دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 732156
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب

ادامه از متن قبلی

مشارکت سیاسی
مشارکت سیاسی(Political Participation) قدمتی به قدمت خود دموکراسی دارد و خاستگاه آن غرب است و گسترة وسیعی از انسانها را فارغ از نژاد، مذهب و جنس با اتکا به حقوق طبیعی و حقوق بشر شامل می‌شود که حق دخالت در امور سیاسی خود را دارند.

ضرورت مشارکت سیاسی ناشی از عدم آگاهی افراد از چند و چون تصمیمات سیاسی متخذه توسط مسئولان سیاسی جامعة خود می‌باشد که اغلب، سازمانها و نهادهای دموکراسی را بازیچة دست خود قرار داده‌‌اند. از این رو تنها مشارکت مستقیم افراد در تصمیم ‌گیریهایی که به نام دولت، مقامات محلی و یا دستگاههای دولتی اتخاذ می‌شود می‌تواند حقوق و آزادیهای آنها را تضمین نماید.

دو بینش ابزاری و ارتباطی داونز و دورکیم مشارکت را به ترتیب 1ـ رفتاری از سوی شهروندان که متوجه قلمرو سیاست است و به منظور اثر گذاشتن بر نحوة تصمیم‌گیری و انتخاب حاکمان صورت می‌گیرد، 2ـ ارتباط میان دو عالم سیاسی و غیر سیاسی که بر اساس آئین، مقتضیات، زمان و مکان در هر جامعه صورت می‌گیرد، تعریف می‌نمایند. از آنجا که در جوامع بزرگ، افراد به صورت فردی و جدا جدا توان نظارت و تأثیرگذاری را ندارند، در قالب احزاب، انجمنها، اتحادیه‌ها و رسانه‌ها عمل می‌کنند. از مظاهر آن انتخابات، نظارت، نقادی، نصیحت، بازخواست، استیضاح و مخالفت از طریق همان احزاب، گروهها، اتحادیه‌ها، نمایندگان و سایر مکانیسمهای مستقیم و غیر مستقیم صورت می‌گیرد (این مفاهیم در فقه اسلامی تحت نام ارادة جمعی، اطاعت از خدا، رسول و اولی‌الامر، واجبات کفایی، امر به معروف و نهی از منکر، نصیحت رهبران جامعه، رضی‌العامه، بیعت، اجماع، شورا و ... قابل تعریف است) [زنجانی 1377].

چنانکه در بخشهای پیشین اشاره شد امام مشارکت را به منزلة پشتوانه نظام تلقی می‌کرده و می‌فرمایند: «آگاهی مردم و مشارکت و نظارت و همگامی آنها با حکومت منتخب خودشان، خود بزرگ‌ترین ضمانت حفظ امنیت در جامعه خواهد بود» [صحیفة امام ج 4: 248]. «امروز مثل سابق نیست که یک دولتی بیاید هر غلطی می‌خواهد بکند. خیر، باید موافق امیال صحیحة ملت عمل بکند؛ نوکر ملت باید باشد، نه آقای ملت» [صحیفة امام ج 15: 373]. «ما امروز می‌خواهیم همه ملت را وارد در دولت کنیم، جدا نباشد. همه با هم اعانت کنند، معاون هم باشند» [صحیفة امام ج 5: 513].

امام درخصوص حق مردم در نظارت بر اعمال همة مسئولین می‌فرمایند:

هر فردی از افراد ملت حق دارد که مستقیماً در برابر سایرین، زمامدار مسلمین را استیضاح کند و به او انتقاد کند و او باید جواب قانع کننده بدهد و در غیر اینصورت، اگر برخلاف وظایف اسلامی خود عمل کرده باشد

ــ ‌خود به خود ــ از مقام زمامداری معزول است [صحیفة امام ج 5: 409].

امام خمینی بارها خطاب به مسئولین درخصوص حفظ انگیزة مشارکت مردم تأکید کرده و می‌گویند:

... باید جوری باشید که مردم مثل مادر شما را در آغوش بگیرند ... هر روزی برای مملکت مشکل پیدا شود... حلّالش خود این مردم هستند... این باید حفظ بشود تا حفظ بشویم. تا کشورتان حفظ بشود [صحیفة امام ج 13: 388].

چنانکه پیشتر هم گفته شد، امام خمینی درخصوص مشارکت احزاب سیاسی تنها یک شرط، آن هم شرط عدم توطئه و عملیات مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی را شرط فعالیت می‌دانستند:

«تنها به احزاب و گروه‌هایی اجازه شرکت در انتخابات داده خواهد شد که به منافع ملی احترام بگذارند» [صحیفة امام ج 5: 446]. نباید فراموش کرد که طبیعت مشارکت سیاسی در جوامع جهان سومی دارای منابع غنی و ثروت مانند ایران، تنوع و تکثر، آلوده به بیگانه پرستی و دست نشاندگی است، کما اینکه احزاب و گروههای بسیاری در ابتدای انقلاب اسلامی برای چین، روسیه (شوروی)، امریکا، انگلیس کار می‌کردند و از هر یک نمایندگی در تهران و شهرستانها داشت و تحمل مردم نسبت به اینها کم شده بود، با این حال امام مدارا می‌نمودند:

بعض احزابی که انحرافی هستند و ما آنها را جزء مسلمین هم حساب نمی‌کنیم، مع ذلک، چون بنای قیام مسلحانه ندارند و فقط صحبتهای سیاسی دارند، هم آزادند و هم نشریه دارند به طور آزاد [صحیفة امام ج 14: 343].

بر اساس اصول ششم، هفتم، هشتم، بیست و چهارم و بیست و ششم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هم مشارکت احزاب جمعیتها، انجمنها و هم تشکیل اجتماعات و هم تذکر، انتقاد و اتکای به انتخابات و همه‌پرسی پیش‌بینی شده است. همینطور ممکن است همة مقامات بدون استثنا استیضاح و حتی عزل شوند و بنابراین هیچیک از مکانیسمهای قانونی در راستای مشارکت و نظارت در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و نیز اندیشة سیاسی شخص حضرت امام فروگذار نشده است.

عناصری که تاکنون به مثابة امهات دموکراسی مطرح شد، همان عناصر کلیدی دموکراسی‌اند و وجود و حضور آنها در اندیشة سیاسی امام و قانون اساسی که ملهم از اندیشة امام است گویای اندراج دموکراسی در اندیشة سیاسی امام خمینی است.

ادامه دارد...

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

مهندس میرحسین موسوی گفت: افراد تنگ‌نظری در حال ایجاد دیوارهایی میان ارتباط نسل جدید و اندیشه‌های نو هستند.

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس در جمع پرشور دانشجویان در دانشگاه تبریز با بیان این که آذربایجان مهد سرداران بزرگ، ستارخان‌ها، باقرخان‌ها،‌ خیابانی‌ها، باکری‌ها و شهریارهاست، گفت: من افتخار می‌کنم که فرزند آذربایجان هستم.

وی افزود: آذربایجان همیشه در نقاط حساس از استقلال و ارزش‌های بنیادی ایران حمایت کرده است. هر چه به عقب برگردید خواهید دید که این منطقه در هویت در وحدت ایران ما بزرگ‌ترین سهم را داشته است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان نمونه به انقلاب مشروطه اشاره کرد و گفت: به مشروطه نگاه کنید؛ خواهید دید که در آن موقع از نظر اندیشه مبارزه و سهم در اقتصاد و سیاست این منطقه نقش تعیین کننده‌ای داشته است. بسیاری از واژه‌ها نظیر آزادی، عدالت و قانون از این منطقه به کل کشور گسترش پیدا کرده است.

او با بیان این که باکری، سلیمی، آل اسحاق و دیگر افراد بزرگی که سهم بالایی در انقلاب و دفاع مقدس داشتند در دانشگاه تبریز حضور داشتند، گفت: آنان پایبند ارزش‌های بنیادی بودند. آنان آزادی، جمهوریت و اسلامیت را با هم می‌دیدند و پیشتاز بودند.

تنگ‌نظری‌ها مخالف اسلام ناب محمدی و مخالف ایده‌آل‌ها و آرمان‌های ماست

موسوی با بیان این که افراد تنگ‌نظری در حال ایجاد دیوارهایی میان ارتباط نسل جدید و اندیشه‌های نو هستند،افزود: این مساله مخالف اسلام ناب محمدی و مخالف ایده‌آل‌ها و آرمان‌های ماست.

وی اضافه کرد: ما انقلاب کردیم تا آزاد باشیم و بتوانیم در دنیا پیشتاز باشیم نه این که با اندیشه‌های عقب مانده و متحجرانه با دیدگاه‌های امروز مواجه شویم.

کسی که تلاش کند با زور صداها را سرکوب کند، مخالف چندصدایی در دانشگاه‌هاست

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این که نقش دانشجو پیشتازی است، اظهار کرد: در همه‌ی جریان‌های سیاسی و روشنفکری جهان نقش دانشجو پیشتازی است و اگر دانشجو این نقش را از دست بدهد، نقش او در سرنوشت کل کشور پایین می‌آید.

موسوی تصریح کرد: دانشگاه فضای گفت‌وگو است یعنی چندین صدا وجود دارد و یک صدا نیست. دانشگاه محیط چند صدایی است و آن صدا و کسی که تلاش کند با قدرت فیزیکی، زور و فریاد صداها را سرکوب کند یقینا مخالف چندصدایی در دانشگاه‌هاست.

