دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 732157
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب
احمدی نژاد

مشروح سخنان احمدی نژاد در نطق تلویزیونی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور امشب (دوشنبه‌شب) در نطق انتخاباتی خود که از شبکه اول سیما پخش شد ملت ایران را ملتی بزرگ، ایمانی، آرمانی، با فرهنگ و تمدن‌ساز دانست و گفت:‌باور من نسبت به توانمندی و بزرگی ملت ایران باوری عمیق است چرا که همواره به سه عنصر اصیل عنایت خدای بزرگ، مدیریت عالی حضرت ولی عصر (عج) و ظرفیت‌های عظیم ملت ایران اعتقاد راسخ داشته‌ام.

 

وی افزود: اگر ملتی در مسیر آرمان‌های الهی بایستد، نصرت خداوند حتی است؛ حضرت ولی‌عصر (عج) نیز حاضر و ناظر است و جهان را مدیریت می‌کند و یار و یاور ملت‌هایی است که می‌خواهند سربلند زندگی کنند.

احمدی‌نژاد ملت ایران را ملتی بزرگ، توانمند و تاریخ‌ساز دانست که همواره ظرفیت‌های خود را در طول تاریخ و در عرصه‌های گوناگون نشان داده است.

رئیس جمهور با اشاره به دوران‌های مختلفی که عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شده است اظهار داشت: نقش بی‌بدیل ملت ایران در برپایی فرهنگ و تمدن جهانی از دیدگاه همه صاحب‌نظران و مورخان یک نقش بی‌نظیر بوده است و همه معترفند که ملت ایران در برپایی تمدن بشری نقشی اصیل و محوری برعهده داشته است.

وی با اشاره به اعتراف همه صاحب‌نظران مبنی بر نقش کلیدی ملت ایران در پایه‌گذاری تمدن اسلامی افزود: ملت ما با دلی امیدوار اسلام ناب را دریافت و در آغوش کشید و بالاترین خدمات را به تبیین و ترویج اندیشه اسلام ناب انجام داد و خود نیز از این رهگذر شکوفا شد.

احمدی‌نژاد با اشاره به مقطع عظیم انقلاب اسلامی در تاریخ ملت ایران گفت: در این مقطع ملت ایران یک بار دیگر نشان داد که می‌تواند در عرصه‌‌های بین‌المللی تحول‌آفرین، الهام‌بخش و پیشتاز باشد و در همین راستا همه معادلات ظالمانه و یکسویه نظام سلطه را به چالش کشید و قدرت ذاتی ملت‌ها را در مقابل قدرت و ثروت صف‌آرایی کرد و پیروز شد.

‌باور من نسبت به توانمندی و بزرگی ملت ایران باوری عمیق است چرا که همواره به سه عنصر اصیل عنایت خدای بزرگ، مدیریت عالی حضرت ولی عصر (عج) و ظرفیت‌های عظیم ملت ایران اعتقاد راسخ داشته‌ام

رئیس جمهور با اشاره به مقطع 4 سال قبل گفت: علت اینکه در آن مقطع تصمیم گرفتم به عنوان قطره‌ای از اقیانوس زلال ملت ایران وارد عرصه شوم این بود که در آن زمان یک احساس عمومی در ملت ما شکل گرفته بود که در حال فاصله گرفتن از مسیر نورانی انقلاب است و این فاصله روز به روز در حال افزایش بود و بنده نیز به عنوان عضو کوچکی از خانواده ملت ایران در این احساس شریک بودم.

وی با اشاره به علل بوجود آمدن این احساس اظهار داشت: عنصر اول بوجود آمدن این احساس، فاصله گرفتن از آرمان‌ها و ارزشهای ملت ایران و علت دوم نیز فاصله گرفتن مدیران ارشد از متن ملت بود؛ این دو علت از یک جنس است که هر دو خود را در مدیریت نشان می‌دهند.

احمدی‌نژاد ادامه داد: ملت ایران همیشه در طول تاریخ مسئولیت خود را به خوبی ایفا کرده و نشان داده است که هرگاه مدیران صالح و معتقد به آرمان‌ها در مصدر کار بودند ملت ایران قله‌ها را فتح کرده است، بخصوص در دوران انقلاب این مسئله بسیار مشهود بود اما اگر در آن مقطع چنین احساسی در ملت ما شکل گرفته بود ملت را باید در مدیریت‌ها جستجو کنیم.

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه انقلاب اسلامی دستاوردهای عظیمی به ارمغان آورد اما در بخش‌های گوناگون دچار شرایطی شدیم که اعتماد و خودباوری ملی در نقطه حضیض قرار گرفت و دشمنان، ضعف را با فشار تبلیغاتی و سیاسی بر ملت ما تحمیل کرده و می‌خواسته‌اند ملت ما را تحقیر کنند.

