در پی قرائت نامه ای در ابتدای مناظره موسوی و رضایی، از سوی مهندس موسوی، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در نامه ای اعتراض آمیز سوالاتی را مطرح نمودند.
به گزارش راسخون از «شبکه خبر دانشجو»، در پی تخلف میر حسین موسوی در مناظره اش با محسن رضایی و ایراد اتهاماتی به رئیس جمهور، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در نامه ای خطاب به مهندس موسوی اعتراض خود را نسبت به این قانون شکنی اعلام کرده و سوالاتی را مطرح نمودند.
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای موسوی
در پی مناظره حضرتعالی و دکتر محسن رضایی ،شاهد آن بودیم که در ابتدای عرایضتان بیانیه ای را علیه دکتر احمدی نژاد در غیاب ایشان ،قرائت کردید .
اگرچه اصل و اساس ایراد شما به دکتر احمدی نژاد این است که چرا در سخنانشان به کسانی انتقاد کرده اند که آنها در جلسه مناظره حضور نداشته اند ولی این خود نکته ای حائز اهمیت است که شما نیز در غیاب ایشان به بیان تهمت ها و افتراها علیه رییس جمهور مردمی پرداخته اید و در واقع خودتان بگونه ای بیانیه مذکور را زیر سوال برده اید.
اما آنچه که مهم می باشد، این است که در این بیانیه که شما نام آن را " ادب مرد به از دولت او" قرار داده بودید ،به راستی جنابعالی و پیش از آن نیز برخی حامیانتان (که معلوم نیست چرا آقای موسوی قصد انکار رابطه آنها با خود را دارد ) در سخنان انتخاباتی شان نماد بی اخلاقی بودید، و این نعل واونه زدن ما را بر آن داشت تا نامه ای را خطاب به شما بنگاریم .آقای موسوی
شما در این بیانیه که به زعم خودتان توصیه به اخلاق گرایی کرده بودید، دولت، رییس جمهور، مردم و بسیاری از دلسوزان و مسئولان انقلابی نظام را مورد اهانت قرار دادید؟
اتهام به " دچار بیاخلاقی و همچنین فقر اخلاقی و مادی شدن کشور "،"عدم رعایت ارزشهای اخلاقی در حکمرانی"، "دچار مدیریت غیرعقلانی شدن "،" رشد خرافات و ارائه آمار کذب"،" متهم کردن رییس جمهور مردمی به افشای اسرار کشور و بردن نام مردم و ریختن آبروی آنها "،"ستارهدار شدن دانشجویان توسط دولت"،" سهمیهبندی شدن دانشجویان دختر"،" پایان دادن به خویشاوندسالاری در نظام اداری"،"ارائه آمار دروغ و اشتباه توسط مقامات"،" متهم کردن دولت به تبعیض میان مردم و درست کردن شهروند درجه یک و دو " و بالاخره " صدقه " نامیدن کمک ها وخدمات بی نظیر دولت نهم در روستاها و شهرستان ها ، تنها بخشی از اتهامات بی اساس شما به دولت منتخب مردم و در راس آن رییس جمهور مکتبی بود ؟
اما آقای موسوی
لم تقولون ما لا تفعلون ؟!!...
شما در حالی دولت را به این مسائل متهم می کنید که بی گمان هنوز نشست انتخاباتی شما در ورزشگاه آزادی از اذهان عمومی و سیل تهمت ها و تخریب ها علیه شخص اول کشور پاک نشده است. گرچه جای تعجب دارد که چرا قوه قضائیه هیچ برخوردی با این هتاکی ها نمی کند ، اما مروری بر روند برخورد قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی و نگاه به اهم آنها مثل پرونده شهرام جزایری، کارآمدی این دستگاه برای برخورد با بی عدالتی ها را روشن کرده است، لذا انتظاری هم نمی رود که برخوردی صورت گیرد .
اما آیا شما سخنان فائزه هاشمی و دیگر مدعوین و سخنرانان نشست انتخاباتی خود را شنیده اید؟ نامیدن رییس جمهور انقلابی توسط شما و حامیناتان به عنوان دیکتاتور توهین نمی باشد؟ آیا سخنان آنها مصداق بی اخلاقی بودند یا افشاگری های رییس جمهور که قطره کوچکی از دریای مفاسد اقتصادی بود؟
جناب موسوی
تعریف شما از اسرار کشور چیست ؟ شما که خود معتقد به گردش آزاد اطلاعات هستید، چرا برخورد انقلابی رییس جمهور در یک نطق کوتاه را افشای اسرار کشور می نامید. چگونه است که پرونده مفاسد اقتصادی آقازاده ها و خان ها را اسرار کشور می دانید اما دارایی حساب ذخیره ارزی را جزء اطلاعات سری استراتژیک کشور نمی دانید ؟ حال آنکه خود شما درآمد نفتی دولتتان را اعلام نمی کرده اید.