چندصدایی به معنای از هم پاشیدگی نیست

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با اشاره به این که چندصدایی به معنای از هم پاشیدگی نیست، خاطرنشان کرد: ملت و محیط دانشگاهی ما در برگشت به اصولی نظیر آزادی، عدالت، قانون‌گرایی و جمهوریت متحد است. دانشگاه‌های ما در عظمت ایران و آذربایجان یک صدا و متحد است. همه ما می‌خواهیم ایران و آذربایجان پیشرفته داشته باشیم. چندصدایی در درون ارزش‌های مشترکی که وحدت ایجاد می‌کند وجود دارد و همه یک صدا درباره ایران و آزادی شعار می‌دهیم.

امنیت مردم از امنیت دولت مهم‌تر است

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که در این چارچوب است که می‌گوییم با حفظ این ارزش‌ها، هر نوع نگاه امنیتی به دانشگاه‌ها مخالف مصالح ملی ماست، خاطرنشان کرد: امنیت دانشگاه مهم و مهم‌تر از آن امنیت دانشجویان است. در چارچوب همین ارزش‌های مشترک است که اعلام می‌کنیم امنیت دولت مهم است ولی امنیت مردم از امنیت دولت مهم‌تر است. اگر دولت ما این مساله را رعایت نکند از یک دولت خدمتگزار به یک دولت انتظامی تبدیل می‌شود.

او با بیان این که ما انقلاب کردیم چرا که به دنبال فضای آزاد و گفت‌وگو بودیم، یادآور شد: اول انقلاب فضا به نوعی بود که در یک برنامه تلویزیونی شهید بهشتی با رهبر حزب توده و رهبر چریک‌های فدایی خلق می‌توانستند مناظره کنند. این از اهداف انقلاب بود و به ضرر ماست که نتوانیم فضای چندصدایی را تحمل کنیم.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس با بیان این که اگر نتوانیم فضایی چند صدایی را تحمل کنیم نخواهیم توانست از تجربیات و نظرات دیگر به نفع ارزش‌ها و منافع ملی خود و پیشرفت ایران استفاده کنیم، تاکید کرد: اگر این امر را به رسمیت نشناسیم در حوزه‌هایی نظیر کتاب، نشریات، روزنامه‌ها و فضای مجازی دچار محدودیت می‌شویم.

وجود بیش از ۳ میلیون دانشجو باید یک سرمایه‌ برای دولت تلقی شود

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه از بیکاری دانشجویان کشور انتقاد کرد و گفت: ما دانشگاه‌ها را گسترش دادیم نه برای این که عده‌ای بیکار تربیت کنیم. وجود بیش از سه میلیون دانشجو باید یک سرمایه‌ اصلی برای دولت تلقی شود تا از این حالت فرد‌گرایی و تک‌صدایی خارج شود. چرا امروز طرح‌های راهبردی و کلان در کشور نمی‌بینیم؟ این امر به دلیل این است که با فکر موجود در دانشگاه‌ها قطع رابطه کردند و چند نفر می‌نشینند و بلند می‌شوند و تصمیم می‌گیرند.

وی با بیان این که ما هزاران کارشناس در زمینه‌های مختلف داریم، ادامه داد: پرسش ما از دولت این است که از چند نفر از این‌ها استفاده کرده‌اید؟ شما هم از دستگاه‌های تصمیم‌گیری قطع ارتباط کرده‌اید و هم به کادر علمی دانشگاه و دانشجو پشت می‌کنید. به شما می‌گویند این کارها را نکنید چرا که موجب ایجاد تورم و مشکلات فراوان است ولی شما باز هم کار خود را می‌کنید.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم‌چنین از ستاره‌دار کردن دانشجویان در دانشگاه‌های کشور به شدت انتقاد کرد.

او با طرح این سوال که چرا در دانشگاه‌ها باید دانشجوی ستاره‌دار باشد؟ اضافه کرد: آیا دانشجو برای خود امکانات، پول و حکومتی می‌خواهد؟ آیا آنان تنها برای خودشان شعار می‌دهند یا شعارهای اساسی و مورد قبول همه جوامع بشری را فریاد می‌زنند؟

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با بیان این که آذربایجان همواره محل شعارهایی بوده که منجر به عظمت ایران شده است، اظهار کرد: شما صحبت‌های محمد خیابانی، ستارخان و افرادی نظیر این‌ها را مطالعه کنید و ببینید آنان چه می‌خواستند. آنان ایران و عظمت ایران را می‌خواستند.

نگذاریم هویت ملی‌مان تحت نگاه‌های تحجرآمیز گم شود

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که نباید بگذاریم توجه به ایران زیر شعارهای متحجرانه گم شود، افزود: نمی‌شود مسوولی در مجامع بین‌المللی بارها اسم کشورهای دیگر را به زبان بیاورد ولی یک بار هم نام ایران را بر زبان نیاورد.

وی اضافه کرد: نباید بگذاریم هویت ملی ما تحت نگاه‌های تحجرآمیز گم شود. با این نگاه است که می‌توانیم به موسیقی، فرهنگ، “عاشق‌ها” و زبان ترکی برگردیم. این زبان ترکی از سرمایه‌های ملی ما و سرمایه‌ی ایران است. زبان پدیده‌ای زنده است و نمی‌شود عامرانه و دستوری با آن برخورد کرد.

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

متن این نامه بدین این شرح است:

به نام خدا

کمیسون محترم بررسی تبلیغات انتخابات

با سلام

احتراما” به استحضار می رساند:

۱- ماده ۶۸ قانون انتخابات ریاست جمهوری مقرر می دارد: انجام هر گونه فعالیت انتخاباتی در تاریخ اعلام رسمی نامزدها، له یا علیه نامزدهای ریاست جمهوری، یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی یا دولتی دارد، ممنوع بوده و مرتکب، مجرم شناخته می شود.

در تبصره ماده فوق موسسات و نهادهایی را که دارایی آنان از اموال عمومی است، مشمول ماده ۶۸ می داند و ماده ۸۸ قانون مزبور مجازات متخلف از ماده ۶۸ را یک تا شش ماه حبس پیش بینی نموده است.

۲- روزنامه های “ایران”، “جام جم” و “کیهان” از مصادیق بارز موسسات موضوع تبصره یک ماده ۶۸ می باشند، ولی از تاریخ اعلام رسمی اسامی نامزدها، به کرات علیه آقایان “مهندس میرحسین موسوی” و “مهدی کروبی” نه تنها فعالیت گسترده تبلیغاتی انجام داده اند، بلکه این روزنامه ها به صورت ارگان رسمی تبلیغات “آقای احمدی نژاد” درآمده اند که به عنوان نمونه مواردی از روزنامه کیهان دوشنبه ۳/۳/۸۸ و جام جم یکشنبه ۲/۳/۸۸ و ایران ۳/۳/۸۸ ایفاد می گردد.

۳- خواهشمند است مققر فرمایید سریعا تذکر لازم به روزنامه های مذکور داده شده و پرونده جهت رسیدگی به جرایم آنان، به مراجه قضایی، ارسال گردد.

با احترام

رییس کمیته صیانت از آرا

سید علی اکبر محتشمی پور

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

به گزارش خبرنگار قلم‌نیوز، نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس صبح چهارشنبه در جمع تعدادی از نخبگان استان آذربایجان غربی در مجتمع فرهنگی و هنری ارومیه با بیان این مطلب افزود: من اعتقادی به عناوینی چون شهروند درجه‌ی یک و دو ندارم و معتقدم همه‌ی شهروندان در برابر قانون یکسان هستند.

وی بر حفظ حقوق شهروندی همه‌ شهروندان کشور تاکید کرد و گفت: برای رسیدن به این مساله در صورتی که رای بیاورم معاونتی برای حقوق شهروندی در ریاست جمهوری خود ایجاد می‌کنم.

موسوی در بخش دیگری از سخنانش به پروژه‌هایی نظیر پل میان‌گذر ارومیه اشاره کرد و گفت: نقل‌قولی راجع به برخی پروژه‌ها نظیر پروژه‌ پل دریاچه‌ ارومیه شنیده‌ام که در آن نقل قول زحماتی که بسیاری از مدیران و دانشمندان این کشور کشیده‌اند نادیده گرفته شده است. یا به عنوان نمونه، تکنولوژی هسته‌یی از آسمان نازل نشده است و مدیران و دانشمندان این کشور ۳۰ سال زحمت کشیده‌اند و حتی قبل از آن هم زحماتی کشیده شده است. اگر به این شکل با مسائل روبه‌رو شویم و مفاخر خود را به جاهای مختلف مصادره کنیم ضرر خواهیم کرد.

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با بیان این که به نفع ماست که دستاوردهای ملی به نام ملت ثبت شود خاطرنشان کرد: دولت در خدمت ملت است و اگر زحمات را نادیده بگیریم و سرنوشت همه چیز را با مسائل سیاسی کوتاه‌مدت گره بزنیم ضربه خواهیم خورد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه‌ سخنانش به تنوع قومیتی کشور به ویژه در برخی از استان‌ها نظیر آذربایجان اشاره کرد و گفت: همزیستی مردم و یا فرهنگ‌ها با یکدیگر نشان‌دهنده یک روال منطقی است که اگر دولت‌ها آن را درک نکنند با دشواری مواجه خواهند شد. نوع نگاهی که در قانون اساسی حاکم بوده است در این زمینه بسیار راه‌گشا است. یک پرسش اساسی این است که آیا کسانی که مسوولیت‌هایی دارند واقعا به کرامت انسانی معتقد هستند یا خیر؟ هستند کسانی که به کرامت انسانی به این شکل معتقد نیستند.

