جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با صدور نامهای خطاب به میرحسین موسوی از تلاش وی برای القای شیوه دیکتاتورگونه مدیریت کنونی کشور به شدت اعتراض کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در نامه خود خطاب به میرحسین موسوی تاکید کردند:
اگرچه اصل و اساس ایراد شما به آقای احمدینژاد این است که چرا در سخنانشان به کسانی انتقاد کردهاند که آنها در جلسه مناظره حضور نداشتهاند ولی این خود نکتهای حائز اهمیت است که شما نیز در غیاب رئیس جمهور به بیان تهمتها و افتراها علیه رییسجمهور مردمی پرداختهاید و در واقع خودتان بگونهای بیانیه مذکور را زیر سوال بردهاید.
اما آنچه که مهم میباشد، این است که شما در بیانیهای که ابتدای مناظره با محسن رضایی قرائت کردید و نام آن را "ادب مرد به از دولت او " قرار داده بودید به زعم خودتان توصیه به اخلاقگرایی کرده بودید، دولت، رییسجمهور، مردم و بسیاری از دلسوزان و مسئولان انقلابی نظام را مورد اهانت قرار دادید.
در بخشی از نامه دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف آمده است:اتهاماتی مانند "دچار بیاخلاقی و همچنین فقر اخلاقی و مادیشدن کشور "، "عدم رعایت ارزشهای اخلاقی در حکمرانی "، "دچار مدیریت غیرعقلانی شدن "، " رشد خرافات و ارائه آمار کذب "، " متهم کردن رییسجمهور مردمی به افشای اسرار کشور و بردن نام مردم و ریختن آبروی آنها "، "ستارهدار شدن دانشجویان توسط دولت "، " سهمیهبندی شدن دانشجویان دختر "، " پایان دادن به خویشاوندسالاری در نظام اداری "، "ارائه آمار دروغ و اشتباه توسط مقامات "، "متهم کردن دولت به تبعیض میان مردم و درست کردن شهروند درجه یک و دو " و بالاخره " صدقه " نامیدن کمکها و خدمات بینظیر دولت نهم در روستاها و شهرستانها، تنها بخشی از اتهامات بیاساس شما به دولت منتخب مردم و در راس آن رییسجمهور مکتبی بود؟
در این نامه آمده است: شما در حالی دولت را به این مسائل متهم میکنید که بیگمان هنوز نشست انتخاباتی شما در مجموعه ورزشی آزادی از اذهان عمومی و سیل تهمتها و تخریبها علیه شخص اول کشور پاک نشده است. گرچه جای تعجب دارد که چرا قوه قضائیه هیچ برخوردی با این هتاکیها نمیکند، اما مروری بر روند برخورد قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی و نگاه به اهم آنها مثل پرونده شهرام جزایری، کارآمدی این دستگاه برای برخورد با بیعدالتیها را روشن کرده است، لذا انتظاری هم نمیرود که برخوردی صورت گیرد.
اما آیا شما سخنان فائزه هاشمی و دیگر مدعوین و سخنرانان نشست انتخاباتی خود را شنیدهاید؟ نامیدن رییس جمهور انقلابی توسط شما و حامیانتان به عنوان دیکتاتور توهین نمیباشد؟ آیا سخنان آنها مصداق بیاخلاقی بودند یا افشاگریها رییسجمهور که قطره کوچکی از دریای مفاسد اقتصادی بود؟
دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در نامه خود به میرحسین موسوی با اشاره به ریشه مشکلات موجود کشور یادآور شدند:اگر قوه قضائیه در جاهایی وظایف خود را انجام ندهد و اگر عدهای امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کردند، نباید کسی این موضوعات را جبران کند؟ آیا نباید کسی باشد که از آقایان سوال کند که چطور صاحب این همه پول شدهاند و نباید جلوی دستان آنها را بگیرد.
چگونه سکوت 4 ساله رییس جمهور برای حفظ مصالح کشور را که اکنون برای افشای جریان قدرتطلب که در انتخابات آتی وقاحت در مصارف بیتالمال را به اوج خود رسانده است را تلاشهای انتخاباتی مینامید؟ ای کاش چند دقیقهای با رییس ستاد انتخاباتی خود فرصت صحبت کردن داشتید، تا از بذل و بخششهای بی حد و حصر آقای جاسبی و همچنین دیگر اطرافیان و ملازمان آقای هاشمی به ستادتان خبردار میشدید؟
در این نامه با اشاره به هزینه هنگفت تبلیغاتی میرحسین موسوی آمده است:شما 8 سال نخست وزیر این کشور بودهاید و در سال های بعد از آن نیز از مشاوران نزدیک آقای هاشمی و خاتمی به حساب می آیید، لذا بیگمان بهتر از بسیاری از افراد میتوانید تحولات اقتصادی رخ داده در کشور را لمس کنید و باور این نکته که حضرتعالی از این تحولات مطلع نیستید، با توجه به سابقه شما بسیار سخت و دشوار است. زیرا حتی اگر آمارهای صحیح این دولت را دانسته یا نادانسته دروغ مینامید، آمارهای بانک جهانی و موسسات اقتصادی بین المللی پیش روی شماست و همگی حکایت از رشد چشمگیر اقتصادی در دولت نهم دارد .
پس چرا غیرمنصفانه قضاوت می کنید و مردم را بی جهت برای فعالیتهای انتخاباتیتان نگران وضع موجود کشور میکنید؟
باز هم از آنجا که داعیه دار ولایت مداری هستید، شما را به سخنان رهبری ارجاع می دهیم :
" نامزدها گاه مسائلی خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادی مطرح می کنند که مردم را نگران می کند و انسان نمی تواند باور کند که دادن این همه نسبت خلاف، از روی صدق و صفا مطرح شده باشد. " و ای کاش توصیه ایشان را در می یافتید آنجا که فرمودند : " کسی به گوینده اینگونه حرفهای تخریبی که انشاءالله از روی اشتباه بیان می شود، دلبسته و علاقه مند نخواهد شد بنابراین نامزدهای محترم دقت کنند که با حرفهایی که بسیاری از آنها واقعیت هم ندارد افکار عمومی را تخریب نکنند. "
شما این دولت را به درست کردن شهروند درجه یک و دو و تبعیض میان مردم متهم کردهاید، که البته نیازی به پاسخ دادن به این سخنان شما نیست، زیرا اگر کمی در سفرهای انتخاباتیتان از مردم روستایی و شهرهای دورافتاده جویا میشدید، به شما میگفتند که چندبار چهره شما، آقای هاشمی و خاتمی را در میان خود از نزدیک دیدهاند و چندبار چهره دکتر احمدینژاد را؟
اما سوال ما از شما همان است که قبلا نیز پرسیدهایم و آن، این است که آقای مهندس موسوی، لم تقولون ما لا تفعلون ؟! ..
