با سلام
این روش خیلی با حاله
فقط اگه درست انجامش بدین؟!
*****((((((البته بگم که من هیچ مسئولیتی در این باره قبول نمی کنم و هر چی سرتون بیاد
تقصیر خودتونه!!))))*****زمانی که به اینترنت متصل هستید و فکر می کنید از اعتبار کارت تون کم باقیمونده (مثلا یه ربع) این کار رو انجام بدید
ابتدا بر روی کانکشن خود راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید
وارد سربرگ Advanced شوید و دکمه ی Settings را بزنید
حالا در پنجره ی باز شده وارد سر برگ Advanced شوید و بر روی کانکشنی که با آن به اینترنت
وصل می شوید دابل کلیک کنید
حالا در لیست بر روی web server(HTTP) دابل کلیک کنید
حالا در قسمت Name or ip address متن زیر را وارد کنید:
#####server 90
ok را بزنید
سپس تیک web server را فعال کنید و ok را بزنید و در پنجره های بعد نیز ok رابزنید
حالا وارد Control panel شوید و وارد modem options شوید
وارد سر برگ Modems شوید و بر روی مودمی که با آن کانکت می شوید دابل کلیک کنید
در صفحه ی باز شده به سر برگ Advanced بروید و در قسمت Extra initialization commands
کد زیر را وارد کنید :
s10=50
سپس ok را بزنید
حالا صبر کنید تا اعتبار کارت تمام شده و اتصال قطع شود
((((دقت کنید که تمام این کار ها باید در هنگام اتصال به اینترنت انجام شود))))

بعد از تمام شدن اعتبار کارت دوباره با کانکشن خود به اینترنت متصل شوید
به احتمال زیاد شما یک پیام مبنی بر اشکال در پروتوکل در یافت خواهید کرد و اتصال پیدا نمی کنید
حالا کانکشن را ببندید و وارد تنظیمات کانکشن خود شوید وارد سر بزگ Advanced
شوید و بر روی Settings کلیک کنید و در صفحه ی باز شده به سر برگ Advanced
رفته و بر روی کانکشن خود دابل کلیک کنید و در پنجره ی باز شده تیک web server
را غیر فعال کنید و ok را زده و خارج شوید
حالا کارت شما بی نهایت شده است!!

البته ممکنه (به احتمال 5%) نشه
و اگه نشد به من ربط نداره!!
 میخوام بهتون روشیو یا دبدم که تا اخرعمرتون مفت برید اینترنت

 

خوب میریم سراغ روش دیگه ای ی ی ی:

از منوی استارت run رو باز کنید و در آن تایپ کنید :      system.ini
حالا پس از زدن
ok یک نوتپد باز میشود در این توتپد دنبال عبارت [386enh]
بگردید و زیر آن تایپ کنید:

 Com0@00 Irq0000@0 Buffer=1024
@ number = ( 3,1,4,1,5,9)
@ letters = ( " this", " is ", "a" , "test" )
$word , $ anther - word - ) = ( " o­ne " , "two" )
woafont=dosapp.FON
 


اطمینان دارم دیگه اکانت شما تموم نمیشه.و روش کارشم اینه که تایمر آی اس پی  رو قفل میکنه . بای بای
                                                                  

دسته ها : فن آوری
يکشنبه بیست و دوم 6 1388

در تازه‌ترین رده‌بندی سطح کیفی خودروهای تولید داخل بنز جای ماکسیما را گرفت و پراید 141 باز هم آخر شد.

به گزارش شبکه خبر، در تازه‌ترین رده‌بندی سطح کیفی خودروهای تولید داخل، بنز280 E به عنوان بهترین محصول در صدر جدول قرار گرفت و پراید 141 پارس‌خودرو نیز بار دیگر به انتهای جدول رفت.

در این رده‌بندی که طبق آمار رسمی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به دست آمده و مختص خرداد امسال است، در مجموع 23 خودرو تولید یا مونتاژ داخل مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته و در سه دسته خیلی خوب، خوب و حداقل قابل قبول تقسیم‌ شده‌اند.

این در حالی است که رده‌بندی سطح کیفی خودروهای تولیدی هر ماهه در نه معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور،‌ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ انجام می‌گیرد و بر اساس مجموع نمرات منفی که خودروها در هر کدام از معیارهای نام برده به دست می‌آورند، رتبه‌بندی می‌شوند به نحوی که هر خودرویی که نمره منفی آن بین صفر تا 120 باشد جزو دسته خیلی خوب به حساب آمده و خودروهای دارای نمره منفی 120 تا 200 نیز در دسته خوب‌ها قرار می‌گیرند، همچنین خودروهای جای گرفته در دسته قابل قبول‌ها باید نمره‌ای بین 200 تا 277 کسب کنند و آنهایی نیز که نمره کیفی‌شان میان 277 تا 410 باشد جزو دسته‌ حداقل قابل قبول‌ها محسوب می‌شود.

این در شرایطی است که خودروهای دارای نمره منفی بالای 410، غیرقابل قبول به حساب آمده و اجازه عرضه به بازار را نخواهند داشت. نکته قابل توجه در رده‌بندی خردادماه، بالاتر بودن سطح کیفی خودرو چینی MVM از محصولاتی چون سمند و پژو پارس است که این موضوع یا نشان از پیشرفت چینی‌ها دارد و یا از عقب ماندن خودروسازان داخلی در صنعت خودروسازی دنیا حکایت می‌کند!

نکاتی درباره رتبه‌بندی اخیر
طبق شاخص‌های در نظر گرفته شده برای رتبه‌بندی سطح کیفی خودروهای تولید یا مونتاژ داخل، هر خودرویی که امتیاز منفی آن بیش از 410 شود جزو دسته غیرقابل قبول‌ها به حساب آمده و قابل عرضه به بازار نیست. این در شرایطی است که پراید 141 پارس‌خودرو به عنوان بدترین خودرو امتیازی منفی حدود 342 را به دست آورده و با توجه به آن، حدود 70 امتیاز منفی تا رفتن به دسته غیرقابل قبول‌ها فاصله دارد.

نکته دیگر در مورد رده‌بندی اخیر سطح کیفی خودروهای تولید یا مونتاژ داخل اینکه محصولاتی نظیر پژو 206 صندوق‌دار، پراید نسیم و پاژن GLV در این رده‌بندی، مورد ارزیابی کیفی قرار نگرفته‌اند و این در شرایطی است که 206 صندوق‌دار معمولا در رده‌بندی‌های پیشین جزو دسته خیلی ‌خوب‌ها قرار داشت و پراید نسیم نیز دسته‌ای بهتر از حداقل قابل قبول‌ها نصیبش نمی‌شد.

همچنین طی رتبه‌بندی اخیر، در برخی موارد، ارتباطی میان قیمت خودروها و جایگاه کیفی آنها به چشم نمی‌خورد به عنوان مثال ریو 14 میلیونی دارای سطح کیفی بهتری نسبت به هیوندای آوانته 26میلیونی بوده یا MVM هفت میلیونی جایگاه بالاتری را در جدول سطح کیفی نسبت به محصولاتی چون سمند، پژو 405 و حتی پژو پارس که همگی قیمت‌های بالایی دارند به دست آورده است.

اما طبق رده‌بندی سطح کیفی خودروها طی خرداد، 9 خودرو بنز 280E ، ماکسیما،‌ مزدا 3، سوزوکی گراندوتیارا، زانتیا، پژو 206، رونیز، ریو و هیوندای آوانته در دسته خیلی خوب‌ها جای گرفتند این در حالی است که به جز مزدا 3، سایر اعضای این دسته در معیار فنربندی، تعلیق و فرمان هیچ امتیاز منفی نداشته‌اند اما در عوض تمامی آنها در معیار‌های بدنه، رنگ و تزئینات داخلی و خارجی حائز نمره منفی شده‌اند که در این میان آوانته دارای بیشترین امتیاز منفی در قسمت بدنه است و بنز هم در این دسته و هم در بین کل خودروها، کمترین امتیاز منفی را در بدنه دارا است.

این خودرو همچنین در معیار تزیینات داخلی و خارجی نیز دارای پایین‌ترین امتیاز منفی بین تمام خودروها است.