او اضافه کرد: قانون اساسی ما متاثر از دینی است که کرامت انسانی را برای همه به رسمیت می‌شناسد و در جهت یک امنیت پایدار برای ملت ما مجبوریم دائم به این مفهوم برگشت کنیم.

موسوی هم‌چنین به موسیقی‌های محلی و اهمیت‌شان اشاره کرد و افزود: موسیقی ضمن این که پیام‌رسان است وسیله‌ گفت‌وگو هم است و بسیاری از قومیت‌ها بخشی از فرهنگ خود را به وسیله‌ آن انتقال می‌دهند.

رییس فرهنگستان هنر با بیان این که وقتی به موسیقی ملی خود اهمیت ندهیم در واقع فضا را برای بازار سیاه داغ می‌کنیم، تاکید کرد: باید به فرهنگ اصیل خود برگردیم و به آن احترام بگذاریم. آن موقع است که فرهنگ و سیاست را می‌توانیم در خدمت یکدیگر به کار بگیریم. مساله‌ ساده‌ای مانند موسیقی که می‌تواند وسیله‌ وحدت باشد متاسفانه امروز تبدیل به محل گلایه‌ها شده است نظیر این که چرا موسیقی ما را پخش نمی‌کنید، نشان نمی‌دهید و به آن اهمیت نمی‌دهید؟

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس در ادامه بر اجرای اصول ۱۵، ‌۱۲ و ۱۹ قانون اساسی تاکید کرد و گفت: باید روح قانون اساسی مبنی بر حفظ کرامت انسانی را پاس بداریم.

وی با بیان این که گسترش نظام امنیتی به مسائل مختلف برای کشور ما مشکلات اساسی ایجاد می‌کند اظهار کرد: انسان‌ها نیاز به فضای آزادی از ترس دارند. وقتی کسی از ابراز حقایق خود می‌ترسد یا جوانی از آینده‌ شغلی خود بترسد، این نوعی حس ناامنی را ایجاد می‌کند. هرچه جامعه به سمتی برود که آزادی از ترس بیش‌تر در آن جا بیفتد شاداب‌تر خواهد بود و مشکلات امنیتی هم نخواهد داشت. حکومت باید نشان دهد که به مردم، دانشجویان و قومیت‌ها اعتقاد دارد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت شوراهای شهر و روستا اشاره کرد و گفت: نتوانسته‌ایم به طور کامل به سوی اصول شوراها در قانون اساسی حرکت کنیم. یک‌بار در دوران دفاع مقدس تلاش شد انتخابات شوراها برگزار شود و به دلایل مختلف انجام نشد و بعد در زمان آقای خاتمی اجرا شد ولی ظرفیت حصول مربوط به شوراها بسیار وسیع‌تر از این‌هاست به طوری که حتی شوراهای مرکزی استان‌ها می‌توانند مستقل از دولت به مجلس لایحه بدهند.

موسوی اضافه کرد: در صورتی که رای بیاورم جز اولین کارهایی که خواهم کرد این است که به کمک وزارت کشور لایحه و یا لوایحی را در زمینه‌ اختیارات شوراها تقدیم مجلس کنم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان به اهمیت زبان‌های مختلف کشور اشاره کرد و با تاکید بر این که زبان یک پدیده‌ی زنده است، خاطرنشان کرد: بخشی از ذخایر ارزشمند انسانی و فرهنگی ما در لابه‌لای واژه‌ها و صرف و نحوها پنهان است. این طور نیست که تصور شود زبان‌های اقوام مختلف فقط مربوط به خود آنان است بلکه به همه‌ی ملت ما تعلق دارد و سرمایه‌های ملی محسوب می‌شوند

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15

بسمه تعالی
نکته :
۱- از مسوولان محترم سایت خبری نواندیش که زمینه این پرسش و پاسخ را فراهم آوردند، صمیمانه تشکر می کنم.
۲- از همه کاربران عزیزی که در سووالاتشان ، این خادم کوچکشان را مورد لطف و محبت خویش قرار دادند ، خاضعانه تشکر و مراتب ارادت قلبی خودم را نسبت به همه آنان و سایر سووال کنندگان ابراز می دارم.
۳- برای صرفه جویی در وقت و .. از همه عزیزان کاربر که سووال مطرح کردند، درخواست می کنم به یک “سلام” کلی بنده قناعت کنند. این سلام را با آرزوی سلامتی و بهروزی سووال کنندگان و سایر مخاطبان عزیز همراه می کنم.
موفق باشید

 : حمید: با سلام همه ما داستان برخورد امام علی(ع) با مردم شهر انبار را که با دویدن به دنبال او از ایشان استقبال کردند شنیده ایم. با این وجود دولت چگونه از همان روشی که مغضوب امام علی (ع) است استفاده می نمایند.در دیدار آقای احمدی نژاد از شیراز سازمان جهاد کشاورزی فارس به مدت سه روز تعطیل گردید. به نظر شما زیان این تعطیلی چقدر است؟

جوانفکر: بنده صلاحیت تفسیر و تاویل نهج البلاغه و تطبیق صحنه استقبال مردم از رئیس جمهور با آنچه که مراد و منظور امام علی (ع) بوده است را ندارم. اما در صدر اسلام این صحنه هم وجود دارد که پیامبر عظیم الشان اسلام وقتی وارد مکه مکرمه شدند، مردم به استقبال ایشان آمدند و سپس در پی مرکب حضرت روان شدند و هر کس نیز می کوشید که مرکب ایشان در برابر منزل او زانو بزند. با درس گرفتن از این صحنه شاید بتوان از سخنان مولای متقیان چنین استنباط کرد که دوان شدن در پی مرکب “حاکم جور” موجب ذلت و خواری می شود و باید از آن خودداری کرد اما قطعا نمی توان این موضوع را با شخصیت عزیز و عظیم القدری مانند رهبر معزز انقلاب یا حاکمی مانند دکتر احمدی نژاد که خود را نوکر و خادم مردم می داند و از روز اول با صدای رسا اعلام کرده است که او و همکارانش هیچ منزلتی جز خدمت گزاری برای مردم ندارند، تطبیق داد. گذشته از آن مردم در هر شهر به استقبال رئیس جمهور می آیند و سپس در همان مسیر به سمت محل سخنرانی به حرکت در می آیند که این امر نباید به حساب دویدن مردم در پی خودرو رئیس جمهور گذاشته  شود . نکته دیگر این است که مردم معمولا در کنار خیابان برای رئیس جمهورشان ابراز احساسات می کنند و فقط این جوانان و نوجوانان هستند که به دنبال اتومبیل حامل رئیس جمهور می دوند و آقای احمدی نژاد و همراهانشان نگران هستند که آسیبی به مردم وارد نشود ، بنابراین واقع امر این است که ممنانعت از ابراز علاقه و شور و هیجان مردم نسبت به فردی که او را دوست می دارند، امکان پذیر نیست. گذشته از همه اینها باید توجه کرد که صحنه های مربوط به حضور پر شور مردم برای ابراز همدلی و محبت به رئیس جمهور یا استماع سخنان ایشان، خاری در چشم دشمنان و بدخواهان ملت ایران است زیرا این همبستگی و پیوستگی بین مردم و مسوولان ، سبب عزت ، اقتدار و عظمت ملت ایران در جهان می شود.
گفته شما در مورد تعطیلی سه روزه سازمان جهاد کشاورزی فارس حقیقت ندارد.  
موفق باشید

: دانیال  بعنوان یک شهروند ، نظر شما راجع به افراد زیر چیست؟
هاشمی رفسنجانی:
سیدمحمدخاتمی:
محمود احمدی نژاد:
جوانفکر: عذربنده را از عدم پاسخگویی به این سووال بپذیرید.
موفق باشید 

 رضا- ساوه : باسلام و تشکر از شما.
قبلا در مجلس هفتم و الان در زمان انتخابات صحبت از ۳۰۰ میلیارد هزینه نامعلوم در زمان شهرداری دکتر احمدی نژاد می شود. سایت های حامی آقای قالیباف هم به این موضوع پرداخته اند. اگر صحت ندارد چرا شفاف آقای رییس جمهور جواب نمی دهد؟ آقای کروبی دیروز در بوشهر گفته بپرسید موضوع نفت در اردبیل چه بوده. آیا ربطی به زمان استانداری آقای دکتر احمدی نژاد دارد؟

جوانفکر:در مورد نفت اردبیل از خود آقای کروبی بپرسید. پرتاب کردن شبهاتی از این دست در اذهان مردم ، کار ساده ای است و لابد ایشان برای چنین رفتار و منشی ، توجیه شرعی هم دارند.
در مورد ۳۰۰ میلیارد تومان ، پیشتر توضیحات کافی داده شده است. به راستی ، کسانی که آگاهانه و بر اساس بغض و کینه، این شبهه و شائبه را در افکار عمومی ، علیه رئیس جمهور بوجود آوردند ، چگونه با وجدان و اعتقاداتشان کنار خواهند آمد؟