به راستی شما انتظار دارید که انبوهی از وزرا و کارکنان در دوران دولت شما و آقای هاشمی و خاتمی به رانت خواری و اختصاصی سازی اموال بیت المال بپردازند اما صدای کسی بلند نشود و آن را اسرار کشور می دانید ؟
اگر قوه قضائیه در جاهایی وظایف خود را انجام ندهد و اگر عدهای امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کردند، نباید کسی این موضوعات را جبران کند؟ آیا نباید کسی باشد که از آقایان سوال کند که چطور صاحب این همه پول شده اند و نباید جلوی دستان آنها را بگیرد.
چگونه سکوت 4 ساله رییس جمهور برای حفظ مصالح کشور را که اکنون برای افشای جریان قدرت طلب که در انتخابات آتی وقاحت در مصارف بیت المال را به اوج خود رسانده است را تلاش های انتخاباتی می نامید؟ ای کاش چند دقیقه ای با رییس ستاد انتخاباتیتان فرصت صحبت کردن داشتید ،تا از بذل و بخشش های بی حد و حصر آقای جاسبی و همچنین دیگر اطرافیان و ملازمان آقای هاشمی به ستادتان خبردار می شدید ؟
شما را به خدا قسمتان می دهیم که حداقل یکبار دیگر نامه خود به ستادهای انتخاباتیتان را مرور کنید و اگر واقعا تطابقی میان آن و آنچه که امروز در ستاد شما رخ می دهد، نیافتید تاملی جدی در اطرافیان خود بکنید .
از آنجا که شما خود را ادامه دهنده راه امام و رهبری می دانید ،شما را به خواندن برخی از سخنان ایشان در کردستان توصیه می کنیم ،آنجا که برای تبیین شاخصه های رییس جمهوری فرمودند :
" بهترین، آن کسى است که ... از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجملپرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگرى باشد، مردم را به سمت اشرافیگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد ..."
" ... یکى از اساسىترین کارها براى اینکه ما جلوى اسراف را بگیریم این است که مسئولین کشور، خودشان، کسانشان، نزدیکانشان و وابستگانشان، اهل اسراف و اهل اشرافیگرى نباشند. چطور میتوانیم اگر خودمان اهل اسراف باشیم، به مردم بگوئیم اسراف نکنید؛ «أ تأمرون النّاس بالبرّ و تنسون انفسکم»؛(3) «یا أیّها الّذین امنوا لم تقولون ما لا تفعلون. کبر مقتا عند اللَّه ان تقولوا ما لا تفعلون».(4) .... "
با توجه به این سخنان گهربار رهبر معظم انقلاب ، پس چرا جنابعالی توجهی به اسراف و تبذیر نزدیکان، وابستگان و حامیان خود نمی کنید ؟
برادر گرامی ،جناب آقای موسوی
شما و اطرافیانتان ، بارها و بارها این دولت را به ارائه آمار و ارقام دروغ متهم کرده اید و گویی هیچ باکی از عقوبت اخروی آن نیز ندارید که مومنین را به دروغ گویی متهم کنید ؟
شما 8 سال نخست وزیر این کشور بوده اید و در سال های بعد از آن نیز از مشاوران نزدیک آقای هاشمی و خاتمی به حساب می آیید ،لذا بی گمان بهتر از بسیاری از افراد می توانید تحولات اقتصادی رخ داده در کشور را لمس کنید و باور این نکته که حضرتعالی از این تحولات مطلع نیستید ، با توجه به سابقه شما بسیار سخت و دشوار است .زیرا حتی اگر آمارهای صحیح این دولت را - دانسته یا نادانسته - دروغ می نامید ،آمار های بانک جهانی و موسسات اقتصادی بین المللی پیش روی شماست و همگی حکایت از رشد چشمگیر اقتصادی در دولت نهم دارد .