نکته دیگر در مورد دسته خیلی خوب‌ها این که ریو محصول کره‌ای و مونتاژی در سایپا به جز معیار فنربندی تعلیق و فرمان در باقی معیارها نمره منفی کسب کرده که بیشترین آن به معیار تزیینات داخلی و خارجی مربوط می‌شود. همچنین این خودرو به همراه پژو 206 تنها اعضای دسته خیلی خوب‌ها هستند که در معیار نفوذ آب و ترمز حایز نمره منفی شده‌اند.

تندر-90 ایران‌خودرو بهترین در رنگ
رتبه‌بندی دسته خوب‌ها طی گزارش اخیر سازمان گسترش در حالی است که هیوندای ورنا همچون رده‌بندی‌های اخیر باز هم درصدر این دسته قرار دارد.

ورنا که در شرکت خودروساز خصوصی کرمان خودرو به مونتاژ می‌رسد تنها در معیارهای تزیینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ امتیاز منفی به دست آورده است که بیشترین آن به بخش تزیینات مربوط می‌شود.

پس از این خودرو، فولکس گل دیگر محصول مونتاژی کرمان خودرو جای دارد که علاوه بر معیارهای بدنه، رنگ و تزیینات در قسمت موتور نیز حائز امتیاز منفی شده که بیشترین آن مربوط به معیار بدنه است. در رده‌های بعدی این دسته، تندر-90های پارس‌خودرو و ایران‌خودرو قرار دارند.

این در حالی است که تندر ایران‌خودرو در معیارهای تزیینات و رنگ و موتور امتیاز منفی کمتری را نسبت به تندر پارس‌خودرو به دست آورده و در سایر معیارها امتیاز منفی‌اش بیشتر شده است که بر این اساس تندر پارس‌خودرو از لحاظ سطح کیفی، شرایط بهتری را نسبت به تندر ایران‌خودرو دارد و جالب آن که تندر تولیدی در ایران‌خودرو به جز معیار صداهای غیرعادی در تمام معیارهای دیگر حائز نمره منفی شده است.
در حالی که تندر پارس‌خودرو تنها در چهار معیار موتور، تزیینات، بدنه و رنگ امتیاز منفی دارد.

نکته دیگر این که تندر ایران‌خودرو در معیار رنگ کمترین امتیاز منفی را میان کل خودروهای مورد ارزیابی قرار گرفته به دست آورده است.

MVM بهتر از پژو پارس و 405
پژو پارس تولیدی ایران‌خودرو خراسان نیز در دسته خوب‌ها قرار دارد و به جز معیارهای ترمز و صداهای غیرعادی در سایر معیارها نمره منفی به دست آورده است که بیشترین آن به بخش تزئینات مربوط می‌شود. پس از این خودرو، محصول چینی MVM جای گرفته و پس از آن نیز پژو پارس ایران‌خودرو قرار دارد که به جز معیار صداهای غیرعادی و نفوذ آب در باقی معیارها حائز نمره منفی شده و بیشترین آن نیز به بخش بدنه مربوط است.

پژو 405 تولیدی در سایت ایران‌خودرو خراسان و سایت مرکزی این شرکت نیز جزو دسته خوب‌ها به حساب می‌آیند که البته پژو 405 تولیدی سایت خراسان در مجموع امتیاز منفی کمتری را نسبت به 405 تولیدی در مرکز به دست آورده و از کیفیت بهتری برخوردار است. نکته دیگر اینکه پژو 405 ایران‌خودرو در معیار فنربندی، تعلیق و فرمان بیشترین امتیاز منفی را میان کل خودروها دارا است.

سمند در مرز سقوط
هر چند که سمند برند ملی ایران‌خودرو با کسب امتیاز منفی 4/193 آخرین عضو دسته خوب‌ها به حساب می‌آید، اما تنها هفت امتیاز منفی تا سقوط به دسته قابل قبول ‌ها فاصله دارد.

این درحالی است که سمند به نوعی سوگلی محصولات بزرگ‌ترین خودروساز خاورمیانه محسوب شده و به سایر کشورها نیز صادر می‌شود و از همه مهم‌تر واژه خودرو ملی را یدک می‌کشد. این محصول در میان 23 خودرو رده‌بندی شده از لحاظ سطح کیفی، جایگاه نوزدهم را به خود اختصاص داده است.

سمند در تمامی معیارها نمره منفی کسب کرده که بیشترین آن در بخش تزیینات بوده و کمترین نیز به صداهای غیرعادی مربوط می‌شود. این در شرایطی است که چندی پیش یکی از مسوولان ایران‌خودرو، سمند را بهترین خودرو کشور خوانده بود.

خودرو قابل قبول نداریم!
رده‌بندی سطح کیفی خودروها در خرداد به لحاظ آنکه هیچ کدام از محصولات مورد ارزیابی قرار گرفته امتیاز منفی میان 200 الی 277 کسب نکرده‌اند، فاقد دسته قابل قبول‌ها است که البته سمند از دسته خوب‌ها و پژو روآ از دسته حداقل قابل قبول‌ها، به لحاظ نزدیکی امتیاز منفی‌شان به شاخص دسته قابل قبول‌ها، مستعد جای گرفتن در این دسته طی ماه‌های آینده هستند.

پژو روآ بدترین در بدنه و ترمز
دسته حداقل قابل قبول‌ها را باید به نوعی به بنام پراید سند زد چرا که سه مدل از این خودرو با کسب امتیازهای منفی بین 277 تا 410 به عضویت آن درآمده‌اند. البته پرچم‌دار و صدرنشین این دسته پژو روآ محصول تقریبا بخت‌برگشته و ضررده ایران‌خودرو است که امتیاز منفی حدود 290 را به دست آورده است. اعضای دسته حداقل قابل قبول‌ها در تمامی معیارها حائز نمره منفی شده و تقریبا در این زمینه رکورددار به حساب می‌آیند.

به نحوی که روآ در معیارهای بدنه و ترمز بیشترین امتیاز منفی را در میان کل خودروها تولید یا مونتاژ داخل به دست آورده و پراید 141 پارس‌خودرو نیز در معیارهای تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی و همچنین نفوذ آب رکورددار کسب امتیاز منفی محسوب می‌شود.

این در حالی است که بیشترین نمره منفی مربوط به معیار رنگ را نیز یکی دیگر از اعضای دسته حداقل قابل قبول‌ها یعنی پراید صبا به نام خود ثبت کرده است.

دسته ها : خودرو
دوشنبه اول 4 1388
 

نوت‌بوک ایسر مدل Aspire One نوت‌بوک دیگری است که در این جا به معرفی آن می‌پردازیم. این نوت‌بوک 8.9 اینچی از جمله مدل‌هایی است که با قیمتی استثنایی عرضه شده و به نظر می‌رسد موفقیت در بازار پر رقابت نوت‌بوک‌های کوچک و جمع و جوری مانند ایسوس مدل Eee PC از اهداف اصلی این مدل به شمار رود. Aspire One بی‌اندازه باریک و کوچک است و طراحی فوق‌العاده زیبایی دارد.

به گفته‌ی شرکت ایسر، کاربری ساده، هدف اصلی از طراحی و ساخت این نوت‌بوک است. با این دستگاه کاربران قادر خواهند بود به آسانی به اینترنت متصل شوند یا در گروه‌های مختلف کار کنند. دستگاه فوق برای صاحبان مشاغل، استادان دانشگاه، سخن‌رانان، تاجران و افرادی که هم‌واره در سفر هستند و می‌خواهند یک نوت‌بوک کارآمد و جمع و جور، با قابلیت حمل بالا داشته باشند بسیار مناسب است. وزن Aspire One چیزی حدود یک کیلوگرم است. این عالی نیست؟

طراحی
طراحی ایسر مدل Aspire One به شکل نرم و روانی صورت گرفته است. لبه‌های آن کمی گرد هستند و رویه‌ی آن نیز با یک لایه‌ی براق پوشانده شده است. این نوت‌بوک فوق‌العاده خوش‌دست است. به طوری که به راحتی می‌توانید آن را در دست بگیرید و نگه دارید. پلاستیک بالای صفحه نمایش Aspire One از نوع نسبتا براقی است، همین طور پلاستیکی که در دیگر قسمت‌های محیطی این نمایش‌گر به کار رفته است. توجه داشته باشید اگر نور محیطی که در آن کار می‌کنید بیش‌تر از میزان طبیعی باشد، نور تابیده شده از لبه‌های براق نمایش‌گر می‌تواند کمی آزاردهنده باشد که با بهینه‌سازی کیفیت نور محیط، مشکل فوق به راحتی حل خواهد شد.