سرعت و گستردگی خدمات آقای احمدی نژاد در دوران خدمتشان به عنوان شهردار تهران به گونه ای بود که ایشان بیش از اعتبارات و بودجه در اختیار کار کرده است. در واقع پیمانکاران به ایشان اعتماد داشتند و کارها را معطل نکردند. وقتی آقای قالیباف شهردار تهران شد، اسناد فعالیت های انجام شده ، به عنوان یک سوژه تبلیغاتی  تحت عنوان “هزینه های فاقد” مطرح شد، در حالی که باید توضیح می دادند “هزینه های فاقد اعتبار” اما با مبهم گذاشتن موضوع و شایعه سازی مبنی بر “هزینه های فاقد سند” ، کوشیدند در اذهان مردم علامت سووال ایجاد کنند. باید از شر شیطان به خدا پناه برد.  
موفق باشید

 محمدیان : باسلام و احترام.
اخیرا بحث سلامت انتخابات و صیانت از آرا مطرح شده است. مقام معظم رهبری تاکید فرمودند که انتخابات ها در جمهوری اسلامی تاکنون در کمال سلامت برگزار شده است. برخی دولتمردان نیز با بیان مطالبی مبنی بر صحت انتخابات در جمهوری اسلامی ، بر این امر صحه گذاشته اند. اما خاطرم می آید که آقای کلهر مشاور محترم رییس جمهور یکبار گفته بودند که دولت اصلاحات ۴ میلیون از آرای آقای رییس جمهور دکتر احمدی نژاد را نخوانده است. نظر شما در این باره چیست؟

جوانفکر: در برگزاری انتخابات به شکل سالم آن هیچ تردیدی نیست و هیچکس حق ندارد بدون دلیل و بویژه پیش از برگزاری انتخابات ، سلامت آن را زیر سووال ببرد. سووال شما را باید خود آقای کلهر پاسخ بدهند اما بنده تصور می کنم که منظور ایشان احتمالا این بوده است که بسیاری از آراء مربوط به آقای احمدی نژاد را در انتخابات مخدوش اعلام کردند و آن را به حساب ایشان نگذاشتند. مثلا هر کس به جای آقای احمدی نژاد ، عنوان ایشان یعنی شهردار تهران یا چیزی شبیه آن را نوشته بود، رای او را به حساب آقای احمدی نژاد نگذاشتند. اینگونه موارد نافی صحت و سلامت انتخابات نیست و ادعاهایی است که باید در جای خود مورد رسیدگی قرار گیرد.
موفق باشید

 علی: سلام.
سوال: ۱- چرا انتصابات فامیلی در دولت اقای احمدی نژاد و میان دوستان نزدیک او و اقوامشان زیاد بود؟نمونه های زیادی در روزنامه ها و سایت ها درج شد که قابل تکذیب هم نبود. جواب شما چه می تواند باشد.

جوانفکر: انتصابات در دولت نهم مبنای فامیلی ندارد و اگر با چنین مبنایی در هربخشی از دولت ، انتصاب صورت بگیرد، کار قابل دفاعی نیست. آقای مشایی پیش از آنکه با دکتر احمدی نژاد نسبت فامیلی پیدا کند، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی بود و آقای داوود احمدی نژاد به عنوان معتمد رئیس جمهور در بخش بازرسی ویژه رئیس جمهور مشغول به فعالیت شد و البته کوتاه مدتی بعد ، جمعبندی رئیس جمهور از عملکرد ایشان مثبت نبود و در کنارگذاشتن وی نیز بدون توجه به ملاحظات فامیلی عمل کرد. برخی نسبت های فامیلی را رسانه ها مطرح کردند که اساسا حقیقت ندارد. اگر مورد مشخصی دارید بفرمایید تا پاسخ دهم. 

۲- دولت نهم از صرفه جویی صحبت می کند اما آیا صرفه جویی تنها در پول ناهار و تلفن است؟ 

جوانفکر: خیر . صرفه جویی در پول ناهار و تلفن خلاصه نمی شود هرچند که در این دو موضوع نیز ، رعایت صرفه جویی امری لازم است . اگر دستگاهی یا سازمانی در این زمینه ابتکار عملی را برای رعایت صرفه جویی به کار بست نباید اساس صرفه جویی زیر سووال برود. البته باید از سخت گیری های بی مورد نیز پرهیز شود. اصلاح الگوی مصرف و صرفه جویی یک کار فرهنگی دراز مدت است و قرار نیست که امسال در همه موارد ، اقدام به ارائه یک الگوی خاص و وادار کردن مردم به تبعیت از آن بکنیم. چنین چیزی مد نظر دولت نیست و البته تلاش برای جلب همراهی و همکاری مردم در این زمینه یک اصل جدی است. 
موفق باشید

:شاهین : با سلام و عرض ادب ،
سووال : لطفا فقط صریح و شفاف با یک کلمه بلی یا خیر جواب دهند ؛آیا اگر مصلحت نظام ایجاب نماید که فرد خاصی از صندوقها در بیاید ، شخصا اعتقاد به تقلب( یا هر نام دیگری که به آن بدهند ) در جهت عملی شدن این امر در انتخابات دارند یا خیر…؟؟؟

جوانفکر: خیر .

توضیح برای سایر مخاطبان محترم : فکر می کنم که این سووال به شکل قابل فهم و ممکن الوقوع بودن آن ، طراحی نشده است. نظام اسلامی بر اساس مردمسالاری و بر پایه عدل و انصاف و رعایت حقوق مردم شکل گرفته است و هیچگاه مصلحت نظام اسلامی با  تقلب و مصادره آراء مردم، همسو نخواهد شد. نظام اسلامی متکی بر اراده های مردم است و اینگونه سووالات ، در ارتباط با نظام جمهوری اسلامی ایران ، قابلیت طرح ندارد. اگر زمانی مصلحت نظام مبتنی بر تقلب و انحراف در رای مردم قرار گیرد ، به طور قطع در آن زمان ، حاکمیت ، متعلق به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه نیست. از افتخارات من و شما می تواند این باشد که رهبری در نظام اسلامی مبتنی بر عدالت است . اگر رهبر از عدالت ساقط شود به طور طبیعی از رهبری ساقط خواهد شد. در کجای دنیا چنین ویژگی و شاخصه ای را می توان برای عالی ترین مقام کشور سراغ گرفت ؟ ما باید به داشته های خودمان افتخار کنیم و البته همراه با شکر نمعت . 
موفق باشید

ریحانه :ا سلام.
۱- چرا رئیس ستاد انتخابات کشور حرفهایی می زند که نشان از جانب داری او به نفع آقای احمدی نژاد است . آیا این کار موجب سلب اطمینان از مردم نیست؟ اگر هست چرا با وی برخورد نمی کنید؟

جوانفکر:  ماده ۷۳ قانون انتخابات ریاست جمهوری تصریح می کند که مقامات اجرایی و نظارت انتخابات حق تبلیغ له یا علیه هیچیک از داوطلبان انتخاباتی را ندارند و تخلف از این امر جرم محسوب می شود. ای کاش در مورد اظهارات رئیس ستاد انتخابات کشور توضیح می دادید که کدام بخش از سخنان وی موجب چنین شائبه ای شده است. به هر حال قانون انتخابات هرگونه تبلیغ به نفع یا به زیان یک نامزد خاص را برای مقامات اجرایی و نظارتی رد می کند.

۲-  آیا حقیقت دارد که رئیس جمهور به بسیاری از مردمی که برایشان نامه می نویسند در جواب مبلغی می فرستند؟ این پولها از کجا می آید؟

جوانفکر: خیر . طرح اینگونه شبهات ، ظلم بزرگی در حق دولت و توهین ناخواسته ای به مردم است.  اولا رئیس جمهور امکان دیدن همه نامه های مردم را ندارند و برای این منظور نیز ساز و کارهایی طراحی شده است که از آن طریق به مسائل و مشکلات مردم رسیدگی می شود. در برخی موارد خاص، که حل مشکلات، مسلتزم استفاده از اختیارات رئیس جمهور است، ایشان رسیدگی می کنند. اصولا همه نامه هایی که رئیس جمهور رسیدگی می کنند، حاوی مشکلات مالی نیست و صرفا بخشی از آنها به این مساله مربوط می شود. کمکهای مالی در موارد ضرورت ، به کسانی ارائه می شود که بر اثر مشکلات سنگین اقتصادی ، یا مواجه شدن با یک حادثه ناگهانی یا آسیب سخت جسمی ، زندگی شان در معرض فروپاشی قرار گرفته است و اگر حمایت مستقیم مالی از آنها به عمل نیاید، با وضعیت غیرقابل جبرانی مواجه خواهند شد. در اینگونه موارد به عنوان یک تکلیف، حمایتهای لازم از آنان به عمل می آید . ضمنا توجه داشته باشید که ما مسلمانیم و همه ما باید به امور مسلمین اهتمام ورزیم . چگونه ممکن است که یک دولت مردمی و اسلامی ، نسبت به درد و رنج گروهی از مردم بی تفاوت بماند و دست نجات خود را به سوی آنها دراز نکند. علاوه براین به یاد داشته باشیم که دولت فقط می تواند حمایت های اولیه را از افراد زمین خورده یا زمین گیر شده به عمل آورد و دست آنها را برای آغاز حرکتی دوباره بگیرد، بنابراین حل اینگونه مشکلات مستلزم مشارکت و همکاری عمومی است. اهتمام به امور مسلمین یک وظیفه همگانی  محسوب می شود و همه مردم در این زمینه دارای مسوولیت های دینی ، اخلاقی و اجتماعی هستند.