آیا شما و حلقه اطرافیانتان مصداق تبدیل مردم به شهروند درجه 1 و 2 در دولت های گذشته نیستید؟
بیگمان از روند تحصیلی همسرتان و عدم طی کردن روند قانونی دریافت مدرک و به تبع آن قانونگریزی در عضو هیئت علمی شدن ایشان و ریاست دانشگاه الزهرا با حکم دکتر معین (موسس پرونده دانشجویان ستارهدار) با خبر هستید. آیا این تبعیض نیست که برخی دانشجویان سالها در رنج و مشقت برای دریافت مدارج عالی تحصیلی تلاش نمایند، آنگاه همسر شما اینگونه مدرک دریافت نماید؟
روایت مدرک دانشگاهی خودتان و دکترای دختر گرامیتان نیز که حدیثی مفصل است. زیرا شما در فیلم تبلیغاتیتان از این که شما را دکتر بنامند، ابراز انزجار کردید، اما چگونه است که سالهاست پشت درب اتاقتان در دانشگاه، نام دکتر را موسوی را قرار دادهاند و بجای آنکه شما را در گروههای علمی منطبق با رشته خودتان ببینیم، در گروه علومسیاسی قرار دارید حال آنکه مدرک فوق لیسانس معماری را دارید؟ و اکنون نیز پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکترای علومسیاسی را امضاء مینمایید.
از مدرک دکترای دخترتان در دانشگاه امیرکبیر نیز عبور میکنیم ،اما جناب موسوی شما را به خدا قسم، چه کسانی مصداق تبعیض و شهروند درجه 1 .2 هستند؟
دکتر احمدینژاد در حالی که پس از استقبال 4 ساعته مردم اصفهان، تنها حدود 15 دقیقه در میدان امام(ره) اصفهان و در جمع صدها هزار نفر از مردم این شهر سخنرانی کرد تا برای گفتوگو با ملت ایران خود را به برنامه گفتوگوی ویژه خبری برساند، ابتدا توضیح داد که چرا اسامی برخی مفسدان اقتصادی را در مناظره قبلی خود اعلام کرده و سپس با مقایسه تطبیقی آمارهای دولت نهم با دولتهای قبل نشان داد، این دولت از همه موفقتر بوده است.
به گزارش رجانیوز، احمدینژاد در پایان این گفتوگو نیز با اشاره به جوسازیهای زیاد علیه گشت ارشاد و تأکید بر اینکه موضعش در قبال این مسئله روشن است و موافق برخورد نظامی در مسائل فرهنگی نیست، گریزی به سابقه دولت موسوی در برخوردهای فیزیکی با جوانان در دههی 60 زد.
بخش اول متن کامل این گفتوگو در ادامه آمده است:
دکتر احمدی نژاد در گفتگوی ویژه خبری گفت: تا روزی که شما ملت غیرتمند، شجاع و با اقتدار بخواهید من هستم و همه فشارها را تحمل میکنم اما محال است که یک سند را علیه این ملت و حقوق ملت امضا کنم.
به گزارش فارس، رئیس جمهور کشورمان در گفتوگوی ویژه خبری امشب که از شبکه 2 سیما پخش شد در ابتدای سخنان خود با اشاره به قیام 15 خرداد گفت: امروز سالگرد قیام 15 خرداد است و یاد این قیام شهدای این قیام و امام شهدا را گرامی میداریم و از خداوند میخواهم که یاد و نام آنها همیشه در ملت ما و در جهان زنده باشد.
وی افزود: من از همه ملت ایران به خاطر همه خوبیها، بزرگواریها، تحملها و همراهیهایشان صمیمانه تشکر و سپاسگزاری میکنم و باید تشکری از مردم عزیز و غیرتمند اصفهان داشته باشم که از فرودگاه تا میدان امام اصفهان از خادم خودشان استقبال کردند و مورد لطف خود قرار دادند.
رئیس جمهور با طرح این سؤال که آیا ما پیرو آن امام نیستیم که وقتی ناظر بر بازار اهواز دچار انحراف مالی شد به حاکم اهواز نامه نوشت و گفت که به محض دریافت این نامه باید آن فرد را برکنار کنی و آبروی او را بریزی و مبادا در مجازات او غفلت کنی که نزد خدا خوار میشوی؟ اظهار داشت: امام علی (ع) به حاکم اهواز گفت که اگر این کار را نکنی من تو را به زشتترین شکلی برکنار خواهم کرد و سؤال اینجاست که چرا اینگونه است؟ دلیل آن این است که بیتالمال اموال عمومی، آبرو و عزت عمومی و حیثت یک ملت مهمترین سرمایه یک ملت است و در نزد خداوند متعال بسیار مهم و ارزشمند است.
احمدینژاد با طرح سؤالی از مردم گفت: آیا یادتان هست که 4 سال قبل در همین نشست تلویزیونی من چه چیزی را بیان کردم و یک هفته در میان دو مرحله انتخابات سنگینترین هجمهها به بنده که یک معلم ساده بودم و برای خدمت حاضر شده بودم وارد شد و تهمتهای بسیاری به بنده نسبت دادند و من در آن زمان اعلام کردم که ظاهراً وارد منطقه ممنوعه شدهام یعنی اینجا اختصاص به عدهای خاص دارد و من خارج از یک یک حلقهای هستم و ظاهرا بیش از حد مردم که من هم جزو آن بودم پایم را دراز کردم.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام الهی است و از متن فطرت مردم برآمده است و بدنبال ارزشهای الهی و انسانی است و عدالت، مهرورزی، مردمگرایی و پاکی جزو ذات این نظام است و همه این نظام برای مردم و در خدمت به مردم و همراه مردم و برای کرامت و عزت مردم است و جایگاه مردم در این نظام برجستهترین جایگاه است و امام راحل نیز فرمودهاند که مردم ولی نعمت ما هستند و معنی آن این است که همه چیز مردم هستند و امروز هم مشاهده میکنید که مقام معظم رهبری و همه دلسوزان و مردم انقلاب را برای خودشان میدانند و اتفاقاً سرمایهگذاری اصلی را مردم کردند و این همه شهید این مردم دادهاند و این همه مقاومت را انجام دادند.