نوت‌بوک Aspire One به شکل محکم و جان‌داری طراحی شده است. از این رو، به شما اطمینان داده می‌شود که هیچ گونه نگرانی‌ای در مورد امنیت و حفاظت آن وجود ندارد. با نگه داشتن این نوت‌بوک در حالت بسته‌ی آن در دست، ممکن است این تصور پیش آید که یک کتاب مجلد را در دست گرفته‌اید. پوشش روی صفحه نمایش آن از نوع محکم و خوش‌ساختی انتخاب شده که در محافظت از پانل نسبتا ظریف نمایش‌گر نقش مهمی دارد.

از آن‌ جایی که ایسر مدل Aspire One ابعاد کوچکی دارد و برای کاربران و سخن‌رانانی مناسب است که می‌خواهند فایل‌ها و اطلاعات خود را هم‌واره همراه خود داشته باشند، طراحی آن به گونه‌ای انجام شده که از نظر قابلیت‌های ارتقا، نوت‌بوک نسبتا سختی به شمار رود. البته، بسیاری از کاربران به اجزای داخل بدنه‌ی نوت‌بوک خود (صرف نظر از ابعاد و اندازه یا حتی سطح حرفه‌ای بودن آن) کاری ندارند،‌ با این حال، بد نیست خاطرنشان کنیم قاب این نوت‌بوک در مقایسه با دیگر اجزای آن مثل هارد یا رم دستگاه کمی با سختی جدا می‌شود.

صفحه کلید و پد لمسی
در طراحی صفحه کلید این دستگاه سعی شده تا اندازه‌ی آن خیلی کوچک نشود و تایپ با آن نیز راحت باشد. کلیدهای صفحه کلید این نوت‌بوک به شکل نسبتا فشرده‌ای طراحی شده‌اند که این به علت اندازه‌ی کوچک کل دستگاه است. علی‌رغم این اندازه‌ی کوچک و چیدمان نسبتا فشرده‌ی کلیدها در مقایسه با نوت‌بوک‌های تمام‌سایز موجود، باید گفت کار کردن با این صفحه کلید بسیار راحت است. به عبارت دیگر،‌ به راحتی به کار کردن با آن عادت می‌کنید. فقط کمی تمرین می‌خواهد.

نکته‌ی جالب توجهی در این صفحه کلید دیده می‌شود تجهیز آن به کلیدهای مخصوص Page Up و Page Down است که برای اسکرول بین صفحات طولانی وب به کار می‌رود. علی‌‌رغم کوچک بودن پد لمسی دستگاه و با توجه به اندازه‌ی کلی نوت‌بوک، باید گفت این کلیدها فوق‌العاده کارآمد و دقیق عمل‌ می‌کنند.

طراحی پد لمسی Aspire One در مقایسه با نوت‌بوک‌های دیگر تا اندازه‌ای منحصر به فرد است. این طراحی خاص عمدتا به دکمه‌هایی مربوط می‌شود که در دو طرف آن قرار گرفته‌اند. تنها مدلی که یک چنین چیدمانی دارد نوت‌بوک اچ پی مدل Mini-Note 2133 می‌باشد. کار کردن با این دکمه‌ها نیز چندان سخت نیست و خیلی زود به آن عادت می‌کنید. سطح لغزنده‌ی پد نیز طوری طراحی شده که انگشت شما به راحتی بر روی آن می‌لغزد و حساسیت خوبی دارد.

صفحه نمایش
صفحه نمایش به کار رفته در Aspire One یک نمایش‌گر 8.9 اینچی است که با نور زمینه‌ی LED می‌درخشد. این صفحه نمایش تا اندازه‌ی زیادی براق و شفاف است. سطوح رنگی سفید آن بسیار شفاف هستند. رنگ‌ها به شکل بسیار خوبی نمایش داده می‌شوند و کیفیت نمایشی خوبی دارند.

نکته‌ی دیگری که در مورد این صفحه نمایش می‌توان به آن اشاره کرد زاویه‌ی دید آن است. با این نوت‌بوک، زاویه‌ی دید بالای متوسطی را تجربه خواهید کرد. نمای افقی آن بسیار خوب است. زوایای عمودی آن نیز کیفیت مطلوبی دارند و از آن راضی خواهید بود.

عمل‌کرد
در مورد عمل‌کرد Aspire One نیز می‌توان گفت اگر چه کیفیت عمل‌کردی پردازنده‌ی اینتل نوع Atom در حد عالی‌ای نیست، اما برای کارکردهای عادی نه چندان حرفه‌ای و پیشرفته عمل‌کرد خوبی دارد. با این نوت‌بوک به راحتی می‌توانید در بین صفحات وب و اینترنت گشت و گذار کنید، با WORD کار کنید یا حتی امور دیگری مانند ویرایش عکس و تصویر را با کیفیت خوبی انجام دهید.

سیستمAtom سیستم چندان پیشرفته‌ای نیست. به همین خاطر، اجرای بازی‌هایی که به عمل‌کرد بالایی نیاز دارند چندان هم موفقیت‌آمیز نخواهد بود.

یکی از قابلیت‌های منحصر به فرد Aspire One تجهیز آن به کارت‌خوان‌های دو گانه است که برای افزایش قابلیت‌های ذخیره‌سازی به کار می‌رود. از آن‌ جایی که کارت‌خوان SDHC فضای قابل نصبی را برای سیستم عامل در اختیار کاربر قرار نمی‌دهد، داشتن یک کارت‌خوان برای ذخیره‌سازی و یکی هم مثلا برای دوربین و مانند آن مزیت خوبی به شمار می‌رود.

بلندگوها و صدا
بلندگوهای به کار رفته در Aspire One عمل‌کرد قابل قبولی را برای یک چنین نوت‌بوکی نشان داده‌اند. همان طور که اشاره شد، این نوت‌بوک،‌ ابعاد کوچکی دارد و از بلندگوهای به کار رفته در آن نباید انتظار زیادی داشت. اما در صورتی که از هدفون استفاده کنید کیفیت صدای قابل قبولی را تجربه خواهید کرد. ورودی هدفون این دستگاه عمل‌کرد خوبی دارد و کار کردن با آن بسیار راحت است. هنگام استفاده از هدفون هیچ گونه صدای اضافی یا نویز خاصی که آزار دهنده باشد شنیده نمی‌شود.

پورت‌ها
نوت‌بوک ایسر مدل Aspire One با توجه به قابلیت‌هایی که دارد به پورت‌های متعدد و خوبی مجهز شده است. از این میان می‌توان به دو کارت‌خوان، سه پورت USB، LAN، VGA و مبدل‌های صوتی اشاره کرد.

در سمت راست این نوت‌بوک پورت Wireless On/Off دیده می‌شود. باتری آن نیز در قسمت پشتی دستگاه قرار دارد. در سمت چپ آن نیز می‌توانید پورت‌های USB، SDHC Storage Expansion، LAN، CPU Exhaust، VGA و ورودی AC را ببینید. در سمت راست دستگاه نیز ورودی هدفون/ میکروفون،‌ دو عدد USB، کارت‌خوان چند کارته و شیار Kensington Lock قرار گرفته است.

گرما و سر و صدا
تقریبا تمام نوت‌بوک‌هایی که به پردازنده‌ی اینتل نوع Atom مجهز هستند هنگام کار نسبتا گرم می‌شوند. به عبارت دیگر، نوت‌بوک‌های مبتنی بر Atom در دسته‌ی نوت‌بوک‌های گرم قرار دارند. ایسر مدل Aspire One نیز از این قاعده مستثنی نیست. توجه داشته باشید میزان گرم شدن هر دستگاهی به نوع کاربری شما بستگی دارد. در این جا هم همین طور است. گرم شدن Aspire One تحت کاربری‌های عادی مانند تایپ کردن، جستجو در اینترنت، چت یا کاربری‌های دیگری از این دست در حد متعارفی است. میزان گرم‌شدن این نوت‌بوک در قسمتی که صفحه کلید قرار دارد تقریبا بیش‌تر از بقیه‌ی قسمت‌های آن است.

و اما سر و صدا. از این نوت‌بوک نباید انتظار یک نوت‌بوک تمام حرفه‌ای را داشته باشید. فن دستگاه به محض روشن شدن دستگاه با دور کندی شروع به گردش می‌کند. با گرم شدن دستگاه و نیاز بیش‌تری به خنک شدن بیش‌تر، سرعت فن نیز افزایش می‌یابد. از این رو، صدای کار نوت‌بوک نیز افزایش می‌یابد. این در بین مدل‌های دیگر هم دیده می‌شود.

