روزنامه "تایمز" در شماره امروز خود نوشت: صدها سرباز انگلیسی که افغانستان بازگشته‌اند از آسیب همیشگی شنوایی به دلیل صداهای فوق‌العاده زیاد جنگ در این کشور رنج می‌برند.
این روزنامه انگلیسی همچنین نوشت: تقریبا از هر 10 سرباز یک نفر از نقص شنوایی رنج می‌برند که به واسطه آن دیگر قادر نخواهند بود در خط مقدم خدمت کنند و از سوی دیگر این عارضه بر شغل غیرنظامی آنها نیز تاثیر می‌گذارد.
تایمز افزود: شمار سربازانی که از این عارضه رنج می‌برند یکی از اخباری است که ارتش انگلیس آن را اعلام نکرده زیرا باعث مقایسه آن با صدای گوش خراش جنگ‌های اول و دوم جهانی و جنگ کره می‌شود.
این نشریه انگلیسی در ادامه نوشت: بسیاری از سربازان انگلیسی که در بیشتر درگیری‌های عراق در سال 2004 و 2005 شرکت کرده بودند نیز با نقص شنوایی به خانه بازگشتند. اما بمب‌های جاده‌ای افغانستان، درگیری‌های نظامی نزدیک با طالبان و بمب‌های 500 پوندی نیروی هوایی ائتلاف باعث پاره شدن پرده گوش آنها شده و در نتیجه به اختلالات شنوایی و در برخی موارد به ناشنوایی کامل منجر شده است.
بر همین اساس هنگ سلطنتی انگلیس اعلام کرد که در سه سال گذشته با هزار و 195 دادخواست عارضه شنوایی علیه وزارت دفاع انگلیس رسیدگی کرده است.
بر همین اساس وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که میزان غرامت از پنج هزار و 250 پوند تا 46 هزار پوند برای ناشنوایی کامل تعیین شده است و قرار است این غرامت‌ها به ترتیب به پنج هزارو 577 و 92 هزار پوند افزایش یابد.
روزنامه "یواس‌ای تودی" نیز طی گزارشی به نقل از یکی کارشناسان سلامت ارتش آمریکا نوشت: میزان تجویز داروهای آرام‌بخش در میان سربازان بازگشته از جنگ از 30 هزار مورد به 50 هزار مورد افزایش یافته است. این پدیده باعث افزایش نگرانی‌ها درباره استفاده نادرست از داروها و اعتیاد احتمالی در میان سربازان آمریکایی شده است.
در این گزارش آمده است: طی یک بررسی که در سال 2005 از 16 هزار و 145 نفر از پرسنل نظامی انجام شد، مشخص شد که در آن سال از داروهای آرام‌بخش مخدر استفاده‌ بی‌رویه می‌شد.
بر اساس این گزارش، یک بررسی نیز در این زمینه در سال 2008 نیز انجام شده که نتایج ان هنوز منتشر نشده است.
یواس‌ای تودی به نقل از یکی از مسئولان سلامت ارتش آمریکا آورده است: 6 خودکشی و 7 مرگ مربوط به مصرف داروهای مخدر در بین سربازان گزارش شده که قرار است در این رابطه اقداماتی انجام شود. احتمالا از این به بعد نسخه‌های تجویز شده برای سربازان برای 7 روز اعتبار خواهد داشت و اقدامات نظارتی بیشتر در این زمینه اعمال خواهد شد.
"رابرت کرنز"، مدیر یکی از بخش های سلامت در آمریکا معتقد است که حدود 350 هزار سرباز اعزام شده به جنگ عراق و افغانستان از درد رنج می‌برند.
دسته ها :
جمعه دهم 8 1387
X