نرم افزار ACDSee یکی از قدیمی ترین و در عین حال معروف ترین نرم افزارهای مدیریت عکس میباشد. قابلیتهای جدید این نرم افزار در زمینه ویرایش عکس و ساخت آلبوم این برنامه را محبوب تر کرده است. در این جا قصد داریم به معرفی چندین ترفند کاربردی در این نرم افزار بپردازیم.
1- بعد از اجرای برنامه کلید F را فشار داده تا عکس ها سریع تر و در حالت فول اسکرین باز شود.
2- هرگاه می خواهید عکسی را ویرایش کنید کلید Ctrl + E را بزنید.
3- هر زمان میخواستید فرمت عکس را تغییر دهید از کلید میانبر Ctrl + F استفاده کنید.
4- برخی از برنامه ها برای اينکه هميشه سابقه ای از کارهائی که کاربران انجام ميدهند داشته باشند فايلی برای آرشيو کردن آن تدارک ميبينند که معمولا پس از مدتی اين فايل حجم بسيار بالائی پيدا ميکند يکی از اين برنامه ها برنامه بسيار سودمند Acdsee ميباشد.
5- پس از دیدن عکس های زیاد ممکن است با کمبود فضا یا کم شدن سرعت ویندوز روبرو شوید ، با استفاده از Search ويندوز به دنبال فايلی به نام imagedb.dtf بگرديد و پس از يافتن آن با خيال راحت آن را از روی سيستم پاک کنيد لازم به ذکر است که پس از پاک کردن آن خود برنامه Acdsee پس از اجرای دوباره، يکبار ديگر اين فايل را ميسازد البته با حجمی کمتر از175 کيلوبايت .البته واضح است که هر از گاهی وقتی متوجه شديد که دوباره هارد ديسکتان بي دليل پر شده ميتوانيد دوباره اين فايل را پاک کنيد.
اگر گرفتار يك سايت شلوغ شديد!
اگر وارد صفحه اول يك سايت شلوغ كه داراي تعداد زيادي لينك ، انواع جعبه ها و كادرهاي مختلف در نقاط مختلف صفحه مي باشد، شديد، بجاي صرف زمان زياد براي درك صفحه، سريعا به بالا يا به سمت چپ صفحه نگاه كنيد، ببينيد آيا لینکی به نام site map یا نقشه سایت دارد يا خير، اگر چنين كليدي نبود كه بايد پيه مطالعه كامل صفحه اول را به تن بماليد. ولي اگر چنين كليدي موجود بود با زدن آن به صفحه اي مي رويد كه در آن تمام لينك هاي موجود در سايت بصورت فهرست آورده شده است. با خواندن آن مي توانيد سريعا بفهميد ، در سايت چه صفحاتي با چه موضوعاتي موجود است.
به دنبال يك كلمه در يك صفحه مي گردم، چه كنم؟
گاهي وارد يك صفحه اي مي شويم كه پر از مطالب مختلف است. مي خواهيم ببينيم توي اين صفحه راجع به مثلا ترفندستان صحبتي شده يا خير، به عبارت ديگر آيا در اين صفحه كلمه "ترفندستان" آمده است يا خير. كافيست در مرورگرIE (يعني Internet explorer) كليد View و سپس گزينه Find را انتخاب كنيم. در صفحه اي كه باز مي شود كلمه "ترفندستان" را تايپ كنيد، و كليد Find را فشار دهيد. اگر اين كلمه در صفحه موجودباشد آن كلمه در وسط صفحه آورده شده و هاي لايت مي شود. با فشردن مكرر كليد Find ديگر كلمات مورد جستجو در صفحه آورده مي شود.
بجاي عكس ، يك مربع حاوي ضربدر قرمز رنگ مي بينيد!
اينهم از خطاهاي طراح صفحه وب است ولي بد نيست اين راه را امتحان كنيد. شايد توانستيد عكس را ببينيد، ولي اگر جواب نداد ديگر كاري نمي شود كرد. نشانگر موس را روي عكس ببريد. كليك راست موس كنيد. روي properties رفته و كليد موس را رها كنيد. در صفحه properties ، آدرس جلوي URL را در جعبه آدرس مرورگرتان بنويسيد (مثل حالت قبل) و enter كنيد، اگر عكس آمد، كه آمد اگر نه كاري نمي توان كرد.