 ۳-  چرا در جریان محاکمه غیر علنی ۳ دانشجوی معروف امیرکبیر که یکی از بزرگترین انهاماتشان توهین به رئیس جمهوری بود ایشان حتی نامه ای به قوه قضاییه ننوشت؟ این موضوع باعث بدبینی شمار زیادی از دانشجویان به وعده عدالت ایشان شده است.

جوانفکر: رئیس جمهور از هیچکس به سبب توهین به خود شکایت نکرده است ، چه برسد به دانشجویان که جوانان عزیز ما هستند و در برابر هرگونه سخن یا رفتار توهین آمیز آنها ، هیچ پاسخی جز گذشت و عطوفت و مهربانی وجود ندارد. بنابراین اتهامات دانشجویان هیچ ارتباطی با دولت و رئیس جمهور ندارد و دستگاه قضایی موظف است بر اساس قانون و با رعایت عدل و انصاف به اتهامات آنها رسیدگی کند. این توقع شایسته ای به نظر نمی رسد که رئیس جمهور در هر موردی به دستگاه قضایی نامه بنویسد و حقوق متهمین را به مسولان امر گوشزد کند . به طور طبیعی و بدیهی، دادگاه باید با رعایت موازین حقوقی و قانونی به همه اتهامات و البته در مورد دانشجویان با رافت بیشتر ، رسیدگی نماید. دانشگاهها باید به سمتی حرکت کنند که رفتار و گفتار دانشجویان در فضای دانشگاهها ، بازتاب دهنده شاخص های فرهنگی ، تمدنی و فرهیختگی ملت ایران باشد و سرچشمه های حکمت ، معرفت ، عزت ، وقار و شکوه و عظمت ایرانی از محیط های دانشجویی بجوشد. در چنین شرایطی ، شاهد اینگونه دغدغه ها در محیط های علمی و دانشجویی نخواهیم بود.
موفق باشید

حقگو :سلام ؛
۱- حضرتعالی هزینه ی سفرهای استانی رییس جمهور (بموجب نبودن هیچکدام از وزرا در محل کار ، نبودن مسئولین شهر میزبان بمدت حداقل دو روز در محل کارشان و بهم خوردن اوضاع کاری شهروندان در آن شهرستان و هزینه هایی که استانداریها بدون تعارف برای آوردن جمعیت متحمل میشوند ) را در مقابل دستآوردهای این سفرها چگونه ارزیابی میکنید ؟

علی اکبر جوانفکر:  سفرهای استانی یک کار تعریف شده در دولت نهم است و حضور اعضای دولت در استانها برای رسیدگی به خواسته ها ، نیازها و مشکلات مردم در ارتباط با حوزه کاری هر وزیر ، جزو وظایف تعریف شده آنهاست. این یک کار اضافی یا حاشیه ای نیست بلکه یک کار اصلی و ضروری است که باید مورد اهتمام و توجه قرار بگیرد. بنابراین سفرهای استانی به منزله جدا شدن وزیران از محیطهای کاری خود نیست بلکه ادامه یک حضور معنی دار در محل کارشان است. مردم وزیری را که دائما در پشت میز کارش در تهران نشسته باشد، نمی پسندند و می خواهند حضور او و نقش موثر او  را در محیط زندگی خود حس کنند. سفرهای استانی باعث به هم خوردن اوضاع کاری شهروندان در هیچ شهرستانی نمی شود ، بلکه این حضور به ساماندهی و تنظیم هرچه بهتر اوضاع کاری مردم شهرها و روستاها می انجامد و نگاه آنها به سفرهای استانی با ارزیابی شما که در مرکز کشور حضور دارید یکسان نیست.  مردم در تمامی استانهای کشور ، با شوق و ذوق بسیار از رئیس جمهورشان استقبال می کنند و به سخنان او گوش می دهند. دولت برای حضور مردم در صحنه هیچ هزینه ای نمی کند. اینگونه اظهارات ممکن است توهین به مردم عزیز و شریف ایران تلقی شود که لازم است از آن پرهیز گردد.

۲- آیا شما بعنوان مشاور ؛ تذکری در خصوص عملی شدن وعده هایی که در این سه سال داده شده و بعضا عمل نشده است، داده اید ؟ آیا عکس العملی پدید آمده است ؟ نتیجه چیست ؟

علی اکبر جوانفکر:   برخلاف برخی از نامزدهای انتخاباتی ، آقای احمدی نژاد برای انتخاب شدن ، هیچ وعده ای به مردم نداد. او فقط به تشریح و تبیین برنامه هایش برای اداره بهینه ومطلوب کشور پرداخت و گفت که هرکس بخواهد ایران اسلامی را به اهداف و آرمانهایش نزدیک کند باید این برنامه ها را به کار بندد. بنابراین وقتی می گوییم که آقای احمدی نژاد وعده انتخاباتی به هیچکس نداد، بلافاصله مخالفان دولت و رسانه های آنها با طرح شعار نفت بر سر سفره های مردم، شروع به استهزاء و تمسخر می کنند و جالب اینجاست که هیچ وعده دیگری جز این شعار را مثال نمی آورند. اما آنچه در این زمینه مهم است ، عمل کردن دولت نهم به برنامه هایی است که از آغاز با مردم در میان گذاشته بود. بنابراین همه سیاست ها ، مصوبات و اقدامات دولت مبتنی بر همین برنامه هاست

محمدی:  باسلام.
: ابتدا با شجاعت آقای جوانفکر را برای گفتگو صریح و بی پرده با خوانندگان اینترنتی مخصوصا سایت نواندیش ستود.
آقای جوانفکر اگر بخواهید بعنوان یک فرد بیطرف اما آشنا به عملکرد و دستاوردهای دولت نهم به بیان نقاط ضعف و قوت این دولت بپردازید ، چه می گویید؟

 علی اکبر جوانفکر:  ضمن تشکر از حسن نیت شما ، اجازه دهید پاسخگویی به سووالات شما عزیزان ، نشانه ای از شجاعت تلقی نشود. شجاعت وقتی است که کسی اشتباه یا خطایی را مرتکب شده و اکنون می خواهد به آن اذعان و اعتراف کند یا سخن نابه جایی گفته و اکنون با شجاعت می خواهد از خطای خود سخن بگوید. دولت نهم از آغاز و بر اساس صداقت، صراحت و پاکی با مردم تعامل کرده است ، بنابراین اکنون نیز همین جهت گیری را دنبال می کند. این یک امر کلی و عمومی است و به منزله نفی برخی نارسایی های پراکنده در سطوح میانی یا پایین تر نیست .

شما می دانید که بنده مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور هستم و به طور طبیعی حامی و طرفدار دولت محسوب می شوم . با این حال ، منصفانه است که بگویم به عنوان یک رویکرد کلی ، پرکاری ، دل بستگی به منافع مردم، صداقت ، سلامت نفس ، ارزش گرایی ، دشمن شناسی و ایستادگی در برابر دشمن ، شجاعت در تصمیم گیری، شتاب بخشیدن به حرکت کشور در مسیر پیشرفت ، مردم باوری ، ولایت پذیری ، دل بسته نبودن به منافع مادی و خستگی ناپذیری در انجام وظایف از جمله نقاط قوت دولت نهم است. بدون تردید ضعف در اطلاع رسانی متناسب با کارهای انجام شده ، یک نقطه ضعف مهم در دولت نهم تلقی می شود. بخشی از این نقطه ضعف هم به قوت مخالفان دولت در برخورداری از ظرفیت های قابل توجه رسانه ای برمی گردد .
موفق باشید  

مجید:  آقای احمدی نژاد در مصاحبه ی تلویزیونی خود پیش از انتخابات سال ۸۴ در باره نحوه نگاه ایشان به مقوله ی حجاب و احتمال ایجاد محدودیت ها وبرخوردهایی با جوانان این مساله را کاملاً تکذیب کرده و مشکل کشور را اقتصادی دانسته و بحث بر سر نوع لباس را نه در شان دولت دانسته و نه ملت. حال با گذشت این مدت اجرای طرح امنیت اجتماعی در قالب برخورد با بدحجابان که شامل تذکر به چیزی قریب به یک و نیم میلیون نفر شود باتوجه به این مطلب که دستور رییس جمهور پای این طرح قرار دارد این پارادوکس در وعده و عمل چگونه توجیه پذیر است؟