احمدی‌نژاد افزود: در مسائل اقتصادی نیز مشکلاتی سنگین و لاینحل وجود داشت که عده‌ای تنها راه حل آن را هضم شدن در نظام سلطه می‌دانستند؛ در آن مقطع بیش از 1500 بنگاه بزرگ در مشکلات شدید بسر می‌بردند و در بخش‌های مختلف دیگر نیز با مشکلاتی مهمی مواجه بودیم؛ در سیاست داخلی نیز همواره کینه‌ورزی، برخورد و تنش وجود داشت و هر روز به یک بهانه‌ به این مسائل دامن زده می‌شد و حتی یک موضوع پیش‌پا افتاده به عنوان یک موضوع ملی تحمیل می‌شود و فضا به سمت ناامیدی از آینده می‌رفت.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد:‌ در سیاست خارجی نیز دیدیم که می‌خواسته‌اند انقلاب ملت ایران را در مناسبات ظالمانه جهان هضم کنند و حتی تا جایی پیش رفتند که اعلام کردند که می‌خواهند ریشه ملت ایران را از بین ببرند و گفتند ابتدا افغانستان و عراق و بعد ایران.

وی تصریح کرد: در موضوع هسته‌ای نیز بدترین شرایط را تحمیل کردند و بعد از آن توافق‌نامه نامناسب، اعلام کردند که میوه عراق را در سعدآباد چیدیم و سپس در پاریس طرح‌های خود را تکمیل کردند و در مقابل حرکت روبه‌رشد ملت ایران سدی ساختند و حتی فعالیت‌های هسته‌ای و موضوعات غیر مرتبط با موضوعات هسته‌ای را تعطیل کردند و تا جایی پیش رفتند که گستاخانه خواهان تعطیلی آزمایشگاهها و دروس مربوط به مسئله هسته‌ای شدند و گستاخی را به حدی رساندند که به ساحت ملت ایران توهین کرده و گفتند ملت ایران محور شرارت است و این در شرایطی بود که بیشترین همکاری در افغانستان و عراق با آنها شده بود.

احمدی‌نژاد گفت:‌ طبیعی بود که ملت ایران چنین شرایطی را نمی‌پسندند و دیدید که در انتخابات 4 سال قبل همه ملت به صحنه آمده و فریاد بلند خود را در اعتراض به آن شرایط و گستاخی‌های نظام سلطه به گوش جهانیان رساندند.

 همه اقوام ایران از آذری، کرد، لر، عرب، بختیاری، قشقایی، خوزستانی، لک، خراسانی، سیستانی، مازندرانی، گیلک، تالش و فارس‌ها و گل‌های گلستان ایران هستند

وی افزود: باور من این بود که ملت ایران می‌‌تواند و شایسته جایگاه والایی است و شعار «ما می‌‌توانیم» حرف دل مردم ایران بود که با استقبال گسترده ملت و بخصوص جوانان مواجه شد و این استقبال باعث شد که ملت ایران در طول 4 سال علی‌رغم بحرانهای سنگین جهانی دستاوردهای عظیمی داشت.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم 4 سال گذشته را جزو سخت‌ترین مقاطع تاریخ ملت ایران در قرن معاصر دانست و گفت:‌ در این سالها بحران‌های عظیم سیاسی و اقتصادی جهان، اشغال افغانستان، تهدید به حمله، تحریم بی‌سابقه و فشار اقتصادی و سنگین‌ترین جنگ روانی علیه یک ملت جریان داشت اما ملت ایران در برابر همه فشارها ایستاد و امروز می‌بینیم که اعتماد به نفس و خودباوری و امید به آینده و عزت ملت ایران در نقطه اوج است.

وی ادامه داد:‌در این 4 سال در عرصه اقتصادی علی‌رغم همه فشارها، دستاوردهای عظیمی در اختیار ملت ایران قرار گرفت در شرایطی که تقریباً همه کشورهای بلوک سرمایه‌داری و وابستگانشان در شرایط بحرانی و التهاب اقتصادی بسر می‌برند اما در ایران عزیز ما شاهد یک ثبات نسبی بالا هستیم و رشد و تولید و سرمایه‌گذاری ما روزافزون است.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: در طی 50 سال از شروع صنعت فولاد در ایران ظرفیت تولید 10 میلیون تن بود که اکنون این میزان به 17.7 میلیون تن رسید یعنی شاهد 70 درصد رشد در این صنعت بودیم؛ ظرفیت سیمان ایران نیز پیش از این دولت 34 میلیون تن بود که امروز به 64 میلیون تن رسیده است و در زمینه آلومینیم نیز رقم 218 هزار تن به 457 هزار تن رسیده است.

وی ادامه داد: در پتروشیمی تولید 24 میلیون تنی در سال در پیش از این دولت به بیش از 48 میلیون تن در سال رسیده و در زمینه مس نیز آمار تولید 178 هزار تنی به 260 هزار تن رسیده و در مجموع اکنون کارخانه‌های ما در آرامش بسر می‌برند.

رئیس جمهور اظهار داشت: تولید نفتی ایران نیز در دولت نهم به بیش از سه برابر بالاترین مقدار تولید در دولتهای قبل رسید و علی‌رغم تحریم‌های شدید در طول این 4 سال ما شاهد بیش از 66 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری و 70 میلیارد دلار قرارداد جدید نفتی هستیم.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: در زمینه علم و فناوری نیز تا سال 83، 3هزار و 500 مقاله علمی داشتیم که در سال 87 و فقط در وزارت علوم 13 هزار و 500 مقاله علمی به ثبت رسیده است، در زمینه اختراعات نیز قبل از انقلاب ثبت اختراع نداشتیم اما پس از آن 4650 اختراع اختراع به ثبت رسیده بود که در 4 سال دولت نهم به بیش از 20 هزار اختراع رسید.