1- معمولا وقتي يك ويندوز كند ميشود كه نرم افزارهاي نصب شده روي ان زياد باشند.سعي كنيد فقط نرم افزارهاي مورد نياز خود را روي ويندوز نصب كنيد و درايو ويندوز را از فايلهاي بيهوده پر نكنيد.
2- معمولا برنامه هايي كه نصب ميكنيد يا برنامه هايي كه از قبل هستند هنگام بالا آمدن ويندوز به طور اتوماتيك اجرا ميشوند. براي اين كه نرم افزارهايي را كه نميخواهيد لود شدن انها سرعت ويندوز شما را بگيرند را از حالت اجراي اتوماتيك در بياوريد. از منوي استارت گزينه Run را انتخاب كنيد و سپس در ان تايپ كنيد msconfig.حال روي تب Startup كليك كنيد. و برنامه هايي كه به انها نيازي نداريد را از حالت اجراي اتوماتيك خارج كنيد.مثلا msmsgs برنامه ويندوز مسنجر را باز ميكند كه احتمالا شما از ان استفاده نميكنيد.
3- روي My Computer راست كليك كنيد و گزينه Properties را انتخاب كنيد.در تب Advanced در قسمت Performance روي دكمه Settings كليك كنيد.در اينجا ميتوانيد با غير فعال كردن افكتها در قسمت Visual Effects ميتوانيد سرعت خورد را بالاتر ببريد.اگر در بالا قسمت Adjust for best performance را انتخاب كنيد تمام افكتها را غير فعال ميكنيد و سرعت شما به صورت محسوسي بالا ميرود.
شركت مخابرات سنگاپور به منظور عرضهي شبكهي خصوصي پروتكل مجازي اينترنت (IP-VPN) در كراچي، با شركت سايبرنت پاكستان وارد مذاكره شده است.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مخابرات سنگاپور اعلام كرد كه ارايهي اين سرويس در پاكستان به منظور ارتقاي سطح امنيتي و قابل اطمينان بودن ارتباطات در پاكستان صورت ميگيرد.
پاكستان ازجمله كشورهايي است كه براي تبادلات تجاري خود به نحو خوبي از شبكههاي اينترنتي بهرهمند ميشود و درنتيجه وجود چنين سرويسي براي محيط اينترنتي اين كشور لازم به نظر ميرسد.
گفتني است، شركت سايبرنت، بزرگترين اپراتور اينترنت و شبكهي ديتا در كشور پاكستان است؛ همچنين شركت مخابرات سنگاپور نيز بزرگترين كمپاني تلكام در جنوب شرقي آسيا به حساب ميآيد، اين شركت سرمايهگذاريهاي بزرگي در شركتهاي تلكام تلفن همراه در كشورهاي بنگلادش، هند، اندونزي، فيليپين و تايلند انجام داده است.
شرکت رایانهیی اپل روز گذشته آخرین رایانهی خود را که در آن تراشههای اینتل به کار رفته است، معرفی کرد.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت اپل در نظر دارد نسخهی جدید سیستم عامل خود را در بهار سال آیندهی میلادی عرضه کند.
پس از آن که مدیر اجرایی اپل در کنفرانس سالیانهی توسعهی نرمافزار اپل، از محصولات آیندهی این شرکت همچون دستگاه جدید پخش موسیقی و سرویس جدید اجارهی فیلم دیجیتال خبر داد، سهام این شرکت ٦/١ درصد سقوط کرد و بسیاری از سرمایهگذاران از موفقیت ipod جدید ناامید هستند.
اپل اعلام کرد خط جدید رایانههای رومیزی پیشرفتهی Mac Pro، از تراشهی Xeon اینتل بهرهمند است و سرعت عمل آن در برابر نسخههای فعلی رایانههای اپل است.
رایانههای Mac Pro، جایگزین سری Power Pro خواهد شد و در هر رایانه از تراشهی Xeon استفاده شده است.