پس چرا غیرمنصفانه قضاوت می کنید و مردم را بی جهت برای فعالیت های انتخاباتیتان نگران وضع موجود کشور می کنید ؟
باز هم از آنجا که داعیه دار ولایت مداری هستید ، شما را به سخنان رهبری ارجاع می دهیم :
" نامزدها گاه مسائلی خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادی مطرح می کنند که مردم را نگران می کند و انسان نمی تواند باور کند که دادن این همه نسبت خلاف، از روی صدق و صفا مطرح شده باشد. "
و ای کاش توصیه ایشان را در می یافتید آنجا که فرمودند : " کسی به گوینده اینگونه حرفهای تخریبی که انشاءالله از روی اشتباه بیان می شود، دلبسته و علاقه مند نخواهد شد بنابراین نامزدهای محترم دقت کنند که با حرفهایی که بسیاری از آنها واقعیت هم ندارد افکار عمومی را تخریب نکنند. "
آقای موسوی
شما این دولت را به درست کردن شهروند درجه یک و دو و تبعیض میان مردم متهم کرده اید، که البته نیازی به پاسخ دادن به این سخنان شما نیست ،زیرا اگر کمی در سفرهای انتخاباتیتان از مردم روستایی و شهرهای دورافتاده جویا می شدید ،به شما می گفتند که چندبار چهره شما ،آقای هاشمی و خاتمی را در میان خود از نزدیک دیده اند و چندبار چهره دکتر احمدی نژاد را ؟
اما سوال ما از شما همان است که قبلا نیز پرسیده ایم و آن ،این است که آقای مهندس موسوی ، لم تقولون ما لا تفعلون ؟! ..
آیا شما و حلقه اطرافیانتان مصداق تبدیل مردم به شهروند درجه 1 و 2 در دولت های گذشته نیستید ؟
بی گمان از روند تحصیلی همسرتان و عدم طی کردن روند قانونی دریافت مدرک و به تبع آن قانونگریزی در عضو هیئت علمی شدن ایشان و ریاست دانشگاه الزهرا با حکم دکتر معین (موسس پرونده دانشجویان ستاره دار ) با خبر هستید. آیا این تبعیض نیست که برخی دانشجویان سال ها در رنج و مشقت برای دریافت مدارج عالی تحصیلی تلاش نمایند ،آنگاه همسر شما اینگونه مدرک دریافت نماید ؟
روایت مدرک دانشگاهی خودتان و دکترای دختر گرامیتان نیز که حدیثی مفصل است . زیرا شما در فیلم تبلیغاتیتان از این که شما را دکتر بنامند ،ابراز انزجار کردید ،اما چگونه است که سال هاست پشت درب اتاقتان در دانشگاه ، نام دکتر را موسوی را قرار داده اند و بجای آنکه شما را در گروه های علمی منطبق با رشته خودتان ببینیم ،در گروه علوم سیاسی قرار دارید حال آنکه مردک فوق لیسانس معماری را دارید ؟ و اکنون نیز پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترای علوم سیاسی را امضاء می نمایید.
از مدرک دکترای دخترتان در دانشگاه امیرکبیر نیز عبور می کنیم ،اما جناب موسوی شما را به خدا قسم ، چه کسانی مصداق تبعیض و شهروند درجه 1 .2 هستند ؟
و در پایان این که برادر گرامی جناب آقای مهندس موسوی :
لم تقولون ما لا تفعلون ؟! ..
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: احمدینژاد 4 سال پیش هم برای مناظره با کاندیداها اعلام آمادگی کرده بود اما هاشمی رفسنجانی از انجام آن طفره رفت و فکر میکنیم الان فرصت مناسبی برای برگزاری مناظره بین آنها است.
به گزارش راسخون ، حجت الاسلام والمسلمین حمید رسایی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره عملکرد صدا و سیما در تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری افزود: هر چند متأسفانه شاهدیم تبلیغات انتخاباتی این دوره در برخی از ابعاد با تخلفاتی مواجه است و به ویژه یکی از کاندیداها در شهرها و مراکز استانها به شیوههای غیر قانونی در حال تبلیغ است اما صدا و سیما فرصت مناسبی را فراهم آورده تا همه کاندیداها به شکل مساوی بتوانند از فرصت تبلیغات در رسانه ملی استفاده کنند.
