دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 732165
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب

ادامه از متن قبلی

جهانگردی

رضایی در ادامه درباره  صنعت جهانگردی نیز اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای همسایه ما بخش گسترده‌ای از درآمدهای ملی ما از راه توسعه صنعت و جهانگردی فراهم شده، در ترکیه بیش از بیست میلیارد دلار و در بسیاری از کشورها نیز ارقامی مشابه از محل توریست تأمین می‌کنند، اما در ایران این میزان بسیار اندک است و کمتر از یک میلیارد دلار است.

فقرزدایی

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به اینکه فقرزدایی را مهمتر از فقیر زدایی می‌دانیم، مبارزه با فقر از راه اشتغال را ممکن دانست و افزود: اشتغال را اولاً ‌از راه افزایش مهارت، دوم گسترش بازارهای خارجی و صادرات کالای ایرانی و نیز با تأمین امنیت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایجاد می‌کنیم و همچنین اجازه می‌دهیم پول و منابع مالی به سود مشاغل به بازدهی بالا حرکت بکند.

وی ادامه داد: در بیشتر مناطق کشور، بنگاه‌های ایرانی با مشکل روبه‌رو هستند و معضل کارگران نیز در این شرایط به حجم مشکلات افزوده است، باید با ساماندهی بازار و تلاش برای جلوگیری از محدودیت سرمایه‌گذاری و تزریق سرمایه‌های خارجی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاهش ریسک آن و تضمین اصل و فرع سرمایه و بازگشت آن به سرمایه‌گذاران، به آنها اطمینان داد تا بتوانند میل به سرمایه‌گذاری در کشور را از طریق آنها افزایش داد.

بخشی که مربوط به اقتصاد است، نخست این که باید یک تغییرات ساختاری در اقتصاد بر اساس سیاست‌های اصل 44 پدید بیاید. ما برنامه‌های اجرایی اصل 44را ارایه خواهیم داد، ساختار بودجه کشور را از این حالت بیرون می‌کنیم. مسأله دوم تیم قوی و هماهنگ اقتصادی در مدیریت اقتصاد کشور مستقر می‌کنیم.

تأمین اجتماعی و سلامت خانوار

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همین مورد با بیان اینکه ما به بحرانهای آینده نیز توجه داریم، گفت: امروز بحران مالی غرب همچنان جلوی روی ماست و ما معضل نفت را متوجه می‌شویم و اینکه دولت سال آینده، بیست هزار میلیارد کسری بودجه دارد و صندوق‌های تأمین اجتماعی در آینده با بحران روبه‌روست. ما مشکلات بانکی را شناسایی کرده‌ایم و تلاش خواهیم کرد که این مشکلات را در یک برنامه مفصل و عملیاتی دنبال کنیم.

رضایی به سفر اخیر خود به بندرعباس اشاره کرد و ادامه داد: در آنجا به من یادداشتی دادند که بیش از یک هزار نفر از بانوان در شهرهای میناب و رودان برای دریافت کمک از کمیته امداد صف بسته‌اند، باید بتوانیم با مدیریت و برنامه‌ریزی از این مسائل گذر کنیم و تلاش هم خواهم کرد تا در دولتم سلامت مردم را به صورت جدی پیگیری کرده و مانع از کشته و

محسن رضایی

زخمی شدن چند ده هزار نفری تصادفات در سال شویم؛ بیماری‌های روانی در کشور ما افزایش یافته و باید با عمق‌دهی با بیمه‌ها، بیمه‌های مکملی یکسان برقرار کرد.

وی در همین راستا، مشکل دیگر را مسأله تأمین اجتماعی دانست و گفت: ما می‌دانیم که قشر وسیعی از مردم ما تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند. از سویی آنها که بیمه خدماتی به آنها داده می‌شود، رضایت بخش نیست و بیمه‌های روستایی ناقص ترین خدمات را می‌دهند و در مقایسه با بیمه‌های شهری، کیفیت پایین‌تری دارند و برای همین، از آنجا که در حقیقت، تأمین اجتماعی برای عموم مردم ماست، ما بیمه را فراگیر می‌کنیم. بیمه پایه‌ای را افزایش می‌دهیم، بیمه مکملی را در همه جا یکسان خواهیم کرد و فکر می‌کنیم با این کار می‌شود عدالت را بیشتر گسترش بدهیم.