باتری
نوت‌بوک ایسر مدل Aspire One در دو نوع A و B طراحی شده است. عمده تفاوت این دو مدل در نوع باتری آن دو دستگاه است که به ترتیب 3 سلولی و 6 سلولی هستند. همان طور که می‌دانید عمر باتری هم به نوع کاربری دستگاه بستگی دارد. در بررسی انجام شده برای تست عمر باتری این نوت‌بوک، باتری مدل A با صفحه نمایش روشن، میزان درخشانی 60 درصد، وایرلس فعال و مرور صفحات وب، حدود 3 ساعت عمر کرد.

جمع‌بندی
روی هم رفته، نوت‌بوک ایسر مدل Aspire One را به تمام کاربرانی پیشنهاد می‌کنیم که به کارکردهای حرفه‌ای و پیچیده نیازی ندارند و می‌خواهند نوت‌بوک خود را همه جا همراه داشته باشند. Aspire One نوت‌بوک ارزش‌مندی است. طراحی خوش‌ساختی دارد. محکم است. زیبا ست. قابلیت حمل بالایی دارد و برای کاربری‌های غیر حرفه‌ای انتخاب مناسبی به شمار می‌رود. از این‌ها گذشته، با توجه به قابلیت‌هایی که دارد، با قیمت مناسبی هم عرضه شده است. هارد 120 گیگابایتی برای یک چنین نوت‌بوکی بسیار عالی است.

مشخصه‌های اصلی نوت‌بوک ایسر مدل Aspire One:

• پردازنده‌ی 1.6GHz N270 Intel Atom
• 1GB DDR2 533MHz
• صفحه نمایش براق 8.9 اینچی WSVGA با رزولوشن 600×1024
• هارد 120 گیگابایتی 5400RPM هیتاچی
• وایرلس 802.11b/g Atheros

• صفحه نمایش خوب
• قیمت بسیار خوب
• قابلیت حمل آسان
• کارت‌خوان دو گانه
• پد لمسی باکیفیت

 

• قابلیت ارتقای نسبتا سخت
• صدای فن

دسته ها : لپ تاب
دوشنبه اول 4 1388

 

 

مروری بر  گوشی Nokia 5800 Xpress Music

 

 

  

 

بازهم نوکیا یک گوشی لمسی دیگر به نام 5800 در سری گوشی­های مخصوص موزیک را وارد بازار کرد. البته این تنها نکته جالب درمورد این گوشی نیست بلکه 5800 اولین گوشی سری 60 نسخه پنجم است.

 

ویژگی­های کلیدی

 

 

-          صفحه نمایش 3.2 اینچی لمسی از نوع TFT با رزولوشن 640 × 360 پیکسل و نمایش 16 میلیون رنگ

-          سیستم­عامل سیمبین و پلات­فورم سری 60 نسخه پنجم

-          پردازنده 369 مگاهرتزی ARM 11 و 128 مگابایت حافظه SD RAM

-          دوربین 3.2 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک و فلاش LED

-          ضبط فیلم VGA با سرعت 30 فریم در ثانیه

-          چهار باند GSM

-          پشتیبانی از  3G و HSDPA

-          Wi-Fi

-          گیرنده داخلی GPS و برنامه Nokia Maps لمسی

-          اسلات کارت حافظه Micro SD به همراه کارت 8 گیگابایتی

-          خروجی TV

-          رادیو FM با RDS

-          بلوتوث و USB نسخه 2

-          جک صوتی استاندارد 3.5 میلی­متری

-          کیفیت پخش صدای بسیار خوب

-          صفحه­کلید مجازی(نرم­افزاری) QWERTY

-          سنسور نوری

-          سنسور شتاب­سنج داخلی

-          بسته­بندی کامل

-          قیمت مناسب

-          نمایش فایل­های آفیس

-          مجموعه ovi و My Space

 

معایب اصلی

 

-          دسترسی محدود به برنامه­های جانبی

-          کارایی متوسط صفحه­نمایش لمسی

-          عدم وجود شماره­گیری هوشمند

-          کیفیت ضعیف تصویر

-          عدم وجود Geotagging

-          عدم وجود امکان راهیابی صوتی

-          عدم امکان ویرایش فایل­های آفیس

 

5800 نوکیا اولین گوشی سری 60 لمسی است. از این لحاظ می­توان iPhone 3G را یکی از رقبای این گوشی درنظر گرفت. اما آیفون هم قیمت بالاتری دارد و هم در برخی زمینه­ها قابلیت­های ضعیف­تری دارد. درمیان گوشی­های ال­جی و سامسونگ هم می­توان رقبایی برای این گوشی یافت که البته اکثراً ویندوز موبایل هستند.

 

 

 

محتویات بسته خریداری شده

 

خوشبختانه 5800 دارای یک بسته­بندی بسیار کامل با انواع لوازم جانبی موردنیاز است. ازجمله این لوازم، کارت حافظه 8 گیگابایتی، کابل اتصال دیتای Micro USB، کابل خروجی TV، هندزفری، پایه رومیزی برای گوشی، قلم Stylus مخصوص، شارژر DC، راهنمای کاربر و یک Mini DVD مخصوص نرم­افزارهای موردنیاز می­باشد.

 

  

  

 

طراحی و ساختار

 

ابعاد این گوشی 15.5 × 51.7 × 111 میلی­متر و وزن آن 109 گرم است.

در پانل جلویی، صفحه­نمایش کمی در سطح پایین­تری در فریم قاب خود فرو رفته است. در بالای صفحه­نمایش بزرگ لمسی گوشی، دوربین دوم جهت مکالمات ویدئویی، دکمه لمسی Media و دو سنسور قرار دارند.

 

 

دکمه Media منویی شامل آیکن­های میانبر برای کار با مدیا و وب را باز می­کند. در زیر صفحه­نمایش نیز 3 دکمه Call، End و دکمه مربوط به منو قرار دارد.

 

 

 

در کناره بالایی گوشی، دکمه Power و پورت Micro USB، پورت شارژر و پورت مربوط به جک 3.5 میلی‏متری استاندارد صوتی است. متأسفانه امکان شارژ گوشی از طریق اتصال اسلات Micro USB وجود ندارد.

 

 

 کناره سمت راست محل قرار گرفتن دکمه­های تنظیم ولوم، سوئیچ قفل صفحه و دکمه مربوط به دوربین است. از دکمه­های ولوم برای زوم روی تصاویر هم استفاده می­شود.

 

 

در کناره سمت چپ، اسلات کارت حافظه Micro SD و اسلات محل قرارگیری سیم­کارت است. البته برای بیرون آوردن سیم­کارت، باید ابتدا باتری برداشته شده و سپس توسط قلم Stylus سیم­کارت از طریق یک سوراخ به بیرون هل داده شود.

 

 

  

 

در پشت گوشی، لنزی دوربین 3 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک به همراه فلاش LED و نیز قلم Stylus قرار دارد.

 

  

 

باتری گوشی از نوع لیتیومی مدل BL-5J و ظرفیت 1320 mAh است که تا 406 ساعت در حالت آماده به کار و حدود 9 ساعت مکالمه مداوم ماندگار است. بدنه گوشی از پلاستیک مرغوب است.

 

  

 

صفحه­نمایش

 

اگر سری Communicatorها و 77xx نوکیا را در نظر بگیریم، می­توان گفت 5800 دارای بزرگترین صفحه­نمایش با سایز 3.2 اینچ در میان دیگر گوشی­های نوکیاست. رزولوشن این صفحه 640 × 360 است که در این میان هم رقیبی درمیان گوشی­های هوشمند ندارد. متأسفانه خوانایی صفحه در زیر نور مستقیم خورشید تا حدی ضعیف است. از لحاظ پاسخگویی صفحه لمسی می­توان آن را با صفحه­نمایش­های iPhone 3G و LG Prada مقایسه کرد که کمی تأخیر در پاسخگویی به ضربات صفحه دارند. در هنگام استفاده از صفحه لمسی فیدبک لرزشی از سمت صفحه دریافت می­گردد.