وی ادامه داد: در عرصه هسته‌ای امروز ما جزو چند کشور هسته‌ای جهان و در عرصه هوافضا جزو 9 کشور جهان و در بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و سلو‌ل‌های بنیادی جزو چند کشور برتر جهان هستیم و عمران و آبادانی در این دولت سه برابر مدت مشابه دولت قبل بوده است.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: نرخ بیکاری در ابتدای آغاز به کار دولت نهم 12.9 درصد بود اما علی‌رغم آنکه حدود 50 درصد بیش از پیش‌بینی قانون برنامه نیرو وارد بازار شد، نرخ بیکاری در دولت نهم به 10 درصد کاهش یافت و تعداد 800 هزار نفر از بیکاران کم شد.

رئیس جمهور با اشاره به تلاش دولت نهم در عرصه اصلاح ساختاری گفت: در این دولت رشد شتابان مصرف بنزین مهار شد و در عرصه سیاست خارجی نیز سایه تهدید از سر ملت ایران برای همیشه برطرف شد.

 امروز عضویت در خانواده بزرگ ایران و خادمی ملت ایران افتخاری بی‌نظیر است

این کاندیدای انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری اظهار داشت‌: برخلاف برخی‌ها که خیال می‌کنند تهدید را با سازش می‌توان برطرف کرد، ملت ما نشان داد که راه برطرف کردن تهدید، موضع اقتدار است و می‌بینید کسانی که 3 سال قبل می‌گفتند می‌خواهیم ایران را از نقشه دنیا حذف کنیم، امروز در تمجید از فرهنگ و تاریخ ملت ایران مسابقه گذاشته‌اند و همان کسانی که می‌گفتند می‌خواهیم ایران را منزوی کنیم، امروز خواستار مشارکت ایران در مدیریت جهان هستند و ملت ایران نیز آماده مشارکت در مدیریت جهانی برمبنای صلح، امنیت و برادری است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه نمی‌خواهم گزارش کار بدهم اظهار داشت: می‌خواهم بگویم در این 4 سال یکبار دیگر اثبات شد که توانستیم و می‌توانیم؛ و امروز به لطف الهی امید و نشاط در ملت ایران موج می‌زند و علاوه بر عزت روزافزون، غرور ملی در اوج است و بواسطه غرور ملت ما سایر ملتها نیز احساس غرور می‌کنند.

وی با اشاره به موضوع پرتاب ماهواره امید افزود: موضوع این پرتاب به مسئله اول همه ملت‌ها تبدیل شد و حتی بسیاری از ملت‌ها به یکدیگر تبریک می‌گفتند و شرینی توزیع می‌کردند و پرتاب ماهواره امید ایران را به منزله بازیابی هویت خود می‌دانستند چرا که ملت ایران الهام‌بخش و پرچم‌دار برادری، عشق و امید است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اثبات شد که می‌توانیم و توانستیم گفت: این آغاز راه است و باور ما این است که ملت ایران ظرفیت‌های عظیمی دارد و همه این تحولات نشاندهنده آن است که همه این ظرفیت‌های عظیم هنوز شکوفا نشده چرا که برای این شکوفایی تازه بسترسازی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: همه ما باور داریم که ملت ایران برای تصمیمات و کارهای بزرگ آمادگی دارد و می‌‌توانددر عرصه‌های جهانی نقش‌آفرینی کند و اثبات شد که ساختن ایران و نقش‌آفرینی در عرصه‌های جهانی لازم و ملزوم یکدیگر هستند؛ باور ما این است که امروز شرایط برای جهش‌ها و تصمیمات بزرگتر آماده شده و ملت ایران در آستانه حرکت‌های بزرگ به سمت قله‌ها است و البته این بدان معنا نیست که اشکلات وجود ندارد اما مهمتر از همه عزم یک ملت برای فتح قله‌های بلند است امروز این عزم و اعتماد به نفس و خودباوری ملی در اوج قرار دارد.

رئیس جمهور افزود:‌البته بداخلاقی و کارشکنی‌ها هم وجود دارد اما اراده ملت ایران بر اینها غلبه خواهد کرد.

احمدی‌نژاد از ملت بزرگ ایران به خاطر همه خوبیها و تحمل و همراهی آنها تشکر کرد و گفت: امروز عضویت در خانواده بزرگ ایران و خادمی ملت ایران افتخاری بی‌نظیر است.

وی با تشکر از همه اقشار ملت ایران تصریح کرد: ملت ما در یک همبستگی بی‌نظیر در میسر عزت و کمال در حال حرکت هستند و از رهبری بزرگوار نیز که همواره پشتیبان، در کنار ارزش‌های انقلابی ملت و پیشتاز حرکت ملت ایران بوده‌اند تشکر می‌کنم.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: همه اقوام ایران از آذری، کرد، لر، عرب، بختیاری، قشقایی، خوزستانی، لک، خراسانی، سیستانی، مازندرانی، گیلک، تالش و فارس‌ها و گل‌های گلستان ایران هستند.

وی از زنان و دختران ایران که کانون عشق و بالندگی و پسران و مردان ایران که پاسدار عزت ملت ایران هستند نیز تشکر کرد و خاطرنشان ساخت: امروز همه ما آماده جهش و حرکت به سمت قله‌ها هستیم و عزم و اراده ملی برای کار و تلاش فراهم است، پس پیش بسوی ایرانی آبادتر، عزیزتر و سربلندتر.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

رضایی در استان گلستان به سوالات متعدد خبرنگاران استانی پاسخ داد.

