نشست انتخاباتی ستاد سیاوش (ستاد جوانان حزب کارگزاران سازندگی حامی موسوی) در حالی برگزار شد که در ابتدای برنامه یکی از اعضای این ستاد از عدم حضور مردم و کم رنگ بودن این مراسم انتقاد کرد.
به گزارش ایرنا، این نشست به دلیل حضور کم رنگ مردم با 40 دقیقه تاخیر آغاز شد و مجری برنامه پس از عذرخواهی از مردم علت این امر را تداخل برنامه با مسابقه فوتبال عنوان کرد!
**مجری در ابتدا گفت: این ستاد در دور قبل حامی رفسنجانی بوده و این دور نیز از حامیان جدی میر حسین موسوی است.
** یکی از اعضای ستاد در این نشست گفت: ما نباید ساده بنشینیم زیرا انتخابات میدان وسیعی است شما مردم باید دفترچه تلفن هایتان را بردارید به دوستان و آشنایانتان هم بگویید به میر حسین موسوی رای دهد.
وی گفت: عطریان فر انسان کمی نیست ولی شما ببینید چند نفر در این مراسم حضور پیدا کرده اند. آن وقت توقع دارید ما برنده شویم.
** وی با اشاره به مناظره احمدی نژاد با موسوی تاکید کرد: رفسنجانی به دلیل صحبت هایی که در خصوص او مطرح شد، می خواست در نماز جمعه این هفته افشا گری کند.
** در این مراسم هیچ شعار حمایتی از میر حسین موسوی داده نشد.
** در این ستاد انتخاباتی اقلام مختلف بین دختران و پسران توزیع می شد و پسران با بستن کراوات های سبز و دختران با جلیقه ها و هدبندها و مچ بندهای سبز با گرفتن اقلام تبلیغاتی در سطح شهر به تبلیغ می پردازند.
جمعی ازهواداران محمود احمدی نژاد نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر شنبه با تجمع در میدان فاطمی تهران، ضمن سردادن شعارهایی در حمایت از وی، از بابت امنیت جانی رییس دولت نهم ابراز نگرانی کردند.
به گزارش ایرنا، یکی از هواداران بلندگو بدست احمدی نژاد درحالی که از تیم دهها نفری همراه خود مستقر در پیاده رو و حاشیه خیابان ضلع شمالی میدان فاطمی می خواست که شعارهای او را در حمایت از احمدی نژاد و محکوم کردن ادعاهای رقیب اصلی او تکرار کنند، با صدای بلند گفت: امروز که احمدی نژاد دست به افشاگری زده است، نگران جان او هستیم و از همین امروز فریاد می زنیم "احمدی احمدی شهادتت مبارک".
درحالی که هواداران احمدی نژاد با در دست داشتن پرچم سه رنگ ایران، تصاویری از وی و حمل پلاکاردهایی با شعارهای حمایت از نامزده موردنظر خود، در طرفداری از رییس دولت نهم شعار می دادند، حامیان میرحسین نیز که تعدادشان تقریبا برابر با تعداد حامیان احمدی نژاد بود، با حضور در وسط میدان فاطمی و روبروی هواداران رقیب، قرار گرفتند و دو طرف ضمن حفظ احترام و خودداری از اهانت به نامزد طرف مقابل، شعارهایی در حمایت از نامزد موردنظر خود و انتقاد از نامزد رقیب پرداختند.
تجمع انتخاباتی در میدان فاطمی آن هم در ساعت اوج ازدحام رفت و آمد خودروها، ترافیک سنگینی را در خیابان های منتهی به این میدان ایجاد کرده بود.
در حالی که در این ترافیک سنگین حتی موتورسوارها هم به سختی راهی برای حرکت پیدا می کردند، "اتوبوس تبلیغاتی" احمدی نژاد که تصاویری از این نامزد انتخابات روی تمام شیشه های آن نصب شده بود، ظاهر شد و با بوق های "جاده ای" مکرر سبب شد تا هر دو گروه رقیب با شور و نشاط بیشتری به شعارها و تبلیغات خود ادامه دهند.
این تجمع فرصت خوبی برای عکاسان و تصویربرداران به ویژه از سوی رسانه های خارجی بود تا تصویر و گزارشی از حضور پرشور و نشاط مردم ایران به ویژه نسل جوان و انقلاب اسلامی را به سراسر جهان مخابره کنند.
یک خبرنگار خارجی سعی داشت با تصویر برداری از حامیان میرحسین و تهیه پلاتو در مقابل جوانان سبزپوش و سبز بدست، بطور غیرمستقیم مطلبی را به مخاطبان خارجی خود علیه دولت کنونی القا کند، غافل از اینکه حضور حداکثری و پرشور و نشاط اقشار مختلف مردم در چنین صحنه های ، صرف نظر از اینکه از کدامیک از نامزدهای مورد تایید نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت می کنند، گویای حمایت، فداکاری و علاقه فراوان ملت و به ویژه نسل جوان ایران از نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مواضع رئیس جمهور کنونی مواضع انقلاب است، اما برخی نمیخواهند واقعیت را ببینند، امروز در جهان عرب از سیدحسن نصرالله و احمدینژاد به عنوان دو چهره محبوب یاد میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس ، آیتالله سیداحمد خاتمی عصر امروز در جمع خانوادههای سپاه ثارالله اظهار داشت: اصلاح یعنی آباد کردن و مکتب ما نیز برای اصلاح آمده است، اما نه اصلاح آمریکایی که نتوان زمام امور کشور را به آن سپرد.
وی افزود: فرزندان شما جان ندادند تا این جماعت لودگی کنند، ما انقلاب کردیم تا بگوییم این هرزهگریها در شان ملتهای عقب افتاده است و ما آن را نمیخواهیم.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: 22 خرداد روز امتحان است و کسانی در این امتحان مردود میشوند که پای صندوقهای رای نیایند و یا زمینهساز جریانهای غلط اخلاقی و فکری باشند، این جریانها بویی از انقلاب، مهدویت و انسانیت نبردهاند.