وی اظهار داشت: اینکه مشاهده میکنیم که کاندیداهای اصلاحطلب نسبت به عملکرد صدا و سیما اعتراض دارند به این علت است که نمیتوانند رفتارهای غیر قانونی خود را که در محیطهای تبلیغی دیگر که در بیرون از صدا و سیما دارند در این رسانه داشته باشند.
رسایی اضافه کرد: رسانه ملی محیطی با مدیریت مستقل و کاملاً مشخص است و امکان رفتارهای غیر قانونی توسط این افراد در آن نیست از این رو این کاندیداها شروع به تبلیغات سوء و مظلومنمایی کردهاند و گرنه صدا و سیما این فرصت را به شکل مساوی در اختیار همه قرار داده است لذا طبیعی است که شاهد باشیم که برخی از آقایان ناراضی و نگران باشند.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: برخی از کاندیداها چون احساس میکردند برنامههای صدا و سیما به ویژه مناظره که دو طرفه است و افراد ادعاها و نقدهایشان در آن رنگ حقیقت یا کذب میگیرد از برگزاری آن ناراضی بودند و به صدا و سیما فشار میآوردند که بتوانند برخی از کارشناسان را در جلسه مناظره همراه خود ببرند.
وی خاطرنشان کرد: شاهد بودیم که دستهایی در کار بودند تا برنامه مناظره را به هم بزنند و آن طور که مطلع شدیم مشاوران موسوی به وی اعلام کرده بودند که اگر در جلسه مناظره شرکت نکند 3 به هیچ میبازد ولی اگر در جلسه مناظره با احمدینژاد شرکت کند 20 به هیچ میبازد و هماکنون دیدیم که همانطور که بعضیها گفته بودند مناظره آنها به جلسهای تبدیل شد که اگر موسوی نمیآمد 3 به هیچ میباخت و هماکنون که در جلسه مناظره با احمدینژاد شرکت کرد 20 به هیچ باخت.
رسایی ادامه داد: احمدینژاد 4 سال پیش هم برای مناظره با کاندیداها اعلام آمادگی کرده بود اما هاشمی رفسنجانی از انجام آن طفره رفت و فکر میکنیم الان فرصت مناسبی برای برگزاری مناظره بین آنها است.
رسایی گفت: اگر صدا و سیما برای هواداران کاندیداها هم فرصت حضور در این رسانه را فراهم کند، مناسب است.
|
جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت با صدور بیانیهای با تشریح 20 سوال احمدینژاد که موسوی در مناظره به آنها پاسخ نداد، خواستار پاسخگویی صریح این کاندیدای اصلاحطلب به سوالات مذکور شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در بیانیه دانشجویان دانشگاه علم و صنعت آمده است: چهارشنبه گذشته مهمترین مناظره انتخاباتی بین دکتر محمود احمدی نژاد و مهندس میرحسین موسوی انجام شد. مناظرهای که میتوانست بسیاری از نقاط تاریک را روشن سازد اما شاهد بودیم بسیاری از سوالات مطرح شده در این مناظره بدون پاسخ ماند.
به همین جهت ما جمعی از دانشجویان علم و صنعت بر آن شدیم تا در جهت تنویر افکار عمومی بیست سوال مطرح شده از جانب احمدی نژاد را بار دیگر از آقای موسوی بپرسیم تا شاید ایشان پاسخی به این سوالات بدهند.
