ردیف بالای صفحه کلید شما را 12 کلید F اشغال کرده اند ، اما آیا تا به حال به طرز کار این کلیدها و وظیفه ای که هر یک از آنها ایفا میکنند دقت کرده اید؟ در اینجا قصد داریم تا وظیفه و عملکرد هر یک از این کلیدها را برای شما شرح دهیم.
F1 در اکثر برنامه ها از جمله خود ویندوز برای کمک رسانی (Help) به کار می رود
F2 : اگر یک فایل یا دایرکتوری را انتخاب کنید با فشردن کلید2F روی آن می توان اسم آن را عوض کرد. با زدن کلید Esc تغییرات اعمال نمی شود و با زدن کلید Enter تغییرات شما ثبت می شود
F3 پنجره ی جستجو (search) را برای شما باز می کند
F4 منوی منوی نشانی پنجره ی فعال ویندوز را به شما نشان می دهد تا بتوانید یک نشانی دیگر انتخاب کنید.
F5 اطلاعات موجود در صفحه را بازخوانی (Refresh) می کند تا از تغییرات احتمالی پس از بازکردن آن پنجره مطلع شوید.
F6 همانند کلید Tab عمل می کند و انتخاب محل های مختلف پنجره فعال را امکان پذیر می کند.
F10 منوی بالای پنجره را انتخاب می کند که می توانید با مکان نما بر روی منوها حرکت کنید. با زدن دوباره F10 یا Esc می توانید از این حالت خارج شوید.
F11 نیز پنجره را به حالت تمام صفحه (Full Screen) در می آورد. با زدن دوباره F11 هم می توانید پنجره را به حالت قبلی باز گردانید.
(با تصرف و تلخیص از کلیک جام جم)
شركت امنيت رايانهي سيمانتك نسخهي آزمايشي برنامهي آنتيويروس 2007 نورتون را براي دانلود در اختيار كاربران قرار داد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رشد چشمگير وب جهاني زمينه را براي ايجاد ويروسها و هرزنامههايي كه رايانهها و هويت كاربران را به خطر مياندازد، فراهم كرده است؛ از همين رو اسناد مهم موجود در رايانههاي شخصي بيش از پيش، بايد در مقابل هكرها و مهاجمان اينترنت مصون نگه داشته شوند.
برنامهي آنتيويروس نورتون شركت سيمانتك قابل اعتمادترين برنامهي آنتيويروس در جهان شناخته شده است كه به طور خودكار ويروسها و تهديدات امنيتي را از ميان ميبرد، تهديدات نرمافزارهاي جاسوسي را شناسايي ميكند و حملات كرمهاي اينترنتي را خنثي كرده و از پست الكترونيكي پشتيباني امنيتي ميكند.
سيمانتك اعلام كرد، دانلود نسخهي آزمايشي برنامهي نورتون 2007 اين شركت اكنون براي كاربران ممكن است.
انتهاي پيام
بيش از دوسوم شهروندان نيوزلندي هماكنون به اينترنت دسترسي دارند و اين آمار اين كشور را در رتبهي هشتم جهاني بيشترين كاربران اينترنتي قرار ميدهد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وزارت توسعهي اجتماعي نيوزلند در گزارشي اعلام كرد: شمار افراد بالاي 18 سال كه به اينترنت دسترسي دارند، در چهار سال اخير بيش از يكصد درصد افزايش يافته است.
اين گزارش نشان ميدهد، هم اكنون 66 درصد از جمعيت نيوزلند كاربر اينترنت هستند و در ميان 30 كشور سازمان توسعهي همكاريهاي اقتصادي، نيوزلند پس از استراليا و آمريكا و بالاتر از كانادا و انگليس قرار گرفته است.
انتهاي پيام
شركت مايكروسافت با عرضهي بستههاي امنيتي متعدد خود در سال جاري ميلادي به ركورد تازهاي در اين زمينه دست يافت.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از ابتداي سال 2006 ميلادي تاكنون يعني پس از گذشت حدود هشتماه، بزرگترين شركت نرمافزاري جهان 51 بولتن و 98 بستهي امنيتي عرضه كرده است كه 64 مورد از آنها براي رفع حفرههاي امنيتي حساس ارايه شدهاند.
شركت McAfee نيز در سال جاري ميلادي شمار قابل توجهي بستهي امنيتي ارايه كرده است؛ اما از ميان 64 بستهي امنيتي حساس مايكروسافت، تعداد 41 مورد يعني حدود دوسوم در سه ماههي گذشته عرضه شدهاند، مقايسهي آمارها نيز نشان ميدهد كه در دورهي 2004 تا 2005، مايكروسافت 65 بستهي امنيتي عرضه كرده بود.
