شبکه ایران:پس از آنکه محمود احمدی نژاد در مناظره با میرحسین موسوی موضوع ستارهدار شدن دانشجویان را مربوط به زمان دولت اصلاحات اعلام کرد، سازمان سنجش نیز امروز با اعلام آمار دانشجویان ستاره دار در سالهای گذشته بر سخنان رئیس جمهور صحه گذاشت.
در طول چند ماه گذشته میرحسین موسوی و رسانه های اصلاح طلبان اتهامات و تخریب های بسیاری علیه دولت نهم و رئیس جمهور مطرح کردند اما از آنجا که زمان مناظره 90 دقیقه بیشتر نیست، میرحسین موسوی گشت و بهترین ایرادهایی که میتوانست علیه احمدی نژاد به کار گیرد و وی را به "چالش" بکشاند، را انتخاب کرد و بر روی میز مناظره گذاشت.
یکی از انتقاداتی که میرحسین موسوی در مناظره با احمدی نژاد مطرح کرد، اعتراض به وضعیت تحصیل دانشجویان و "ستاره دار" کردن آنها بود.
محمود احمدی نژاد البته ادعای میرحسین موسوی را بدون پاسخ نگذاشت وبا بیان اینکه نمیداند که موسوی این اطلاعات را از کجا بدست آورده است، خطاب به وی گفت که موضوع ستارهدار کردن دانشجویان مربوط به سال 1380 زمان معین یعنی همان زمان دوست موسوی (خاتمی) است که امروز هم از وی حمایت می کند.
به دنبال سخنان محمود احمدی نژاد که در پاسخ به ادعای میرحسین موسوی مطرح شد، مصطفی معین نامه ای خطاب به ضرغامی رئیس صدا و سیما نوشت و از وی خواست تا نامه اش را در رسانه ملی قرائت کند.
وزیر علوم دولت اصلاحات در بخشی از نامه خود به ضرغامی مدعی شد که پدیده دانشجویان ستارهدار اختصاص به دولت نهم دارد و هیچ ارتباطی با دوران مسئولیت وی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دولت اصلاحات ندارد.
همچنین صبح امروز حدود 50 نفر که خود را "دانشجوی ستارهدار" مینامیدند در مقابل ساختمان وزارت علوم تجمع کردند و شعار دادند.
به دنبال ادعاهای مطرح شده میرحسین موسوی و برخی دیگر از حامیان وی، در خصوص اینکه ستارهدار شدن دانشجویان مربوط به دولت نهم است، روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور با انتشار تعداد دانشجویان ستارهدار در سالهای گذشته و زمان دولت اصلاحات، اعلام کرد که تعداد این دانشجویان در دولت اصلاحات 5625 نفر بودند ولی در دولت نهم با دستور وزیر علوم موضوع ستاره دار بودن دانشجویان لغو شده و در این دوره هیچ دانشجوی ستارهداری وجود ندارد.
بر اساس همین اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، درج علامت ستاره یا کد گزینش در کنار اسامی در لیست ارسالی به دانشگاهها یک روال جاری بوده که آمار آن به ترتیب در سال 1378 ،551 نفر، سال 1379، 628 نفر، سال 1380 ، 556 نفر؛ سال 1381، 1069 نفر؛ سال 1382 ، 2584 نفر؛ سال 1383، 27 نفر، سال 1384، 200 نفر و در سال 1385، 224 نفر بودند که با دستور وزیر علوم این رقم حذف شد.
همچنین در این بیانیه آمده است که در سال 1385 این دانشجویان بدون هیچ قید و شرطی وارد دانشگاه شدند و برای سالهای بعد این روش به طور کلی کنار گذاشته شده است.