گروه اجتماعی- وزیر آموزش وپرورش با تاکید براین که ورود به آموزش و پرورش ممنوع و خروج از آن آزاد است گفت: به هیچ وجه موافق استخدام معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی نیستم و معتقدم استخدام معلمان حق التدریسی برابر با انهدام آموزش وپرورش است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا علی احمدی دیروز در نشست خود با دبیران سرویس اجتماعی رسانه های کشور با انتقاد از این که مجلس برای استخدام ١٠ هزار نیروی پذیرفته شده در آموزش وپرورش بودجه ای را اختصاص نداده است، تصریح کرد: در ابتدا عنوان شد تنها ٥٠ تا ٦٠ هزار نیرو برای استخدام در آموزش وپرورش وجود دارد که بعد از بررسی دقیق فهمیدیم که ٥٢٠ هزار نفر در صف استخدام هستند.

وی با عنوان این که موافق سبک سازی آموزش وپرورش است افزود: از ٥٠ تا ٦٠ هزار نهضت یار سوادآموزی نیز تنها هزار و ٧٩٠ نفر آن ها شرایط استخدام در آموزش وپرورش را دارند که به ناچار و به دلیل قول آقای قرائتی به آن ها مجبورم استخدام این افراد را قبول کنم درحالی که معتقدم استخدام آن ها غلط است. علی احمدی گفت: جود تنگ نظری در نحوه گزینش در آموزش وپرورش را رد نمی کنم و قطعا در این مورد مشکلاتی وجود دارد. علی احمدی نظام آموزشی کشور را پاسخگوی نیازهای ملی ندانست و تصریح کرد: دلیل این موضوع نوع نگرش ما به آموزش وپرورش است و ما در مدارس خود به دانش آموزان درس زندگی نمی دهیم و تنها آن ها را برای کنکور آماده می کنیم.

وی افزود: وزارت آموزش وپرورش نتوانسته است مهارت های اجتماعی و زندگی را به دانش آموزان آموزش دهد گرچه در این زمینه تلاش هایی صورت گرفته ولی بی فایده بوده است. وزیر آموزش وپرورش با بیان این که آموزش و پرورش اقتدار خود را از دست داده است و محلی از اعراب در میان دستگاه های تصمیم گیری کشور ندارد، گفت: در دولت هیچ کمیسیونی برای آموزش وپرورش نداریم و در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز حتی یک عضو از آموزش وپرورش حضور ندارد. علی احمدی با انتقاد از این که در جلسات دولت نیز وزیر آموزش وپرورش تنها یک رای دارد اظهار داشت: نگاه دولت ها به آموزش وپرورش نگاه مصرفی است و دیدگاه تولیدی ندارد. وی در ادامه درباره قانون کنکور نیز گفت: در نظام جدید کنکور دانش آموزان شهرستانی از گردونه ورود به آموزش عالی حذف می شوند چرا که میزان کیفیت تحصیلی تیزهوشان مدارس شهرستان ها با تهران و مراکز استان های بزرگ سنخیت ندارد.

وزیر آموزش وپرورش در ادامه سخنان خود به انتظارات مجلس شورای اسلامی از آموزش وپرورش اشاره کرد و گفت: انتظار مجلس از آموزش وپرورش گاهی غیرمنطقی است و برخی از نمایندگان مجلس بیش از آن که دغدغه های فنی و آموزشی داشته باشند دنبال مباحث سیاسی و تغییر مدیران هستند.

علی احمدی تصریح کرد: متاسفانه از سوی تعداد کمی از نمایندگان مجلس و حتی برخی از سازمان ها در استان های مختلف فشار شدیدی روی ما است تا مدیران را عوض کنیم که ما خواستار انجام این موضوع نیستیم.


دسته ها :
يکشنبه دهم 9 1387
X