کردن کار دولت و حفظ قدرت دولت می‌شود.
موسوی در بخش دیگری از سخنرانی خود خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از مشکلات جامعه پزشکی ما پوشش بیمه درمانی افراد این جامعه است و من در خصوص این موضوع تمام تلاش خود را می‌کنم.
وی ادامه داد: من تمام تلاش خود را در جهت استقلال دانشگاهها به کار می‌گیرم و ما باید این احساس را داشته باشیم که با یک جامعه 3 میلیون نفری و کادر علمی 10 هزار نفری روبرو هستیم و ما نباید به این جامعه عظیم بی‌اعتنا باشیم، ما باید به این قشر اعتماد کنیم و این نگاه امنیتی را برداریم.
موسوی تصریح کرد: ارتباط دولت با تشکل‌ها و این نیروی عظیم نهادینه نشده است و من در جهت استفاده از نظریات این تشکل‌ها در حوزه سلامت، اقتصاد و فرهنگ استفاده خواهم کرد و نقش دولت در خصوص تعرفه‌ها نظارت و بازکردن بسترها و حفظ حمایت از مردم است.
وی اظهار داشت: اشتغال در کشور ما به یک مشکل تبدیل شده است و دلیل آن ادبیات بکار گرفته شده در دولت‌های گذشته است، تورم و عدم اشتغال دو موضوعی است که باعث اعتیاد، فقر و عدم سرمایه‌گذاری می‌شود که حل اینها جزو اولویت‌های دولت فعلی نیست در حالی که 25 درصد تورم نشاندهنده کوچک شدن سفر مردم و بی‌اخلاق شدن مردم است.
موسوی با بیان اینکه اولویت دولت من حل تورم و مشکل بیکاری است گفت: اگرچه حل این مسائل سخت است اما زنده کردن نظام برنامه‌ریزی و تصحیح روش‌های تصمیم‌گیری عقلانی باید یکی از قدم‌های اولیه هر دولتی باشد و من به این عمل می‌کنم.
موسوی در ادامه خاطرنشان کرد: سلامت بدون مشارکت گسترده همه افرادی که درگیر این جامعه هستند امکانپذیر نیست و باید برای گسترش مشارکت راهی پیدا کنیم و با ایجاد برنامه‌های بزرگ و کلان که سلامت جامعه را ارتقا بدهد به پیش برویم.
وی در ادامه در خصوص فضای ارتباط علمی جامعه پزشکی ایران با کشورهای جهان گفت: آیا همانطور که برای ردوبدل کردن کالا و پول مناطق آزاد را پایه‌گذاری می‌کنیم نمی‌توانیم یک فضای آزاد در چارچوب قانون تعریف کنیم تا ارتباطات علمی ما با جامعه علمی جهان به راحتی صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: که خود مدیریت دولتی در رابطه با سلامت بدون مشارکت و کمک نظام سلامت که دربرگیرنده جامعه معدنی امکانپذیر نیست و یک رابطه صمیمانه بین جامعه پزشکی و دولت می‌تواند بهترین راه کار برای ارتقای سلامت باشد.
موسوی در پایان اظهاراتش گفت: یکی از مهمترین اهداف ما آزادی از ترس است و این آزادی به سلامت روانی ما کمک می‌کند، در حال حاضر یکی از مهمترین دغدغه‌های جامعه ما ترس از بیماری، بیکاری و غیره است.

دسته ها : انتخابات دهم
جمعه 1388/2/18 17:43
X