آمار بستههاي امنيتي حساس مايكروسافت در سال جاري، 72 درصد بيشتر از سال 2005 و بيش از دو برابر سال 2004 بوده است؛ مايكروسافت در سالهاي 2005 و 2004 به ترتيب 37 و 28 بستهي امنيتي حساس عرضه كرد.
عربستان سعودي در نظر دارد به منظور جذب سرمايهگذاري در زمينهي فنآوري اطلاعات و ارتباطات در اين كشور، يك پارك IT در رياض، راهاندازي كند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامهي عرب نيوز با اعلام اين خبر افزود: اين مجموعهي فنآوري اطلاعات و ارتباطات در غرب پايتخت عربستان و در نزديكي دانشگاه شاه سعود و شهر علوم و فنآوري شاه عبدل العزيز واقع خواهد شد.
همچنين مساحت اين پارك IT، هشت ميليون پاي مربع اعلام شده است، فنآوريهاي اطلاعات و ارتباطات در عربستان نيز همچون ديگر كشورهاي عربي حوزهي خليج فارس از رشد نسبتا خوبي برخوردار است؛ اما بايد به اين نكته اشاره داشت كه جوامع عرب در بعضي از زمينههاي IT همچون استفاده از اينترنت ضعيف عملكرد ضعيف داشتهاند؛ در حالي كه استفاده از تلفن همراه در ميان اعراب حوزهي خليج فارس به خوبي جا افتاده است، اما كمتر از 10 درصد از كل جامعهي عرب از اينترنت استفاده ميكنند.
مسوولان وزارت ارتباطات عربستان نيز اميدوارند با احداث پارك جديد IT در رياض و جذب سرمايهگذاري استفاده از فنآوريهاي اطلاعات و ارتباطات را در سطح گستردهتري توسعه دهند.
رييس مركز امور بازرسي سازمان حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان، اسامي برخي از گارانتيهاي غير معتبر گوشيهاي تلفن همراه را اعلام كرد.
محمدحسن نعمتاللهي در گفتوگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين اسامي، از خريداران خواست تا در انتخاب و خريد خود دقت لازم را داشته باشند.
وي گارانتيهاي "ايرانيان"، "پارستل"، "پارسه"، "پارسپويش"، "نوين"، "امارات"، "آريانتل"، "آرياتل" و "سيما" را گارانتيهاي فاقد اعتبار ذكر كرد و گفت: عمدهي گوشيها با اين گارانتيها، يا قاچاق هستند و يا توسط نمايندگيهاي غير معتبر وارد كشور شدهاند؛ درواقع اين اسامي كه بعضا شناختهشده و معروف هم هستند، اهرمي براي ورود گوشيهاي قاچاق است.
او تاكيد كرد: از نظر ما گوشي معتبر در پشت خود نمايندگي معتبري نيز دارد، كه اين نمايندگي به شركتهاي اصلي توليدكننده وصل است.
رييس مركز امور بازرسي سازمان حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان گفت: با بررسيهايي كه انجام داديم، متوجه شديم حتي تلفنهاي برخي از گارانتيها، تلفن منازل آنهاست و از طرف ديگر، متن مواردي كه در آن گارانتيها عنوان شده، شرايطي كاملا يكطرفه بوده و به نفع خريدار نيست.
نعمتاللهي اظهار داشت: اگر قانون حمايت از مصرفكنندگان كه در مجلس و شوراي نگهبان در دست بررسي است، به تصويب برسد، بسياري از مشكلات خدمات پس از فروش حل ميشود؛ زيرا تا امروز قانون مشخصي براي برخورد با چنين تخلفاتي نداشتيم.
وي توصيه كرد: مردم بايد در خريد كالاي خود و گارانتي آن دقت لازم را داشته باشند و تلاش كنند كالايي را كه خريداري ميكنند، از گارانتي و خدمات پس از فروش مناسب و معتبر و قانوني برخوردار باشد؛ تا بتواند در صورت بروز مشكل با استفاده از گارانتي به نمايندگي مورد نظر رجوع كنند.