به گزارش ایفنا نیوز، دکتر رضایی در پاسخ به سوال خبرنگار واحد مرکزی خبر گلستان درباره اعضای دولت ائتلافی گفت: اعضای دولت ائتلافی من هر کدام در حد و اندازه یک رئیس‌جمهور هستند و مطمئن باشید وزنه آنها آنقدر سنگین خواهد بود که رئیس‌جمهور محو شود.

دکتر رضایی در پاسخ به سوال دوم این خبرنگار درباره وجه تشابه و تفاوت او با دیگر اصولگرایان متذکر شد: من اصولگرای پیش از انقلاب هستم، اصولگرای پیش از انقلاب جناحی عمل نمی‌کند و نگاهی تخصصی دارد و به ارزش‌ها توجه می‌کند، بنابراین در دولت من افراد متخصص از هر جناح و گرایش که باشند جای خواهند داشت

خبرنگار ایرنا هم از دکتر رضایی پرسید که چه احساسی دارید وقتی می‌بینید هنگام سخنرانی شما حامیان نامزدهای دیگر شعار می‌دهند و پاسخ شنید: البته طرفداران ما بیشتر هستند اما خوشحال می‌شوم چون می‌بینم فضای انتخابات پویاست و جوانان در عرصه حضور دارند.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

مهدی کروبی

ایران کشوری است با تاریخ و تمدن ده هزار ساله که از اقوام مختلف تشکیل شده است و همچنان که تنوع جغرافیایی آن باعث زیبایی و شکوه خاص آن گردیده، ترکیب و تنوع قومی و مذهبی نیز زیبایی و عظمت خاصی به آن بخشیده است.

در حال حاضر در بیشتر مناطق مرزی کشور اقوام مختلفی مانند: بلوچ، کرد، ترک، لر، ترکمن و عرب حضور دارند که مقتدرانه و غیرتمندانه از مرزهای میهن عزیز پاسداری می کنند.

دشمنان وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران، در ادوار مختلف تلاش های فراوانی مبذول داشتند تا از طریق این اقوام زمینه حضور خویش را در کشور فراهم نموده و سپس تجزیه آن را اجرایی کنند که با تو دهنی محکم از سوی این مرزداران غیور مواجه گردیدند، نمونه بارز این قضیه ناکامی پرتغالیها در چهار قرن پیش و انگلیسیها در یک قرن پیش در بلوچستان است. قله غرور آفرین، آتش نشان خاموش تفتان شاهد زنده ای بر این مدعا است که استخوانهای پوسیده سربازان انگلیسی را هنوز به عنوان سند غیرتمندی و میهن دوستی مرزداران این خطه در دامنه خویش نگهداشته و پیوسته با غرّش تکان دهنده خویش توطئه ها و دسیسه های بیگانگان را خنثی نموده است.

بدون تردید، انقلاب اسلامی نعمتی بزرگ و غیر مترقبه ای برای تمام ایرانیان بود که هدف از آن برچیدن نظام سلطه و بیدادگری و حاکمیت قرآن و اسلام عزیز بود تا در سایه پر مهر و محبت آن، شهروندان این مرز و بوم از هر قوم و مذهبی که باشند از نعمتها و مزایای این سرزمین پهناور و غنی به طور یکسان بهره مند شوند. به همین منظور در رفراندم دوازدهم فرودین 1358 با اکثریت قریب به اتفاق به “نظام جمهوری اسلامی” رأی “آری” دادند و حاکمیت این نظام را رسماً پذیرفتند سپس نمایندگانی را تحت عنوان “خبرگان قانون اساسی” برگزیدند تا قانون اساسی این ملت و این نظام را تهیه و تصویب نمایند.

حقیقتاً قانون اساسی کشور ما از پیشرفته ترین قوانین حکومتهای فعلی جهان است گرچه هنوز کاستی هایی در آن وجود دارد که می بایست برطرف شود.

انقلاب اسلامی نعمتی بزرگ و غیر مترقبه ای برای تمام ایرانیان بود که هدف از آن برچیدن نظام سلطه و بیدادگری و حاکمیت قرآن و اسلام عزیز بود

این قانون به عنوان منشور انقلاب و میثاق ملی تصویب گردید و در اختیار دولتمردان قرار گرفت تا در دایره آن پیوند ناگسستنی ملت را با دولت و نظام جمهوری اسلامی برقرار سازند. ولی متاسفانه با گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی اصول زیادی از این قانون و با بی توجهی و بی مهری مجریان مواجه گردید و ملت شریف ایران نتوانست از عدالت و برابری ای که در قانون برایش پیش بینی شده بود، بهره مند گردد. بویژه اصولی که با اقوام و جامعه اهل سنت که دومین اکثریت مذهبی کشور را تشکیل می دهند، مرتبط است مانند اصول:12 ـ 19 ـ 20 ـ 3ـ15ـ13 …

در حالیکه رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و نیز قانون اساسی ما هر گونه تبعیض و نابرابری را میان شهروندان ایرانی مردود دانسته و برای همگان حقوق و امتیازات یکسانی قائل شده است چنانکه اصل 19 و 20 به آن تصریح دارند. در اصل بیستم چنین آمده است:

“همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند”