*برخی مصرند با دروغهای بزرگ دستاوردهای چشمگیر دولت نهم را پنهان کنند
رئیس جمهور ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران برپا شد و خدمات بسیار زیادی صورت گرفت اما معلوم شد که ظرفیتهای این ملت بسیار بیشتر از این حد است و این یعنی توانمندیهای ملت ایران فوق آن چیزی بود که محقق شد و یک ملتی که تمدنساز است و باید در دنیا حرف اول را بزند، در همه عرصهها دچار مشکلات عدیده شده بود و ما یادمان هست که پیش از انقلاب در چه فضایی زندگی میکردیم.
احمدینژاد با بیان اینکه ضعف در مدیریت باعث فاصله گرفتن از ارزشها و جایگاه واقعی ملت ایران شد، گفت: به دلیل ضعف مدیریتی که در گذشته وجود داشت یک اخلاق اشرافیگری در سیستم مدیریتی ما شکل گرفت یعنی یک عدهای پیدا شدند که آرام آرام خود را برتر از مردم دانست و ارتباطاتی بین خودشان برقرار کردند و بعد از مدتی خود را مالک کشور و ملت دانستند و برای خودشان حقوقی بیش از حق مردم و جایگاهی بالاتر از جایگاه مردم قائل شدند.
وی افزود: این افراد بعد از مدتی خودشان را معادل کل نظام تلقی کردند و میخواستند که قدرت به طور انحصاری در اختیار خودشان، دوستانشان و احزابشان باشد و کسانی که با آنها همراهی میکنند و این سیستم اشرافیگری را به رسمیت میشناسند، نظام اموال عمومی و منافع ملت را برای خانواده و نزدیکان خودشان میدانستند و افراد و نزدیکان خود را در وزارتخانهها قرار میدادند و به آنها میگفتند که ناظر ما باش و در بسیاری از وزارتخانهها وزیر شخص دوم آن وزارتخانه بود و آن نماینده و آن فردی که حتی به عنوان معاون بود حرف اول را میزد که یکی از این وزارتخانهها وزارت نفت بود که افرادی از خانواده همین حلقه آنجا حضور داشتند و در بحث نفت حکمرانی میکردند.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: این افراد در گلوگاههای مختلف مستقر شدند و سهم خودشان را بر سهم ملت ترجیح دادند و اگر میخواست کاری در کشور شکل بگیرد حتماً میبایست از مسیر آنها عبور میکرد و برای دیگران حقی قائل نبودند و این افراد بتدریج به یک طبقه ممتاز در کشور تبدیل شدند و یک حلقه بسته مدیریتی شکل گرفت که تنها آدمها جابجا میشدند اما اساس کار مانند هم بود و یک عده خاص را به بازی میگرفتند و دراین حلقه دارای منافع مشترک بودند.
احمدینژاد با بیان اینکه 4 سال گذشته من وارد منطقه ممنوع همین افراد شدم گفت: زمانی که من وارد منطقه این افراد شدم یک جو سنگین علیه من شکل گرفت و بدترین تهمتها به من زده شد و این سؤال مطرح است که جرم من چه چیزی بود؟ و پاسخ این است که جرم من این بود که من خارج از این حلقه بودم و به ضوابط حاکم بر این حلقه معتقد نبودم و به آن اعتقادی نداشتم؛ لذا سنگینترین تخریبها علیه من اتفاق افتاد.
وی با اشاره به عدم توقف تخریبها پس از انتخابات سوم تیر 84 گفت: در طول این 4 سال با استفاده از قدرت مالی بدست آمده در آن زمان تخریبها علیه من و دولت ادامه پیدا کرد و رسانههای متعدد داخلی همراه با رسانههای خارجی شروع به تخریب کردند و اگر به آن 2 رسانه تصویری مهم دو استعمارگر نگاه کنید مشاهده میکنید 80 درصد برنامههای فارسی آنها علیه بنده است و آنها برای خود و خانوادهشان حریمی درست کرده بودند که هیچیک از احاد ملت و حتی قوه قضاییه و ناظران کشور حق ورود و سؤال از آنها را نداشت اما ملت در انتخابات نهم این حلقه را شکست و یک نهی بزرگ به آن سیستم مدیریتی گذشته گفتند.
رئیس جمهور با بیان اینکه ما در این 4 سال به هرجایی که رفتیم انگار حریم آنها بود گفت: ما هرجایی را که میخواستیم در این 4 سال اصلاح کنیم آنها فریاد میزدند و هرجایی که پا میگذاشتیم مشاهده میکردیم که دم یکی از همین افراد در آنجا است و آنها از هر وسیلهای برای شکست این دولت استفاده میکردند.
احمدینژاد در ادامه اظهار داشت: با وجود همه این تخریبها اما ما با ملت یک عهد بسته بودیم تا کشور را بسازیم تا بتوانیم در عرصههای گوناگون به پیش برویم لذا باید سکوت میکردیم و باید تحمل میکردیم تا امور کشور جلو برود تا این دستها بتدریج از عرصهها قطع بشود و همه تلاش ما این بود که این فشارها به مردم منتقل نشود و من تا به امروز هیچگونه گله و شکایتی نکردهام و هیچ موضوعی را با مردم در میان نگذاشتهام مگر در موارد خاص که این مشی دولت موفق بود و 4 سال خدمات بسیار گستردهای در کشور انجام شد.
وی افزود: آنها نگران بودند که این حلقه بسته به طور کامل منهدم بشود و راه برای حضور نیروهای مردمی و نیروهای انقلاب و مستقل خادم مردم در عرصههای گوناگون باز شود و آنها همواره به دنبال مجازات کردن ملت بودند و ملت را به منحرف شدن و اشتباه کردن متهم کردند و هدفشان پشیمان کردن ملت بود.
رئیس جمهور با بیان اینکه برخی افراد برای پشیمان کردن ملت به کاری از جمله کارشکنیهای گسترده و اخلال دست زدند گفت: ماجرای مسکن یک ماجرای عادی نبود و آنها هم در فضای رسانههای تورم انتظاری را دامن میزدند و هم در بازار مسکن دائماً به طور کاذب نرخها را افزایش میدادند و در تبلیغات نیز فحش آن را به دولت میدادند و دولت را خطاب قرار میدادند و در این 4 سال چقدر به این دولت اتهامات واهی زدند و گفتند که این دولت کار کارشناسی بلد نیست و روشهای آن درست نیست و در این راستا اخبار جعلی و دروغهای بزرگ را منتشر کردند.