سربازی

نیروهای مسلح ما نیاز به سرباز دارند، در این شکی نیست، ولی ما می‌توانیم یک ترکیبی از سربازی اجباری و سربازی حرفه‌ای داشته باشیم

رضایی یکی دیگر از مشکلات مردم را مسأله سربازی دانست و گفت: نیروهای مسلح ما نیاز به سرباز دارند، در این شکی نیست، ولی ما می‌توانیم یک ترکیبی از سربازی اجباری و سربازی حرفه‌ای داشته باشیم. فرض کنیم یک سال سربازی اجباری به علاوه سربازی‌های سه ساله تا پنج ساله همراه با درآمد کافی و در واقع تبدیل کردن سربازی اجباری به نیمه اجباری به نوعی که ایجاد شغل هم خواهد بود و همان گونه که پیشتر عرض کردم با مجوز از مقام معظم رهبری و قانون توسط مجلس تلاش می‌کنیم تا بین سربازی اجباری و سربازی داوطلبانه تلفیقی ایجاد کنیم و سربازی به یک شغل رسمی در کشور تبدیل شود.

وی با جمع بندی بحث اقتصادی خود گفت: در بخشی که مربوط به اقتصاد است، نخست این که باید یک تغییرات ساختاری در اقتصاد بر اساس سیاست‌های اصل 44 پدید بیاید. ما برنامه‌های اجرایی اصل 44را ارایه خواهیم داد، ساختار بودجه کشور را از این حالت بیرون می‌کنیم. مسأله دوم تیم قوی و هماهنگ اقتصادی در مدیریت اقتصاد کشور مستقر می‌کنیم. از منابع خارجی استفاده خواهیم کرد. سپرده‌گذاری و پس اندازهای کشور را تشویق می‌کنیم.

زنان

رضایی بر ضرورت مشارکت زنان در نظام تصمیم‌سازی نهادهای کشور تأکید کرد و گفت:‌ باید با توانمندسازی بانوان آنان را در فرآیند تصمیم‌سازی مشارکت داد. قشر بانوان ما که امروزه نسبت به سی سال پیش از تحصیلات عالیه و ظرفیت‌های جدید و توانمندی‌های جدیدی در صحنه هستند، فرصت‌ها و امکانات برابری را در آموزش و ورزش برای آنها فراهم خواهیم کرد. برای آنها یک مشارکت فعال را تعریف می‌کنیم، چرا که سطح علمی بانوان ما بالاتر رفته و دلیلی ندارد که در تصمیم گیری‌ها از آنها استفاده بیشتری نشود.

ادامه دارد...

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42

محسن رضایی، کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در نخستین برنامه تلویزیونی خود در برنامه دیدگاه به بیان نقطه‌نظرات خود در حوزه مسائل متعدد کشور پرداخت.

وی با اشاره به این که در سی ساله گذشته، از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون تحولات بزرگی در بخش‌هایی از زندگی و اداره کشور پدید آمده و در همین بین افتخارات بسیار بزرگی برای ملت ایران در حوزه‌های سیاسی دفاعی و امنیتی شکل گرفته است، به گونه‌ای که امروز قدرت نخست منطقه و از ده کشور برتر دنیا شده است، اظهار داشت: اما متأسفانه در بخش‌هایی از زندگی و اداره کشور، هنوز کاستی‌ها و نارسایی‌های جدی هست که با وجود زحمات و تلاش‌های فراوانی که از سوی دولتهای گذشته از آغاز انقلاب تا کنون صورت گرفته، ما هنوز در حوزه زندگی مردم و فرهنگ جامعه در وضعیت مطلوبی نیستیم.

رضایی بر همین اساس، کشور را شدیدا محتاج یک انقلاب بزرگ اقتصادی، تحول فرهنگی و اصلاحات سیاسی دانست.

