میر حسین موسوی با اشاره به اینکه همواره از مقام ولایت فقیه دفاع کرده و خواهد کرد ، اعلام کرد: هم اکنون نیز بهترین رابطه را با رهبر معظم انقلاب دارم.
به گزارش خبرنگار مهر، میرحسین موسوی داوطلب نامزدی در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر پنجشنبه در جمع اعضای مجمع روحانیون مبارز، همچنین ائمه جماعات و جمعی از علمای استان تهران در حسینیه شماره 2 جماران سخن گفت .
دولت آینده باید مدافع احترام به روحانیت باشد
موسوی در این جمع تاکید کرد: دولت آینده باید مدافع روحیه احترام به ارزشهای انقلاب ، روحانیت و اسلام باشد به گونه ای که قلوب همه به سوی آن جلب شود.
وی در انتقاد از مظلوم واقع شدن روحانیت در برخی مسائل کشور اظهار داشت: هر حرکتی را که نسبت به اسلام و روحانیت انجام دهیم ، واکنش در پی خواهد داشت .
موسوی خاطر نشان کرد: یکی از دغدغه های حضرت امام (ره) این بود که خدشه ای به حیثیت نظام و روحانیت وارد نشود.
وی با اشاره به شرایط کنونی کشور در آستانه انتخابات اظهار داشت : قشر روحانی چه بخواهد و چه نخواهد در قضاوت مردم موثر است.
روحانیت منتقد و مستقل ، نظام را سرافراز تر خواهد کرد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه روحانیت و مرجعیت اگر استقلال خود را از دست بدهند، ضایعه ای ناگوار برای کشور به بار خواهد آمد، ضمن بیان خاطره ای گفت : متاسفانه چندی پیش به حاج آقا ادب تهمت دریافت حقوق 5 میلیون تومانی زدند که ایشان بارها به ریاست جمهوری مراجعه و مدارک خود را ارائه داد اما قبول نکردند و نهایتا هم وی دار فانی را وداع گفت.
نخست وزیر سابق کشور در پاسخ به سئوال یکی از روحانیان حاضر در جمع مبنی بر اینکه آیا شما مدافع روحانیت دولتی هستید گفت: به هیچ عنوان این گونه نیست، من معتقدم روحانیت هر چه مستقل تر از دولت باشد نظام ما سرافراز تر خواهد بود .
وی تاکید کرد که با وجود روحانیت مستقل اگر زمانی دولت عمل اشتباهی را مرتکب شد روحانیان می توانند با توجه به جایگاه مستقل خود ، علیه دولت موضع نقادانه داشته باشند واین موقعیت نظام را بهتر خواهد کرد .
درسالهای سکوت نیز بهترین رابطه را با رهبر انقلاب داشتم
میر حسین موسوی در پاسخ به سئوالی مبنی بر ارتباطش با رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: بنده هم اکنون بهترین رابطه را با رهبر معظم انقلاب دارم ، قانون اساسی را قبول دارم و تمام موازین آن را رعایت می کنم .
موسوی با اشاره به اینکه در زمان مسئولیتش در روزنامه جمهوری اسلامی ؛ در شرایطی که حتی کسانی در پی حذف شورای خبرگان بودند؛ همواره از مقام ولایت فقیه دفاع کرده است، گفت: حتی در سالهای سکوت بهترین رابطه را با مقام معظم رهبری داشتم و در بسیاری از جلسات با ایشان مرتبط بودم.
حمایت روحانیت از منافع مردم باید برای جامعه تبیین شود
این داوطلب انتخابات دهم ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در جهت جامعه ای پر از امید و نشاط حرکت خواهد کرد، گفت: اگر جامعه فقیر هم باشد باید جوانان آن بتوانند به آینده خود امید داشته باشند و همچنین بتوانند در چارچوب قانون سلایق خود را ابراز کنند .