نیز حضرت امام خمینی (ره) بارها تاکیدات و توجهات ویژه ای به این موضوع داشتند که تمام اقوام و مذاهب در این کشور باید از حقوق و مزایای مساوی برخوردار باشند و هیچ قوم و مذهبی بر دیگر اقوام و مذاهب ترجیح و برتری داده نشور چنانکه می فرمایند:

?- “اقلیت های مذهبی نه تنها آزادند بلکه دولت اسلامی موظف است از حقوق آنها دفاع کند و دیگر اینکه هر ایرانی حق دارد که مانند همه افراد از حقوق اجتماعی برخوردار باشضد. مسلمان یا مسیحی و یا یهودی و یا مذاهب دیگر فرقی ندارد.” (صحیفه3/159)

?- “تمام اقلیت های مذهبی در ایران برای اجرای آداب دینی و اجتماعی خود آزادند و حکومت اسلامی خود را موظف می داند تا از حقوق و امنیت آنان دفاع کند و آنان هم مثل سایر مردم مسلمان ایران، ایرانی و محترم هستند”

?- “این مملکت مال همه ما است، مال همه ما، مال اقلیت های مذهبی، مال مذهبیون ما، مال برادران اهل سنت ما، همه ما با هم هستیم، ما پیوستگی خودمان را به اقلیت های مذهبی اعلام می کینم . ما برادری خودمان را به برادران اهل سنت اعلام می کنیم” (صحیفه 5/37)

این نمونه ای از دیدگاه و خط مشی بنیانگزار جمهوری اسلامی و رهبر کبیر انقلاب بود که برای نظام و دولتهای آن و آیندگان این ملت ترسیم نمودند.

حالا با دیده انصاف بنگریم که آیا برادران و خواهران اهل سنت کشور از این پیوستگی، برادری و برابری چقدر در طول سه دهه انقلاب برخوردار بوده اند؟ در حالی که در تمام صحنه های دفاعی، سیاسی، سازندگی و اجتماعی حضور پرشور و با نشاطی داشته اند و در مقابل دشمنان اسلام و ایران شجاعانه ایستادگی نموده اند.

باید نگریست که آیا به عنوان شهروندان درجه یک از حقوق مساوی و مشروع خویش برخوردارند؟ آیا قانون اساسی که بالاترین سند میثاق ملی است در مورد آنان مراعات گردیده؟

نگاهی گذرا به اوضاع و احوال اهل سنت کشور

باید به این حقیقت اعتراف نمود که به طور کلی اوضاع و احوال اهل سنت در زمینه های مختلف نسبت به قبل از انقلاب مانند سایرین به مراتب بهتر شده است. بحث ما این است که چه کارهایی صورت گرفته؟ و چه کارهایی می توانست بهتر از آن صورت گیرد.

اهل سنت در کشور حدود بیست درصد جمعیت کل را تشکیل می دهد و در شانزده استان ذیل یا اکثریت را تشکیل می دهند و یا جمعیت قابل توجهی دارند و یا به گونه ای در آن مناطق حضور دارند:

1/ سیستان و بلوچستان

2/ خراسان جنوبی

3/ خراسان رضوی

4/ خراسان شمالی

5/ گلستان

6/ گیلان

7/ اردبیل

8/ آذربایجان غربی

9/ کردستان

10/ کرمانشاه

11/ خوزستان

12/ فارس

13/ بوشهر

14/ هرمزگان

15/ کرمان

16/ تهران

مجموع جمعیت اهل سنت حدود پانزده میلیون که نزدیک به یک میلیون در تهران و حومه زندگی می کنند.

تمام اقلیت های مذهبی در ایران برای اجرای آداب دینی و اجتماعی خود آزادند و حکومت اسلامی خود را موظف می داند تا از حقوق و امنیت آنان دفاع کند و آنان هم مثل سایر مردم مسلمان ایران، ایرانی و محترم هستند

وضعیت سیاسی:

به جز رئیس قوه مجریه (رییس جمهور) که در قانون اساسی تصریح شده که رییس جمهور باید دارای مذهب شیعه باشد. در هیچ کجای قانون اساسی ممنوعیت و یا محدودیتی برای حضور اهل سنت در مدیریت کلان و یا منطقه ای بیان نشده است.

با این وصف متاسفانه در طول سه دهه انقلاب هیچگاه یک نفر اهل سنت در کابینه حضور نداشته است. حتی به عنوان معاون وزیر، استاندار، سفیر و یا فرماندهی رده های بالای نظامی و انتظامی از آنان استفاده نشده است.

و هنگام اعتراض به این امر با این پاسخ مواجه می شدند که ملاک شایسته سالاری است که مفهوم آن چنین است که فرد و یا افراد شایسته ای در میان قوم بلوچ، قوم ترکمن، قوم کُرد و غیره برای تصدی این امور وجود ندارد در حالی که واقعیت عینی و خارجی آن این موضوع را تکذیب می کند. چگونه در عراق یک کُرد می تواند رییس جمهور باشد، وزیر باشد، استاندار باشد و کشور را به خوبی اداره کند؟ چگونه در همجواری برادران ترکمن، ترکمنها کشوری را به نام ترکمنستان دارند اداره می کنند؟ و چگونه در افغانستان یک فرد بلوچ می تواند وزیر و استاندار باشد؟ و بالاتر از آن در پاکستان ریسس جمهوری فعلی آن یک فرد بلوچ اهل ایالت سند است و یا در گذشته فاروق لغاری یک فرد بلوچ اهل پنجاب مقام ریاست جمهوری را کسب کرده بود و همه این اقوام در خارج ایران شایسته و مدیر و مدبراند ولی در داخل شایستگی ندارند!!

