دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 160205
تعداد نوشته ها : 351
تعداد نظرات : 122
Rss
طراح قالب

رقابت دو شركت اصلي توليدكننده يكي از مهمترين قطعات مورد استفاده در رايانه‌هاي شخصي به نامهاي "اينتل" و "اي ام دي" در زمينه عرضه پردازنده‌هاي ارزانتر و در عين حال قوي‌تر از يك سو و از سوي ديگر توليد انبوه نمايشگرهاي "ال‌سي‌دي"، سبب كاهش قابل توجه رايانه‌هاي شخصي جديد شده‌است.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد، دو شركت "اينتل" و "اي ام دي" كه تنها توليدكنندگان پردازنده‌هاي مورد استفاده در رايانه‌هاي شخصي محسوب مي‌شوند در هفته گذشته براي رقابت با يكديگر قيمت برخي انواع توليدات خود را تا بيش از ‪ ۶۰‬درصد كاهش دادند كه اين امر در آينده نزديك تاثير بسيار مثبتي در بازار رايانه‌هاي شخصي خواهد داشت.

به طور مثال شركت "اينتل" هفته گذشته قيمت پردازنده قدرتمند ‪۳/۶‬ گيگاهرتزي "پنتيوم دي" خود را از ‪ ۵۳۰‬دلار به ‪ ۳۱۶‬دلار رساند و "اي ام دي" نيز قيمت پردازنده دوهسته‌اي "اتلن ‪ ۶۴‬اكس" خود را از ‪ ۶۹۶‬دلار به ‪۳۰۱‬ دلار كاهش داد.

پردازنده يكي از مهمترين و گران‌ترين قطعات مورد استفاده در رايانه‌هاي شخصي است و كاهش قيمت آن تاثير مستقيم بر بازار جهاني رايانه‌هاي شخصي خواهد داشت.

از سوي ديگر توليد انبوه نمايشگرهاي "ال‌سي‌دي" و كاهش رقابتي قيمت اين محصولات از سوي شركتهاي توليدكننده آنها نيز به كاهش قيمت كلي رايانه‌هاي شخصي كمك كرده‌است.

به علاوه كارشناسان رايانه‌اي عقيده دارند با توجه به عرضه سيستم‌عامل "ويندوز ويستا" در ابتداي سال ميلادي آينده، احتمالا شركتهاي توليدكننده قطعات مورد استفاده در رايانه‌هاي شخصي به منظور به حداكثر رساندن فروش خود تا پيش از ظهور "ويستا"، قيمت محصولات خود را تا حد امكان كاهش خواهند داد كه اين امر نيز به موارد بالا كمك كرده و قيمت رايانه‌هاي شخصي جديد را در ماه‌هاي آينده بيش از پيش كاهش خواهد داد.

دسته ها :
سه شنبه دهم 5 1385

شركت "اي او ال" در هفته جاري با متحول كردن وب سايت خدمات ويدئويي خود رقابتي تازه‌اي را با شركتهاي رقيب از جمله وب سايت مشهور ارائه‌دهنده خدمات ويدئويي "يوتيوب"، آغاز مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، خدمات ويدئويي جديد "اي او ال" به ارائه برنامه‌هاي ‪ ۴۵‬شبكه تلويزيوني مختلف پرداخته و همچنين توسط يك موتور جستجوي ويژه، تصاوير ويدئويي و كليپ‌هاي آماتوري را از نقاط مختلف اينترنت، از جمله وب سايت "يوتيوب" و همچنين وب سايت خدمات ويدئويي "گوگل" استخراج مي‌كند.

شركت "اي او ال" كه در ماه‌هاي اخير با كاهش قابل توجه تعداد مشتركان اشتراكهاي اينترنتي "دايل آپ" خود مواجه شده هم‌اكنون تلاش مي‌كند با گسترش انواع خدمات اينترنتي رايگان خود، تعداد بازديدكنندگان وب سايتهايش را افزايش داده و درنتيجه درآمد ناشي از جلب آگهي‌هاي اينترنتي در اين وب سايتها را بالا ببرد.