وی با اشاره به این که برای شعار دادن نیامده، بلکه برای پایان دادن به شعارزدگی به میدان آمده است، گفت: معضل بیکاری در کشور موجب بروز بسیاری از بیماری روحی و روانی شده و شاهد آن هستیم که بیکاری در شهرستان‌ها، رشد بسیار یافته است و همین‌طور مشکلاتی نظیر نبود اشتغال و بحران‌های اقتصادی معضلاتی جدیدی هستند که باید با شناسایی ظرفیت‌ها در حوزه مسائل متعدد از جمله به کارگیری بنگاه‌ها و کارخانجات و برنامه‌ریزی بر مبنای آنها مشکلات را مرتفع کرد.

معضل بیکاری در کشور موجب بروز بسیاری از بیماری روحی و روانی شده و شاهد آن هستیم که بیکاری در شهرستان‌ها، رشد بسیار یافته است و همین‌طور مشکلاتی نظیر نبود اشتغال و بحران‌های اقتصادی معضلاتی جدیدی هستند که باید با شناسایی ظرفیت‌ها در حوزه مسائل متعدد از جمله به کارگیری بنگاه‌ها و کارخانجات و برنامه‌ریزی بر مبنای آنها مشکلات را مرتفع کرد.

اقتصادی

رضایی با اشاره به این که ما می‌دانیم مردم ما از گرانی در رنجند و این گرانی باعث شده قدرت خرید مردم کم شود، گفت: تورم در سال 84، 12% بوده و در سال 87 به بالای 25% رسیده است و ما می‌دانیم چنین تورمی ایران را در ردیف کشورهای اول از نظر گرانی ارتقا داده به گونه‌ای که در سال 2007 آمار نشان میدهد متوسط تورم جهانی 4%، در خاورمیانه 10% و در ایران در همان سال 18% به بالا بوده که سال گذشته یعنی سال 87 به بالای 25% رسیده؛ بنابراین، یکی از راهکارها و برنامه‌های ما پایین آوردن تورم به عنوان یکی از محورهای اساسی برنامه اقتصادی ماست.

وی در همین راستا، ایجاد محیطی سیاسی، اجتماعی امن برای سرمایه‌گذاران را از اولویت‌های کاری خود دانست و مسأله رشد بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید را از نکات بسیار مهم برنامه‌های خویش دانست، به گونه‌ای که در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی باید اعتبارات را به سوی اشتغال‌های مولد هدایت و برای قدرت رقابت اقتصادی ایران که این روزها کاسته شده است، فکری اساسی کرد.

مسکن

بنا بر این گزارش، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مسکن نیز با اشاره به این که مسکن برای برخی از اقشار کشور تبدیل به یک معضل اساسی شده است و برای برخی از اقشار جامعه ایران با پنجاه برابر درآمد سالانه می‌تواند مسکنی را داشته باشد و این در حقیقت، فشار جدی برای مردم ماست، اظهار داشت: در ایران مسکن یکی از مهمترین نیازهای مردم است، اما قدرت خرید مردم کم است‌، در همه دنیا 70 درصد پول مسکن را بانک‌ها به صورت وام در اختیار مردم قرار می‌دهند و 30 درصد آن را افراد خود تأمین می‌کنند اما در ایران، بانک‌ها تنها 38 درصد از این میزان را به طور متوسط تأمین می‌کنند و مابقی مشکلات بر دوش مردم است و همین‌طور در بسیاری از کشورهای دنیا، افراد با حقوق 7هفت تا ده سال خود می‌توانند هزینه یک مسکن را تأمین کنند، اما در ایران شرایط به گونه‌ دیگری است و علت اساسی نیز وابستگی مسکن به بیش از 360 صنعت متعدد در کشور است.