آزادی مذهبی:

در بعد مذهبی هم با اعمال سلیقه ها و محدودیتهای خاصی مواجه هستند. از بدو انقلاب خواهان صدور مجوزی برای احداث مسجد و یا مساجدی در تهران بوده اند که تا به حال متاسفانه این اجازه داده نشده است. با توجه به این تفاوت که از دیدگاه فقه اهل سنت اقامه نماز با جماعت پنج بار در روز واجب است نیز اقامه نماز جمعه واجب است ولی در فقه شیعه هر دوی آن مستحب است. نه تنها در تهران حتی در شهرهای بزرگی مانند مشهد اجازه ساخت مسجد داده نمی شود و مردم اهل سنت در مسجد کوچک و قدیمی در خیابان و معابر عمومی نماز جمعه می خوانند. پس از پی گیریهای زیاد در شیراز اجازه ساخت مسجد داده شده و مسجد ساخته شده ولی اجازه ساخت مناره داده نمی شود مگر مناره یک مسجد چه خطر و زیانی را برای کشور در بر دارد؟ این در حالی است که اقلیت های دینی در تهران، اصفهان و دیگر شهرها کلیسا و معابد دارند و باید داشته باشند زیرا اسلام این آزادی را تضمین نموده است ولی چرا برادران اهل سنت از این حق خویش محروم باشند؟

در حالی که در کشورهای همسایه می بینیم که برادران شیعه از آزادی کاملی برخوردارند. مثلاً در کابل پایتخت افغانسان، مساجد، حسینیه و حوزه علمیه دارند در مزار شریف در هرات و غیره نیز چنین است. هفت وزیر در کابینه افغانستان دارند. یکی از معاونین رییس جمهور نیز شیعه است وضعیت عراق را ببینیم حتی در عربستان سعودی در شهر مدینه منوره که مسجد النبی قرار دارد به شیعیان آنجا اجازه ساخت مسجد و حسینیه داده شده است و حالا آنان مسجد و حسینیه دارند.

در امور آموزشی حوزه های علمیه اهل سنت دخالتهای غیر قانونی و سلیقه ای اعمال می شود بگونه ای که سلب آزادی در این زمینه احساس می شود.

در دیگر ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز اوضاع چنین است. هدف از طرح این مطالب این است که مسوولان و دولتمردان نظام جمهوری اسلامی توجهات خاصی به این مسایل مبذول دارند و هم چنان که مقام معظم رهبری در سفر اخیرشان برادران و خواهران اهل سنت را در کردستان مورد تفقد و لطف قرار دادند و دستور دادند تا اذان اهل سنت از صدا و سیمای محلی پخش شود که جای تقدیر و تشکر فراوان دارد، سایرین را در دیگر مناطق نیز مورد لطف قرار دهند و دستور دهند تا اذان اهل سنت حداقل در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و گلستان نیز از صدا و سیمای محلی پخش شود.

همچنین دولتمردان با اقوام و اهل سنت به گونه ای برخورد کنند که الگوی مناسبی برای جهان اسلام بلکه برای جهان غرب نیز باشند تا امریکای جنایتکار مدعی آوردن دموکراسی به کشورهای منطقه نباشد و هم چنان که کشور های منطقه با منطق و تعامل دارند مشکل اقوام و اقلیت های مذهبی خویش را حل می کنند و با نگاه جدید، توسعه سیاسی و ترسیم استراتژی جدید متناسب با واقعیتهای منطقه را در صدر امور خویش قرار داده اند، اقوام، مذاهب و ملت شریف ایران بیش از این شایسته توجه، رعایت حقوق، برخورداری از حقوق و مزایای مساوی و شکل گیری یک جامعه مدنی اسلامی و ایرانی هستند.

همچنین دولتمردان با اقوام و اهل سنت به گونه ای برخورد کنند که الگوی مناسبی برای جهان اسلام بلکه برای جهان غرب نیز باشند

انتخابات:

بدون تردید، انتخابات یکی از فرصت های بسیار مغتنمی است که فراروی ملت ایران قرار دارد و مخالفان و استکبار جهانی همیشه به دنبال این بوده و هستند که میزان شرکت مردم در انتخابات بسیار پایین باشد. این امر بر همگان واضح است که اگر ما خواهان احقاق حقوق تضییع شده خویش هستیم فقط از طریق انتخابات و شرکت پر شور می توانیم به تغییر دست یابیم.

از طریق شرکت در انتخابات می توانیم از کاندیدای مورد نظر خویش و از رییس جمهور آینده خواهان احقاق حقوق تضییع شده خویش باشیم فقط از طریق انتخابات و شرکت پر شور می توانیم به تغییر دست یابیم.

از طریق شرکت در انتخابات می توانیم از کاندیدای مورد نظر خویش و از رییس جمهور آینده خواهان اجرا نمودن اصول معطل مانده قانون اساسی باشیم.

هر چند در مناطق اقوام نشین و سنی نشین میزان مشارکت بالا باشد به همان نسبت توان و قدرت قانونی مطالبات و خواسته ها افزایش پیدا می کند.