تلاش "اي او ال" براي تقويت خدمات ويدئويي خود درحالي صورت مي‌گيرد كه هم‌اكنون روز به روز بر موفقيت وب سايت "يوتيوب"، پربازديدكننده‌ترين سايت ارائه‌دهنده رايگان كليپهاي ويدئويي آماتوري در اينترنت، افزوده مي‌شود و شركتهاي "گوگل" و "اپل" نيز با خدمات خريد تصاوير ويدئويي خود("گوگل ويدئو" و "آي‌تيونز")، بخش مهمي از بازار تصاوير ويدئويي در اينترنت را در اختيار خود گرفته‌اند.  

دسته ها :
دوشنبه نهم 5 1385

در حالي خبر توقف فعاليت وب سايت مشهور "كازا" كه يادآور به اشتراك گذاري موسيقي‌ها در سطحي جهاني بود، داده شد، كه پيش از اين شاهد توقف بسياري ديگر از وب سايت‌هايي با كارايي مشابه آن بوده ايم.

وب سايت مشهور "كازا" كه سالهاست ميليونها كاربر اينترنت از آن براي دريافت انواع فايل از هاردديسكهاي يكديگر با استفاده از فن‌آوري "پير تو پير" استفاده مي‌كنند به حكم دادگاه فدرال آمريكا و در پي درخواست شركتهاي ضبط و نشر فيلم و موسيقي، متوقف مي‌شود.

از زمان راه‌اندازي "كازا" تاكنون ‪ ۲۳۹‬ميليون كاربر اينترنت نرم‌افزار "كازا" را از اين وب سايت دانلود و نصب كرده‌بودند و بررسي‌ها نشان مي‌داد در زمان اوج محبوبيت سايت "كازا"، در هر لحظه به طور ميانگين چهار ميليون نفر از اين خدمات براي دريافت فايل‌هاي مورد نظر خود از اينترنت استفاده مي‌كرده‌اند.

اما چه دليلي باعث رجوع بسيار زياد كاربران به وب سايت‌هايي چون كازا از يك سو ، و توقف فعاليت آنها از سوي مراكز قانوني ، از سوي ديگر مي شود؟
داستان از اين قرار است كه كاربران اينترنت سالهاست از خدماتي در اينگونه سايت‌ها استفاده مي‌كنند كه به آن، "به اشتراك‌گذاري فايل در اينترنت" موسوم به خدمات "پير-تو-پير" (‪ (PEER TO PEER‬مي‌گويند.

از "پير تو پير" براي دانلود رايگان فايلهاي داراي كپي رايت (از قبيل موسيقي و فيلم) از هارد ديسكهاي رايانه‌هاي يكديگر و يا رايانه‌هاي "سرور" مركزي شبكه استفاده مي‌شود.

به عبارتي ديگر كاربران با كمك اين خدمات مي‌توانند اطلاعات موجود در هارد ديسك رايانه خود را در اختيار ساير كاربران شبكه قرار داده و خود نيز از اطلاعات موجود در هارد ديسكهاي رايانه‌هاي سايرين استفاده كنند.

ده‌ها ميليونها كاربر اينترنت سالهاست كه از همين خدمات اينترنتي به منظور دانلود فايلهاي موسيقي و فيلم مورد نظر خود استفاده مي‌كنند كه بسياري از فايلهاي رد و بدل شده با اين روش داراي "كپي رايت" بوده و همين امر سبب نارضايتي صنايع ضبط و پخش موسيقي و فيلم در جهان و به خصوص كشور آمريكا شده‌است.

همين امر است كه شركتهاي بزرگ ضبط و نشر موسيقي و فيلم را سالهاست كه به مبارزه قانوني با ارائه‌دهندگان اين قبيل خدمات وادار ساخته است.

شكايتهاي پي در پي صنايع ضبط و پخش فيلم و موسيقي تا پيش از سال ‪۲۰۰۵‬ موجب تعطيلي برخي از معروفترين شبك‌هاي "پي تو پي" از جمله "نپستر" شده بود اما اين روند در سال ‪ ۲۰۰۵‬بيش از پيش شدت گرفت به طوري كه كاربران در اين سال شاهد تعطيلي شبكه‌هاي معروف "گروكستر"(‪ (Grokster‬و "آي تو هاب"(‪ (I2hub‬بودند.

در سال جاري نيز ، فعاليت برخي از اين سايت‌ها به حكم قانون متوقف شد كه معروف‌ترين آن سايت كازا به شمار مي‌رود.