خاتمی خاطرنشان کرد: جریان اصولگرا تمام قد وارد میدان شده است و آنها نگراناند و اگر جریان اصلاحطلب جان گیرد، شاهد انبوه مشکلات هستیم.
وی بیان داشت: جامعه از مجموعه خانوادهها تشکیل شده و زیربنای جامعه خانوادههای سالم و اصلح هستند، بنابراین سفارش قرآن این است که به فکر خانوادههای خود باشید.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری اذعان داشت: از نگاه پیامبر اکرم (ص) سه رکن اساسی خانواده هر سه مسئولند، نخست پدر خانواده که علاوه بر تامین نیازهای مادی فرزندان باید به فکر دین و اخلاق فرزندان نیز باشد، پدر وظیفه دارد، بستر دینمداری فرزند را فراهم کند.
خاتمی خاطرنشان کرد: درجه دوم مادر خانواده است، اینکه میگویند، بهشت زیر پای مادران است، یعنی مادر بهشتی میپروراند و نخستین کلاس تربیت، دامان پاک مادر است، دامنی که سیدالشهدا (ع) به آن میبالد.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری عنوان داشت: انتساب مسئولیت میآورد، خانواده پاسداران منتسب به پاسدار هستند و باید افتخار کنند که همسرشان پاسدار انقلاب هست و بدانید که در هر ثوابی که همسرتان انجام میدهد، شما نیز شریک هستید.
وی تصریح کرد: دشمن برای خود فتحالفتوح میداند که بتواند دختر یک پاسدار را در زمینه اخلاقی و سیاسی منحرف کند، کسانی که میگویند، استفاده ابزاری از مقدسات نکنید، خود در این مدت چقدر از نام امام (ره) استفاده کردند.
خاتمی خطاب به همسران پاسدار تصریح کرد: رازدار و امانتدار باشید، اسرار زندگی خود را برای دیگران فاش نکنید، همسر شما انتساب به یک نهاد که سرمایه شهادت است، دارد.
امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: دوم اینکه شما باید اهل بصیرت باشید، بصیرت شما به اندازه بصیرت پاسداران مهم است هر سخنی که شما میگویید، انتساب به پاسداران دارد.
خاتمی خاطرنشان کرد: در انتخابات نشان داده شد که دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا در مقابل هم قرار دارند و شما باید بدانید که این انقلاب و خون شهدا را ارزشهای اصولگرایی حفظ میکند.
وی تصریح کرد: آنها از اصل انقلاب احساس خفت میکنند و انتظار این بصیرت برای همسران پاسداران یک ضرورت است.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: کشور به انبوه کارهای عمرانی و سازندگی تبدیل شده است، یک بخش از جریان اصولگرایی رئیس جمهور است و بخش دیگر مدیرکلها و استاندارهای اصلح هستند.
خاتمی افزود: ما معتقدیم جریانی که اصالتبخش تداوم انقلاب است، جریان اصولگرایی است و تا کنون طبق نظرسنجیهای مختلف به عمل آمده، حداقل 64 درصد آرای مردم با اصولگرایی است.
وی بیان داشت: همسر یک پاسدار خود به عنوان یک ستاد است و باید کاندیدای اصلح را به دیگران معرفی کند، انتساب به پاسداران هم اقتضای رفتار و منش و هم اقتضای بینش پاسداری دارد.
جمع کثیری از جامعه مداحان اهل بیت (س) طی نامهای رسما از نامزدی احمدینژاد حمایت کردند.
جمع کثیری از مداحان کشور طی نامهای به شرح زیر حمایت خود را از کاندیداتوری دکتر محمود احمدینژاد در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام داشتند.
ما مداحان اهل بیت عصمت و طهارت با بررسی همه جانبه دیدگاهها، برنامهها و بیوگرافی کاندیداهای دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران ضمن رعایت احترام برای سایر کاندیداها برادر بسیجی و ولایتی دکتر محمود احمدی نژاد را اصلح دانسته و حمایت بی دریغ خود را از ایشان اعلام میداریم.
اسامی حمایت کنندگان عبارتند از آقایان:
منصور ارضی
غلامرضا سازگار
علیرضا بکایی
علی آهی
احمد پناهیان
جواد اعتمادسعید
علی حاج قربانی دولابی (حاج قربان)
محمدرضا طاهری
محمد مهدی سماواتی
سعید حدادیان
حسین سازور
احمد واعظی
ماشاءالله عابدی
مرتضی طاهری
محسن طاهری
علی مشکینی
یدالله پاشازاده
حسین سیب سرخی
سیدمجید بنی فاطمه
ابوالفضل بختیاری
مجید بادکوبه
مهدی سلحشور
یونس حبیبی
عباس دلجو
عباس حیدرزاده
حمید رمضانپور
مهدی سروری
احمد شربیانی
اسماعیل فروغی
سعید قانع
علی مالکی
منصور نورایی
مرتضی وافی
اکبر بازوبند
رضا پوراحمد
بهرام جمالپور
احمدخلف زاده
اکبر ریاحی
احمدزین العابدین
مرتضی سروری
رضا طاهری
احمد طرفی
علی فراهانی
حسین قانع
محمدرضا گودرزی
میثم مخدومی
امیر رفیعی
کاظم واعظی
محمد امین ایمانجانی
سیدمحمد موسوی
علیرضا علیزاده
عباس خاکی
یاسر کرمی نژاد
محمدعبدالهی
محمد الوندی
اسماعیل محمدی
یوسف بیعی
حیدر جهانی
حسین خضری
محمدحسن شیرازی
حمید زاهد
سیدحمید موسوی
داود شفیعی
محمدعیسی
ابراهیم قانع
علی کرمی
مهدی مبینی پور
حسین هوشیار
حمیدرضا افجهای
یدالله بهتاش
ابوالقاسم تاج
علی (احمد) چینی
جواد زین الدین
محمد سجادی
جواد شهریاری
محمدرضا غلامرضازاده
رضا قانع
محمد گلابگیر
محسن محسن زاده
سیدمهدی میرداماد
عباس واعظی
سید محمد جوادی
محمد امام
محمود تاری
محمد حاج ابوالقاسمی
علیرضا حسینی
قاسم رضایی
مجمع الذاکرین حسین تهرانی
مجمع الذاکرین قمربنیهاشم تهران
مجمع الذاکرین پیروان شهدای کربلا
مجمع الذاکرین استان مازندران
مجمع الذاکرین آل یاسین تهران
مجمع الذاکرین ارباب بی کفن تهران
مجمع الذاکرین نورالشهداء تهران
مجمع الذاکرین خوزستان
مجمع روضه الذاکرین
هیأت الزهرا (س) شهرک امام خمینی تهران
هیأت انصار الحجة قاسم آباد تهران
حجتالاسلام پناهیان با توجه به برخی اتهامات به دولت نهم گفت: یقین بدانید اگر شخصی همچون احمدینژاد در زمان امام راحل بود، هرگز جام زهر به ایشان نوشانده نمیشد.