بنابراین، به عنوان یک طلبه و یک شهروند ایرانی بلوچ و اهل سنت از تمام اقوام بویژه از برادران و خواهران اهل سنت استدعا می شود در انتخابات حضور و مشارکت پرشور و بالایی داشته باشند تا بهتر بتوانند به حقوق و مطالبات خویش برسند.

اما به چه کسی باید رأی داد:

با توجه به بررسی و مطاالعه برنامه ها و نظرات هر چهار کاندیدای محترمی که در صحنه انتخابات حضور دارند و با احترام خاصی که برایشان قائل هستم، برای نجات کشور از وضعیت نامطلوب موجود چه در صحنه داخلی و چه در صحنه بین المللی برنامه و دیدگاه جناب آقای کروبی را جامع تر و بهتر می دانم زیرا معتقدم ایشان با اعلام برنامه های خویش و انتخاب شعار “تغییر” بویژه بیانیه چهارم درباره اقوام و مذاهب، بزرگترین خدمت را به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران و خاک پاک وطن نموده است که واقعاً جای تقدیر و تشکر دارد.

به نظر می رسد ایشان درد و رنج اقوام و جامعه اهل سنت را واقعاً لمس نموده و می خواهد با اجرای کامل قانون اساسی این منشور تابناک انقلاب، فضای آرام برادری، برابری، وحدت و یکپارچگی را میان اقوام، مذاهب و اقشار مختلف کشور حاکم گرداند و نیز در سطح جهان اسلام و بین المللی جایگاه ویژه ای را برای کشورر عزیزمان کسب نماید.

این امر زمانی محقق می شود که با حضور پر شور خویش در پای صندوق های رأی، رأی سبز خویش را به نام ایشان در صندوق بیندازیم. انشاء الله تعالی.

در پایان امیدوارم هر آنچه به خیر و صلاح ملت ایران ، میهن و اسلام عزیز است تحقق پیدا کند.

و من الله التوفیق و منه الاستعانة

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

برخی اوقات برخی طرفداران نادان برخی نامزدها و یا حتی عوامل نفوذی به قصد تفرقه افکنی، ماشین تولید شب نامه را روشن می کنند.شب نامه ها به صورت سنتی به اقلام انتشاراتی اطلاق می شود که به دنبال انتقال و نشر اطلاعاتی است که نمی توان به صورت رسمی در جامعه  آن را ارائه کرد.مهم ترین انواع شب نامه های انتخاباتی با هدف تخریب سنگین یک کاندیدا با انتساب مسائل اقتصادی،سیاسی ویا حتی اخلاقی درباره فرد یا خانواده و مرتبطین او می باشد.

به صورت کلی چون این اتهامات قابل اثبات نیست و شاید موجب پیگرد قانونی قرار گیرد به صورت گسترده اما بدون ارائه سند و یا گوینده و منبع اصلی منتشر می شود.

شب نامه ها به صورت سنتی به اقلام انتشاراتی اطلاق می شود که به دنبال انتقال و نشر اطلاعاتی است که نمی توان به صورت رسمی در جامعه  آن را ارائه کرد

شب نامه ها برنامه و عملکرد نامزدها را هدف قرار نمی دهد،بلکه به صورت عمده شخصیت،حوزه خصوصی و یا خانواده نامزدی خاص را آماج حمله قرار می دهد و تخریب و تهمت های اثبات نشده را نثار او می کند.این شب نامه ها اخیرا صورتهای مدرنتری به خود گرفته اند و به صورت ایمیل و یا پیامک و یا پایگاههای اینترنتی بی نام و نشان ،خود را نشان می دهند.این ابزارها باعث شده شمول و گستره مخاطبان آن بسیار بیشتر از صورت سنتی چاپی شود. در مرحله بعدی محتویات این شب نامه ها به صورت شایعاتی اغراق شده در ارتباطات بین فردی در جامعه پخش می گردد.

قرآن کریم:اى کسانى که ایمان آورده اید ، اگر فاسقى براى شما خبرى مهم آورد ، درباره آن تحقیق کنید ، تا مبادا از روى نادانى به قومى آسیب برسانید ، آن گاه از آنچه بر سرشان آورده اید پشیمان شوید

شاید مهم ترین راهکار مبارزه با این بیماری خود شهروندان می باشند.در یک جامعه مردمسالار شهروندان دارای آگاهی فرض شده اند و این آگاهی از قدرت اختیار این شهروندان منبعث شده است.شهروندان می بایست نسبت به اطلاعاتی که صحت و سقم آنها بر ایشان معلوم نیست  موضع پرسشگرانه داشته باشند و به دنبال دریافت حقیقت باشند.خداوند در قرآن کریم می فرماید:یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن جَاءکُمْ فَاسِقٌ بنباء فَتَبَیَّنُوا أَن تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ  (اى کسانى که ایمان آورده اید ، اگر فاسقى براى شما خبرى مهم آورد ، درباره آن تحقیق کنید ، تا مبادا از روى نادانى به قومى آسیب برسانید ، آن گاه از آنچه بر سرشان آورده اید پشیمان شوید) سوره حجرات آیه 6

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 16:40

یکی از بیماریهای رایج انتخاباتی متاسفانه سیاه نمایی کامل از شخصیت نامزدها،افکار،طرفداران،فعالیتها و سوابق اجرایی آنها است.