توقف به اشتراك‌گذاري فايل در اينترنت كه از طريق گسترش اقدامات قانوني عليه گردانندگان و حتي برخي كاربران شبكه‌هاي "پير-تو-پير" در سالهاي اخير صورت گرفته است، سبب رونق بازار فروش قانوني فايلهاي موسيقي در اينترنت شده به طوري كه به طور مثال تعداد ترانه‌هاي دانلود شده از خدمات خريد موسيقي اينترنتي "آي تيونز" شركت "اپل" از سه سال قبل تاكنون از مرز يك ميليارد عدد گذشته‌است.

ارزش ترانه‌هاي موسيقي فروخته شده در اينترنت توسط اين قبيل خدمات قانوني در سال ‪ ۲۰۰۵‬نيز ، بيش از يك ميليارد و صد ميليون دلار تخمين زده شده‌است.

اينگونه اقدامات قانوني شركت‌هاي بزرگ عليه سايت‌هاي به اشتراك‌گذاري باعث شد كه در سال ‪ ۲۰۰۵‬ميلادي ، خدمات فروش قانوني موسيقي در اينترنت براي نخستين بار بر خدمات سايتهاي به اشتراك‌گذاري هارد ديسكها به منظور دانلود رايگان موسيقي (خدمات ‪ (P2P‬برتري يابد و بسياري از شركتهاي بزرگ اينترنتي به نوعي درگير فروش موسيقي و فايلهاي ‪ mp3‬شوند.

از سوي ديگر، تولد خدمات مختلف فروش قانوني موسيقي در اينترنت و همچنين فشار بيش از پيش صنايع ضبط و پخش موسيقي و فيلم بر شركتهاي ارائه دهنده خدمات به اشتراك‌گذاري فايل در اينترنت(خدمات موسوم به ‪ P2P‬يا "پير تو پير") سبب شد كه كاربران در سال ‪ ۲۰۰۵‬شاهد تعطيلي تعداد زيادي از معروف‌ترين اين شركتها و يا روي آوردن برخي از آنها به فروش قانوني موسيقي به جاي ارائه رايگان آنها باشند.

دسته ها :
دوشنبه نهم 5 1385

مدير اجرايي همايش فناوري‌ها، راه كارها، برنامه‌ها و چالش‌هاي دولت الكترونيكي و جنبش نرم افزاري گفت: شهرداري تهران دستاوردهاي ‪ ICT‬خود را در اين همايش ارايه خواهد كرد.

"مجيد سيدي" امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود:
محورهاي گزارش شهرداري تهران در خصوص كاربرد فناوري اطلاعات در خدمات شهري است.

وي افزود: كاربرد فناوري‌هاي اطلاعاتي، بهينه‌سازي فرآيندها، نقش آموزش و نيروي انساني در جنبش نرم‌افزاري و تغييرات سازماني لازم براي خدمت رساني بهتر از جمله موضوعاتي است كه در اين همايش مطرح خواهد شد.

وي ادامه داد: فرآيندها، بسترها و زيرساخت‌هاي جنبش نرم افزاري، معرفي دستاوردها و برنامه‌هاي جاري و آتي قواي سه گانه در حوزه دولت الكترونيكي و جنبش نرم افزاري و بررسي چالش‌ها و موانع مذكور از ديگر محورهاي اين همايش محسوب مي‌شود.

سيدي تصريح كرد: از جمله محورهاي اين همايش مي‌توان به معرفي آخرين فناوري‌هاي مورد استفاده در اجراي دولت الكترونيكي، آشنايي با تجربيات كشورهاي پيشرو در اين زمينه و معرفي مولفه‌هاي مهم اشاره كرد.

وي بيان داشت: همايش فناوري‌ها، راه كارها، برنامه‌ها و چالش‌هاي دولت الكترونيكي و جنبش نرم افزاري هشتم و نهم شهريور ماه امسال برگزار مي‌شود.

مدير اجرايي همايش گفت: اين همايش توسط مركز توسعه فناوري‌هاي آموزش الكترونيكي با همكاري دانشگاه صنعتي شريف و تعدادي از موسسات پژوهشي و كاربردي برگزار خواهد شد.