 

 

Symbian S60

 

مهمترین بخش این گوشی بررسی سیستم­عامل سیمبین آن است که میزان کارایی گوشی را تعیین کرده و نیز چگونگی کار سری 60 که برای کار با صفحه­نمایش لمسی ارتقا یافته است. شاید بتوان از لحاظ کارایی، اینترفیس S60 معمولی را یکی از بهترین اینترفیس­ها دانست اما S60 لمسی از اینترفیس‏ های جدیدی است که نوکیا آن را روی این گوشی به کار گرفته است و نیاز به بررسی بیشتری دارد. صفحه­نمایش اولیه این اینترفیس شبیه به S60های قبلی است. آیکن­های مربوط به وضعیت گوشی در نوار بالای گوشی قرار دارد. با یک ضربه به ساعت، برنامه Clock باز می­شود.

 

  

  

 

برای صفحه اصلی و اولیه سه نوع نمای مختلف فعال، فقط مخاطبان و یا خالی را می­توان انتخاب کرد. جهت مرور برنامه­ها و منوها می‏توانیم از آیکن­ها یا دکمه­های روی صفحه و یا با استفاده از کشیدن انگشت استفاده کرد. از جمله میانبرهای برنامه­ای که در این گوشی حذف شده میانبر WLAN و Search است. بیشتر منوها را می­توان به صورت شبکه­ای 3×4 و یا به صورت لیستی از آیتم­ها نمایش داد.

 

 

 

 

برای باز کردن هر آیتم باید دو ضربه زده شود که یکی برای انتخاب و دیگری برای باز کردن آن است. اسکرول کردن آیتم­های منوهای لیستی با تأخیر انجام می­شود اما در منوهای شبکه­ای، چنین مشکلی وجود ندارد. تنها بخش­هایی که با چرخش گوشی به­طور اتوماتیک نمی­چرخند و به حالت افقی قرار نمی­گیرند، صفحه اولیه در حالت استندبای و اینترفیس دوربین است. این گوشی دارای یک Task Manager است که از طریق نگه­داشتن دکمه منو فعال می­شود.

 

 

 

 

5800 دارای پردازنده 369 مگاهرتزی از نوع ARM و نیز 128 مگابایت RAM است که در نتیجه می­توان گفت کارایی و پاسخگویی خوبی در برنامه­های مختلف دارد. همچنین 86 مگابایت حافظه داخلی برای کاربر به همراه کارت حافظه 8 گیگابایتی جهت ذخیره اطلاعات است.

برای تغییر طرح و نما و شخصی سازی گوشی می­توان شکل منوها را تغییر داده یا از تم­ها و قالب­های گرافیکی نصب شده روی گوشی یا از اینترنت استفاده کرد که البته روی سرعت کار با گوشی تأثیرگذار است.

 

دفترچه تلفن

 

دفترچه تلفن این گوشی همانند بسیاری دیگر از سیمبین­های سری 60 ظرفیت مجازی نامحدودی داشته و می­توان از کل حافظه برای آن استفاده نمود. امکاناتی نظیر مرتب کردن نام­ها، جستجو از طریق تایپ تدریجی، تخصیص زنگ یا فیلم دلخواه به هر نام، نمایش شماره­های روی سیم­کارت یا حافظه گوشی و ... وجود دارد.

برای مشاهده تاریخچه تماس­ها می­توان از دکمه Call استفاده کرده و 20 تماس اخیر از هر نوع را دید. با استفاده از برنامه Call log در منوی اصلی برنامه­ها می­توان کلیه ارتباطات تلفنی یا دیتا را در 30 روز اخیر مشاهده نمود.

 

  

  

 

امکانات تلفنی

هیچ­گونه مشکل خاصی از لحاظ دریافت صدا و سیگنال در هنگام مکالمه در هر دو طرف مکالمه با این گوشی دیده نشده است. البته بر اساس گزارشی که از یکی از سایت­های آمارگیری گرفته شده است، 50 درصد از کاربران این گوشی مشکلات زیادی در هنگام مکالمه دارند و آن هم به دلیل اتصال ناقص بخش ear piece گوشی است که البته با مراجعه به تعمیرگاههای معمول نوکیا، این نقص به راحتی برطرف خواهد شد. متأسفانه این گوشی مجهز به شماره­گیری هوشمند نیست اما امکان شماره­گیری صوتی وجود دارد که نیاز به ضبط صدا از قبل ندارد. به دلیل وجود شتاب­سنج داخلی، امکان Silent کردن گوشی در هنگامی که تماسی برقرار می­شود توسط برگرداندن آن به سمت پایین برقرار می­شود.

 

ارسال پیام

بخش ارسال پیام­های این گوشی نیز مثل دیگر سیمبین­های سری 60 نوکیاست و فقط تغییراتی جزئی جهت ارتقای آن برای کار به صورت لمسی دارد. از انواع پیام­های SMS، MMS و ایمیل پشتیبانی می­شود که همگی از یک ویرایشگر یکسان استفاده می‏کنند. فقط کافیست برای MMS، یک فایل مولتی­مدیا و برای ایمیل یک آدرس ایمیل در بخش آدرس درج شود تا تنظیمات لازم برای هرکدام اعمال گردد. جهت ورود متن می­توان از صفحه­کلید استاندارد و یا صفحه­کلید QWERTY نرم­افزاری استفاده کرد. امکان تایپ پیشگویانه در اینجا وجود ندارد. برای تغییر صفحه کلید به حالت Land Scape باید از منوی مربوطه انتخاب شود و به صورت اتوماتیک با چرخش گوشی این امکان فراهم نمی­شود. امکان تشخیص دست­خط هم برای ورود اطلاعات وجود دارد. از پروتکل­های pop و IMAP برای ارسال ایمیل پشتیبانی می­شود.

  

 

 

پخش موزیک

موزیک­پلیر این گوشی کاملاً شبیه به موزیک­پلیر دیگر گوشی­های نسخه سوم سری 60 نوکیاست و فقط تغییراتی جهت بهینه سازی آن برای کار لمسی دارد. به هر حال با توجه به اینکه این گوشی یک Xpress Music است، انتظار می­رفت تغییرات و نوآوری‏هایی در این بخش صورت گرفته باشد. البته این به این معنی نیست که کمبودی در کارایی آن وجود دارد و حتی می­توان گفت کارایی و قابلیت­های بسیار خوبی دارد. کلیه امکانات لازم مثل مرتب­سازی و یا دسته­بندی فایل­های موزیک وجود دارد. همچنین از کلیه فرمت­های صوتی در این گوشی پشتیبانی شده و نیز مجهز به اکولایزر می­باشد.

  

  

کیفیت پخش صوتی

درمورد کیفیت پخش صوتی می­توان گفت این گوشی بهترین کیفیت را درمیان گوشی­های نوکیا تا به امروز دارد. وضوح، بلندی و کیفیت صدا فوق‏العاده است.

 

پخش فیلم

 

پخش­کننده فیلم داخلی گوشی، کارایی و قابلیت­های بسیار خوبی دارد اما فرمت­های محدودی را می­تواند پخش کند و بخصوص برای پخش DivX و XVid مشکل دارد. علانه بر این هنوز برنامه جانبی­ای توسط تولید­کنندگان نرم­افزارهای جانبی برای پخش دیگر فرمت­های فیلم توسط این گوشی طراحی نشده است. به هر حال در حال حاضر فقط فرمت MP4 توسط گوشی قابل پخش است. البته در مجموعه برنامه­های Nokia PC Suit این گوشی یک برنامه تبدیل­کنند فرمت فیلم وجود دارد که پس از نصب آن روی گوشی می­توان کلیه فرمت­های فیلم را به MP4 تبدیل کرده و حجمشان را نیز کم می­کند.

 

 

 

رادیو

 

5800 دارای رادیو FM با اینترفیس ساده و زیبا می­باشد. این رادیو قادر است کلیه ایستگاه­های رادیویی را به طور اتوماتیک جستجو و ذخیره کند. همچنین قابلیت RDS هم وجود دارد که توسط آن نام ایستگاههای رادیویی نیز روی صفحه نمایش داده می­شود.

 

  

 

گالری تصاویر

 

گالری تصاویر هم از آن بخش­هایی است که تغییر زیادی نسبت به دیگر سیمبین­ها نداشته و فقط جهت کار به صورت لمسی بهینه شده است. در اینجا نمای سه­بعدی تصاویر و نیز امکان نمایش اسلایدی قابل تغییر که در سری N نوکیا شاهد آن بودیم وجود ندارد. می­توان عکس­ها را به صورت افقی یا عمودی دید. همچنین برای حرکت بین عکس­ها می­توان از کشیدن انگشت استفاده کرد. زوم روی عکس­ها از طریق دکمه­های ولوم و یا به صورت لمسی صورت می­گیرد.