1- در 20 سال گذشته در دولتهای شما آقای هاشمی و آقای خاتمی آمریکا علنا اعلام میکرد به دنبال براندازی نظام در ایران است اما امروز رسما میگوید دیگر به دنبال براندازی نیست. سوال اینجاست کدام سیاست خارجی ذلتآفرین و کدام یک عزتمندانه است؟
2- در دوران نخست وزیری شما مواضع شما نسبت به مسئله فلسطین و رژیم صهیونیستی به گونهای بود که حتی میگفتید ما باید نیروی نظامی به فلسطین بفرستیم، اما امروز لحن شما در مقابل اسرائیل تغییر یافته است. علت چیست؟
3- دادن اطلاعات غلط به مردم درباره عملکرد دولت نهم در حوزه اقتصادی و سیاست خارجی از کجا ناشی میشود؟
4- شما که به جریان آزاد اطلاعات اعتقاد دارید و شعار تنش زدایی از سیاست خارجی را مطرح میکنید چه چیز موجب قطع رابطه ایران و عربستان در زمان نخستوزیریتان شد؟
5- امروز اعلام میکنید که احساس خطر کرده و پا به عرصه انتخابات گذاشتهاید. آیا شما در غائله 18 تیر که جریان برانداز به سمت مرکز حکومت حرکت کرده بود و یا زمانی که به تمامی مقدسات خدشه وارد میکردند و حتی میخواستند اندیشه امام راحل را به موزههای تاریخ بفرستند، شما احساس خطر نکردید؟
6- شما در زمان نخستوزیریتان با جریانسازی، اختیار قانونی رئیس جمهور وقت رادر نظارت بر تعیین وزرا از وی سلب کردید و کار را به جایی رساندید که حضرت امام (ره) شخصا دخالت نمودند، در این مورد چه توضیحی دارید؟
7- چه مقدار از فرمان هشت مادهای حضرت امام (ره) که در زمان دولت شما صادر شد را اجرا نمودید؟
8- شما از قانون گرایی و عدم فرار از قانون سخن میگویید لطفا درباره ماجرایی که در زمان نخست وزیریتان پیش آمد و شما در زمان تعطیلات مجلس بدون مجوز و غیر قانونی 95 میلیارد دلار از خزانه برداشت کردهاید، توضیحاتی ارائه نمایید؟
9- آقای موسوی چرا اسامی نمایندگانی را که با شما مخالف بودند را افشا نمودید که موجب تخریب آنها در فضای سیاسی کشور شد؟
10 در زمان شما یک روزنامه آن هم که بین سالهای 63 تا 64 شروع به انتشار نمود و موضع انتقادی نسبت به عملکرد شما داشت، موجب بیمهری شما قرار گرفت و شما آن انتقادات را تحمل نکردید و آن قدر فشار آوردید که آن روزنامه تعطیل شد؟
11- تحمل مخالف را در دولتهای گذشته و این دولت که 320 هزار تیتر تخریبی علیه آن در جراید و رسانه ها منتشر شد چگونه ارزیابی میکنید.
12- دولت نهم بیشترین رابطه را با مراجع و روحانیت داشته است. کمی راجع به ارتباط خودتان با مراجع در دوران نخست وزیری توضیح دهید؟
13- کشیدن کاریکاتور علما پس از ملی شدن صنعت نفت منسوخ شده بود اما در دولت قبل عدهای به خود اجازه دادند کاریکاتور یکی از علما را در نشریات خود منتشر کنند. سکوت شما در آن زمان چه معنایی داشت؟
14- امروز آقایان هاشمی و خاتمی پشتیبان شما هستند و شما نیز گفتهاید که به پشتیبانی آنها افتخار میکنید. عکس العمل شما در مورد موج صدور مدارک تقلبی برای مدیران در این دولتها چیست؟
15- آیا ستاره کردن دانشجویان در دولت آقای خاتمی و در زمان وزارت آقای معین شروع نشد و در این دولت برای همیشه به آن پایان داده نشد؟
16- دردولت آقای هاشمی نرخ تورم به 49 ونیم درصد رسید و دولت 49 میلیارد دلار استقراض خارجی نمود، آیا به جا نبود در آن زمان احساس خطر کنید؟
17- آیا شما در مورد ثروتهای هنگفت و بادآورده برخی از وزیران دولت خود و اعضای فعلی ستاد انتخاباتیان صحبتهایی دارید؟
18-هزینه سنگین تبلیغات انتخاباتی شما از کجا تامین شده است؟
19- آقای موسوی برنامههای شما برای اداره کشور چیست؟ شما سه ماه است که اعلام کاندیداتوری کردهاید ولی برنامه ارائه ندادهاید. آیا میشود فقط با انتقاد کشور را اداره نمود؟
20- خانم فائزه هاشمی در جایی گفته است اصلاحات دنباله سازندگی است و مهندس موسوی نیز ادامه هر دوی آنهاست؛ آیا دولت شما ادامه دهنده اشرافیگری دولتهای سابق خواهد بود؟
محمد هاشمی برادر هاشمی رفسنجانی در اظهاراتی توهین آمیز احمدینژاد را یک قدم جلوتر از دیکتاتورها لقب داد.
محمد هاشمی برادر آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی در گفتگوی خود با سایت جمهوریت یکی از سایتهای حامی موسوی، در خصوص سیاست و گفتار و رفتار احمدینژاد، گفت: او میخواهد به تنهایی به همه مسایل رسیدگی کند و نادیده گرفتن ماهیت قوه قضاییه در جریان مناظره (موسوی و احمدینژاد) از نشانههای دیکتاتوری است.