احمدینژاد با بیان اینکه ما در این 4 سال به این دورغها و اخبار جعلی پاسخ ندادیم گفت: هدف ما ادامه روش آنها نبود و تئوریهای ما با آنها متفاوت بود چرا که آنها برای اکثریت مردم اهمیتی قائل نبودند و معتقد بودند این افرادی که محروم و ضعیف هستند باید از بین بروند و کسی که مسئول تهران بود صریحاً گفت که ما برای کسانی کار میکنیم که توانایی مالی برای زندگی کردن دارند و در برنامههای توسعه خود میگفتند که قشرهایی که ناتوان هستند و نمیتوانند خود را بالا بکشند باید از بین بروند و بسیاری از برنامهریزیها در همین جهت بود و بسیاری از روستاها ویران شد و مهاجرتهای گسترده در کشور انجام شد و فاصله طبقاتی در کشور گسترش پیدا کرد و مشکلات فراوانی برای کشور ایجاد شد.
وی افزود: برخلاف فشارهایی که آنها وارد کردند نه تنها دولت شکست نخورد بلکه به لطف خداوند و عنایات حضرت ولی عصر (عج) و حمایتهای مردم دستاوردهای چشمگیری در این دولت حاصل شد و ما امروز در جبهههای گوناگون دارای دستاوردهای مهمی هستیم اما برخی اصرار دارند که این دستاوردها را با دروغهای بزرگ پنهان کنند و در این 4 سال هر عرصهای را که انتخاب کنید وضعیت ما بهتر از 4 سال مشابه این دولت است.
رئیس جمهور با اشاره به مانور رقبای این دولت بر روی مسئله تورم گفت: امروز که تورم 15 درصد است آنها اصرار میکنند که تورم 25 درصد است اما متوسط تورم 4 ساله این دولت از 4 سال اول سایر دولتها پایینتر است و تورم که در دولت اول 22، در دولت دوم 24 و در دولت سوم 17.5 درصد است در این دولت 16.5 درصد است و امروز هم با تدابیری که دولت به کار گرفته است این تورم در حال کاهش است ضمن اینکه رشد اقتصادی ما در جای خود قرار دارد.
احمدینژاد با اشاره به عرصه کاهش نرخ بیکاری گفت: بیش از 2 درصد علیرغم سنگینترین فشارها که بر ما وارد شد نرخ بیکاری ما در حال کاهش است در حالی که در تمام دنیا نرخ بیکاری در حال افزایش است و در آمریکا از 6.5 به 9.5 درصد افزایش یافته و در کل منطقه نرخ بیکاری در حال افزایش است و در حالی در ایران تورم در حال کاهش است که در منطقه ما یعنی خاورمیانه درصد تورم کشورها 60 درصد رشد کرده است یعنی اگر 10 درصد بوده است به 16 درصد و اگر 16 درصد بوده است به 23 درصد رسیده اما عدد تورم ما در حال کاهش است.
وی با اشاره به کاهش فاصله طبقاتی در این دولت گفت: مسئلهای به نام ضریب جینی وجود دارد که در واقع فاصله بین دهکهای درآمدی را نشان میدهد که کمترین آن برای اولینبار به 0.3897 درصد در سال 87 رسیدیم و روشن است که دولت با توزیع سهام عدالت و افزایش درآمد کارمندان و شروع طرحهای زودبازده از دورترین نقاط کشور تلاش کرد تا ثروت را در میان مردم توزیع کند تا فاصله طبقاتی در کشور کاهش پیدا کند.
رئیس جمهور افزود: ما امروز کمترین فاصله طبقاتی را در طول بعد از انقلاب در حال تجربه هستیم و در سرمایهگذاریها و در کارهای عمرانی کار به همین ترتیب است.
احمدینژاد با بیان اینکه اگر مسائل مختلف گفته نشود ممکن است تصویری که مردم از تاریخ دارند تصویری روشن نباشد گفت: برخی گفتهاند که دولت بانکها را حیاط خلوت خود قرار داده است اما طی 24 سال قبل از این دولت همه بانکها بدون کنترل از بانک مرکزی پول برداشت میکردند و زمانی که به این دولت رسید 11هزار میلیارد تومان پول از بانک مرکزی برداشته بودند و دولت بدهکار بود و این یعنی در سال 60 تا 64 که 320 میلیارد تومان آن در آن زمان از بانک مرکزی برداشته شده بود و ما آن را همان 320 میلیارد تومان حساب کردیم در حالی که مردم میدانند خانهای که در آن زمان 250 هزار تومان بود، امروز 100 میلیون تومان است.
وی افزود: در آن زمان 320 میلیارد تومان پول از بانک مرکزی در 4 سال اول جنگ برداشته شده و این امر ادامه پیدا کرد و به 11 هزار میلیارد تومان رسید و برای اولینبار این دولت هزار میلیارد الی هزار و 300 میلیارد آن را کاهش داد چرا که این امر ریشه بسیاری از تورمها است.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: افشاگری احمدی نژاد یک کار علوی و اباذری بود. درد مردم مستضعف و عقده ی فرو ریخته حزب الله و مردم انقلابی ایران بود به همین جهت موج ایجاد کرد و توازن را بهم زد.
روح الله حسینیان نماینده مردم تهران و رئیس سیاست داخلی و شوراها در مجلس در گفتوگو با فارس درباره طرح نامها توسط احمدی نژاد تاکید کرد: باید بگویم گاه ما بین دو مصلحت قرار میگیریم .باید مصلحت برتر را در نظر بگیریم.امروز انقلاب اسلامی بین دو واقعیت حفظ شخصیت بزرگان انقلاب و حفظ خود انقلاب قرار گرفته است. قطعا هیچ چیز مانند حفظ انقلاب برتری ندارد و ما باید همه چیز را فدای اصل انقلاب اسلامی که نتیجه 1400 سال مبارزه جهاد مهارت اسلام علوی است کنیم.
وی همچنین با اشاره به برخی واکنشها مبنی بر عدم اشاره به نام افراد اظهار داشت:ما باید به این موضوع عمیق تر از این نگاه کنیم مقام معظم رهبری بارها خواص و انحرافاتی را مطرح کرده اند که موجب به وجود آمدن عاشورا و کربلا شده از جمله این عوامل دنیا گرایی خواص است.