به گزارش رجانیوز به نقل از رسا، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان، شامگاه 15 خرداد در هیئت محبین اهل بیت(ع) قم گفت: دولت نهم از ویژگیهای خاصی برخوردار است که به راحتی نمیتوان از آن عبور کرد.
وی افزود: آقای دکتر احمدینژاد دارای پشتکار و فردی سختکوش است و حضورش در میان مردم برگرفته از سیاستهای مقام معظم رهبری در دوران ریاست جمهورشان است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: بدون حضور در میان مردم نمیتوان مسائل کشور را پیش برد.
وی تاکید کرد: نزدیک به سیسال تنها به دلیل عدم حضور مسؤولان در میان مردم برخی مسائل لاینحل باقی ماند و تنها این سفرهای استانی و حضور رییس جمهور در میان مردم بود که بسیاری از مسائل و مشکلات آنان را حل کرد.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به تاییدات مقام معظم رهبری از سفرهای استانی دولت نهم گفت: امروز برخی به جای حمایت از دولت احمدینژاد آن را مسخره میکنند؛ در حالی که مقام معظم رهبری براساس تاکتیکی که دارند به راحتی از این سفرها حمایت نمیکنند. ایشان دغدغه اصلیشان این بوده که مسئولان در میان مردم حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: پشت کار و دغدغه داشتن برای حل مشکلات مردم تنها به آقای احمدینژاد اختصاص ندارد، کسانی را در این دولت میشناسیم که پرکارترین افراد در نظام و تاریخ انقلاب به شمار میآیند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به افزایش سرعت گردش کار در بدنه دولت گفت: آقای احمدینژاد با پشتکار بالای خود، تحرک بسیار بالایی را در کشور ایجاد کرد که اگر هزار عیب برایش تصور کنیم، این ویژگی به قدری کلیدی است که حتی انسان نابینا نمیتواند به راحتی از آن بگذرد.
وی با بیان این که سیستم اداری کشور را استعمار طراحی کرده است، افزود: امروز این روش در دولت نهم برداشته شده و روشی انقلابی و اسلامی در پیش گرفته شد به همین دلیل برخی با روش وی مخالف هستند.
حجت الاسلام پناهیان خاطر نشان کرد: امروز اتفاق بسیار عجیبی در کشور افتاده است و افراد فراوانی در سطح جهان به ایران اسلامی علاقهمند شدهاند، از این رو ادعای برخی مبنی بر ضعف ایران در سطح جهانی سخن بسیار بیهودهای است.
وی تاکید کرد: امروز احمدینژاد کلید وحدت شیعه و سنی است، برای همین موج جهانی به سوی ایران در راه است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: براساس سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دولت نهم، انقلاب در مسیر واقعی خود قرار گرفت و ایران اسلامی در جهان عزتمند شد.
وی ادامه داد: برخی میگویند آقای احمدینژاد دیکتاتوری مآبانه برخورد میکند، اگر این حرف درست باشد، تازه میفهمیم احمدینژاد با چه کسانی مواجه است که باید در برابر آنان که خود دیکتار بودهاند همان روش را پیش گرفت.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به زمان اداره کشور در 8 سال دفاع مقدس گفت: ما برای حفظ آبروی برخی، نامه امام خمینی(ره) را بازگو نمیکنیم؛ ولی از آقای موسوی انتظار انصاف داریم، اگر نمایش ظاهری بر اساس اخلاق باشد، اما موضعگیری غیراخلاقی باشد خیلی خطرناک است. متأسفانه امروز با پدیده نفاق پیچدهای روبرو هستیم. تا پیش از مناظره آن را از ضعف افراد میدانستیم؛ ولی اکنون این نفاق خود را نمایان کرده است.
وی تأکید کرد: جام زهری که به خاطر پذیرش قطعنامه به امام خمینی(ره) نوشاندند، به دلیل گزارش پولی خزانه بود، زیرا ایشان پیش از پذیرش قطعنامه صلح را همچون صلح امیرمومنان(ع) با معاویه میخواندند.
حجت الاسلام پناهیان گفت: یقین بدانید اگر شخصی همچون احمدینژاد در زمان امام راحل بود، هرگز زهری به ایشان نوشانده نمیشد.
وی ادامه داد: چرا برخی که اکنون احساس خطر میکنند، در زمانی که صدام به داخل کشور آمده بود، چنین احساسی نداشتند.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: برخی هنوز میزان دشمنشناسیاشان مشخص نیست و در خصوص رژیم صهیونیستی اظهار نظرهایی میکنند که بسیار تعجب انگیز است.