علی اکبر جوانفکر:  تجربه نشان داده است که با استفاده از زور و قوه قهریه نمی توان معضل بدحجابی را حل کرد. حجاب یک امر اعتقادی است و کسی که ایمان قوی دارد ، حجابش را به طور کامل رعایت می کند و حتی به زور هم نمی توان حجاب را از سر او برداشت و کسی که ایمانش ضعیف و به تبع آن بدحجاب باشد، با استفاده از زور ، از بدحجابی خارج نمی شود. ایمان هم یک عنصر قابل تزریق نیست بلکه یک امر اعتقادی است که تحت تاثیر عوامل گوناگون کم و زیاد می شود. مبارزه با بدحجابی در جامعه اسلامی ، یک وظیفه و تکلیف عمومی است که همه باید نسبت به آن احساس مسوولیت کنند. امر به معروف و نهی از منکر ، وظیفه شرعی آحاد جامعه است و صرفا نباید به عنوان یک وظیفه رسمی برای دستگاههای خاص تعریف شود. با وارد کردن نیروی انتظامی به عرصه برخورد با افراد بدحجاب ، به طور ناخواسته ، تکلیف را از دوش مردم برمی داریم در حالی که این اشتباه است و ما را از هدف دور می کند. باید کاری کنیم که بدحجابی در نگاه عموم افراد جامعه به عنوان یک پدیده زشت و ناپسند و حجاب به عنوان یک امر زیبا و ایمن کننده زن از آسیبهای بیرونی تجلی پیدا کند. رسیدن به این هدف ، روشهای خاص خود را دارد. ضمنا باید توجه کنیم که این امر منتزع از سایر رفتارهای اجتماعی انسان نیست. ضعف ایمان و سستی در باورها و اعتقادات ، منشاء بروز و ظهور رفتارهای گوناگونی است و نمی شود فقط به مظاهر توجه کرد و از ریشه و عامل اصلی ، غفلت ورزید. برخورد با مظاهر ، که بدحجابی یکی از آنهاست ، راه حل اساسی نیست و باید به ایمانها و باورها توجه کرد. ایمانهایی که تحت تاثیر  برخی بداخلاقی ها ، بدرفتاری ها ، بی عدالتی ها ، تبعیض ها ، بی احترامی ها ، توهین ها و نظایر آن ، استحکام خود را از دست می دهند. برای حل معضل بدحجابی ، باید به ریشه ها بپردازیم یعنی اخلاق مان را درست کنیم ، مانع از هرگونه ظلم و تعدی به حقوق دیگران شویم ، با احترام و رعایت ادب و خضوع با دیگران برخورد کنیم و شان و منزلت انسان را دربرخوردهایمان رعایت کنیم. هر کس در هر مصدری از امور کشور قرار دارد ، باید خود را خادم مردم و خدا را ناظر بر اعمال و گفتار خویش بداند تا رفتارش پرجاذبه شود ، دیگران را مورد تکریم قرارده و باورها و اعتقادات را در درون آنها تحکیم کند.  
دیدگاه رئیس جمهور در باره این موضوع همان است که قبلا گفته و تغییر نکرده است. 

مسعود:  با سلام
- لطفا بفرمائید دولت نهم تا چه حد به شعارهای خود در زمان انتخابات پایبند بوده و به چه میزان درصدی وعده ها تحقق یافته است.
علی اکبر جوانفکر:  دکتر احمدی نژاد  در زمان انتخابات ریاست جمهوری ، به مردم نگفت که اگر به من رای بدهید ، چنین و چنان خواهم کرد. این از امتیازات ایشان است که فقط به تبیین برنامه های خود برای اداره بهینه و مطلوب کشور پرداخت و گفت که هرکس بخواهد در مصدر ریاست جمهوری قرار بگیرد ، باید این برنامه ها را با رویکرد عدالتخواهانه به اجرا درآورد. ایشان پس از انتخابات به اجرای دیدگاهها و برنامه های خود پرداخت و امروز به لطف الهی ، به میزان قابل توجهی نیز در این مسیر پیش رفته ایم، البته برخی از کارها هنوز به اتمام نرسیده که در دور دوم پی گرفته خواهد شد.
موفق باشید

 علی بزرگمهر: آقای جوانفکر با سلام وعرض ادب واحترام
۱-هدف ریس جمهور که مخالف افزایش حقوق کارگران بودند بعلت طرح تحول اقتصادی چه بود؟ چرا افزایش حقوق کارگران تولید کننده ۵درصد +۳۰ هزار تومان ولی کارمندان که از بودجه استفاده میکنند حداقل ۲۵ درصد است. چرا مالیات برای کارمندان از سقف۴۱۶ هزار تومان به بالا ۱۰ درصد ولی برای کارگران زحمتکش پلکانی تا۲۵ درصد است؟ آیا میدانستی که کارگری ۱۰ سال سابقه اگر دریافتیش ۷۰۰ هزار تومان باشد به اندازه یه کارمند ۳ سال سابقه حقوق میگیرد با این تفاوت که در ماه ۲ برج کارمیکند یعنی واقعا”۱۲۰ ساعت اضافه کاری کار میکنند نه همین طور اضافه کار به آن بخشیده شود؟
خواهشمندم بطور شفاف پاسخ دهید .

علی اکبر جوانفکر:  متاسفانه باید بپذیریم که تا کنون با قانون کار برخورد سیاسی شده است . باید برخی از بندهای قانون کار، اصلاح شود تا در سایه آن ، امکان ایجاد آرامش و امنیت روانی برای کارگران فراهم گردد. دولت در ارتباط با کارگران ، این خط مشی را دنبال می کند که کارگران موقت به دائم تبدیل شوند و تحقق این امر شرط لازم برای خلاقیت،‌ ابتکار و دلسوزی بیشتر قشر کارگر در ایران است. بر اساس مصوبه جدید دولت ، سقف معافیت مالیاتی کارگران و کارمندان همسان سازی شده و کارگران تا مبلغ ۴۱۶ هزار تومان حقوق از پرداخت مالیات معاف شده اند و حقوق بازنشستگان نیز حداقل ۴۰۰ هزار تومان تعیین شده است.
موفق باشید

سعید :  سلام جناب جوانفکر
ممنون از اینکه وقت گذاشتید تا مسائلی را با شما مطرح نماییم
جنابعالی که به عنوان مشاور رییس جمهور کار میکنید قطعا تاثیر زیادی بر تصمیمات ایشان دارید.آیا جنابعالی تا بحال مقالات خانم فاطمه رجبی را در روزنامه ها نخوانده اید که به غیر از مقام رهبری و آقای احمدی نژاد به همه توهین میکنند؟ چرا تاکنون موضع مشخصی درباره مطالب نامبرده نگرفته اید تا جناح رقیب این توهین ها را مستمسک نسازد ؟ضمنا در مورد تکذیبیه مسائلی که در دیدار با آیت الله آملی مطرح شد (هاله نور) آقای احمدی نژاد هاله را تکذیب نمود یا دیدار با آیت ا… آملی ؟
متشکر از وقتتان

 علی اکبر جوانفکر : بنده در همان سال اول فعالیت دولت نهم ، به عنوان مشاور رئیس جمهور ، هرگونه توهین و رفتار تخریبی علیه افراد مختلف از جمله شخصیت هایی در دولتهای سابق را محکوم کردم و مستندات آن نیز در رسانه های ارتباط جمعی موجود است .رئیس جمهور محترم نیز از همه افراد منسوب به دولت نهم خواسته اند تا علیه افراد مختلف یا نامزدهای انتخابات هیچ سخنی گفته نشود و شما ملاحظه می کنید که نامزدهای انتخابات پیوسته علیه دولت و رئیس جمهور ، سخن پراکنی می کنند و در این سو هیچ پاسخی به آنها داده نمی شود. توهین و تخریب از سوی هرکس که باشد ، ناشی از ضعف فکری و شخصیتی افراد است و البته دولت نهم و شخص آقای احمدی نژاد در طول چهار سال گذشته در معرض بیشترین توهین ها و تخریب ها قرار داشته اند.
در ارتباط با دیدار آقای احمدی نژاد با آیت الله جوادی آملی ، در گذشته به اندازه کافی اطلاع رسانی شده است .
موفق باشید  

  کارمند :   - اگر یک کارمند دولت اقدامی مانند آقای کردان کند آیا مانند آقای کردان با ایشان برخورد میشود ؟

  علی اکبر جوانفکر : - اگر منظورتان مدرک تحصیلی ایشان باشد که ملاحظه فرمودید با آقای کردان بدترین برخورد ممکن صورت گرفت. آرزو نکنید که با هیچ کارمندی برخوردی مانند برخورد با آقای کردان صورت بگیرد. برخوردی که آسیب های روحی و روانی سنگینی را متوجه او و خانواده اش کرد.

سید علی موسوی : یکی از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران صدور انقلاب بوده است با توجه به سیاستهای بین المللی آقای احمدی نژاد فکر می کنم به جای اینکه به صدور انقلاب موفق شده باشیم بر عکسش عمل کردیم. با تحریمها و ارتباط نداشتن اکثر کشورها با ایران به جای صدور انقلاب همه در مقابل جبهه گیری می کنند…

علی اکبر جوانفکر : صدور انقلاب به معنای صدور فکر و ایده های انقلاب اسلامی است . حضور فعال و پرتحرک دکتراحمدی نژاد در عرصه سیاست خارجی موجب تبیین و تشریح دیدگاههای انقلاب اسلامی در مجامع جهانی  شده است . امروز آقای احمدی نژاد به دلیل صراحت در بیان مواضع انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ، شجاعت در دفاع از حقوق و منافع ملت ایران ، ایستادگی در برابر زیاده خواهی قدرتهای جهانی و به چالش کشیدن سیاست های نظام سلطه ، به یک شخصیت محبوب در جهان و بویژه در دنیای اسلام تبدیل شده است . این یک ادعای واهی نیست . کافی است به هر نقطه از جهان سفر کنید تا با این حقیقت روشن آشنا شوید. تردید نکنید که بر اثر اهتمام دولت نهم به پی جویی آرمانهای انقلاب اسلامی، ملت ایران امروز به عنوان عزیزترین و پرافتخارترین ملت در جهان شناخته می شود. جبهه گیری چند دولت مستکبر در برابر ملت ایران ، هیچ ارزشی ندارد. در همین هفته معاون وزیر امور خارجه لهستان در دیدار با آقای متکی وزیر امور خارجه تصریح کرد که بدون درنظر گرفتن نقش جمهوری اسلامی ایران ، هیچ راه حلی برای بحرانهای منطقه ای و جهانی وجود ندارد. توجه کنید که این حرف ما نیست بلکه اعتراف بیگانگان به یک حقیقت روشن است . وقتی رئیس جمهور احمدی نژاد از نقش ایران در مدیریت جهانی سخن می گوید ، برخی از روشنفکر نماها ، شروع به تمسخر می کنند در حالی که حقیقت چیز دیگری است و جایگاه و منزلت ملت ایران ، به گونه ای است که باید خود را برای ایفای یک نقش بلامنازع در مدیریت جهانی آماده کند.