این یک واقعیت تلخ است که باید اعتراف کنیم عامل اصلی انحراف صدر اسلام و تبدیل خلافت اسلامی به سلطنت اموی همان دنیای گرایی و ثروت اندونزی بزرگان انقلاب محمدی (ص) در مروج الذهب مسعودی که مورد قبول همه فرقههای اسلامی است بابی را باز کرده بنام (من افتتا من الصحابه الدور و الضیاع) کسانی که از صحابه درصدر اسلام صاحب خانهها و زمین و مال و اموال شدند یک فهرست سر سام آوری می آورد از جمله از کسانی که در مقابل امام علی (ع) قرار گرفتند و با آن مظهر عدالت جنگیدن آنها در طول 25 سال صاحب هزاران راس اسب و شتر و گوسفند و هزاران درهم و دینار و املاک و کاخ ها شدند.
در مورد بعضی نوشته است هنگام مرگ شمشهای طلای آنها با تبر شکسته و تقسیم شد. آنها با علی جنگیدند، از معاویه حمایت کردند و نقش اساسی در تغییر حکومت اسلامی به سلطنت اموی و مروانی شدند. آنها این اموال را جز از راه نزدیکی با حکومت بدست نیاورند. تنها یک نفر زبان به اعتراض گشود و آن اباذر بود. و اگر اصحاب دیگر از ابوذر حمایت میکردند قطعا ریشهی انحراف خشکیده می شد. مردم نیز بی تفاوت شده بودند. اباذر به تبعید رفت و تنها علی و حسین او را بدرقه کردند. امام حسین هم در تحلیلی در چند روز قبل از عاشور در خطبه ای سخن از تغییر ارزش ها گفت و فرمود ان الناس عبید الدنیا مردم بنده دنیا شده اند و دین تنها بعضی بر زبان شده یعنی امام حسین (ع) هم ریشهی هم فسادها را که منجر به کربلا شد همان دنیا گرایی داشتند.
رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی مبنی بر حفظ حرمت افراد گفت: من این را قبول ندارم. حرمت انقلاب بیش از همه افراد است. شما نگاه کنید عثمان بن حنیف شخصیت والای جهان اسلام است مجاهدی بزرگ زاهدی تمام عیار صحابهای علوی و هر چه از عظمت او گفته شود کم است. وی یک اشتباه کرد بر سر سفرهی رنگین سرمایه داری بدون حضور فقرا نشست علی (ع) میتوانست او را احضار کند و توبیخ کند بدون اینکه هیچ کس مطلع شود .امام علی این کار را نکرد به او نامه ای نوشت او را توبیخ کرد . نامه منتشر شد در تاریخ ضبط شد برای چه برای اینکه عثمان بن حنیف کارگزار حکومت اسلامی بود باید دیگران عبرت میگرفتند، باید این بدعت علی شکسته می شد جلو انحراف حکومت اسلامی گرفته می شد. باید در طول تاریخ سنت علوی نشان داده می شد امام علی (ع) با کارگزاران دیگرش نیز اینگونه رفتار می کرد با اسم و موضوع انحراف.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر پیامدهای اقدام احمدی نژاد افزود: کار احمدی نژاد یک کار علوی و اباذری بود درد مردم مستضعف بود عقده ی فرو ریخته حزب الله و مردم انقلابی ایران بود به همین جهت موج ایجاد کرد توازن را بهم زد مهم ترین نتیجه این اقدام علوی لرزاندن ساختار انحراف در انقلاب اسلامی بود که توسط اسلام اشرافیت به وجود آمده بود. ما نباید چشم را روی واقعیتهایی که موجود است بگذاریم اگر احمدی نژاد نمی گفت، تاریخ مینوشت و نسل های بعدی بر سکوت همگان نفرین می کردند اینکه از میان اصحاب انقلاب جوانمردی شجاع این تابو را شکست به نسل های دردمند انقلاب و آیندگان نشان خواهد داد که انقلاب آنچنان پاک بود و آنقدر پایبند و کمال پیما که از درون خود انقلاب نسل خود انقلابیون جلو این بدعت خطرناک ایستاد و آن را فریاد کشید.
وی یادآور شد:اثر دیگر این اقدام به حاشیه رفتن کسانی بود که چشم طمع به ردای رهبری در آینده دوخته بودند. احمدی نژاد لااقل برای بیست سال دیگر این چشم را کور کرد و این امید را به یاس تبدیل کرد. به نظر من همان طوری که امام خمینی تسخیر لانه جاسوسی را انقلاب دوم نامید این اقدام احمدی نژاد هم یک انقلاب درونی را در پی خواهد داشت.
حسینیان در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر احتمال تشتت و تفرقه در نیروهای خودی و انقلابی اظهار داشت: البته هر جراحی تب هم دارد نقاهت هم خواهد داشت ولی این انقلاب انقلاب خمینی است . این انقلاب بر آمده از ارواح پاکی است هیچ واژهای جز خلوص الهی تفسیر کننده آن نیست این انقلاب به گفته خمینی بزرگ مقدمه حکومت واحد جهانی به رهبری حضرت حجت ارواحنا فداه است و باید هر چه بیشتر پیش رود خالص تر و پاک تر شود. و من مطمئن هستم در این مقطع زمانی باید تصفیه شویم آزمایش شویم و مردان و زنان پاک به حرکت ادامه دهند و نسل پاک تر انقلاب این امانت را تحویل بگیرند و ناخالص ها بمانند.