سيدي اظهار داشت: در اين همايش شركت‌ها و بخش‌هاي فعال در اين حوزه، صاحبنظران دانشگاهي، محققان و پژوهشگران عرصه فناوري اطلاعات و مسوولان و كارشناسان ارشد دولتي پيگير موضوع دولت الكترونيكي براي بررسي ارتقا سطح بكارگيري فناوري اطلاعات در خدمات دولتي حضور خواهند داشت.

دسته ها :
دوشنبه نهم 5 1385

رييس هيات مديره كنسرسيوم فناوري اطلاعات ايران و افغانستان گفت: دفتر كنسرسيوم فناوري اطلاعات ايران و افغانستان در كابل به طور رسمي افتتاح شد.

"محمد حسين برادران قاسمي" امروز (يكشنبه) در گفت و گو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود: اين دفتر از يك ماه گذشته داير بوده اما اخيرا به طور رسمي افتتاح شده و فعاليت خود را آغاز كرده است.

وي در مورد سفر ‪ ۲۶‬تيرماه تيم ايراني به افغانستان براي مذاكرات در زمينه فعاليت نرم افزاري اظهار داشت: در اين سفر چهار روزه با مسوولان مختلف افغانستان از جمله وزيران مخابرات و دادگستري و ساير سازمان و ارگان‌ها ديدار كرده و موافقت نامه‌هايي را منعقد كرديم.

وي بيان داشت: با توجه به سفر تيم قبلي كه براي نياز سنجي و تعريف پروژه‌ها به افغانستان سفر كرده بودند، تعدادي پروژه در وزارت خانه‌هاي امور اقتصاد و دارايي، دادگستري و بهداشت و درمان و آموزش پزشكي تعريف شده بود.

قاسمي تصريح كرد: ما پيش نويس‌هاي اين پروژه‌ها را به مسوولان افغاني داده‌ايم و قرار است پس از بررسي و تامين اعتبار توسط آنها، براي اجرايي شدن به كنسرسيوم فناوري اطلاعات ايران و افغانستان ابلاغ كنند.

وي خاطرنشان كرد: ما از نظر تعيين شركت‌ها و نياز سنجي بازار افغانستان و تعيين اولويت ها، اقدامات لازم را انجام داده‌ايم و منتظر پاسخ مسوولان افغاني هستيم.

وي تصريح كرد: بازار نرم افزار افغانستان بازار مطلوبي براي ايران مي باشد و دليل آن نيز مشتركات فرهنگي و زباني و جو مناسبي كه در آنجا در خصوص همكاري با ايرانيان وجود دارد، است.

رييس هيات مديره كنسرسيوم فناوري اطلاعات ايران و افغانستان گفت: ما مي توانيم با توجه به مباني فرهنگي مشترك فعاليت خوبي در بازار نرم افزار افغانستان داشته باشيم كه هم به نفع مردم ايران و هم به نفع مردم افغانستان باشد.

دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385

نمايشگاه تخصصي كامپيوتر و ماشين‌هاي اداري ‪ ۱۸‬تا ‪ ۲۳‬مرداد ماه سال جاري در فضائي به متراژ ‪ ۱۹۵۰‬مترمربع برگزار خواهد شد.

به گزارش ستاد برگزاري اين نمايشگاه به حوزه آي تي ايرنا، دو سالن سر پوشيده به متراژ ‪ ۷۰۰‬و‪ ۷۵۰‬متر و فضاي باز به متراژ ‪ ۴۵۰‬متر براي برگزاري اين نمايشگاه در نظر گرفته شده است.

استانداري همدان نيز غرفه‌اي به متراژ ‪ ۲۵۳‬متر براي برپايي نمايشگاه دولت الكترونيك و حضور اداره‌ها درخواست كرده است.

اين نمايشگاه در مكان نمايشگاه بين الملي همدان برگزار مي‌شود،‪ ۵۲‬شركت و برخي نهادها و سازمانهاي دولتي از جمله شركت‌كنندگان در اين نمايشگاه هستند.

بازديدكنندگان اين دوره از نمايشگاه از غرب كشور مي‌باشند و اطلاع رساني آن توسط شركت نمايشگاه همدان و سازمان نظام صنفي رايانه‌اي استان همدان انجام شده است.

سالنهاي سرپوشيده، مختص برگزاري نمايشگاه‌است و غرفه داران مي‌توانند، توانايي‌هاي خود را در زمينه كاري مربوطه ارائه كنند.