وی ادامه داد: برخی باید بهخاطر حرفهایی که میزنند، از شهدا عذرخواهی کنند. این که همه میتوانند از ما حمایت کنند، سخن بسیار نادرستی است؛ باید نامزدها موضع خود را مشخص کنند تا ضدانقلابها و دشمنان نظام دور آنها جمع نشوند.
حجتالاسلام پناهیان گفت: این که به هر قیمت رأی مردم را به سوی خود جلب کنیم، به لجن کشیدن سیاست است و برکت کشور را از بین میبرد.
وی یادآور شد: برخی سقوط بلوک شرق و غرب از سوی دولت نهم را به خرافه گرایی نسبت میدهند، مثل این که یادشان رفته این سخنان امام راحل و رهبر عزیزماست، نه دولت آقای احمدینژاد که ایشان را به خرافهگرایی متهم میکنید.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه من حق گلاویزی با احمدینژاد را دارم اظهار داشت: من حق گلاویز شدن با احمدینژاد را دارم ولی هاشمی یک چهره ملی است و نمیتواند این کارها را انجام دهد.
به گزارش فارس محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در نشست انتخاباتی ستاد سیاوش " جوانان حامی میرحسین " که بعد از ظهر امروز برگزار شد، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا هاشمی سکوت کرده و پاسخ احمدینژاد را نمیدهد اظهار داشت: توقع نکنید که کاری که من میتوانم انجام دهم هاشمی رفسنجانی هم میتواند آن کار را انجام دهد، از سال 76 تا به حال بارها به هاشمی رفسنجانی توهین شده و این فقط از طرف طیف راست نبوده است بلکه دوستان مشارکتی هم به وی توهین کردهاند و تا حدودی هم جواب خود را شنیدهاند ولی این ها در کل ضرری به هاشمی نرسانده است.
وی با بیان اینکه من معتقدم باید به این توهینها پاسخ داده شود گفت: من هم معتقدم به این توهینها باید پاسخ داده شود ولی در مکان و زمان مناسب خود؛ دیروز قرار بود که هاشمی رفسنجانی نماز جمعه را بخواند و افشاگری کند و در این صورت قطعا نماز جمعه از صدا و سیما پخش نمیشد و این شروع یک اختلاف بود.
عطریانفر در ادامه با بیان اینکه من حق گلاویزی با احمدینژاد را دارم اظهار داشت: من حق گلاویز شدن با احمدینژاد را دارم چراکه وی دروغ میگوید و تهمت میزند ولی هاشمی یک چهره ملی است و نمیتواند این کارها را بکند.
عطریانفر در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر دلایل عدم حمایت کرباسچی از میرحسین گفت: کرباسچی از ابتدا باحضور خاتمی موافق نبود و میگفت باید به سمت گزینهای دیگر برود ولی بحثهایی که در حزب شد، منتهی به خاتمی بود.
وی افزود: کرباسچی به این دلیل به کروبی پیوست که می گفت وقتی من نزدیکتر به کروبی باشم راحتتر میتوانم تاثیر بگذارم و هدفش همراه کردن کروبی با خاتمی بود.
وی ادامه داد: زمانی که خاتمی کنار رفت ما از موسوی حمایت کردیم ولی کرباسچی تحت تاثیر عواطف شخصی خود در کمپین کروبی ماند.
عطریانفر با بیان اینکه این انتخابات تمام میشود گفت: امیدوارم کرباسچی بتواند بعد از انتخابات دلیل قانعکنندهای به ما و شما ارائه کند.
عطریانفر در پاسخ به اینکه آیا رهنورد از بهائیت حمایت کرده یا خیر گفت: حمایت از بهائیت حرف خلافی است واین حرف زده نشده چراکه بهائیت دین نیست و یک نحله سیاسی است و اگر رهنورد سخنی گفته از این منظر بوده که هیچ شهروند ایرانی را از یکدیگر تفکیک نمیکنم.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پاسخ به سوال پایانی مبنی بر اینکه چرا حضور خاتمی در فیلم تبلیغاتی میرحسین تنها چند ثانیه بوده اظهار داشت: در مستند دوم خاتمی چند دقیقه در خصوص موسوی صحبت خواهد کرد.
یادداشت «مسعود دهنمکی» در مورد فضای انتخابات و «اخراجیها3»؛
خبرگزاری فارس: «مسعود دهنمکی» با ارسال یادداشتی اختصاصی به خبرگزاری فارس نسبت به فضای کنونی انتخابات واکنش نشان داده و درباره فضای امروز نوشته است: «این فضا تداعی کننده مناقشات اول انقلاب است».
به گزارش فارس، متن کامل یادداشت اختصاصی «مسعود دهنمکی» به شرح زیر است.
«ای کاش اخراجیها3 را قبل از انتخابات میساختم... چند شبی است که در شهر بلوایی به راه افتاده است. این فضا تداعیکننده مناقشات اول انقلاب است. گروههای مختلف کاروانهای تبلیغاتی به راه انداخته و به طرفداری از نامزد مورد حمایت خود شعار میدهند. گروهی پارچه سبز به دست و سربسته و گروهی پرچم ایران بر دوش انداختهاند.
از همه جالبتر درهمریختگی گروه حامیان دو طرف از نوع ظاهر و پوشش و طبقات فکری و اجتماعی است. در بین طرفداران دکتر احمدینژاد علاوه بر بچههای مذهبی نسل دیگر و جوانان با پوششهای مختلف نیز دیده میشوند و در میان طرفداران مهندس موسوی هم همینگونه است.
اما نکته مرتبط به تیتر این مطلب یعنی اخراجیها و انتخابات دهم شعار مشترک هر دو گروه بر گرفته از فیلم اخراجیهاست که در تمام تجمعات به گوش میرسد و همه نامزد مورد حمایت خود را به سبک قهرمانان فیلم تشویق میکنند.
