وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت میرحسین گفت: موسوی موضع خود را نسبت به فرقه ها، عوامل آشوب و بینظمی حامیانش اعلام کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مرتضی نبوی شنبه شب در جمع دانشجویان دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه به لحاظ فکری حساب موسوی با بسیاری از همفکرانش کاملا جدا است، اظهار داشت: متأسفانه در چند شب اخیر در بعضی از شهرهای بزرگ از جمله تهران و شیراز فرقهها و گروههای منحرفی به جمع حامیان موسوی پیوستهاند که وی باید نسبت به این جریانها موضع خود را اعلام کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه موسوی شخصیتی است که بارها در مورد ارزشهای انقلاب، جبهه و شهدا سخن گفته است و اکنون شاهد حمایت برخی از عوامل آشوب و بینظمی از او هستیم گفت: افراد بسیاری از رنگ سبز میرحسین سوءاستفاده کرده و فکر میکنند میتوانند با رنگ سبز شرایطی ایجاد کنند تا جریانی راهاندازی شود و از این طریق به اهدافشان برسند و ما باید حساب موسوی را در برخی موارد از اتفاقاتی که طرفدارانش بهوجود آوردهاند، جدا کنیم.
مدیر مسئول روزنامه رسالت همچنین با انتقاد از کسانی که طراح تئوری تشکیل کمیته صیانت از آرا هستند گفت: این گروهها به نوعی ساختارشکنی و نقض قانون را مرتکب میشوند چرا که تمام مراحل حفاظت و صیانت از آرای مردم در ساختار قانون مشخص شده است که برنامههای وزارت کشور و شورای نگهبان ناظر بر این امر است.
وی افزود: برخی تشکیل کمیته صیانت از آرا در انتخابات را برای این هدف تشکیل دادهاند تا در صورت عدم موفقیت در انتخابات کل انتخابات را زیر سئوال ببرند اما باید بدانند همین که جناحها در دولتهای مختلف مستقر و جابهجا میشوند و قدرت را به هم میسپارند نشان از سلامت انتخابات است. بنابراین همه انسانها باید در عرصه مردم سالاری علاوهبر پیروزیها شکستها را هم بپذیرند.
وی با اشاره به افشاگریهای احمدینژاد در مناظره با موسوی و در پی آن جوسازی علیه او مبنی بر اینکه او باید ابتدا در یک دادگاه صالحه این موارد را به اثبات میرساند، اذعان داشت: آیا تمام آن کسانی که احمدینژاد را متهم به دیکتاتوری، بیبرنامگی، قانونشکنی، بیتوجهی به بیتالمال و بسیاری از سیاهنماییها میکردند موارد مطرح شده خود را در دادگاه صالحه و با مدرک معتبر ارائه دادند یا فقط مغرضانه به سیاهنمایی پرداختند.
وی تأکید کرد: چگونه برخیها احمدینژاد را دیکتاتور میخوانند در صورتی که وی با افتخار دست یک کارگر را میبوسد.
نبوی ادامه داد: برخی رفتارها در جامعه ما و در مذهب ما دارای ارزش بسیار بالایی است. بنابراین انتظار میرود مقید بودن احمدینژاد به دین را که جز شعارهای الهی مسئولان حکومتی است نباید ذلیلی نفس خواند و این اشتباهی است که برخی مرتکب میشوند.
وی با اشاره به سفرهای استانی کابینه نهم یادآور شد: دولت با 60 سفر استانی مواجه بود و نتیجه این بود که ضمن تحرک قابل توجه انجام پروژهها حجم پروژهها نیز به دو برابر حجم پروژههای عمرانی دولت قبل در هشت سال بود.
وی با تأکید بر اینکه عملکرد اقتصادی این دولت با یک انرژی بسیار فوقالعاده انجام شد، تأکید کرد: امروزه بهلحاظ رشد علمی از ترکیه هم فراتر رفتهایم که این شاخص درکنار رشد سایر شاخصهای انسانی نوید پیشرفت چشمگیری را میدهد.
وی تصریح کرد: در زمان خاتمی تورم بالا نبود اما رشد اقتصادی را نیز شاهد نبودیم. چون دولت خاتمی هیچ وعده اقتصادی به مردم نداد و فقط بحث توسعه سیاسی خود را دنبال میکرد.