- آقای جوانفکر به نظر شما بی احترامی های دولتهای خارجی در مقابل مسافرین ایرانی ها ناشی از چیست؟ در دوبی با ایرانی ها مثل کارگران بنگلادشی یا هندی برخورد می کنند در مرز آذربایجان اگر حتی به خدمه هم پول ندی اجازه ورود نخواهی داشت. در بیشتر هتلهای ترکیه ایرانی ها را راه نمی دهد حودم شاهد این ماجرا بودم دلیل آنها هم این است که در صورت بودن شما در هتل آمریکایی ها و اروپایی ها احساس امنیت نمی کنند. این رفتارها بعد از روی کار آمدن دولت جدید بوجود آمده است.

علی اکبر جوانفکر : - در سال ۱۳۶۴ یعنی زمانی که آقای مهندس موسوی نخست وزیر بودند، برای انجام ماموریت از طریق پاریس عازم مادرید بودم. در فرودگاه پاریس بنده را در مقابل سایر مسافرین از هواپیما پیاده کردند و به حالت توهین آمیزی ، چمدانم را از بار هواپیما پایین آوردند و پس از به هم ریختن اثاثیه داخل آن ، بار دیگر اجازه دادند سوار هواپیما شوم. اجازه دهید اینگونه رفتارها را به حساب دولت ها یا مقامات یا مسوولان کشور نگذاریم. ضمن آنکه برخوردهای پراکنده ای از این دست متاثر از عصبانیت و ناراحتی غربی ها یا دولتهای تحت نفوذ آنها و حاکی از موفقیت و پیشرفت ملت ایران است. شما توجه داشته باشید که آمریکایی ها در فرودگاههای خود از ایرانی ها انگشت نگاری می کنند و ما هم متقابلا از آمریکایی ها در فرودگاه تهران انگشت نگاری می کنیم. خبرنگار ای بی سی نیوز آمریکا که هفته گذشته برای مصاحبه با رئیس جمهور به تهران آمده بود ، در گزارش خود به این مساله که در فرودگاه با او چه رفتاری شده است ، اشاره کرد. یادمان باشد که در دولت قبل که پرچم گفت و گوی تمدنها را سردست گرفته بود ، آمریکا ایران را محور شرارت نامید و اینگونه برخوردها نیز استمرار داشت. البته این نکته نیز حائز توجه است که امروز شهروند ایرانی، عزیزتر از هر زمان دیگری است و نباید برخوردهای پراکنده یا سلیقه ای با برخی از شهروندان ایرانی را سیستماتیک و سازماندهی شده تلقی و آن را در بوق و کرنا کرد. امروز نام ایران و ایرانی در همه جای دنیا با افتخار و عظمت مطرح می شود. 
موفق باشید

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15
احمدی نژاد

مشروح سخنان احمدی نژاد در نطق تلویزیونی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور امشب (دوشنبه‌شب) در نطق انتخاباتی خود که از شبکه اول سیما پخش شد ملت ایران را ملتی بزرگ، ایمانی، آرمانی، با فرهنگ و تمدن‌ساز دانست و گفت:‌باور من نسبت به توانمندی و بزرگی ملت ایران باوری عمیق است چرا که همواره به سه عنصر اصیل عنایت خدای بزرگ، مدیریت عالی حضرت ولی عصر (عج) و ظرفیت‌های عظیم ملت ایران اعتقاد راسخ داشته‌ام.

 

وی افزود: اگر ملتی در مسیر آرمان‌های الهی بایستد، نصرت خداوند حتی است؛ حضرت ولی‌عصر (عج) نیز حاضر و ناظر است و جهان را مدیریت می‌کند و یار و یاور ملت‌هایی است که می‌خواهند سربلند زندگی کنند.

احمدی‌نژاد ملت ایران را ملتی بزرگ، توانمند و تاریخ‌ساز دانست که همواره ظرفیت‌های خود را در طول تاریخ و در عرصه‌های گوناگون نشان داده است.

رئیس جمهور با اشاره به دوران‌های مختلفی که عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شده است اظهار داشت: نقش بی‌بدیل ملت ایران در برپایی فرهنگ و تمدن جهانی از دیدگاه همه صاحب‌نظران و مورخان یک نقش بی‌نظیر بوده است و همه معترفند که ملت ایران در برپایی تمدن بشری نقشی اصیل و محوری برعهده داشته است.

وی با اشاره به اعتراف همه صاحب‌نظران مبنی بر نقش کلیدی ملت ایران در پایه‌گذاری تمدن اسلامی افزود: ملت ما با دلی امیدوار اسلام ناب را دریافت و در آغوش کشید و بالاترین خدمات را به تبیین و ترویج اندیشه اسلام ناب انجام داد و خود نیز از این رهگذر شکوفا شد.

احمدی‌نژاد با اشاره به مقطع عظیم انقلاب اسلامی در تاریخ ملت ایران گفت: در این مقطع ملت ایران یک بار دیگر نشان داد که می‌تواند در عرصه‌‌های بین‌المللی تحول‌آفرین، الهام‌بخش و پیشتاز باشد و در همین راستا همه معادلات ظالمانه و یکسویه نظام سلطه را به چالش کشید و قدرت ذاتی ملت‌ها را در مقابل قدرت و ثروت صف‌آرایی کرد و پیروز شد.

‌باور من نسبت به توانمندی و بزرگی ملت ایران باوری عمیق است چرا که همواره به سه عنصر اصیل عنایت خدای بزرگ، مدیریت عالی حضرت ولی عصر (عج) و ظرفیت‌های عظیم ملت ایران اعتقاد راسخ داشته‌ام

رئیس جمهور با اشاره به مقطع 4 سال قبل گفت: علت اینکه در آن مقطع تصمیم گرفتم به عنوان قطره‌ای از اقیانوس زلال ملت ایران وارد عرصه شوم این بود که در آن زمان یک احساس عمومی در ملت ما شکل گرفته بود که در حال فاصله گرفتن از مسیر نورانی انقلاب است و این فاصله روز به روز در حال افزایش بود و بنده نیز به عنوان عضو کوچکی از خانواده ملت ایران در این احساس شریک بودم.

وی با اشاره به علل بوجود آمدن این احساس اظهار داشت: عنصر اول بوجود آمدن این احساس، فاصله گرفتن از آرمان‌ها و ارزشهای ملت ایران و علت دوم نیز فاصله گرفتن مدیران ارشد از متن ملت بود؛ این دو علت از یک جنس است که هر دو خود را در مدیریت نشان می‌دهند.

احمدی‌نژاد ادامه داد: ملت ایران همیشه در طول تاریخ مسئولیت خود را به خوبی ایفا کرده و نشان داده است که هرگاه مدیران صالح و معتقد به آرمان‌ها در مصدر کار بودند ملت ایران قله‌ها را فتح کرده است، بخصوص در دوران انقلاب این مسئله بسیار مشهود بود اما اگر در آن مقطع چنین احساسی در ملت ما شکل گرفته بود ملت را باید در مدیریت‌ها جستجو کنیم.

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه انقلاب اسلامی دستاوردهای عظیمی به ارمغان آورد اما در بخش‌های گوناگون دچار شرایطی شدیم که اعتماد و خودباوری ملی در نقطه حضیض قرار گرفت و دشمنان، ضعف را با فشار تبلیغاتی و سیاسی بر ملت ما تحمیل کرده و می‌خواسته‌اند ملت ما را تحقیر کنند.

احمدی‌نژاد افزود: در مسائل اقتصادی نیز مشکلاتی سنگین و لاینحل وجود داشت که عده‌ای تنها راه حل آن را هضم شدن در نظام سلطه می‌دانستند؛ در آن مقطع بیش از 1500 بنگاه بزرگ در مشکلات شدید بسر می‌بردند و در بخش‌های مختلف دیگر نیز با مشکلاتی مهمی مواجه بودیم؛ در سیاست داخلی نیز همواره کینه‌ورزی، برخورد و تنش وجود داشت و هر روز به یک بهانه‌ به این مسائل دامن زده می‌شد و حتی یک موضوع پیش‌پا افتاده به عنوان یک موضوع ملی تحمیل می‌شود و فضا به سمت ناامیدی از آینده می‌رفت.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد:‌ در سیاست خارجی نیز دیدیم که می‌خواسته‌اند انقلاب ملت ایران را در مناسبات ظالمانه جهان هضم کنند و حتی تا جایی پیش رفتند که اعلام کردند که می‌خواهند ریشه ملت ایران را از بین ببرند و گفتند ابتدا افغانستان و عراق و بعد ایران.

وی تصریح کرد: در موضوع هسته‌ای نیز بدترین شرایط را تحمیل کردند و بعد از آن توافق‌نامه نامناسب، اعلام کردند که میوه عراق را در سعدآباد چیدیم و سپس در پاریس طرح‌های خود را تکمیل کردند و در مقابل حرکت روبه‌رشد ملت ایران سدی ساختند و حتی فعالیت‌های هسته‌ای و موضوعات غیر مرتبط با موضوعات هسته‌ای را تعطیل کردند و تا جایی پیش رفتند که گستاخانه خواهان تعطیلی آزمایشگاهها و دروس مربوط به مسئله هسته‌ای شدند و گستاخی را به حدی رساندند که به ساحت ملت ایران توهین کرده و گفتند ملت ایران محور شرارت است و این در شرایطی بود که بیشترین همکاری در افغانستان و عراق با آنها شده بود.