ای کاش فرصت میشد و «اخراجیها3» را قبل از انتخابات میساختم تا بیشتر از این مخاطب متوجه عمق پیام فیلم میشد. درد من از ساخت فیلم نه تنها ایجاد تعلق خاطر در نسل جدید به دفاع مقدس و ارزشهای آن بود که شکر خدا اینگونه شده است بلکه پیام دیگر آن کنار هم قراردادن آنها برای یک آرمان مشترک است. گرچه رنگ سبز سیدی میرحسینیها با پرچم ایرانیگری احمدینژادیها روی هم همان جمهوری اسلامی است اما میترسم از این آب گل آلود دیگران ماهی بگیرند...
در حالی کرباسچی از طرفداران کروبی به اخراجیها حمله میکند که افخمی و ابطحی چیز دیگری میگویند و طرفداران آنها با زبان اخراجیها شعار میدهند. در حالی محمدعلی نجفی به طرفداری از میرحسین میگوید به میرحسین رأی دهید تا امثال «اخراجیها» ساخته نشود که سیدجواد هاشمی به نقل از خاتمی در مورد فیلم چیز دیگری میگوید و جمع کثیری از مردم با اخراجیها زندگی کردهاند. و در حالی فرجالله سلحشور علیه «اخراجیها» فحاشی میکند و میگوید حاضر است جانش را به خاطر دکتر احمدینژاد بدهد اما خیل کثیر هواداران دکتر از دوستداران اخراجیها بودند و چندی پیش خود دکتر به همراه برخی از اعضای هیئت دولت به تماشای فیلم نشست...
دیشب من در میدان ولیعصر بودم و حسام نوابصفوی در میدان ونک و جالب توجه ابراز احساسات و لطف مشابه مردم از هر دو تفکر بود و این نشان میداد که همه ما چه نسل پیشین و امروز زبان مشترکی یافتهایم اما ای کاش خناسان بگذارند نان رانتخواران در دعای بین مردم است. وای به روزی که این سبزها و این پرچمها، مشتشان با هم به سوی غارتگران بیتالمال و ریاکاران دینفروش گره شود!
و یکی از نامزدها بیاید و بگوید در کنار ارشاد مردم، گشتهایی هم برای ارشاد این آقازادهها راه بیاندازیم!
هموطنان!
پیام اخراجیها وحدت و همدلی همه ما بود و پیام دیگر آن اخراج ریاکاران و متظاهران بود، نه خادمان و وفاداران به کشور و انقلاب.
اخراجیهای واقعی نئو سلطنتطلبان اشرافیگری هستند که دستشان از بیتالمال کوتاه شده است. اخراجیهای واقعی کسانی هستند که در دل خود نه به موسوی اعتقاد دارند و نه به احمدینژاد اما مدعی همه انقلاب و کشور هستند... و مظلوم نمایی میکنند!
کسانی اخراجی واقعی هستند که شهید آوینی در وصف تفکرات آنها کتاب توسعه و تمدن غرب را نوشت!
بیدار باشید و نگذارید سلطنت به کشور باز گردد. خاندان سلطنت، عدهای بادمجاندورقابچین دارد که خود را آویزان این فضا کردهاند. آنها کسانی هستند که فقر و فحشا محصول ثروتاندوزی آنهاست.
«کدام استقلال کدام پیروزی؟» را ببینید تا بدانید برنده واقعی دعوای قرمزها و آبیها چه کسی است!
خدا چندی است که آنها را خوار کرده است و از اسب به زیر انداخته است. اینها امامزادهای هستند که کور میکنند اما شفا نمیدهند. ای کاش برخی نامزدهای انتخاباتی به صراحت از آنها فاصله میگرفتند. برای آنها خط قرمزی جز دنیا و جیبشان وجود ندارد. لازم باشد به هر کسی جام زهر مینوشانند...
اما وعده خدا حق است و آینده زمین از آن مستضعفین است.
دیر و زود دارد سوخت و سوز ندارد.
مسعود دهنمکی
15 خرداد 1388
براساس جدول زمان بندی، پخش برنامه مستند تبلیغاتی مهدی کروبی امشب (شنبه شب) 16 خرداد ماه جاری از شبکه سه سیما پخش خواهد شد این در حالی است که تا زمان مخابره خبر این فیلم مستند به ستاد تبلیغات صدا و سیما تحویل داده نشده است.
به گزارش ایرنا، "مجید دانشور" دبیر ستاد انتخابات صدا و سیما دومین نامه اخطار را به دفتر تبلیغات مهدی کروبی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ارسال کرده است.
در اخطار کتبی آمده است: مسئولیت عواقب عدم دریافت فیلم مستند این نامزد انتخاباتی به عهده ستاد انتخاباتی مهدی کروبی است و تصمیمات بعدی را کمیسیون تبلیغات اتخاذ خواهد کرد.
احتمال داده می شود فیلم مستند این نامزد انتخاباتی در صورت تاخیر بیشتر پخش نشود. همچنین نامه ای برای دریافت فیلم مستند محمود احمدی نژاد نیز که قرار است فردا شب پخش شود ارسال شده است.
پیام های رادیویی محمود احمدی نژاد و میرحسین موسوی، از سه روز پیش از طریق شبکه رادیویی پیام در حال پخش است و پیام های رادیویی هم کروبی از فردا پخش خواهد شد.
اما محسن رضایی تاکنون پیام های رادیویی خود را به ستاد انتخابات صدا و سیما تحویل نداده است.
گفتنی است درباره مناظره های تلویزیونی، دکتر رضا پورحسین مدیر شبکه چهار سیما اجرای این برنامه های مناظره را تا پایان برعهده دارد.
دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 22 خرداد ماه امسال برگزار می شود.