تا پایان سه ماههی دوم ٢٠٠٦، سهم اپل در بازار رایانهی آمریکا، ٨/٤ درصد بوده است؛ فروش فوقالعادهی دستگاه پخش موسیقی ipod و رایانهی Mac باعث شده است تا در سه ماههی گذشته، درآمد این شرکت ٤٨ درصد افزایش پیدا کند.
سیستم عامل جدید اپل Leopard نام دارد و احتمالا پیش از سیستم عامل ویستای مایکروسافت به بازار خواهد آمد.
شوراي انتظامي سازمان نظام صنفي رايانهيي استان تهران به شكايات مرتبط با كپيبرداري از روي محتواهاي نشر الكترونيكي رسيدگي ميكند.
مهرداد ذوالفقاريان - رييس كميسيون شوراي انتظامي سازمان نظام صنفي رايانهيي استان تهران - در گفتوگو با خبرنگار سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب اظهار داشت: تعدادي از شكايات نرمافزاري در حوزههاي نشر الكترونيك به شورا رسيده كه پس از بررسي و رسيدگي به شكايات مذكور حكم مقتضي در محكوميت متخلفان صادر شده است.
وي افزود: به كليهي توليدكنندگان نرمافزارهاي نشر الكترونيك توصيه ميكنم چنانچه نرمافزارهاي آنها و يا حتي محتواي نرمافزارهاي نشر الكترونيكي توسط اشخاص ديگر كپي و منتشر شده است، با اعلام شكايت به شورا از حق و حقوق خود دفاع كنند.
ذوالفقاريان با بيان اينكه در پروندههاي مطرح شده در اين حوزه، انواع كپيبرداري مشاهد ميشود، گفت: براي نمونه در يكي از اين پروندهها مولف مجموعهي كتاب آموزشي فني - تخصصي متوجه شده بود كه قبل از اين كه خود به تهيهي CD از اين كتاب اقدام كند، شركت ديگري به تهيهي CD مالتي مديا از محتواي كتاب مذكور اقدام كرده و حتي قيمت نيز از خود كتاب گرانتر است؛ اين در حالي است كه شركت مولف خود قصد داشته كه براي محتواي آموزشي خود از روي كتاب CD تهيه كند؛ اما بعد از شكايت و رسيدگيهاي انجام شده شركت كپي كنندهي به عنوان متخلف شناخته شده است.
او ادامه داد: در نمونهي ديگري محتواي يك CD آموزشي با تغييرات اندكي توسط شخص ديگري كپي و عرضه شده بود كه شورا طي حكم صادره از ادامهي توزيع نسخهي كپي شده جلوگيري كرد.
وي از كليهي توليدكنندگان و عرضهكنندگان نرمافزارهاي چند رسانهيي تقاضا كرد كه در صورت امكان نرمافزارهاي خود را در جهت حمايت هرچه بيشتر قانوني و طبق قانون حمايت از پديدآورندگان نرمافزار در شوراي عالي انفورماتيك ثبت كنند و در صورت مشاهدهي هرگونه كپي برداري شكايت خود را به شوراي انتظامي سازمان اعلام كنند.
شرکت مایکروسافت روز گذشته بولتنهای امنیتی خود را در قالب ارتقای ماهانهی سطح امنیتی کاربران عرضه کرد که 9 نمونه از آنها جزو بالاترین شاخصهای امنیتی اعلام شده است.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس اعلام شرکت مایکروسافت، بستههای امنیتی ارایه شده، به 20 حفره در سیستم عامل ویندوز و سه حفره در برنامهی آفیس مربوط است که البته همگی آنها اکنون مرتفع شدهاند.
یکی از خطرناکترین حفرههای امنیتی به ویندوز ویستا مربوط است که موجب میشود هکرها از راه دور کنترل سیستم کاربر را در اختیار بگیرند.
مایکروسافت همچنین اعلام کرد دیگر حفرههای امنیتی که میتواند بدون دخالت کاربر از سوی مهاجمان اینترنتی مورد سوءاستفاده قرار گیرد، به سیستم نامگذاری دامنهی ویندوز (DNS)، مربوط است که برای ترجمهی لینکهای وب به آدرسهای پروتکل اینترنت عددی مورد استفاده قرار میگیرد.
