نماینده سراوان: پیکرهای ١٤ شهید پاسگاه سراوان در منطقه ای کشف شد
انوار - در پی تایید خبر به شهادت رسیدن گروگان های حادثه پاسگاه سراوان، توسط گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی از سوی سردار رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی، چند نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عملکرد وزارت خارجه، خواستار هشدار جدی دستگاه دیپلماسی کشور به مسئولان پاکستانی درباره فعالیت این تروریست ها در خاک این کشور شدند.

نماینده سراوان: پیکر شهدای پاسگاه سراوان در منطقه ای رها شده بود
عبدالعزیز جمشید زهی نماینده سراوان به فارس گفت:  نیروی انتظامی تمام ١٤ پیکر شهدای پاسگاه سراوان را که همگی از مرزبانان نیروی انتظامی بودند، در منطقه ای نامعلوم پیدا کرده است. وی در ادامه افزود: مسئولان ذی ربط در حال شناسایی پیکرهای پیدا شده هستند و هنوز مشخص نشده که آنان چه زمانی به شهادت رسیده اند.شهریاری: از وزرای خارجه، کشور و اطلاعات درباره این موضوع سوال می کنیم
محمدمهدی شهریاری نماینده بجنورد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز با اشاره به نشست امروز نمایندگان این کمیسیون با وزیر خارجه و معاونان وی در محل وزارت خارجه به خراسان گفت: درخواست پی گیری جدی وزارت خارجه از سوی نمایندگان مطرح خواهد شد.البته در باره این موضوع از وزارت کشور و اطلاعات نیز سوال خواهد شد. این عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: متاسفانه مرزهای هم جوار با پاکستان در منطقه شرقی در بخش پاکستان توسط قبایل آن منطقه کنترل می شود؛ یعنی دولت این کشور به طور عملی فاقد نفوذ و قدرت لازم در این منطقه است. از سوی دیگر دولت پاکستان بارها قول داده است که با این عوامل برخورد کند؛ اما نمی توان روی این قول ها حساب کرد. وی در عین حال تاکید کرد: به نظر من و با توجه به اطلاعات موجود پاکستانی ها اگر بخواهند می توانند بر منطقه مسلط باشند.

شهریاری تاکید کرد: البته به دنبال این هستیم که از اهالی و نیروهای بومی و دوست در منطقه برای کاهش این حوادث و مبارزه با اشرار کمک بگیریم. شهریاری تاکید کرد: نمایندگان طی روزهای آینده با سوال از وزیرخارجه و تذکر به دولت پاکستان به طور جدی پی گیر این حادثه خواهند بود.

نماینده زابل: از وزارت خارجه انتظار می رود که از طریق دیپلماسی کشور پاکستان را تحت فشار قرار دهد
عباسعلی نورا، نماینده زابل و زهک و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، ضمن اظهار تاسف از این حادثه غیرانسانی، به خراسان گفت: نه تنها نمایندگان بلکه مردم سیستان و بلوچستان اعم از فارس و بلوچ، شیعه و سنی همیشه انزجار خود را نسبت به این حوادث اعلام کرده و می کنند.

وی در ادامه با انتقاد از این که منطقه سیستان وبلوچستان فاقد سند راهبردی و امنیتی است اظهار داشت: امیدوارم دست اندرکاران امر، سند راهبردی و امنیتی را برای شرق کشور، تدوین کنند. وی افزود: از وزارت خارجه انتظار می رفت از طریق دیپلماسی کشور پاکستان را که به لانه اشرار و قاچاقچیان تبدیل شده تحت فشار قرار بدهد تا این گونه حوادث به حداقل برسد. وی تصریح کرد: نمی دانیم تا کی باید شاهد این باشیم که کشور پاکستان مأوا و مأمن اشرار باشد. نماینده زابل و زهک بر تحقیق و تفحص از وزارت خارجه در این مورد تاکید کرد و افزود: دلایل عدم توفیق وزارت خارجه در قالب سوال از وزیرامورخارجه در دستور کار نمایندگان قرار خواهد گرفت.

کاظم جلالی مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در گفت وگو با خراسان با بیان این که مجلس همواره پی گیر این مسئله بوده است، تاکید کرد: شرایط فعلی پاکستان به دلیل حضور قدرت های فرامنطقه پیچیده شده و از طرف دیگر اکنون شاهد رشد فزاینده تروریسم در این کشور هستیم. وی افزود: البته مسئولیت پاسخ گویی به موضوع شهدای سراوان و هم چنین دیپلمات ایرانی ربوده شده در پیشاور به عهده دولت پاکستان است. مخبر کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: در جلسه امروز که اعضای کمیسیون امنیت ملی مهمان وزارت خارجه هستند این مسئله به طور جدی مطرح خواهد شد.


دسته ها :
يکشنبه هفدهم 9 1387
X