احمدی‌نژاد گفت:‌ طبیعی بود که ملت ایران چنین شرایطی را نمی‌پسندند و دیدید که در انتخابات 4 سال قبل همه ملت به صحنه آمده و فریاد بلند خود را در اعتراض به آن شرایط و گستاخی‌های نظام سلطه به گوش جهانیان رساندند.

 همه اقوام ایران از آذری، کرد، لر، عرب، بختیاری، قشقایی، خوزستانی، لک، خراسانی، سیستانی، مازندرانی، گیلک، تالش و فارس‌ها و گل‌های گلستان ایران هستند

وی افزود: باور من این بود که ملت ایران می‌‌تواند و شایسته جایگاه والایی است و شعار «ما می‌‌توانیم» حرف دل مردم ایران بود که با استقبال گسترده ملت و بخصوص جوانان مواجه شد و این استقبال باعث شد که ملت ایران در طول 4 سال علی‌رغم بحرانهای سنگین جهانی دستاوردهای عظیمی داشت.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم 4 سال گذشته را جزو سخت‌ترین مقاطع تاریخ ملت ایران در قرن معاصر دانست و گفت:‌ در این سالها بحران‌های عظیم سیاسی و اقتصادی جهان، اشغال افغانستان، تهدید به حمله، تحریم بی‌سابقه و فشار اقتصادی و سنگین‌ترین جنگ روانی علیه یک ملت جریان داشت اما ملت ایران در برابر همه فشارها ایستاد و امروز می‌بینیم که اعتماد به نفس و خودباوری و امید به آینده و عزت ملت ایران در نقطه اوج است.

وی ادامه داد:‌در این 4 سال در عرصه اقتصادی علی‌رغم همه فشارها، دستاوردهای عظیمی در اختیار ملت ایران قرار گرفت در شرایطی که تقریباً همه کشورهای بلوک سرمایه‌داری و وابستگانشان در شرایط بحرانی و التهاب اقتصادی بسر می‌برند اما در ایران عزیز ما شاهد یک ثبات نسبی بالا هستیم و رشد و تولید و سرمایه‌گذاری ما روزافزون است.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: در طی 50 سال از شروع صنعت فولاد در ایران ظرفیت تولید 10 میلیون تن بود که اکنون این میزان به 17.7 میلیون تن رسید یعنی شاهد 70 درصد رشد در این صنعت بودیم؛ ظرفیت سیمان ایران نیز پیش از این دولت 34 میلیون تن بود که امروز به 64 میلیون تن رسیده است و در زمینه آلومینیم نیز رقم 218 هزار تن به 457 هزار تن رسیده است.

وی ادامه داد: در پتروشیمی تولید 24 میلیون تنی در سال در پیش از این دولت به بیش از 48 میلیون تن در سال رسیده و در زمینه مس نیز آمار تولید 178 هزار تنی به 260 هزار تن رسیده و در مجموع اکنون کارخانه‌های ما در آرامش بسر می‌برند.

رئیس جمهور اظهار داشت: تولید نفتی ایران نیز در دولت نهم به بیش از سه برابر بالاترین مقدار تولید در دولتهای قبل رسید و علی‌رغم تحریم‌های شدید در طول این 4 سال ما شاهد بیش از 66 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری و 70 میلیارد دلار قرارداد جدید نفتی هستیم.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: در زمینه علم و فناوری نیز تا سال 83، 3هزار و 500 مقاله علمی داشتیم که در سال 87 و فقط در وزارت علوم 13 هزار و 500 مقاله علمی به ثبت رسیده است، در زمینه اختراعات نیز قبل از انقلاب ثبت اختراع نداشتیم اما پس از آن 4650 اختراع اختراع به ثبت رسیده بود که در 4 سال دولت نهم به بیش از 20 هزار اختراع رسید.

وی ادامه داد: در عرصه هسته‌ای امروز ما جزو چند کشور هسته‌ای جهان و در عرصه هوافضا جزو 9 کشور جهان و در بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و سلو‌ل‌های بنیادی جزو چند کشور برتر جهان هستیم و عمران و آبادانی در این دولت سه برابر مدت مشابه دولت قبل بوده است.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: نرخ بیکاری در ابتدای آغاز به کار دولت نهم 12.9 درصد بود اما علی‌رغم آنکه حدود 50 درصد بیش از پیش‌بینی قانون برنامه نیرو وارد بازار شد، نرخ بیکاری در دولت نهم به 10 درصد کاهش یافت و تعداد 800 هزار نفر از بیکاران کم شد.

رئیس جمهور با اشاره به تلاش دولت نهم در عرصه اصلاح ساختاری گفت: در این دولت رشد شتابان مصرف بنزین مهار شد و در عرصه سیاست خارجی نیز سایه تهدید از سر ملت ایران برای همیشه برطرف شد.

 امروز عضویت در خانواده بزرگ ایران و خادمی ملت ایران افتخاری بی‌نظیر است

این کاندیدای انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری اظهار داشت‌: برخلاف برخی‌ها که خیال می‌کنند تهدید را با سازش می‌توان برطرف کرد، ملت ما نشان داد که راه برطرف کردن تهدید، موضع اقتدار است و می‌بینید کسانی که 3 سال قبل می‌گفتند می‌خواهیم ایران را از نقشه دنیا حذف کنیم، امروز در تمجید از فرهنگ و تاریخ ملت ایران مسابقه گذاشته‌اند و همان کسانی که می‌گفتند می‌خواهیم ایران را منزوی کنیم، امروز خواستار مشارکت ایران در مدیریت جهان هستند و ملت ایران نیز آماده مشارکت در مدیریت جهانی برمبنای صلح، امنیت و برادری است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه نمی‌خواهم گزارش کار بدهم اظهار داشت: می‌خواهم بگویم در این 4 سال یکبار دیگر اثبات شد که توانستیم و می‌توانیم؛ و امروز به لطف الهی امید و نشاط در ملت ایران موج می‌زند و علاوه بر عزت روزافزون، غرور ملی در اوج است و بواسطه غرور ملت ما سایر ملتها نیز احساس غرور می‌کنند.

وی با اشاره به موضوع پرتاب ماهواره امید افزود: موضوع این پرتاب به مسئله اول همه ملت‌ها تبدیل شد و حتی بسیاری از ملت‌ها به یکدیگر تبریک می‌گفتند و شرینی توزیع می‌کردند و پرتاب ماهواره امید ایران را به منزله بازیابی هویت خود می‌دانستند چرا که ملت ایران الهام‌بخش و پرچم‌دار برادری، عشق و امید است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اثبات شد که می‌توانیم و توانستیم گفت: این آغاز راه است و باور ما این است که ملت ایران ظرفیت‌های عظیمی دارد و همه این تحولات نشاندهنده آن است که همه این ظرفیت‌های عظیم هنوز شکوفا نشده چرا که برای این شکوفایی تازه بسترسازی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: همه ما باور داریم که ملت ایران برای تصمیمات و کارهای بزرگ آمادگی دارد و می‌‌توانددر عرصه‌های جهانی نقش‌آفرینی کند و اثبات شد که ساختن ایران و نقش‌آفرینی در عرصه‌های جهانی لازم و ملزوم یکدیگر هستند؛ باور ما این است که امروز شرایط برای جهش‌ها و تصمیمات بزرگتر آماده شده و ملت ایران در آستانه حرکت‌های بزرگ به سمت قله‌ها است و البته این بدان معنا نیست که اشکلات وجود ندارد اما مهمتر از همه عزم یک ملت برای فتح قله‌های بلند است امروز این عزم و اعتماد به نفس و خودباوری ملی در اوج قرار دارد.

رئیس جمهور افزود:‌البته بداخلاقی و کارشکنی‌ها هم وجود دارد اما اراده ملت ایران بر اینها غلبه خواهد کرد.

احمدی‌نژاد از ملت بزرگ ایران به خاطر همه خوبیها و تحمل و همراهی آنها تشکر کرد و گفت: امروز عضویت در خانواده بزرگ ایران و خادمی ملت ایران افتخاری بی‌نظیر است.

وی با تشکر از همه اقشار ملت ایران تصریح کرد: ملت ما در یک همبستگی بی‌نظیر در میسر عزت و کمال در حال حرکت هستند و از رهبری بزرگوار نیز که همواره پشتیبان، در کنار ارزش‌های انقلابی ملت و پیشتاز حرکت ملت ایران بوده‌اند تشکر می‌کنم.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: همه اقوام ایران از آذری، کرد، لر، عرب، بختیاری، قشقایی، خوزستانی، لک، خراسانی، سیستانی، مازندرانی، گیلک، تالش و فارس‌ها و گل‌های گلستان ایران هستند.

وی از زنان و دختران ایران که کانون عشق و بالندگی و پسران و مردان ایران که پاسدار عزت ملت ایران هستند نیز تشکر کرد و خاطرنشان ساخت: امروز همه ما آماده جهش و حرکت به سمت قله‌ها هستیم و عزم و اراده ملی برای کار و تلاش فراهم است، پس پیش بسوی ایرانی آبادتر، عزیزتر و سربلندتر.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388 21:15
X