رحلت حضرت زینب(س) را به همه ی کاربران گرامی،تسلیت عرض می نمایم
توجه:برای تست کدها به اینجا بروید.
با راست کلیک کردن روی پنجره و انتخاب گزینه ی select all و سپس فشردن کلیدهایCtrl+C،می توانید کد ها را کپی کنید.
به جای welcome to my blog متن خود را قرار دهید.
دانشگاه "كاليفرنيا" در آمريكا به تازگي با در اختيار گذاشتن كتابهاي ۱۰۰كتابخانه بزرگ خود، به طرح عظيم ديجيتالي كردن دانش مكتوب جهان توسط شركت "گوگل" پيوستهاست.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، شركت "گوگل" از حدود ۲۰ماه قبل طرح بزرگي را براي اسكن كردن ميليونها كتاب آغاز كرده و به رغم شكايتهاي بسياري ناشران در مورد زيرپا گذاشته شدن حقوق معنوي آنها در اين طرح، تلاش گوگل در اين زمينه همچنان ادامه دارد و پيوستن دانشگاه كاليفرنيا بدان سبب افزايش اعتيار آن خواهد شد.
پيش از دانشگاه "كاليفرنيا"، دانشگاههاي "هاروارد"، "استنفورد" و "ميشيگان" كتابهاي كتابخانههاي خود را در اختيار گوگل قرار داده و كتابخانه عمومي "نيويورك" و دانشگاه "آكسفورد" در انگليس نيز از جمله مراكز مهم ديگري محسوب ميشوند كه در اين طرح مشاركت كردهاند.
كارشناسان عقيده دارند طرح ديجيتالي كردن ميليونها كتاب شركت "گوگل" احتمالا سالها به طول انجاميده و دهها ميليون دلار هزينه دربر خواهد داشت كه تامين اين هزينه براي "گوگل" كار چندان دشواري نخواهد بود. "گوگل" در طول ۸سال فعاليت خود نزديك به ۱۰ميليارد دلار به داراييهاي خود افزودهاست.
به گفته كارشناسان، تلاش "گوگل" براي ديجيتالي كردن اطلاعات مكتوب جهان بدين علت است كه اين شركت ميخواهد اطلاعات منحصر به فردي را به اطلاعات قابل جستجو در موتور جستجوي خود افزوده و بدينترتيب با افزايش اعتبار و تعداد كاربران اين موتور جستجوي، درآمدهاي ناشي از جلب آگهيهاي اينترنتي در وب سايتهاي خود كه مهمترين منبع درآمد "گوگل" محسوب ميشوند را به ميزان قابل توجهي بالا ببرد.
کارشناسان، هشدار دادند؛ فعالیت هکرها به قدری توسعه یافته که احتمال میرود آنها بتوانند سختافزارها را نیز آلوده کنند.
به گزارش سرویس بینالملل خبرگزاری ارتباطات و فناوری اطلاعات (سیتنا)، برندان او کنور، از کارشناسان امنیتی در همایش Black Hat در آمریکا، اعلام کرد: بررسیهای جدید، وجود آسیبپذیریهای فراوان را در چاپگرهای زیراکس (Xerox) تایید کرده و بر همین اساس احتمال میرود که هکرها بتوانند به این چاپگرها نیز آسیب وارد کنند.
وی، گفت: هکرها توانستهاند به سیستم مرکزی این چاپگرها دسترسی پیدا کنند و اطلاعات مربوط به تمام مطالب چاپ شده از طریق این دستگاهها را به دست آورده و حتی پاک کنند.
این کارشناس امور امنیتی، در ادامه، اطمینان کاربران نسبت به چاپگرها را به طور معمول بسیار زیاد دانست و افزود: به همین دلیل، کاربران بدون هیچ گونه نگرانی تمام اطلاعات محرمانهی خود را از این طریق چاپ میکنند و این آسیبپذیری جدید میتواند زمینهی بروز مشکلات بسیار بزرگ شود.
درحالی که شرکت زیراکس، در ماه فوریه اعلام کرد که با عرضهی یک وصلهی امنیتی، مشکلات موجود در چاپگرهای WorkCenter خود را از میان برمیدارد، کارشناسان امنیتی براین باورند که این مشکلات همچنان وجود دارد.