یکی از نشانه های مهم فقر در فرهنگ سیاسی ایران،مطلق انگاری و سیاه و سفید دیدن جهان است.از نگاه برخی طرفداران نامزدها ،نامزد مورد نظر او،اقداماتش و تمام اطرافیانش مظهر جبهه خیر و رقبا کلا شر می شوند.فضای انتخاباتی متاسفانه گاهی دیگر به میدان رویارویی طرفداران  رقبا با انواع اتهامات به همدیگر می شود.رقیب مظهر بدی و تمام اقداماتش منفی و در صورت داشتن مسوولیت اجرایی،از او چیزی جز فساد ،ناکارایی ، فقر و تباهی  حاصل نشده است.هر یک از گروهها اخیرا می کوشند طرف دیگر را به وابسته بودن به یک قدرت بزرگ بین المللی متهم می کنند و در این میان آن چه باقی می ماند این است که آیا در کارنامه طرفین کورسویی از موفقیت،تلاش و یا اخلاص وجود ندارد؟این گمانهای نادرست به صورت سخنرانیها و یا مصاحبه های تخریبی بدون امکان طرف دیگر برای دفاع تجلی می کند.

اصلی ترین مفهوم در مردم سالاری دینی این است که شهروندان با هم برادرند و حسن ظن باید میانشان جریان داشته باشد و رقابت آنها برای هم افزایی در نیکیها و خیر عمومی است

نکته دیگر ارائه اخبار و اطلاعاتی از جبهه رقیب است که از قول منابع موثق و یا آگاهان نقل می گردد!!این اطلاعات اکثرا حاکی از نقشه های پیچیده رقیب،وابستگی آنها  ویا اختلافات داخلی آنها است.صرف نظر از صحت ویا سقم آن روش دریافت این اطلاعات چیزی شبیه شبه جاسوسی است!که در شان رقابت و مشارکت در مردم سالاری دینی نیست.

 شاید مساله اصلی برداشت نادرست افراد از رقابت سیاسی بدون توجه به منافع ملی و حفظ مشروعیت نظام در عرصه رقابت است.شاید اصلی ترین مفهوم در مردم سالاری دینی این است که شهروندان با هم برادرند و حسن ظن باید میانشان جریان داشته باشد و رقابت آنها برای هم افزایی در نیکیها و خیر عمومی است.خداوند در قرآن می فرماید:

   یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضًا أَیُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَن یَأْکُلَ لَحْمَ أَخِیهِ مَیْتًا فَکَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِیمٌ( اى کسانى که ایمان آورده‏اید! از بسیارى از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضى از گمانها گناه است; و هرگز (در کار دیگران) تجسس نکنید; و هیچ یک از شما دیگرى را غیبت نکند، آیا کسى از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟! (به یقین) همه شما از این امر کراهت دارید; تقواى الهى پیشه کنید که خداوند توبه‏پذیر و مهربان است!)حجرات 12

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 16:40

یکی دیگر از آسیبها و بیماری های جدی که هرگز در شان یک جامعه ارزشمدار نیست،رواج و همه گیری اصطلاحات،القاب و شوخی های زننده درباره نامزدهای انتخاباتی است.راقم این سطور هرگز با شادابی فضای انتخاباتی مخالفتی ندارد ،اما میان نشاط و سرزندگی و توهین و تحقیر سایرین تفاوت قائل است.متاسفانه در فضای انتخاباتی  ایران در برخی موارد ویژگیهای جسمی ،ظاهری و یا مواردی از این دست موجب ایجاد زمینه تمسخر می گردد.

جک های انتخاباتی که برخی مواقع به علت فقر فرهنگی متاسفانه همراه با محتوای مستهجن می شوند از نمونه های این امر است.نمونه دیگر ملقب کردن برخی نامزدها به برخی القاب ناشایسته می باشد.شاید اوج این گونه بیماریها در پیامک های انتخاباتی مشهود گردد.

قرآن کریم:اى کسانى که ایمان آورده اید ، نباید مردانى مردانِ دیگر را به مسخره گیرند ، شاید آنان نزد خدا از اینان بهتر باشند

راه درمان این بیماری آموزش عمومی به شهروندان درباره حقوق افراد و حرمت و کرامت آنها است.یک فرد مسلمان اگرچه مخالف من است اما دارای حقوق و کرامتی می باشد که نباید پایمال گردد.خداوند در قرآن می فرماید:یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا یَسْخَرْ قَومٌ مِّن قَوْمٍ عَسَى أَن یَکُونُوا خَیْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاء مِّن نِّسَاء عَسَى أَن یَکُنَّ خَیْرًا مِّنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنفُسَکُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بئْسَ الاِسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِیمَانِ وَمَن لَّمْ یَتُبْ فَأُوْلَئِکَ هُمُ الظَّالِمُون(اى کسانى که ایمان آورده‏اید! نباید گروهى از مردان شما گروه دیگر را مسخره کنند، شاید آنها از اینها بهتر باشند; و نه زنانى زنان دیگر را، شاید آنان بهتر از اینان باشند; و یکدیگر را مورد طعن و عیبجویى قرار ندهید و با القاب زشت و ناپسند یکدیگر را یاد نکنید، بسیار بد است که بر کسى پس از ایمان نام کفرآمیز بگذارید; و آنها که توبه نکنند، ظالم و ستمگرند!)حجرات 11

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 16:40
X