روزی که استالین در شوروی حکومت را در دست گرفت، شروع به تصفیه های خونین در حزب کمونیست کرد و حتی نزدیک ترین یاران و دوستان قدیمی خود را نیز بی نصیب نگذاشت.
می گویند انقلاب فرزندان خود را می خورد، بدیهی است که هر انقلابی بعد از گذشت زمان، گروهی از نیروهای خود را در مقابل می بیند و نیروهایی که ریزش بی هزینه را بر نمی تابند، در مقابل انقلاب حذف و هضم می شوند.
در انقلاب هایی که مبنای دینی ندارند سران انقلاب حتی به بهانه های واهی و به بدترین شکل با مخالفان برخورد می کنند اما در انقلاب اسلامی ایران از آنجا که اصول انقلاب برمبنای حق بنا شده و چارچوب عملکرد انقلابی را آموزه های دین معین می کند؛ این حذف و برخورد اولاً به دلیل آنکه اثبات حق و پذیرش عمومی آن دیر پاست و ثانیاً به دلیل آنکه ساختار انقلاب باید از گزند حوادث محفوظ بماند، به ناچار کمترین هزینه در این تقابل مطلوب است.
رفتار امام(ره) در مسئله قائم مقام رهبری به بهترین نحو این اصل را نشان می دهد؛ رفتاری که در بخش نخست به قدری زیبا طراحی شد که امام قسمتی از پذیرش حق را موکول به آینده کردند که این روند اثبات حق تا 10سال بعد از رحلت امام ادامه داشت.
در زمان انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری که شرایط به نحوی پیش می رفت که برای اغلب دلسوزان انقلاب های مخملی امریکایی تداعی می شد، ناگهان اقدامی انقلابی توسط یکی از مسئولان انقلاب علیه بزرگان انقلاب این واقعه را نوید می داد که انقلابی علیه انقلاب مخملی در حال شکل گیری است. (از تکرار کلمه انقلاب یکه نخورید)
اگر اصلی ترین مؤلفه های انقلاب مخملی ایران -که البته چیزی جز یک نام از آن باقی نمانده- نفوذ همه جانبه یک جریان خطرناک با نقاب ناشناخته و تطهیر شده ای به ارکان اصلی نظام بود، به بزرگترین دغدغه نیروهای حزب اللهی تبدیل شده بود. مالک اشتر علی علیه السلام ضربه شمشیر را به نقطه ای وارد کرد که نوید انقلابی در انقلاب اسلامی داد.
بی شک باید زمانی انحراف ایجاد شده در جریان اصلی انقلاب که به دلیل گذر زمان فاصله زیادی پیدا کرده بود، به جای خود باز گردد. این جراحی از آنجا که پیوند محکمی با فرزندان! انقلاب داشت، بایستی با ظرافت خاصی انجام می شد که هر 2 خصوصیت حذف انقلابی در چارچوب دین را داشته باشد.
با نگاهی به واکنش عمومی که رضایت خود را از افشاگری علیه رانت خواران صاحب مصونیت! نشان دادند و موضع هوشمندانه رهبر انقلاب در سخنرانی بیستمین سالگرد رحلت حضرت امام(ره)، به نظر می رسد اگر در 13 آبان 1358، انقلاب دوم جریان نفوذ آشکار امریکا ر ا افشا و انقلاب را بیمه کرد، در این دوران، شاهد انقلاب سوم علیه جریان نقوذ پنهان اسلام امریکایی هستیم.
باشد که نفس پیر جماران بار دیگر انقلاب پابرهنگان و مستضعفان جهان را بیمه کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس نحوه آزادی ملوانان انگلیسی در دولت هشتم و نهم را با استناد به اسناد موجود اعلام کرد.
حسن مسلمی نائینی در گفتوگو با فارس با بیان اینکه در مناظره تلویزیونی بین احمدی نژاد و موسوی، موسوی در خصوص لطمه به حیثیت کشور در ارتباط با سیاست خارجی دولت نهم اظهاراتی داشت، گفت: موسوی شاهد مثال خود را نحوه آزادی ملوانان انگلیسی برشمرد. هر چند که مردم به خوبی در ذهن دارند که چگونه آزادی آن ملوانان افتخار بزرگی را نصیب کشور کرد. به نظر میرسد موسوی از این جریان بی اطلاع بوده و یا خود را به بی خبری زده تا از این موضوع استفاده تبلیغاتی کنند.
وی با بیان اینکه در دولت هشتم در روز دوشنبه 1 تیر 1383 ملوانان انگلیسی به مدت 3 روز به اسارت گرفته شدند و در تاریخ پنج شنبه 4 تیر 83 آزاد شدند، گفت: در دولت نهم 15 ملوان در روز جمعه 3 فروردین 1386 بازداشت شدند و پس از 13 روز در تاریخ چهار شنبه 15 فروردین1386 آزاد شدند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درباره برخورد دولت انگلیس درباره آزادی ملوانان در دولت هشتم و نهم گفت: در دولت هشتم پس از آزادسازی ملوانان انگلیسی وزارت خارجه انگلیس سفیر جمهوری اسلامی در لندن را برای ارایه توضیح درباره حادثه بازداشت ملوانان انگلیسی احضار کرد و نفر دوم سفارت انگلیس در تهران "ماتیو گلد " ضمانت مکتوب داد که دیگر به مرزهای ایران تجاوز نکنند، اما در دولت نهم پس از آزاد سازی ملوانان انگلیسی تونی بلر نخست وزیر وقت انگلیس در نامهای به وزارت امورخارجه کشورمان اعلام کرد دیگر اقدام نظامیان انگلیسی تکرار نخواهد شد.
وی گفت: در دولت نهم رئیس جمهور دقایقی پیش از اعلام خبر آزادی این ملوانان، به افسران عالی رتبهای که این ملوانان را دستگیر کرده بودند، نشان شجاعت اعطاء کرد در حالی که در دولت هشتم هیچ اقدامی در این زمینه صورت نپذیرفت.