شمار مشتركان سرويسهاي صدا از طريق پروتكل اينترنت VoIP در آمريكا، با رشد ٢١ درصدي در سه ماههي دوم ٢٠٠٦، به ٩/٦ ميليون نفر رسيد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين در حالي است كه شمار مشتركان VoIP از اواسط سال ٢٠٠٥ تاكنون در آمريكا ١٣٥ درصد رشد پيدا كرده است؛ اما رشد سه ماههي دوم امسال از رشد ٢٨ درصدي سه ماههي اول كمتر بوده است.
درآمد عرضهكنندگان سرويس VoIP در اين كشورها نيز با افزايش ١٧٥ درصدي، به ٦٠٧ ميليون دلار رسيد كه اين مقدار در سال قبل ٢٢١ ميليون دلار اعلام شده بود.
شركتهاي تلويزيون كابلي سهم قابل توجهي در گسترش سرويس VoIP در آمريكا دارند، اين شركتها به ٦٠ درصد از كاربران VoIP آمريكا حدود ١/٤ ميليون نفر سرويس عرضه ميكنند.
شش فيناليست رقابت فنآوري مايكروسافت كه از چند روز پيش در هند آغاز شده بود، مشخص شدند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيمهاي برزيل، چين، دانمارك، ايتاليا، ژاپن و نروژ، به عنوان فيناليستهاي Imagine Cup شناخته شدند.
اين رقابت ساليانه كه امسال چهارمين دور برگزاري خود را تجربه ميكند، ازسوي شركت مايكروسافت سازماندهي شده است.
در مرحلهي مقدماتي رقابت امسال، نزديك به 68 هزار نفر از سراسر نقاط جهان شركت داشتند كه تعداد 180 نفر در قالب 72 تيم وارد محل برگزاري مسابقه در هند شدند.
برندهي اين رقابت جمعهي همين هفته در دهلي نو اعلام ميشود و جايزهي 125 هزار دلاري اين رقابت به شش بخش اختصاص دارد كه بهترين جايزه به بخش طراحي نرمافزار تعلق ميگيرد.
ابداعات شركتكنندگان كه همگي داراي تحصيلات دانشگاهي هستند، به طور بالقوه در بهبود سلامتي افراد و فراهم آوردن زندگي سالمتر نقش دارد؛ به طور كلي محوريت رقابت امسال براساس استفاده از فنآوريهاي روز در زمينهي پيشگيري و مبارزه با بيماريها قرار دارد.
تيم محققان نروژي، وسيلهي جديدي را ابداع كردهاند كه با نصب آن بر روي دستگاه تلفن همراه ميزان قند خون و فشار خون افراد اندازهگيري و كنترل ميشود و در صورت مشاهدهي اختلال، به پزشك و يا وابستگان فرد هشدار ميدهد، همچنين اين فنآوري براي بيماران مبتلا به آسم نيز مفيد خواهد بود.
تيم ژاپن نيز فنآوري جديدي را ابداع كرد كه با استفاده از آن در تلفن همراه، پزشكان به اطلاعات بيماران خود دسترسي پيدا ميكنند؛ اين تيم با اشاره به آمار ساليانهي مرگ حداقل 44 هزار آمريكايي بر اثر اطلاعات پزشكي غلط، اين عامل را يكي از دلايل اصلي ابداع جديد خود عنوان كرد.
تيم دانماركي با ابداع يك فنآوري تبادلي براي انجام فعاليتهاي چند جانبه در بيمارستانها، فيناليست شد، در حالي كه تيم ايتاليا سيستمي ارايه كرد كه به پزشكان اجازه ميدهد تا به اطلاعات بيماراني كه دچار كم حافظهگي و يا فشار هستند، دسترسي داشته باشند.
سال گذشته يك تيم يوناني مدلي را عرضه كرد كه ميتوانست زبان اشاره را به آوا تبديل كند، اين گروه براي توسعهي طرح خود 500 هزار يورو هزينه كرده بودند.
مايكروسافت درايو ضميمهي اچدي- ديويدي در بازي ويديويي Xbox 360 را معرفي كرد.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين محصول جديد در نشست ديويدي در لوسآنجلس به نمايش درآمد و مايكروسافت تصديق كرد كه از كريسمس آينده، قابل دسترس كاربران خواهد بود.
كوين كولينز - مدير ارشد برنامههاي مايكروسافت - افزود: اين درايو شبيه به CD-ROMهاي معمولي است و اطلاعات را وارد Xbox 360 ميكند.
اچدي - ديويدي قالب جديد ديويدي است كه با قالب جديد ديگر يعني اشعه - آبي رقابت سختي را آغاز كرده است؛ از طرف ديگر بازي رايانهيي Xbox 360 نيز يكي از پرطرفدارترين بازيهاي رايانهيي در جهان محسوب ميشود و رقابت جالبي با بازي پلياستيشن شركت سوني دارد.