وی با تاکید بر اینکه دولت باید در کلانترین سطح تصمیم گیری در جهت رفع تبعیض حرکت کند اظهار داشت ، روحانیت هم از چنین تبعیض هایی که اکنون در جامعه وجود دارد متنفر است .
موسوی افزود: برای اینکه روحانیت سری بلند و صدایی نافذ داشه باشد، باید برای مردم تبیین شود که روحانیان در همه سطوح حافظ منافع مردم هستند.
وی با اشاره به اینکه دولت و روحانیت باید همراه با هم از آزادی ها دفاع کنند گفت : هر آزادی که از حدود قانون فراتر رود و برای دیگران مشکل ایجاد کند ، خلاف قانون است ، ولی چیزی که هم اکنون داد همگان را بلند کرده برخورد فراتر از قانون است .
آخرین نخست وزیر کشور با انتقاد شدید از عملکرد مدیریتی دولت نهم گفت : جوانان متعهد و متدینی از نسل اول انقلاب وارد سیستم اجرایی شده اند و درست در زمانی که می خواستند ثمر دهند، دولت نهم به بهانه گردش نخبگان آنان را تغییر داد . این گردش نخبگان نبود بلکه قتلگاهی برای نخبگان بود و بنده بارها تذکر دادم ولی آنها توجه نکردند .
وی ادامه داد : مدتی پیش آقای رئیس جمهور در جمعی به یک وزیر گفته بود اگر فلان کار را نکنی داخل لوله می فرستمت و از آن سر لوله بیرونت می آورم ، این چه معنایی می تواند در عرصه مدیریت کلان کشور داشته باشد.
موسوی با اظهار تاسف از سودای مهاجرتی که در ذهن جمعی از جوانان ایران ریشه دوانده است ، گفت : مهاجرت جوانان به به دلیل جاذبه های غرب نیست ، بلکه به دلیل نبود آینده ای روشن و مشخص برای ابراز وجود و خواسته های به حق آنان است .
وی خاطرنشان کرد : این مسئله هم به دولت و هم به روحانیت ضربه خواهد زد .
موسوی همچنین با انتقاد صریح از شیوه گزینش پرسنل در ادارات و سازمان های دولتی تاکید کرد : آیا به نظر شما در این گزینش ها حق و حقوق انسانی رعایت می شود ، من که به شدت تردید دارم و این مسئله و تبعات آن متوجه مدیران دولتی و روحانیت می شود .
وی با بیان اینکه در جامعه اسلامی باید به همه افراد بر اساس عدالت نگاه کرد نه برحسب منافع گروهی و مادی به تعویض هر روزه مدیران ارشد کشور اشاره کردو گفت باید روشن شود که این اقدامات بر اساس چه ملاک ها و معیارهایی صورت می پذیرد و چطور کسی یک شبه مقبول و یه شبه مغضوب می شود .
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری دهم افزود : متاسفانه طی این چهارسال دائما شاهد رفت و آمد مدیران هستیم که این نشان از تبعیض در نگاه به افراد دارد.
حامیانم از هر دو طیف سیاسی هستند
موسوی در پاسخ به این سئوال که چرا برای تبلیغات انتخاباتی خود مانند رقیب عمل نمی کنید گفت : خوشبختانه همه دوستان از هر دو طیف سیاسی به سوی ما آمده اند و در این انتخابات از ما حمایت می کنند ولی در عین حال رسانه ملی را در اختیار نداریم و در آن سوی میدان 6 کانال ملی و 30 کانال استانی در اختیار رئیس جمهور دولت نهم است.
انتقاد از رویکرد گزینشی صداو سیما
وی افزود: چندی پیش بنده صحبتی نمودم و ضمن آن چند جمله هم درباره خدمات دولت گفتم ، ولی متاسفانه رسانه ملی صحبت های بنده از صبح علی الطلوع تا شب را سانسور کرده بود ولی همان چند کلمه را پخش کرد و گفت میر حسین موسوی از دولت حمایت می کند و بنده دیگر توبه کردم و تصمیم گرفتم فقط نقد کنم.