وی درباره نحوه آزادی ملوانان انگلیسی در دولت هشتم و نهم گفت: در دولت هشتم پس از عذرخواهی آنان و به نمایش گذاشتن آنها در تلویزیون در حالی که چشمانشان بسته شده بود، با لباس نظامی به سفارت تحویل داده شدند اما در دولت نهم رئیس جمهوری اسلامی ایران در یک کنفرانس خبری اعلام کرد " ملت کریم ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران در عین اقتدار برای محاکمه نظامیان انگلیسی، این 15 نفر را مورد بخشش قرارداد و با کت و شلوار بجای لباس نظامی به سفارت تحویل داده شدند.
وی درباره برخورد دبیرکل سازمان ملل با آزادی ملوانان انگلیسی در دولت نهم گفت: دبیرکل سازمان ملل پس از آزادی ملوانان انگلیسی اعلام کرد که تشکر و قدردانی از رئیس جمهوری و ملت عزیز ایران سبب عفو ملوانان و ابراز امیدواری از تکرار نشدن چنین حوادثی میشود.
وی درباره نظر سیاستمداران خارجی درباره عملکرد دولت هشتم در آزادی ملوانان انگلیسی، اظهار داشت: در دولت هشتم کریستفر راندل، از دیپلماتهای ارشد سابق انگلیس در تهران اعلام کرد که رابطه بین ایران و انگلیس در وضعیت محکمی قرار دارد، لذا این مسأله به سرعت حل و فصل میشود.
وی درباره نظر سیاستمداران خارجی درباره عملکرد دولت نهم در آزادی ملوانان انگلیسی، گفت: جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد اذعان کرد که ایران با آزادی 15 ملوان انگلیسی به عنوان هدیه عید پاک (و تولدپیامبر اسلام (ص))، یک پیروزی سیاسی را هم در ایران و هم در سطح بین المللی به دست آورد. بر خلاف انتظار، ایران از این بحران به شکل برنده ظاهر شد: برنده شدن اولا در نتیجه اقدام آن با دستگیری این گروگانها و بار دیگر برنده شدن در نتیجه تصمیم یک جانبه خود برای آزادی آنها بود.
وی با بیان اینکه درباره آزادی ملوانان از نظر خبرگزاریها پس از آزادی در دولت هشتم چیزی مشاهده نشد، گفت: پس از آزادی ملوانهای انگلیسی در دولت نهم روزنامه القدس العربی نوشت " ایران در دو بعد نظامی و دیپلماسی بر انگلیس پیروز شد. " روزنامه انگلیس ایندیپندنت نتایج این تصمیم را کسب تحسین بین المللی و پیروزی تبلیغاتی برای آزادی ملوانها و قرار دادن انگلیس در موقعیت مدیون در برابر خود، اثبات مجدد نقش خود به عنوان یک قدرت منطقهای که توانایی ضربه زدن به منافع آمریکا و انگلیس را دارد و کسب حمایت بالقوه در مسائلی از جمله در مسئله هستهای به علت نتیجه مطلوب آزادی این نظامیان برشمرد.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ضمن تحلیل مناظره احمدینژاد و موسوی و بازتابهای اجتماعی و سیاسی آن، به تحلیل مبانی فکری و گفتمانی 2 رقیب حاضر در مناظره پرداخته و دو زنجیره از رویکردهای طرفین را تبیین کرد.
دکتر ابراهیم فیاض در گفتوگو با رجانیوز، گفت: احمدینژاد فرزند ملت است. این یک شعار نیست. او مردم را مانند یک خانواده می خواهد و خود فرزندی از این خانواده است که به فکر عزت و استقلالش در برابر بیگانگان است. اما در مقابل جریانی هست که مشتاق لفاظیهای رنگین غربیهاست ولو اینکه با ذلت و سازش همراه باشد. به عکس آنچیزی که در مناظره طرح شد، سابقه این تفکر سازشگر و غربگرا به رضاخان و قاجاریه برمیگردد که بهدنبال نوعی استبداد درونی برای پذیرش استبداد بیرونی است. یعنی بتواند مملکت را از درون خفه کند تا در بیرون بتواند ژست همراهی با جهان را بگیرد.
این استاد مردمشناسی و ارتباطات، در ادامه زنجیره رویکرد و عملکرد داخلی و خارجی احمدینژاد را بهعنوان نگاه اول ترسیم کرد. متن این گفتوگو در ادامه آمده است:
می توانیم فارغ از مقایسه های جزیی به ترسیم 2 زنجیره بپردازیم. یک زنجیره با یک رئیس جمهور مردمی شکل میگیرد که چون به توانایی کشورش در برابر جهان نیاز دارد لذا به سراغ مردم می رود، به آنها آزادی اظهار نظر میدهد و حرف آنها را مبنای تصمیمگیری خودش قرار می دهد. پس یک فلسفه سفرهای استانی، تقویت عزت ملی است. این مسافرتهای درون کشوری در تقویت وجهه جهانی او مؤثر واقع میشود. در ماجرای هستهای شدن ایران نیز تنها اتکای به مردم و همراه شدن مردم جواب داد. در واقع اول یک نوع اعتماد به نفس ملی به وجود آمد و پس از آن ما توانستیم وارد عصر اتم و از آن سو نیز وارد عرصه فضا شویم.