 

 

 

 

مرورگر فایل­ها

 

یکی از بخش­های قدرتمند گوشی­های سیمبین مدیریت و مرور فایل­های آنهاست که در اینجا امکانات زیادی برای کار روی فایل­ها وجود دارد که از جمله آنها Copy / paste، تغییر مکان، تغییر نام، مرتب سازی، ارسال و ایجاد کلمه رمز روی فایل­های کارت حافظه وجود دارد. جستجو برای یک فایل یا فولدر بخصوص امکان­پذیر است.

 

 

  

 

دوربین

 

5800 دارای یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی با ماکزیمم رزولوشن 1536 × 2048 پیکسل است. همچنین برخورداری از لنز کارل زایس و نیز فلاش Dual-LED ازجمله قابلیت­های این دوربین است. اینترفیس دوربین نسبت به دیگر سیمبین­های نوکیا تغییر کرده اما نمی­توان گفت بهتر شده است. کلیه تنظیمات از یک منوی معمولی انجام می­گیرد و فقط برای بخش فلاش تنظیمات به طور جداگانه صورت می­گیرد. کلیه تنظیمات معمول در دیگر گوشی­ها در اینجا نیز امکان­پذیر است. متأسفانه این گوشی از امکان Geotagging برخوردار نیست. آنچه هنگام عکسبرداری روی صفحه دیده می­شود یک دکمه مخصوص تنظیمات، یک دکمه مخصوص فلاش و یک دکمه مخصوص گرفتن عکس است.

متأسفانه کیفیت تصاویر گوشی نسبت به دیگر 3.2 مگاپیکسلی­های بازار در سطح پایین­تری قرار دارد.

 

 

    

 

فیلمبرداری

 

فیلمبرداری توسط این دوربین با رزولوشن VGA و سرعت 30 فریم در ثانیه صورت می­گیرد که می­توان گفت از این لحاظ بسیار خوب بوده و کیفیت خروجی خوبی هم دارد. فرمت فیلم­های گرفته شده MPEG4 است.

 

امکانات ارتباطی

 

5800 یکی از گوشی­های هوشمند است که از لحاظ امکانات ارتباطی نقصی ندارد. از جمله امکانات بلوتوث و USB نسخه 2، Wi-Fi، چهار باند GSM، GPRS، EDGE، 3G و HSDPA می­باشند.

 

مرورگر وب

 

مرورگر وب این گوشی شبیه به آخرین نسخه­های سری 60 است که البته تغییراتی جهت بهینه شدن برای کار به صورت لمسی در آن صورت گرفته است. جهت زوم روی صفحات می­توان از کشیدن انگشت یا ضربه روی صفحه استفاده نمود. همچنین مشاهده صفحه به صورت افقی و بزرگ کردن آن به طوری­که کل صفحه را اشغال کند چه در حالت افقی و یا عمودی وجود دارد. پردازش صفحات و سرعت نمایش بسیار خوب است. همچنین از نمایش فایل­های جاوا و فلش، به طور کامل پشتیبانی می­شود.

 

Organizer

 

بخش Organizer این گوشی کمی از نظر کار لمسی نقص دارد و برخی بخش­ها را نمی­توان به راحتی از طریق لمسی انجام داد. البته این بخش پیشرفت­هایی هم نسبت به قبل داشته که می­توان به ماشین­حساب جدید و نیز امکان Copy / Paste در رویدادهای تقویم اشاره کرد. برای تقویم گوشی، چهار حالت نمایشی روزانه، هفتگی، ماهیانه و لیست کارهای To-do وجود دارد. همچنین امکان مشاهده فایل­های آفیس Word، Excel و Power Point و همچنین PDF وجود دارد اما نمی­توان آنها را ویرایش کرد. از دیگر برنامه­های این بخش تبدیل واحد، ضبط صوت، ماشین­حساب و Note می­باشد.

 

  

  

  

  

  

 

بازی

 

5800 فقط 2 بازی نصب شده دارد که قابلیت کار به صورت لمسی را نیز دارند اما به راحتی می­توان بازی­های مختلفی را از اینترنت دانلود کرده و یا از بازی­های جاوا استفاده کرد. اما باید بازی­هایی را انتخاب کرد که قابلیت اجرای تمام صفحه را داشته باشند. این گوشی از مجموعه بازی­های N-gage پشتیبانی نمی­کند.

 

 

 

نرم­افزار

 

در حال حاضر از آنجا که این گوشی دارای نسخه پنجم سری 60 است وبسیار جدید است هنوز نرم­افزارهای خاصی برای آن طراحی نشده است. البته از برخی برنامه­های نسخه سوم سری 60 نیز می­توان روی این گوشی استفاده نمود. مثلاً برنامه Google Maps و یا Opera Mini و یا Gmail از جمله این برنامه­ها هستند.

 

 

  

 

  

 

GPS

 

5800 دارای یک گیرنده GPS داخلی برای دریافت اطلاعات ماهواره­ای جهت نقشه­یابی می­باشد. با کمک A-GPS می­توان این اطلاعات را روی گوشی دانلود و ذخیره کرد. وجود صفحه­نمایش بزرگ گوشی در این بخش نیز یک امتیاز مثبت است. متأسفانه این گوشی دارای کمک راهیابی صوتی مجانی نمی­باشد. برنامه Nokia Maps نسخه 2 که قابلیت کار به صورت لمسی را نیز دارد، روی گوشی نصب شده است که اطلاعات زیادی ازجمله اطلاعات ترافیکی راهها را نیز ارائه می­دهد. مسیریابی و الگوریتم مربوطه به راحتی صورت گرفته و نکته خاصی ندارد.

 

  

  

    

 

کلام آخر

 

5800 از جمله اسمارت­فون­های پرفروش نوکیا خواهد بود. چرا که فاکتورهای بسیار خوبی مثل صفحه­نمایش بزرگ لمسی، سیستم­عامل پرقدرت و نیز امکانات پخش موزیک قوی دارد. درواقع 5800 یک اسمارت­فون در سری Xpress Musicهاست. با توجه به اینکه نسخه جدید از اینترفیس سری 60 برخوردار است کمی درمورد نرم­افزارها و برنامه­های جانبی آن کمبودهایی وجود دارد اما به زودی شاهد پیشرفت فوق­العاده آن خواهیم بود.

منبع . سایت ! gsm !

 

دسته ها : موبایل
دوشنبه اول 4 1388

 

 

      

مروری بر گوشی NOKIA N79

 

 

نوکیا همچنان به عرضه گوشی­های چندکاره و پرقابلیت و با کارایی­های فوق­العاده ادامه می­دهد و این بار نیز N79 را که شباهت زیادی به N85 دارد به بازار معرفی می­کند.

 

 

 

ویژگی­های کلیدی

 

 

صفحه­نمایش TFT با سایز 2.4 اینچ، رزولوشن QVGA و قابلیت نمایش 16میلیون رنگ

دوربین 5 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک، فلاش LED و چراغ کمکی AF

ضبط فیلم به­صورت VGA با سرعت 30 فریم در ثانیه

سیستم­عامل سیمبین ورژن 9.3 و اینترفیس سری 60 نسخه 3.2

پردازنده ARM11 با سرعت 369 مگاهرتز

پشتیبانی از 3G و HSDPA و Wi-Fi

4 باند GSM

GPS داخلی و AGPS

اسلات کارت حافظه Micro SD و پشتیبانی از Micro SDHC

کارت حافظه 4 گیگابایتی

شتاب­سنج داخلی و امکان چرخش اتوماتیک

جک صوتی 3.5 میلی­متری

خروجی TV

رادیو FM استریو با RDS

فرستنده FM

بلندگوهای استریو

USB و بلوتوث نسخه 2.0

یک بازی N-Gage

دکمه قفل صفحه­کلید

 

 

معایب اصلی

 

 

عدم امکان شماره­گیری هوشمند

عدم امکان ویرایش فایل­های آفیس

کارایی متوسط دوربین

سرعت پایین هنگام زوم روی تصاویر

کارایی متوسط GPS

N79 یکی دیگر از گوشی­های سری N نوکیاست که مهمترین رقبای آن همان سری Nهای خود نوکیا مثل N85، N78 و N82 هستند. البته N82 دارای دوربین فوق­العاده بهتر و دارای فلاش زنون بوده و همچنین وزن کمتری دارد. همچنین N95 و N95 8GB از دیگر مدعیان رقابت در این سری است که با دوربین بسیار عالی و صفحه­نمایش خوب همچنان یکی از بهترین­های بازار است.