وی افزود: او حتی (احمدینژاد) حاضر نیست احترام بزرگان انقلاب را حفظ کند و احمدینژاد یک قدم هم جلوتر از دیکتاتورها بر میدارد.
برنا: مطالب مستندی که در ذیل به آن اشاره می شود تنها گوشه ای از آراء کسانی است که مدتی صداقت و ادب را به اجاره خویش در آورده اند.
مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران:
رفتارهای دولت احمدی نژاد از بنی صدر خطرناک تر است.
88/11/2روزنامه اعتماد
قدرت الله علیخانی نماینده دوم خردادی مجلس: امیدوارم احمدی نژاد و اعضای دولت وی سقط بشوند، افتخار من این است که فقط مخالف این دولت باشم.
کروبی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد نجف آباد:
احمدی نژاد خادم اسراییل است.
88/2/25
مهدی هاشمی رفسنجانی:
احمدی نژاد هم مثل بنی صدر است.
88/1/7یاری نیوز
مسیح مهاجری، مشاور رییس مجمع تشخیص مصلحت:
از شورای نگهبان می خواهم در انتخابات ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد را به دلیل دروغ گویی رد صلاحیت کند او رجل سیاسی نیست. هیچ یک از دولت های گذشته به اندازه این دولت نسبت به رهبری بی اعتقاد نیست. این دولت فضایی ایجاد کرده که هیچ کس جرأت انتقاد از آن را ندارد!!
88/2/13آفتاب نیوز
سایت دوم خردادی زنان:
محمود احمدی نژاد برای پیروزیش در انتخابات پیش رو به پیشگویی و اسطرلاب متوسل شده است
88/2/1
عرب سرخی، عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین:
دولت نهم دیوانه وار منابع را هدر می دهد.
88/2/23جمهوریت
عبدالکریم سروش:
کم نبود آن آبروییی که احمدی نژاد از ایران برد، کم نبود آن همه دروغی ک به مردم گفت. کم نبود آن همه خرافه پروری و سفاهت گستری که کرد، کم نبود آن همه پولی که از چاه های نفت برداشت و در چاه های جمکران ریخت.
88/2/20سحام نیوز
احمد توکلی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور جدید آمریکا در خصوص آمادگی این کشور برای گفتگوی بدون پیش شرط با ایران گفت: در ارزیابی عملکرد دولت نهم نقاط قوت و ضعفی وجود دارد و در عرصه سیاست خارجی و بین المللی در مجموع صرف نظر از برخی تاکتیکهای قابل نقد، در فهرست نقاط قوت دولت قرار میگیرد که جمهوری اسلامی و ملت ایران را در موضعی عزتمندانه تر از قبل قرار داده است.
وی افزود: تامین منافع ملی در حوزه سیاست خارجی جز با ایستادگی بر اصول و برخورد مقتدرانه و متکی بر حمایت ملی در کنار تدبیر و هوشیاری که همانا حاکمیت سه عنصر عزت، حکمت و مصلحت است ممکن نمیباشد و مردم ما فراموش نکردهاند که آمریکاییها و دولتهای قبلی چه زیادهخواهیهایی در گذشته داشتهاند و چگونه از موضع استکباری خواستار تعلیق مسئله هستهای و یا دست برداشتن از حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر که همگی ادعاهای واهی آنها بود برای انجام گفتگو بین آمریکا و غرب از یک سو و جمهوری اسلامی ایران از طرف دیگر بودند، اما برخورد عزتمندانه در سالهای اخیر شرایط را بگونهای رقم زده است که اوباما اعلام میکند که بدون پیش شرط حاضر به گفتگو با ایران است.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: این گفته اوباما حتی اگر در حد تبلغات باشد تائید کننده مسیری است که از موضع اقتدار برای تامین منافع ملت ایران اتخاذ شده است و جای آن دارد که مورد تحسین و نه تخریب قرار گیرد و کارکردهای موبوط به سیاست خارجی علاوه بر عزت و اقتدار لزوما باید با حکمت، مصلحت، تدبیر و هوشیاری همراه باشد و اگر چنین چیزی رخ داد در تمام زمینههای مربوط به سیاست خارجی عملکرد مسئولان مثبت و بیش از پیش تامین کننده منافع ملی خواهد بود.