مايكروسافت چندي پيش از فروش سه ميليون كنسول بازي Xbox 360 در جهان خبر داد.
فردا - دوازدهم اوت - برابر با بيستوپنجمين سال عرضهي اولين رايانهي شخصي توسط شركت فنآوري IBM آمريكاست.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولين رايانهي شخصي شركت آي.بي.ام، IBM 5150 نام داشت كه در دوازدهم اوت سال 1981 عرضه شد.
قدرت حافظهي آن تنها 16 كيلوبايت بود و به قيمت 1565 دلار عرضه شد كه كارآييهاي آن به سختي فراتر از پستالكترونيك ميرفت؛ اگرچه اين دستگاه اولين تلاش براي عمومي كردن رايانه نبود، اما نخستين ابزار براي تعريف استاندارد جهاني به شمار ميرفت.
امروزه با توجه به استانداردهاي پيشرفتهي دنياي رايانه، به سختي ميتوان تصور كرد كه كاربران 25 سال قبل با رايانههاي اوليه چه كارهايي انجام ميدادند؛ با اين حال پردازش لغت و برنامهي صفحه گسترده ازجمله امكانات اوليهي رايانههاي دههي 70 بودند.
نخستين رايانهي جهان بهدست يك تيم 12 نفره از مهندسان IBM به رهبري "دان استريج" ساخته شد كه بعدها لقب "پدر رايانهي آي.بي.ام" را به وي دادند؛ ساخت اين رايانهي شخصي يك سال به طول انجاميد و قطعات آن از سوي چندين توليدكننده تامين شد؛ از آن زمان رايانه توانسته به قدرت غالب ادارهها و خانهها تبديل شود و امروزه به يك گزينهي ارزان براي ارتباط جهاني، تجارت الكترونيك و پاسخگويي به بسياري از سوالات كاربران در وب است.
روند تكامل رايانهي اوليهي IBM به ابررايانههاي جهاني چندان چشمگير بوده است كه اكنون بيش از يك ميليارد دستگاه رايانه در سراسر جهان مورد استفادهي كاربران است.
با اين حال، برخي تحليلگران معتقدند عمر رايانههاي شخصي رو به پايان است؛ با ظهور دستگاههاي رايانهيي قابلحمل، از تلفن همراه گرفته تا نوتبوك و نيز رشد اينترنت وايرلس، آيا بايد انتظار داشت كه كاربران خود را همچنان گرفتار رايانههاي شخصي بداننند و پاي آن بنشينند؟
هرچند به نظر ميرسد اكنون زمان مناسبي براي خداحافظي با رايانههاي شخصي نيست، بازار جهاني خريد و فروش رايانه هم اكنون به 200 ميليارد دلار در سال رسيده و در برخي كشورها مانند چين و آمريكاي جنوبي شاهد رشد دو رقمي حجم فروش آن هستيم؛ در نتيجه نميتوان انتظار غروب به يكبارهي رايانهها را داشت.
اما بهترين جايگزين رايانه چيست؟ تحليلگران معتقدند ميتوان با انتقال كاربردها و فنآوريهاي رايانه به تلفن همراه، جايگزين مناسبي براي رايانههاي شخصي خلق كرد.
در صورتی که از ویندوز XP و یا 200 استفاده میکنید ، قصد داریم تا ترفندی را برای شما بازگو کنیم که با استفاده از آن میتوانید کارایی و سرعت ویندوز خود را به طرز محسوسی افزایش دهید.
در ویندوز XP و 2000 قابلیتی به نام Indexing Service وجود دارد ، این سرویس به منظور جستجوی سریع فایلها و فولدرها به کار میرود.
این قابلیت برای کابران معمولی ویندوز امری ناکارآمد است و حذف آن از محیط ویندوز هیچ مشکلی را برای آن ایجاد نمیکند ، و علاوه بر آن با حذف آن کارایی و سرعت ویندوز بهبود میابد.
بدین منظور:
از منوی Start وارد Control Panel شوید و بر روی آیکون Add/Remove Programs دوبار کلیک کنید.
در پنجره باز شده و از منوی کناری به قسمت Add/Remove Windows Componets بروید.
سپس تیک کنار عبارت Indexing Service را بردارید و بر روی دکمه Next کلیک کنید تا مراحل پایانی حذف انجام شود.