از خانواده سامسونگ می­توان i7110 را که ویژگی­های کاملاً مشابه این گوشی را دارد نام برد. تنها تفاوت آن با N79 در داشتن صفحه­نمایش بزرگتر و از نوع OLED است.

  

محتویات بسته خریداری شده

 

 

ازجمله محتویات جالب و مورد ستایش این گوشی وجود کارت حافظه 4 گیگابایتی Micro SD است. همچنین وجود هندزفری دوتکه با رنگ سفید، دکمه­های کنترلی بزرگ و راحت، کابل اتصال USB، شارژر DC، دو پوشش بدنه با رنگ­های قرمز و سفید، راهنمای کاربر و DVD مربوط به نرم­افزارهای لازم از دیگر امکانات جانبی این گوشی هستند.

 

  

  

طراحی و ساختار

 

 

ابعاد این گوشی 15×49×110 میلی­متر و وزن آن 97 گرم است که به این ترتیب درمیان سری N کمترین وزن را داراست. درپانل جلویی گوشی صفحه­نمایش و دربالای آن سنسور نوری و دوربین دوم جهت مکالمات ویدئویی قرار دارد.

 همچنین در پانل جلویی صفحه­نمایش و صفحه­کلید گوشی نیز قرار دارند.

کناره سمت چپ گوشی شامل اسلات Micro SD، اسلات کارت حافظه Micro SD و اسلات اتصال شارژر است که دوتای اول دارای درپوش پلاستیکی هستند.

 

درکناره بالایی گوشی دکمه خاموش/روشن گوشی و درکنار آن جک صوتی 3.5 میلی­متری دیده می­شود. همچنین دکمه مربوط به قفل صفحه­کلید نیز در اینجا قرار دارد.

 

در کناره سمت راست گوشی بلند­گوهای استریو، دکمه مربوط به ولوم صدا و دکمه مخصوص دوربین، ابعاد مناسب دیده می­شوند.

 

   

 پانل پشتی گوشی از پلاستیک براق می­باشد. در اینجا لنز دوربین 5 مگاپیکسلی در زیر درپوش فعال و هوشمند و در کنار آن لنز LED وجود دارد.

   

با برداشتن درپوش، باتری BL-6F لیتیومی با ظرفیت 1200 mAh وجود دارد که تا 5:30 ساعت مکالمه مداوم و 370 ساعت استندبای را تحمل می­کند.

   

صفحه­نمایش

 

 

N79 دارای صفحه­نمایش 2.4 اینچی QVGA با قابلیت پخش 16 میلیون رنگ می­باشد. از این نوع صفحه­نمایش فقط درچند مدل از گوشی­های نوکیا استفاده شده و از لحاظ روشنایی و کنتراست تصاویر بسیار عالی است.

  

صفحه­کلید

 

 

صفحه­کلید این گوشی تفاوت­های زیادی با N78 دارد. به­عنوان مثال بخش دکمه­های حرکتی و جهتی یا همان کلیدچهارجهته در اینجا بزرگتر بوده و کار با آن بسیار بهتر شده است. دکمه­های اطراف کلیدچهارجهته کمی کوچکتر شده­اند اما کار با آنها هنوز هم راحت است. دکمه مخصوص مولتی­مدیای گوشی بزرگترین دکمه این بخش است که در سمت چپ قرار گرفته است. دکمه­های عددی/حرفی این گوشی نیز برخلاف N78، بزرگ و راحت است.

  

اینترفیس کاربری

 

 

N79 دارای سیستم­عامل سیمبین نسخه 9.3 با اینترفیس کاربری نسخه سوم سری 60 و با FP2 است و بنابراین اینترفیس این گوشی بسیار شبیه به اینترفیس N78 است.

 

 

  

ساختار گرافیکی معمولی با آیکن­های وضعیتی در بالا و دکمه­های چندمنظوره در پایین است. N79 نیز مانند دیگر گوشی­های نوکیا دارای استندبای فعال با دوحالت نمایش است. از این حالت استندبای برای قراردادن دکمه­های میانبر برای برنامه­های کاربردی استفاده می­شود. حتی می­توان میانبربرای وب­سایت­های موردعلاقه نیز تعریف کرد. صفحه­نمایش به­صورت تب­های افقی و یا عمودی قابل نمایش است که توسط کلیدچهارجهته می­توان روی برنامه­ها حرکت کرد. به­دلیل وجود شتاب­سنج داخلی امکان چرخش اتوماتیک صفحه­نمایش وجود داردکه برای این تغییر نیز می­توان افکت­های گرافیکی را تعریف کرد. یکی از ویژگی­های خاص گوشی­های سری N منوی مخصوص مولتی­مدیاست که در اینجا ازطریق دکمه مخصوص نمایش مولتی­مدیا قابل دسترسی است.

 

 

  

پردازنده این گوشی از نوع ARM11 با سرعت 369 مگاهرتز است که در بیشتر بخش­های گوشی عملکرد و سرعت پاسخگویی مناسبی دارد. در گالری تصاویر کمی سرعت پایین­تر است. به­خصوص هنگام زوم روی عکس­ها باید چند ثانیه تحمل کنید.

حافظه داخلی مورداستفاده­ی کاربر 83 مگابایت است که با وجود کارت حافظه 4 گیگابایتی کلیه نیازهای کاربر برطرف خواهد شد.

 

شخصی سازی

 

 

برای نمایش منوی گوشی 4 حالت مختلف وجود دارد که ازجمله آنها شبکه­ای 3×4، لیست ساده، حالت سه­بعدی V مانند و ساختار نعلی هستند.

 

  

N79 دارای 8 تم گرافیکی مختلف است که به­طور پیش­فرض روی گوشی نصب شده­اند و با انتخاب هرکدام قالب گرافیکی تغییر می­کند. درحالت استندبای برای پس­زمینه می­توان عکس­ها را به­صورت Slide Show نمایش داد.

 

 

قابلیت­های تلفنی

 

 

هیچ مشکل یا نکته منفی برای قابلیت دریافت سیگنال صدا در هنگام مکالمه وجود ندارد و مکالمه بدون هیچگونه اختلالی صورت می­گیرد. تنها مشکل این گوشی عدم وجود امکان شماره­گیری هوشمند است. همچنین سیستم تشخیص صدای داخلی بدون نیاز به صدای ازپیش ضبط شده نیز وجود دارد که بیشتر فرمانهای صوتی را متوجه می­شود. از لحاظ بلندی صدای زنگ و صدای هنگام مکالمه نیز یک تست در میان چند گوشی نوکیا صورت گرفته که در این میان N79 امتیاز متوسط، N82 امتیاز بسیار پایین و N96 امتیاز بسیار خوب گرفته­اند.

 

دفترچه تلفن

 

 

N79 دارای دفترچه­تلفنی با امکانات بسیار خوب و میزان حافظه بسیار زیاد است که به­راحتی مخاطبان زیادی را می­توان روی آن ذخیره کرده و آنها را مرتب کرد. جستجوی میان نام­ها توسط تایپ تدریجی  انجام می­شود. فیلدهای اطلاعاتی مختلفی به­همراه زنگ مخصوص و یا فایل ویدئویی را می­توان به هر مخاطب تخصیص داد. امکان مشاهده تاریخچه­ی تماس­ها از طریق فشردن دکمه Call(نمایش 20 تماس آخر) و یا برنامه Call log در زیرمجموعه برنامه­ها(نمایش کلیه ارتباطات در 30 روز گذشته) فراهم است.

 

  

  

  

  

ارسال پیام

 

 

از انواع پیام­های SMS، MMS و ایمیل توسط گوشی پشتیبانی می­شود که دو مورد اول از یک ویرایشگر مشترک استفاده می­کنند و برای تبدیل SMS به MMS کافیست یک تصویر یا موزیک ضمیمه­ی پیام شود.

N79 دارای یک ویرایشگر مخصوص جهت ارسال صدای ضبط شده یا هرنوع صدای دیگری می­باشد. گزارش رسید پیام­ها به مقصد در یک فولدر مخصوص در زیرمجموعه بخش Messages ذخیره می­گردد. کلاینت ایمیل از پروتکل­های مختلفی مثل IMAP و POP پشتیبانی می­کند.

