شرکت های ارائه دهنده اینترنت در کشور در پی عدم تمکین شرکت مخابرات از مصوبات سازمان تنظیم مقررات، از مدیران شرکت مخابرات ایران شکایت کردند.

با توجه به وعده‌های مکرر مسئولان وزارت ارتباطات، مبنی بر ارزان شدن و کاهش قیمت دسترسی به اینترنت در کشور، خبرنگار ما، اطلاعاتی را درباره عاملان گران ماندن این فناوری مورد نیاز مردم به دست آورد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، شرکت مخابرات ایران با بی‌توجهی به مصوبه سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی در سال 86، از مشترکان اینترنت پرسرعت پول اضافی و غیرقانونی دریافت می‌کند.

این در حالی است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طی مصوبه‌ای خواستار دریافت هزار تومان برای آبونمان شرکت مخابرات از مشترکان اینترنت پرسرعت (ADSL) شده، اما شرکت مخابرات همچنان از اجرای این مصوبه سر باز زده و به صورت غیرقانونی، مبلغ سه هزار تومان از این مشترکان می‌گیرد.

بنا بر این گزارش، سازمان تنظیم مقررات از زمان تصویب کاهش هزینه آبونمان در سال 86، چندین بار به شرکت مخابرات ایران تذکر و هشدار داده و خواستار اجرای این مصوبه شده و حتی چندین بار مصوبه این سازمان را مجددا ابلاغ کرده، اما شرکت مخابرات بر اقدام خود (دریافت دو هزار تومان پول اضافی از هر مشترک ADSL)، پافشاری می‌کند.

با این حال، با گذشت بیش از بیست ماه از تاریخ تصویب این مصوبه کاهش هزینه، هنوز مبالغ مازاد توسط شرکت‌های مخابرات دریافت و این اضافه دریافت غیرقانونی در این مدت و تعداد بسیار مشترکان اینترنت پرسرعت در سراسر کشور، سرمایه قابل توجهی را موجب می‌شود که چگونگی هزینه این مبالغ از سوی شرکت مخابرات ایران، جای بحث و بررسی فراوان توسط دستگاه‌های نظارتی را دارد.

گفتنی است، به رغم وعده‌های وزیر ارتباطات و معاونان وی، مبنی بر ارزان شدن دسترسی به اینترنت در کشور، به نظر می‌رسد اجرا نشدن این مصوبات آن هم توسط خود مسئولان ذیربط این وزارتخانه، عامل اصلی گران ماندن اینترنت در کشور باشد.

ناگفته نماند، چندی پیش نیز تعدادی از شرکت‌های PAP (ارایه‌دهنده سرویس اینترنت) به دلیل کاهش نیافتن هزینه واگذاری یک زوج سیم به مشترکان از سه هزار تومانی به هزار، از مدیران شرکت مخابرات ایران به دلیل اجرا نشدن مصوبه کاهش هزینه اینترنت به دادسرای ویژه رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت شکایت کرده‌اند.



دسته ها : اخبار
چهارشنبه دوم 2 1388
X