در طي زمان بازديد از نمايشگاه، ‪ ۳‬روز اول در نوبت صبح مخصوص متخصصين و مدعوين بوده و ساير روزها نيز براي بازديد عموم در نظر گرفته شده است.

بر اساس هماهنگي به عمل آمده با سازمان اتوبوسراني همدان ، از ساعت ‪ ۵‬بعد از ظهر الي ‪ ۹‬شب اتوبوسهاي شركت واحد اتوبوسراني در جلوي درب نمايشگاه مستقر و بازديدكنندگان از نمايشگاه را به مقاصد مورد نظر باز خواهد گرداند.


دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385

نايب رييس اتحاديه صادركنندگان نرم افزار گفت: طرح جهش صادرات نرم افزار طي هفته جاري يا هفته آينده در حضور وزير بازرگاني تشريح خواهد شد.

"محمد رضا طلايي" در گفت و گو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود: اين طرح با همكاري سازمان توسعه تجارت و اتحاديه صادركنندگان نرم افزار تهيه شده است.

وي بيان داشت: اميداريم همانگونه كه سازمان توسعه تجارت ايران از اين طرح حمايت كرد، وزير بازرگاني نيز اين طرح را مورد حمايت خود قرار دهد تا شركت‌هاي صادركننده نرم افزار نيز مورد پشتيباني قرار گيرند.

وي اظهار داشت: اين بسته حمايتي (طرح) شامل كمك به شركت‌هاي صادركننده نرم افزار براي استانداردسازي توليداتشان، و بازار يابي در خارج از كشور است.

طلايي تصريح كرد: طراحي دايركتوري صادركنندگان نرم افزار به خارج كشور، طراحي پورتال اطلاع رساني صادركنندگان نرم افزار از ديگر اهداف اين طرح حمايتي است.

به گفته وي، حضور در نمايشگاه‌هاي خارجي، اعزام هيات‌هاي بازار يابي، ايجاد دفاتر اتحاديه صادركنندگان نرم افزار ايران در خارج از كشور و برگزاري نمايشگاه‌هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات (‪ (ICT‬از ديگر اهداف اين طرح به شمار مي‌رود.

نايب رييس اتحاديه صادركنندگان نرم افزار در پايان افزود: اين طرح در جهت بالا بردن ميزان صادرات نرم افزار كشورمان تهيه شده است و قرار است پس از تشريح طرح، بودجه‌اي در خصوص كمك به صادركنندگان نرم افزار اختصاص يابد.

وي اظهار داشت: تاكنون حدود ‪ ۲۵‬پرونده صادراتي شركت‌هاي نرم افزاري به اتحاديه ارسال شده كه صادرات حدود ‪ ۸‬پرونده مورد بررسي قرار گرفته است.

وي تصريح كرد: ارزش صادرات اين ‪ ۸‬پرونده به قاره‌هاي آسيا، آفريقا، آمريكا و اروپا بررسي شده كه در مجموع حدود ‪ ۶‬ميليون و ‪ ۸۰۶‬هزار و ‪۶۷۳‬ دلار مورد تاييد قرار گرفته است.

دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385

وب سايت مشهور "كازا" كه سالهاست ميليونها كاربر اينترنت از آن براي دريافت انواع فايل از هاردديسكهاي يكديگر با استفاده از فن‌آوري "پير تو پير" استفاده مي‌كنند به حكم دادگاه فدرال آمريكا و در پي درخواست شركتهاي ضبط و نشر فيلم و موسيقي، متوقف مي‌شود.

به گزارش سايت اينترنتي "سي‌نت نيوز.كام"، براساس توافقات صورت گرفته ميان گردانندگان "كازا" و شركتهاي ضبط و نشر موسيقي و فيلم، اين سايت در آينده نزديك امكان دانلود رايگان فايلهاي داراي كپي‌رايت از اينترنت را متوقف كرده و در عوض به فروش قانوني اين قبيل فايلها اقدام خواهد كرد و به علاوه براي جبران ضرر و زياني كه فعاليتهاي اين سايت در سالهاي گذشته به صنعت جهاني نشر فيلم و موسيقي وارد كرده، اين وب سايت يك جريمه ‪۱۰۰‬ ميليون دلاري(‪ ۵۳‬ميليون پوندي) نيز پرداخت خواهد كرد.