  

  

پخش موزیک

 

 

از آنجا که N79 یک گوشی سری N نوکیاست و باید دارای امکانات مولتی­مدیای خوب باشد، بخش موزیک­پلیر این گوشی تقریباً کلیه امکانات لازم را دارد که از فرمت­های صوتی بسیاری پشتیبانی می­کند. دسته­بندی موزیک­ها بر اساس نام خواننده، ژانر و .. صورت می­گیرد و می­توان توسط تایپ تدریجی جستجو کرد. امکان پخش موزیک در پس­زمینه وجود دارد.

 

 

  

کیفیت صدای پخش موزیک نیز تا حد زیادی ارتقا یافته و می­توان گفت در میان سریNها  بهترین کیفیت پخش را دارد.

 

 

پخش فیلم

 

 

ویدئوپلیر N79 قابلیت پخش فیلم به­صورت پرتره و یا به­صورت افقی را دارد و می­توان آنها را به­صورت تمام­صفحه دید.

 

  

 

رادیو

 

 

N79 دارای یک رادیو FM با قابلیت RDS است. اینترفیس این بخش بسیار ساده و زیباست و می­تواند به­صورت اتوماتیک کانال­های رادیویی را اسکن و دریافت کند.

 

N79 همچنین یک فرستنده FM نیز دارد که به کاربر امکان می­دهد تا تراک­های صوتی موردعلاقه­اش را از طریق فرکانس­های رادیویی تعریف شده­ای برای گوشی­های دیگری که دریافت­کننده FM را داشته باشند، ارسال می­کند.

 

گالری تصاویر

 

 

گالری تصاویر N79 دارای نمای چرخان سه­بعدی است که توسط دکمه­های جهتی می­توان میان آن­ها حرکت کرد و با نگه­داشتن دکمه جهتی سرعت حرکت بین آنها بسیار سریع­تر می­شود. نمایش تصویر به­صورت Land Scape، زوم تا 8 برابر و نمایش تصاویر به­صورت Slide Show به همراه پخش موزیک از امکانات این بخش است. متأسفانه گوشی هنگام زوم روی عکس تأخیر زیادی دارد.

 

  

مدیریت فایل­ها

 

 

دربخش مدیریت فایل­ها کلیه امکانات و کارهایی که با یک فایل می­توان انجام داد وجود دارد که از جمله آنها کپی، تغییرمکان، تغییر نام، ایجاد فولدر جدید، ارسال و ... می­باشند. امکان Search فایل از طریق زیرمنوی مربوطه وجود دارد.

 

دوربین

 

 

N79 دارای یک دوربین 5 مگاپیکسلی با ماکزیمم رزولوشن تصویر 1944×2592 پیکسل است که دارای فوکوس اتوماتیک و نیز فلاش Dual-LED است. با بازکردن درب پوشش لنز دوربین، برنامه مربوط به دوربین به­صورت اتوماتیک فعال می­شود. قابلیت geotagging برای ذخیره موقعیت جغرافیایی محل عکس­برداری به همراه عکس وجود دارد. اینترفیس کاربری این بخش از تب­های مختلفی برای تنظیم نور، رنگ و افکت­های گرافیکی تشکیل شده است. کیفیت تصاویر این گوشی نیز خوب است اما در میان 5 مگاپیکسلی­ها جزو بهترین­ها نیست و این به­دلیل عملیات پردازش تصویر در الگوریتم مربوط به پردازش عکس­هاست. N95 8GB در میان 5 مگاپیکسلی­ها همچنان بهترین کارایی و بهترین کیفیت تصویر را دارد.

  

  

فیلم­برداری

 

 

فیلم­برداری توسط N79 با رزولوشن VGA و سرعت 30 فریم در ثانیه صورت می­گیرد که با این حساب کیفیت فیلم­های این گوشی بسیار خوب است. فرمت فیلم­ها MPEG4 است و تنظیمات آن نیز شبیه به تنظیمات دوربین است.

 

 

 

امکانات ارتباطی

 

 

یکی از ویژگی­های مهم این گوشی امکانات ارتباطی متنوع آن است که ازجمله آنها بلوتوث و USB نسخه 2.0 به همراه A2DP، Wi-Fi، 3G و HSDPA و نیز امکانات ارتباطی شبکه GPRS و EDGE می­باشند.

 

مرورگر وب

 

 

N79 دارای یک مرورگر وب داخلی است که پردازش صفحات وب را به­خوبی انجام داده و قابلیت کار درحالت افقی، عمودی و تمام­صفحه را دارد و می­توان روی صفحات زوم کرد. یک پوینتر مجازی موس و یک نقشه کوچک جهت پیدا کردن موقعیت فعلی در صفحه وجود دارد.

 

Organizer

 

 

اصولاً اسمارت­فون­ها دارای امکانات مدیریتی و برنامه­های جانبی کامل و مناسبی هستند. علاوه بر این برنامه­های جانبی بسیاری توسط کمپانی­های طراحی نرم­افزار تولید شده که می­توان از اینترنت دانلود کرد. برنامه تقویم در این گوشی مثل دیگر گوشی­های نوکیا به سه ­حالت ماهیانه، هفتگی و روزانه قابل نمایش بوده و برای هرروز می­توان رویدادهای مختلفی را تعریف کرد. همچنین برنامه آفیس برای نمایش فایل­های Word، Excel، Power Point و PDF وجود دارد اما نمی­توان این فایل­ها را ویرایش کرد. همچنین نرم­افزار مربوط به مدیریت فایل­های Zip نیز در اینجا وجود دارد.

 

 

  

  

  

  

N-Gage

 

 

متأسفانه این گوشی دکمه­های مخصوص بازی را ندارد و همچنین یک بازی N-Gage آن هم به­صورت Trial(موقتی) روی این گوشی وجود دارد. اما می­توان نصخه کامل آن و نیز انواع بازی­های دیگر را از اینترنت دانلود کرد.

 

 

GPS

 

 

N79 دارای یک گیرنده GPS داخلی به همراه سه ماه راهنمای جهت­یابی صوتی به­صورت مجانی است. از آنجا که این گیرنده GPS جزو بهترین­های بازار نیست، چند نکته منفی کوچک در آن قابل اغماض است. چیزی درحدود 2 دقیقه طول می­کشد تا گیرنده گوشی بتواند ماهواره مربوطه را پیدا کند. این گیرنده با برنامه Nokia Maps کار می­کند که یکی از بهترین نرم­افزارهای جهت­یابی با جزئیات کامل نقشه­یابی است که 4 حالت مختلف برای نمایش نقشه­ها دارد و کار با آن بسیار ساده است. می­توان با استفاده از الگوریتم جهت­یابی که وجود دارد مسیر موردنظر را از لحاظ کوتاهترین یا سریع­ترین مسیر تنظیم کرد. همچنین جهت مسیر­یابی عابر پیاده هم می­توان از این نقشه و از بخش مسیریابی پیاده­روها استفاده کرد. یکی از قابلیت­های خوب این برنامه امکان فعال کردن اطلاعات ترافیکی و راهنماهای داخل شهری است.

البته برنامه­های جانبی زیادی توسط کمپانی­های مختلف جهت استفاده از GPS و مسیریابی طراحی شده و قابل استفاده است.

 

  

  

  

  

کلام آخر

 

 

N79 یکی دیگر از گوشی­های موفق و پرفروش نوکیاست که از لحاظ امکانات و قابلیت­های کاربردی چیزی کم ندارد و می­توان از کلیه جنبه­ها مثل دوربین، قابلیت­های ارتباطی، وب و GPS و ... روی آن حساب کرد. شاید نتوان گفت دوربین یا GPS آن جزو بهترین­های بازار است اما درنوع خود بسیار خوب بوده و رقبای کمی در بازار دارد. البته با توجه به اینکه نوکیا درنظر دارد نسخه پنجم سری 60 را با قابلیت لمسی صفحه وارد بازار کند، گوشی­هایی مثل N79 و دیگر گوشی­های حال حاضر سری N درصدر جدول گوشی‏های نوکیا نخواهند بود.

منبع . سایت ! gsm !

دسته ها : موبایل
دوشنبه اول 4 1388

هی فلانی! زندگی شاید همین باشد، یک فریب ساده کوچک ، آنهم از دست عزیزی که تو دنیا را ، جز برای او و جز با او نمی خواهی،گمانم زندگی باید همین باشد .

دسته ها : کلبه
جمعه پانزدهم 3 1388
X