وی گفت: البته من قبول ندارم جدال امروز جدال بین دو یا چند فرد است. جدال امروز بین دو اندیشه و دو جریان فکری است افراد نماد و نماینده این جریانات هستند. امروز شما نگاه کنید در یک طرف اسلام آمریکایی اسلام لیبرال اسلام اشرافیت اسلام سرمایه داری و اسلام متفرقین تجمع کرده اند کسانی چندین سال به خود و خانواده پرداختند ارزش هایی را تضعیف کردند و در مقابل آنها اسلام مستضعف و اسلام دردمندان و معتقدان به آماده سازی حکومت مهدی قرار گرفته اند با نماد و نمایندگی احمدی نژاد که مقام معظم رهبری وی را احیا کننده گفتمان انقلاب اسلامی خواند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من تذکری به هم لباسان خود و مردم متدین دارم. روحانیون بزرگواری که همواره پیشرو بوده اند مردم متدینی که نقش اساسی در پیروزی انقلاب داشتهاند در این مقطع حساس و سرنوشت ساز باید بدانند که تعصب لباس را باید کنار بگذاریم ساده انگاری را باید دور بریزیم. از تاریخ باید عبرت بگیریم .دو سید بزرگوار بهبهانی و طباطبایی در انقلاب مشروطه نیت خبر داشتند اما تحلیل درستی از وقایع نداشتند پشت سر آنها فرنگی مابآن و غرب زده هایی مثل تقی زاده بودند. شیخ فضل الله نوری تحلیل عمیقی داشت به آنها تذکر دادند که اینهایی که پشت سر شما قرار گرفته اند نه اعتقاد به اسلام دارند نه روحانیت، اگر به قدرت برسند اول مرا خواهند کشت بعد شما را همین که مدعیان آزادی خواهی به پیروزی رسیدند شیخ فضل الله نوری بی هیچ گناهی فقط به جرم درک صحیح به چوبه دار فرستادند و به شهادت رساندند درست یک سال بعد بهبهانی را همان ها به قتل رساند و طباطبایی را چنان منزوی کردند که در خانه مرد و چند روز بعد متوجه مرگ او شدند. امروز نگاه کنید تاکید میکنم امروز جدال بین افراد نیست. جدال بین دو جریان است جریانی که هشت سال به ارزش های دینی حمله کردند امام حسین را هم مصون از بی احترامی نگذاشتند مبادا خدای نخواسته یا ساده انگاری و یا داشتن ایرادهای جزئی وسطحی و بی تفاوتی اجازه دهیم بار دیگر همان وقایع تلخ تکرار شود که قطعا پاسخی نزد خداوند نخواهیم داشت.
محمد هاشمی اعلام کرد که خانواده هاشمی رفسنجانی از رئیس جمهور به دادگاه شکایت خواهند کرد.
محمد هاشمی رفسنجانی رئیس پیشین سازمان صداو سیما در گفتگو با مهر با اعلام این مطلب به درخواست برادرش آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی برای فرصت پاسخگویی به ادعاهای محمود احمدی نژاد در برنامه ای تلوزیونی اشاره کرد و درباره دلیل عدم موافقت با آن در آستانه انتخابات گفت: در واقع رئیس سازمان صداو سیما به اعتقاد من هیچ اختیاری از خود در این باره ندارد همانگونه که مجری مناظره ها نیز بهترین سمبل بی اختیاری صدا و سیما است.
وی در عین حال گفت که بهتر است این پاسخگویی بعد از انتخابات باشد چرا که انجام آن در آستانه انتخابات می تواند به مظلوم نمایی احمدی نژاد منجر شود.
هاشمی همچنین زمان شکایت خود و خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی از تهمتهای مطرح شده توسط احمدی نژاد در رسانه ملی را بعد از انتخابات 22 خرداد اعلام کرد و دلیل آن را نیز احتمال سوء استفاده هواداران احمدی نژاد و مظلوم نمایی آنان در آستانه انتخابات خواند.
علی کردان پس از مناظره احمدینژاد و موسوی طی نامهای خطاب به رییس سازمان صداوسیما، از ضرغامی خواست تا فرصتی برای پاسخگوی به وی اختصاص دهد.
به گزارش فارس علی کردان وزیر سابق کشور با اشاره به به نامه خود خطاب به ریاست سازمان صدا و سیما اظهار داشت: در این نامه خطاب به ضرغامی گفتهام با توجه به این که اینجانب به خاطر رضای خداوند از ورود به مباحث مناقشه برانگیز پرهیز داشته و دارم، اما اکنون که آقای موسوی در مناظره زنده تلویزیونی اتهاماتی بیاساس به اینجانب وارد کرد از جنابعالی تقاضا دارم فرصتی را برای اینجانب اختصاص دهید تا به پاسخگویی مستند درباره آن بپردازم.
کردان افزود: بنده 30 سال در مناصب مهمی در کشور خدمت کردهام و اگر در این سالها به دنبال تهیه مدرک غیر واقعی بودم به راحتی برایم امکان پذیر بود اما من بر خلاف کسانی که بعد از بازگشت از هامبورگ آلمان و در جریان تصدی مسئولیت یکی از روزنامههای مشهور در اوایل سالهای 60 و سالهای تصدی مسئولیت کتابخانه ملی خود را بر خلاف واقع به عنوان دکتر معرفی کردند و در جریان انتخابات سال 76 وزارت علوم آقای هاشمی رفسنجانی در اطلاعیهای رسمی دروغ بودن ادعای این کاندیدای مطرح را تکذیب کرد، بنده هیچگاه خود را "دکتر " معرفی نکرده و از همان ابتدا هم اعلام کردم که دکترای صادره افتخاری میباشد و طبق شکایتی که بنده از موسسه صادرکننده مدرک به قوه قضاییه کردم آنها به صراحت نحوه و سیر طبیعی دریافت مدرک افتخاری را مورد تایید قرار داده و تخلف صورت گرفته را متوجه موسسه صادر کنننده دانسته و اینجانب را از هر گونه سوء نیت مبرا دانستند.
وی با اشاره به منظره انتخاباتی میان محمود احمدینژاد و میرحسین موسوی، خاطر نشان کرد: آقای موسوی در عین حال که در مناظره با رئیس جمهور محترم از رعایت انصاف و حیثیت دیگران سخن میگفت اما بر خلاف ادعاهایش بر وجود شهروند درجه یک و دو صحه گذاشت و اتهاماتی غیر منصفانه و نادرست به اینجانب وارد کرد که من ضمن تشکر از آقای موسوی که این فرصت را برای من فراهم کرد از ریاست سازمان صدا و سیما تقاضا دارم وقتی برای اینجانب در نظر بگیرد تا ضمن دفاع از اتهامات وارد شده به افشای رفتار افراد و حامیان متعهد جناب آقای موسوی که دارای مدرک مجهول و خریداری شده در دولتهای قبلی هستند، بپردازم.
کردان همچنین تصریح کرد: اینجانب در انتخابات جاری هیچ گونه فعالیتی ندارم و تنها به عنوان یک شهروند در انتخابات شرکت کرده و رای خواهم داد.