از زمان راه‌اندازي "كازا" تاكنون ‪ ۲۳۹‬ميليون كاربر اينترنت نرم‌افزار "كازا" را از اين وب سايت دانلود و نصب كرده‌اند و بررسي‌ها نشان مي‌دهند در زمان اوج محبوبيت سايت "كازا"، در هر لحظه به طور ميانگين چهار ميليون نفر از اين خدمات براي دريافت فايلهاي مورد نظر خود از اينترنت استفاده مي‌كرده‌اند.

كاربران اينترنت سالهاست كه از خدمات به اشتراك‌گذاري فايل در اينترنت موسوم به خدمات "پير-تو-پير"، براي دانلود رايگان فايلهاي داراي كپي رايت(از قبيل موسيقي و فيلم) از هارد ديسكهاي رايانه‌هاي يكديگر و يا رايانه‌هاي "سرور" مركزي شبكه استفاده مي‌كنند و شركتهاي بزرگ ضبط و نشر موسيقي و فيلم نيز سالهاست كه به مبارزه قانوني با ارائه‌دهندگان اين قبيل خدمات پرداخته‌اند كه نتيجه آن تعطيلي برخي از شبكه‌هاي "پير تو پير" مشهور از جمله "نپستر" و "گروكستر" در سالهاي اخير و هم‌اكنون وب سايت شهور "كازا"، بوده‌است.

گسترش اقدامات قانوني عليه گردانندگان و حتي برخي كاربران شبكه‌هاي "پير-تو-پير" در سالهاي اخير سبب رونق بازار فروش قانوني فايلهاي موسيقي در اينترنت شده به طوري كه به طور مثال تعداد ترانه‌هاي دانلود شده از خدمات خريد موسيقي اينترنتي "آي تيونز" شركت "اپل" از سه سال قبل تاكنون از مرز يك ميليارد عدد گذشته و ارزش ترانه‌هاي موسيقي فروخته شده در اينترنت توسط اين قبيل خدمات قانوني در سال ‪ ۲۰۰۵‬بيش از يك ميليارد و صد ميليون دلار تخمين زده‌شده‌است.

دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385

رئيس انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان گفت:هزينه استفاده از سرويسهاي "شبكه هوشمند "(‪ (IN‬براي اتصال به شبكه اينترنت ، براي كاربران خانگي ، گران است.

در شبكه هوشمند(‪ (IN‬كاربران مي‌توانند بدون خريدن كارت اينترنت و از طريق شماره تلفن شركتهاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي به شبكه اينترنت وصل شوند كه هزينه آن در پايان هرماه به قبض تلفن ثابت آنها اضافه مي‌شود.

"كوروش فهامي"روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در سرويسهاي ارايه شده توسط شركت مخابرات،هزينه يك ساعت‌استفاده از شبكه هوشمند براي كاربران خانگي سه هزار ريال تمام مي‌شود كه اين قيمت گراني براي آنها محسوب مي‌شود.

به‌گفته وي، اين هزينه تفاوت چنداني با قيمت‌هاي موجود در بازار ندارد در حالي كه دولت بايد هنگامي كه‌چنين سرويسهايي را به مردم ارايه مي‌دهد شرايط بهتر با قيمت ارزانتر را در اختيار آنها قرار دهد.

وي بيان داشت:شركت مخابرات ‪ ۳۰‬درصد از هزينه تمام شده براي استفاده از شبكه هوشمند را به نفع خود برداشت مي‌كند و مابقي آن را در اختيار شركتهاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي طرف قرارداد خود قرار مي‌دهد.

فهامي تصريح كرد: شركت مخابرات، درآمد شركتهاي خدمات اينترنتي را بعد از سه يا چهارماه به‌حساب آنها واريز مي‌كند كه با احتساب ديركرد اين پرداختها در واقع حدود ‪ ۴۰‬درصد از اين درآمدها به نفع شركت مخابرات تمام مي‌شود.

رييس انجمن ‪ ICT‬استان اصفهان با اشاره به اينكه قيمت اينترنت برغم كاهش تعرفه‌هاي پهناي باند هنوز در ايران گران است،گفت:به‌دليل كامل نبودن شبكه زيرساخت هنوز قيمت اينترنت دركشور آنطور كه بايد ارزان و متناسب با درآمد خانواده‌ها نيست.