اعتماد به نفس ملی این قدرت را به مدیریت کشور داد که در عرصه تکنولوژیک به سوی استقلال کامل برود و حلقه تکنولوژیک میکرو و مایکرو، یعنی خرد و کلان را کامل کند. تکنولوژی میکرو شامل فناوریهای ریز و کوچک و تکنولوژی مایکرو شامل فناوریهای بسیار بزرگ بود که ما در این 2 عرصه توانستیم در همین 4 سال به استقلال چشمگیر برسیم و وارد عصر فضا شویم. با استقلال در 2 حوزه مهم تکنولوژیک ما به سوی تکمیل این حلقه رفتیم و تکنولوژی های میانه مانند تکنولوژی پزشکی را نیز تقویت کردیم. نکته اصلی این بود که حاضر شدیم خرج کنیم و هزینه بپردازیم اما براساس آینده نگری که داشتیم اکنون وارد باشگاه تکنولوژیک جهان شدیم، این همان رویکردی است که چین یا ژاپن انتخاب کردند و توانستند کشورشان را به جایی برسانند.
احمدینژاد پیگیر تحقق "دانش مردمی" شد که اکنون یکی از مترقیترین نگاهها به sience است. سالها پیش کسی می خواست ماهواره را به روستاها ببرد اما بعد متوجه شد که روستاها تلویزیون و اصلاً برق ندارند. این نوعی مدیریت از درون کاخ بود اما احمدینژاد با دیدن محیط بیرونی، در سراسر ایران برای اولین بار توانسته به مفهوم "پاپیولار ساینس" نزدیک شود. همان چیزی که چینیها و امریکای لاتینیها و ژاپنیها بهدنبالش بودند. چینیها هنوز رشدشان را به دانش بومی متکی هستند. ادوارد هال مردم شناس شهیر امریکایی بحث "لوکال ساینس" یا "دانش محلی" را مطرح کرد. در ژاپن، جنرال میجی بر اساس دانش محلی کار را پیش برد، اما در ایران ما رضاخان را داریم که دنبال دانش غربی بود و نتوانست توسعه بومی و پایداری در کشور ایجاد کند.
با تکمیل این حلقه، ایران به سوی ابرقدرتی خیز بلندی برداشت. با عزت درونی و ملی توانستیم، در بعد خارجی چانه زنی کنیم و اکنون احمدینژاد تنها با برداشتن گامهایی بسیار کوتاه میتواند ما را به عنوان یک ابرقدرت جهانی مطرح کند.
فیاض در ادامه رویکرد دیگری را ترسیم کرد که تبارش به قاجاریه و رضاخان میرسد:
اما در مقابل این رویکرد، گروه دیگری هستند که 2 ویژگی دارند. یکی ضعف عملی در برابر دشمن و دیگری عدم استقلال فکری. قائل هستند ما باید "پیشرفت کم هزینه" داشته باشیم. آنها می گویند انرژی اتمی را از استرالیا میخریم یا اصلاً ماهواره را هم خودشان بسازند. آنها تلاش و استقامت گروه اول برای استقلال علمی و تکنولوژیک را "ماجراجویی" می خوانند و معتقدند با این کارها به سوی پرتگاه میرویم. اتفاقاً اینها کسانی بودند که در موضوع پایان جنگ، جام زهر را به امام دادند. بعد از آتش بس که مردم برای دفاع در برابر مرصاد به صورت گسترده در جبهه ها حاضر شدند، امام فرمودند که به من اطلاعات غلط دادند و اگر می دانستم مردم اینگونه به میدان می آیند، قطعنامه را نمی پذیرفتم.
پس بزرگ نشان دادن دشمن یکی از معتقدات اینهاست. این یکی از ویژگی های منافقین است که در قرآن ذکر شده و خداوند در برابر اینکه منافقین دائم می گویند "دشمن قوی است و باید عقب نشینی کنیم" پاسخ داده که "لا مقام لکم". خداوند می گوید همه خزائن از آن ماست و همه عزتها از خداست و این ما هستیم که عزیز و ذلیل را تعیین میکنیم. با این مبانی است که می بینیم طیف دوم از یک سو ایران را ضعیف نشان می دهند و ضعفها را بزرگنمایی می کنند و حتی گاهی تبلور مفهوم اولیا الشیطان می شوند.
به همین دلیل "افول سرمایه داری در جهان کنونی" را نمی پذیرند. شما دیدید برخی در داخل ایران دائم انکار می کنند و می گویند چه کسی گفته بحران جهانی قوی است و بعد گروه اول را مورد تمسخر قرار می دهند که شما خیالبافی می کنید و هر روز افول آمریکا و اسرائیل و دیگران را اعلام می کنید. انگار ذلت خارجی ها، ذلت این طیف محسوب می شود و عزت خارجی ها به معنای عزت اینان است. شنیدم اخیراً یکی از این مدافعان سرمایه داری حتی گفته بود اگر آنها نتوانستند سرمایه داری را نگه دارند، ما می توانیم سرمایه داری را احیا کنیم. به هر حال، نماد سرمایه داری یعنی جنرال موتورز اعلام ورشکستگی کرد اما برخی انگار که به مقدساتشان برخورده است.
ویژگی دوم این گروه، غربگرایی و عدم استقلال فکری است که خلاصه ما نمیتوانیم علم بومی داشته باشیم و باید ISI را جدی بگیریم که به این ترتیب تمام اساتید ما تبدیل به "پژوهشگر خارجیها" می شوند. با اینکه بحران مالی جهانی، پروژه جهانی شدن را از بین برده، اما آنها اصرار دارند که ما باید قواعد بازی جهانی را بپذیریم. اگر در نگاه گروه اول شاهد مدیریت بر اساس "دانش مردمی" بودیم، در اینجا شاهد "مدیریت از مرکز" یا "مدیریت از کاخ" برای نقاط دوردست هستیم، آنهم بر اساس چیزی که آن را "علم جهانی" می خوانند.
جمعبندی این است که بحث اصلی گروه اول "بازتولید ایران" است و یحث اصلی گروه دوم، "بازتولید غرب در ایران" است که البته شکل کپیبرداری به خود میگیرد. در دوره دولت بازسازی و نوسازی غرب در ایران بازتولید شد اما در دولت احمدینژاد ایران بازتولید و احیا شد.