در ادامه حمایتهای خودجوش از رئیسجمهور مکتبی و مردمی، بیانیه جمعی از هنرمندان در حمایت از «محمود احمدینژاد» صادر شد.
به گزارش فارس، جمعی از هنرمندان در حمایت از ریاست جمهوری احمدینژاد بیانیهای صادر کردند.
متن بیانیه و اسامی صادر کنندگان آن به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
چون غرض آمد هنر پوشیده شد
صد حجاب از دل به سوی دیده شد
جناب آقای دکتر احمدی نژاد
انتظار میرفت در بخش فرهنگ و هنر به موفقیتهای چشمگیر دست یابید که میسر نشد.
موانع نهادینه بودند و گلوگاهها در اختیار تشکلهای نامریی و سایه.
میدانیم موانع را شناسایی کردهاید و اطمینان داریم که شجاعت شما موانع را هموار، و گلوگاهها را آزاد مینماید.
ما به شما رأی میدهیم:
تهیه کنندگان سینما و تلویزیون:
1- محسن علیاکبری 2- احمد میرعلایی 3- روح الله برادری 4- داوود اجاقلو 5- امیر امیری 6- قربان علی طاهریفرد 7- علیرضا سبط احمدی 8- هایده یزدانی 9- محمدرضا ایزدی یکتا.
کارگردانان:
1- فرجالله سلحشور 2- نادر طالبزاده 3- شفیع آقامحمدیان 4- حسین فرخی 5- علی درخشی 6- محسن محسنینسب 7- حمید بهمنی 8- حبیبالله بهمنی 9- شهاب ملتخواه 10- اکبر حر 11- پرویز شیخطادی 12- شهریار بحرانی 13- سیداحمد حسنیمقدم 14- جمال شورجه 15- جواد اردکانی 16- علیرضا اسحاقی 17- احمدرضا معتمدی 18- قدرتالله صلحمیرزایی 19- جواد شمقدری.
بازیگران:
1- اکبر عبدی 2- جهانگیر الماسی 3- رضا ایرانمنش 4- جهانبخش سلطانی 5- محرم زینالزاده 6- اسماعیل سلطانیان 7- مجید حاجیزاده 8- جعفر دهقان 9- ابوالفضل پورعرب 10- محمود مقامی 11- رضا توکلی 12- عطا سلمانیان 13- محمودرضا آرمیده 14- جلال پیشواییان 15- خسرو خانمحمدی 16- هوشنگ توکلی.
آهنگسازان:
1- دکتر محمد میرزمانی 2- محمد بیگلریپور 3- کریم قربانی 4- محمدرضا علیقلی 5- شهریار فریوسفی 6- محمد گلریز 7- بیژن خاوری.
*** هنرمندان دیگری نیز در حال پیوستن به این جمع می باشند که اسامی آنان در فرصتهای آتی به این لیست اضافه خواهد شد.
تعداد دانشجویان ستاره دار که در دولت اصلاحات 5625 دانشجو بودند در دولت نهم با دستور وزیر علوم لغو شد و در این دوره هیچ دانشجوی ستاره داری نداریم.
به گزارش فارس، باتوجه به اظهار نظر بعضی از کاندیداهای ریاست جمهوری درخصوص ستارهدار کردن دانشجویان در آزمون کارشناسی ارشد که باعث تشویش اذهان عمومی شده است روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیهای به اطلاع مردم ایران اسلامی میرساند که درج علامت ستاره یا کد گزینش در کنار اسامی در لیست ارسالی به دانشگاهها یک روال جاری بوده که آمار آن به ترتیب در سال 1378 ،551 نفر، سال 1379، 628 نفر، سال 1380 ، 566 نفر؛ سال 1381، 1069 نفر؛ سال 1382 ، 2584 نفر؛ سال 1383، 27 نفر، سال 1384، 200 نفر و در سال 1385، 224 نفر بودند که با دستور وزیر علوم این رقم حذف شد.
علامت ستاره یا کدگزینش به این معنی است که، داوطلبان دارای سوابق انضباطی یا نقص پرونده در هنگام ثبتنام در دانشگاه محل قبولی باید نسبت به تکمیل مدارک یا رفع شبهات موجود اقدام میکردند.
همچنین برای آگاهی عموم مردم به اطلاع میرساند که در سال 1385 به روش سالهای قبل این عمل اتفاق افتاد که با دستور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همه افراد که علامت ستاره در کنار نام آنها درج شده بود. بدون هیچ قید و شرطی وارد دانشگاه شدند و برای سالهای بعد این روش به طور کلی کنار گذاشته شده است.
پس از افشاگریهای اخیر رئیس جمهور در یک مناظره تلویزیونی درباره کانون ثروت اندوزی و رانت خواری سایت پویش مردمی موسوی، ضمن ابراز تاسف درباره فعالیت گذشته خود حمایت خود را از احمدینژاد اعلام کرد.
به گزارش فارس، انتخاب 10 نوشت؛ زمانی که میرحسین موسوی نخست وزیر زمان جنگ نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد، شوقی در میان نیروهای وفادار به انقلاب برپاشد که بازگشت به روزهای طلایی انقلاب و دوران هشت سال دفاع مقدس را در دل ها زنده ساخت.
میرحسین که به صحنه آمد همگی از یار امام گفتند و شوری بپا خاست؛ اما نحوه عملکرد میرحسین و ستادش شوری را که می رفت تبدیل به خواست عمومی کند با شکست مواجه ساخت.
حمایت عناصر ساختارشکن حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب از مهندس موسوی و حضور آنها درستادهای وی نقطه آغازاین ناامیدیها بود. هرچند که تیر خلاص به حامیان صدیق مهندس زمانی شلیک شد که برخی تحت حمایت از وی خیابان ها را جولانگاه رقص و آوازهای کوچه بازاری کرده و با گذر از ارزشها و هنجارها ،تضاد با تفکر و مرام انقلاب را به نمایش گذاشتند.
اما آنچه که بیش از اینها غم را در سینه دوستان به حرکت درآورد حمایت رادیوهای بیگانه و اپوزیسیونی بود که کمر به حذف انقلاب اسلامی دارند.همچنین تکذیب مصاحبه دکتر بهزادیان نژاد با سایت انتخاب 10 که درآن از حمایت خانواده هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفته بود ما حامیان را چنان متعجب ساخته که درستی افشاگریهای دکتر محمود احمدی نژاد برای ما هیچ قرینهای را مبنی بر تغییر اساسی فکر و اندیشه مهندس موسوی باقی نگذاشت
لذا ما جمعی از حامیان ارزشها که مهندس موسوی را زنده کننده ارزشهای انقلاب میدانستیم ،ضمن عدول از حمایتهای خود اعلام میکنیم که نامزد اصلح در این دوره از انتخابات کسی میباشد که مخالف ثروت اندوزی و رانت خواری کسانی میباشد که هم اکنون به گرد کاندیدای اصلاح طلبان جمع گردیدهاند.