وي ميزان نقدينگي و وضعيت مالي شركتهاي خصوصي خدمات اينترنتي را نامطلوب دانست و اظهار داشت:حضور كمرنگ شركتهاي خصوصي در نمايشگاه "الكامپ" تهران نيز ناشي از اين امر است.

دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385

به نام مرسله ی پیوند گلوی قلم

 

 

مبین جان

چرا ناراحت شدی؟من چند ساعت پیش پاسخ ام رابه وبلاگت در بلاگفا ارسال کردم.

اینجا هم بازگو می کنم:

 

اگر منظور شما از تبلیغات،این باشد که هر روز یک پست را برای تبلیغات اختصاص بدهم،باید بگویم که من مخالفم.

 

 

 

تشکر از نظرات خوبت

                                                     

دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385

شرکت "اینتل" روز پنجشنبه با آغاز عرضه ‪ ۱۰‬مدل پردازنده از خانواده جدید "کور ‪ ۲‬دیو"(‪Dio‬ ‪ ،(Core 2‬پس از شش سال به تولید پردازنده‌های "پنتیوم ‪ "۴‬به عنوان محصول اصلی خود پایان داده و سرانجام پردازنده‌های "کور ‪ ۲‬دیو" را جایگزین محصولات قدیمی‌تر خود کرد.

به گزارش سایت اینترنتی "پی‌سی‌ورلد"، شرکت "اینتل" نخستین پردازنده‌های "پنیتوم" خود را سیزده سال قبل و در سال ‪ ۱۹۹۳‬به بازار داده بود که عرضه پردازنده‌های جدید "کور ‪ ۲‬دیو" مهمترین تغییر در خط تولید اصلی شرکت "اینتل" در طول این مدت محسوب می‌شود.

هم‌اکنون شرکت "اینتل" ‪ ۱۰‬مدل پردازنده دو هسته‌ای از خانواده "کور ‪۲‬ دیو" ارائه کرده که ‪ ۵‬مدل از آنها ویژه رایانه‌های شخصی و ‪ ۵‬مورد ویژه ایانه‌های لپ‌تاپ است.

ارزان قیمت‌ترین مدل از این پردازنده‌ها برای رایانه‌های شخصی مدل "کور ‪۲‬ دیو یی‪ "۶۳۰۰‬است که از سرعت محاسباتی ‪ ۱/۸۶‬گیگاهرتز برخوردار بوده و "اینتل" قیمت آن را ‪ ۱۸۳‬دلار تعیین کرده‌است.

گران قیمت‌ترین مدل از پردازنده‌های جدید برای رایانه‌های شخصی نیز پردازنده "کور ‪ ۲‬دیو اکستریم اکس‪ "۶۸۰۰‬است که با سرعت محاسباتی ‪۲/۹۳‬ گیگاهرتز و با قیمت ‪ ۹۹۹‬دلار به فروش خواهد رفت.

شرکت "اینتل" در گذشته و در پردازنده‌های "پنتیوم" و بسیاری انواع دیگر از محصولات خود از یک معماری هسته پردازنده انحصاری خود موسوم به "نت برست" استفاده می‌کرد اما هم‌اکنون این شرکت در پردازنده‌های جدید "کور ‪۲‬ دیو" و پردازنده‌های جدید "وود کرست" و "زئون" خود از یک معماری ‪۶۵‬ نانومتری کاملا جدید موسوم به "کور" استفاده کرده‌است.

بررسی‌های اولیه پردازنده‌های جدید "اینتل" که بر اساس معماری "کور" ساخته شده‌اند نشان می‌دهد این پردازنده‌ها در مقایسه با نسلهای قبلی محصولات "اینتل" دارای کارایی کلی بسیار بالاتر و مصرف انرژی پایین‌تری هستند.

"اینتل" روز پنجشنبه علاوه بر معرفی این ‪ ۱۰‬پردازنده جدید، در اقدامی مهم بهای برخی پردازنده‌های قدیمی‌تر خود را به طور ناگهانی تا ‪ ۶۱‬درصد کاهش داد تا شرکت کوچک تر و رقیب "ای ام دی" را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد.

دسته ها :
يکشنبه هشتم 5 1385
X