موسوی در پاسخ به این سئوال یکی از روحانیون که با اشاره به استعفای وی در دوران نخست وزیری پرسید ، آیا احتمال این اقدام در دوران دولت آتی وی نیز وجود دارد ، گفت : آدمی هستم که اگر وارد کاری شوم تا آخرش خواهم ایستاد، اگر آن زمان استعفا دادم به دلیل مسائل شرعی بود، نه شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت که قبول نکردن استعفای بنده از سوی حضرت امام (ره) نیز اطمینان بنده را به ادامه کار در آن دولت بیشتر کرد و حتی حضرت امام (ره) بعد از آن استعفا چندین بار قویا از دولت بنده دفاع کردند.
طرح دولت برای هدفمندی یارانه ها مستضعفان را خاک نشین می کند
به گزارش مهر ، نخست وزیر سابق کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تورم با فقر اعتیاد و بداخلاقی های اجتماعی رابطه ای مستقیم دارد تاکید کرد که یکی از کارکرد های دولت بعدی پرداختن به کاهش نرخ تورم است.
موسوی درعین حال گفت : اما قولهایی نخواهم داد که مانند دیگران به آن عمل نشود، بلکه سیاست هایی را در پیش می گیرم که این چشم انداز را تحقق بخشد .
وی با اشاره به طرح تحول اقتصادی دولت نهم افزود، طرح تحول پر از مطالب و مسائل ضد و نقیض است ، یعنی بعضی از سیاست های آن تورم زا است یا برعکس .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان با انتقاد از شیوه مورد نظر دولت برای هدفمند کردن یارانه ها گفت : این شیوه جز خاک نشین کردن مستضعفان و از بین بردن تولید نتیجه ای نخواهد داشت که خوشبختانه مجلس هم با آن مخالفت کرد ، ولی اگر این طرح در قالب برنامه مدونی باشد که در سایه شوراهای کارشناسی و تخصصی مانند شورای پول و اعتبار تدوین و اجرا شود ، نتیجه بخش خواهد بود .
کروبی با حق کامل به صحنه آمده است
موسوی در پاسخ به سئوال یکی از روحانیون که از تقسیم آرا میان وی و مهدی کروبی و احتمال شکست هر دو در پی عدم اجماع در انتخابات پرسید ، گفت : شیخ مهدی کروبی از دوستان ما است که با حق کامل به صحنه آمده است، ما با هم در تماسیم و بالاخره در این تماسها باقی ماندن ما در صحنه و یا مسائل دیگر حاصل خواهد شد.
وی ادامه داد : مردم خودشان با هجوم به صندوق آرا سرنوشت خود را تضمین می کنند.
این داوطلب انتخابات دهم ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به سئوال یکی از روحانیان درباره کمیته هماهنگی ستادهای وی و کروبی نیز گفت : این بحث را به صورت جدی دنبال می کنیم ، چرا که در متن قانون آمده است که هر کاندیدا می تواند یک نماینده در سر هر صندوق داشته باشد .
اجرای لنگان اصل 44 سودی نخواهد داشت
میر حسین موسوی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه سیاست ، فرهنگ و اقتصاد با هم مرتبط هستند و هر کار نا متناسبی که انجام دهیم در بخش های دیگر تاثیر خواهد گذاشت گفت : در صدد ایجاد دولت فرهنگی هستم چرا که فرهنگ باید در خدمت عظمت کشور قرار گیرد.
موسوی با دفاع از اقتصاد اخلاقی ، اقتصاد مستضعفین ، اقتصاد ملی ، تولید ملی و اجرایی شدن اصل 44 گفت: در واقع اجرایی شدن اصل 44 اگر مشمول گذشت زمان شود و لنگان لنگان به پیش رود سودی نخواهد داشت، ولی اگر یک دولت برنامه ریز داشته باشیم این مسئله با سرعت بیشتری انجام خواهد شد که من آن دولت برنامه ریز را تشکیل می دهم .