دکتر احمدی نژاد بیتردید نامزد اصلحی است که همچون مهندس موسوی در دام کانون صاحبان ثروت و قدرت نیفتاده است.
سایت انتخاب 10 ضمن تاسف از فعالیت رسانهای در ایام گذشته به نفع آقای موسوی کاملاً فعالیت خود را به نفع وی قطع کرده و به دامان خواست و رای مردم یعنی دکتر احمدی نژاد باز میگردد.
دومین مستند تبلیغاتی «محمود احمدینژاد» فردا شب از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود.
به گزارش فارس، دومین مستند تبلیغاتی «محمود احمدینژاد» فردا شب به مدت 30 دقیقه ساعت 21 و 45 دقیقه از شبکه یک سیما به روی آنتن خواهد رفت.
مستند تبلیغاتی «محمود احمدی نژاد» را «جواد شمقدری» ساخته و تلاش کرده تا مستندی متفاوت با فیلم اول ارائه دهد و در این راه از تخریبهایی که علیه احمدینژاد رخ داده، بهره برده است.
شمقدری پیش از این درباره قسمت اول مستند احمدینژاد گفته بود: با این که این مصاحبه نزدیک به 3 ساعت طول کشید و احمدینژاد ناگفتههای بسیاری را در آن مطرح کرد، اما ما مجبور هستیم تنها بخشهایی از مصاحبه را که ظرفیت فیلم اجازه میدهد انتخاب کنیم.
مانتوهاى سبز اهدایى فائزه هاشمى به ستاد دختران فیروزهاى به صورت رایگان در بین هواداران و مردم توزیع شد.
جوان نوشت؛ این مانتوهاى سبز به همراه یک خط تلفن اعتبارى که یک شرکت خصوصى در اختیار ستاد میرحسین قرار داده به طرفداران و مردمى که جلوى در ستاد حامیان موسوى در خیابان کوشک صف کشیده بودند، توزیع مىشد.
کارگردان سینما و تلویزیون ایران گفت : احمدی نژاد را مالک اشتر علی (ع ) در این زمان می دانم و لذا نباید کاری کنیم که اگر علی زمان مالک اشتری را پیدا کرده از دست بدهد.
فرج الله سلحشور جمعه شب در مسجد امام خمینی (ره ) در جمع مردم شهر قزوین افزود: اگر می خواهید پاسدار اسلام بوده و در دنیا سربلند و مفتخر باشید به کسی رای دهید که دارای عزت نفس است و از دشمنان اسلام و ایران نمی ترسد.
وی تصریح کرد: احمدی نژاد درد دین دارد، ولایت مدار است و طرفدار مظلومان بوده و خودش را از مردم می داند و اگر خدای نکرده این دولت عوض شود قاعده و فرم مملکت داری مکتبی عوض خواهد شد.
کارگردان سریال حضرت یوسف (ع ) با اشاره به سفرهای حضرت یوسف به شهرهای مختلف مصر در سریال خود گفت : خیلی ها می گویند که با آقای احمدی نژاد هماهنگ کرده ام در حالی که طبق تحقیقات من این سفرها بوده و من خوشحالم که این صحنه ها با زندگی رییس جمهور کشورمان هماهنگ است .
وی با بیان اینکه دولت در سفرهای استانی با مردم ارتباط مستقیم دارد، خاطر نشان کرد : امام راحل با این تفکر جمهوری اسلامی را بنیانگذاری کرد که مثل زمان طاغوت نباشد که یک عده ای آن بالا بوده و با مردم کاری نداشته باشند.
سلحشور افزود: متاسفانه در دولت های قبلی این رویه نبوده و مردم با دولت ارتباط نداشتند و به همین جهت بیشترین زمین خواری صورت گرفت و وامهای بانکی و امکانات دولتی که قرار بود بین مردم تقسیم شود، دست ایادی حکومت افتاد و در همین قزوین که شهر من است خیلی از کارخانه ها را به فامیلهای خود دادند.
وی درادامه گفت : من به عنوان یک هنرمند مذهبی که به دنبال سینمای تجاری و عشقی نیستم، می فهمم که باید به دنبال ارزشهای دینم باشم و به همین جهت دنباله رو احمدی نژادی هستم که دارد سنتهای اسلام را پیاده می کند.
این کارگردان سینما در ادامه با بیان اینکه انقلاب ما فرهنگی بود گفت : متاسفانه در همین انقلاب،مهاجرانی در دولت خاتمی فیلمهای مستهجنی را که مصادره بود ، آزاد کرد و امثال مجید مجیدی را رو آورد که 400 میلیون تومان برای ساخت فیلم تبلیغاتی موسوی آن هم با آوردن یک هنرپیشه مازندرانی پول گرفته است .
وی با اشاره به مناظره موسوی و احمدی نژاد نیز گفت : همه دیدیم که چه کسی چقدر در چنته دارد، من شنیدیم که موسوی برای حضور در این مناظره ، نزدیک به 10 روز با چند نفر آدم خبره و توانمند تمرین می کرده تا آمادگی پاسخگویی داشته باشد ولی نتیجه همه این تمرینها "چیز" شد.
این کارگردان سینما در ادامه با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین برنامه های دولتهای قبلی، منزوی کردن مساجد با ساختن فرهنگسراها و خانه های فرهنگ محله بود، گفت :آنها سعی کردند جوانان ما را به سوی موسیقی ، شهوت و تئاترهای مبتذل بکشانند و این نقشه کرباسچی بود که تردید ندارم که دستش در دست بیگانه است .
وی افزود: هر چقدر در دولتهای قبلی بودجه مساجد کم شد، در این دولت مکتبی بودجه های مساجد و برنامه های قرانی افزایش یافت .
سلحشور در پایان با تاکید بر حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری گفت : مردم می دانند که شرکت نکردن در انتخابات به ضررمان است و اگر دشمن ببنید که ما ایستاده ایم جرات نمی کند که کاری انجام دهد.