در ایران مسکن یکی از مهمترین نیازهای مردم است، اما قدرت خرید مردم کم است‌، در همه دنیا 70 درصد پول مسکن را بانک‌ها به صورت وام در اختیار مردم قرار می‌دهند و 30 درصد آن را افراد خود تأمین می‌کنند اما در ایران، بانک‌ها تنها 38 درصد از این میزان را به طور متوسط تأمین می‌کنند و مابقی مشکلات بر دوش مردم است

وی افزود: متأسفانه مسکن، تنها به بحث مسکن ختم نمی‌شود و وارد حوزه‌های دیگر زندگی مردم مانند ازدواج و مسائل خانوادگی و اجتماعی مهم شده است و از سوی دیگر، مطالعات ما نشان می‌دهد وقتی مسکن فعال می‌شود 360 صنعت همراه با مشاغل زیاد همراه با مسکن فعال خواهد شد و با فعال کردن مسکن در کل اقتصاد کشور اثر گذاشته‌ایم. به همین دلیل، قدرت خرید مردم را بالا می‌بریم؛ سهم بانک‌ها را در وام دهی به مسکن افزایش می‌دهیم و تلاش می‌کنیم سرمایه‌گذاری خارجی را بالا ببریم و برای ترغیب سرمایه‌گذاری خارجی، می‌توان بازده سرمایه‌گذاری آنهارا از طرف دولت تضمین کنیم. همین طور باید اشاره بکنیم مسکن مهر دارای دو اشکال اساسی است؛ نخست این که ‌مسکن در جاهایی ساخته و تحویل می‌شود که متقاضی برای آن نباشد و دوم آن که ساخت مسکن مهر عمدتاً‌ توسط غیر متخصصین انجام گرفته است.

ادامه دارد...

منبع:تبیان

 

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42
مهدوی کنی

 

آیت الله مهدوی کنی در گفتگو با سایت جامعه روحانیت مبارز افزود: در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد که با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری که چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اکثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم که سه رای کمتر داشت رای به سکوت دادند و این سکوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلکه آنها نظرشان این بود که جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سکوت کند.

وی گفت: اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای می دهم.

وی یادآور شد: ما نظرمان را عرض کردیم، مردم ما در این سی سال بلکه قبل از آن نشان داده اند که مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را که اصلح می دانند، انتخاب می کنند. و انشاءالله یک فردی بیاید که مشکلاتی که در این مملکت هست را حل بکند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بکند.

متن پرسش و پاسخ به شرح ذیل است:

خبرنگار : حضرت آیت الله مهدوی کنی با توجه به اینکه کمتر از سه هفته دیگر به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری باقی مانده است، لطفا نظرتان را در مورد شرکت آحاد مردم در این انتخابات بیان بفرمائید؛

نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای می دهم.

بسم الله الرحمن الرحیم؛

همانطوری که در تمام ادوار انتخابات، مردم و همه علاقه مندان به اسلام، انقلاب و این کشور در صحنه حضور داشته­ اند و این حضورشان یکی از عوامل مهم پیروزی و دوام انقلاب بوده است، در این مرحله انتخابات ریاست جمهوری هم حضور مردم هم در داخل و هم در خارج میتواند کارگشا بوده و آثار خوبی داشته باشد.

حضور و رای دادن مردم در انتخابات به عنوان یک حق قانونی و طبیعی است و علاوه بر آن یک تکلیف شرعی و سیاسی است.

اینکه گفتم حق قانونی است چون انسان یک موجود مدنی بالطبع است و در اجتماع زندگی میکند؛ پس سرنوشت او وابسته به اجتماعش است و اوست که این اجتماع را می سازد و از آن هم متاثر می شود.

و قهرا عدم حضور نتیجه ای جز محکوم شدن به چیزی که نخواسته است ندارد. ولی اگر حاضر شد و دخالت کرد، در سرنوشت خودش مؤثر واقع شده و اگر رأیش هم مقبول واقع نشود، وظیفه اش را انجام داده است.

من در انتخابات شرکت می کنم، رای میدهم و انشاءالله همه ایرانیان، مؤمنین، مسلمانها، غیر مسلمانها هم در این انتخابات شرکت خواهند کرد.

خبرنگار: لطفا برای امت بیدار و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران بفرمائید شاخصهای کاندیدای اصلح به نظر شما چیست و جایگاه نقد در تبلیغات کاندیداها کدام است؟

آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی

در انتخابات قاعدتا به کسی که صالح تر است رای داده میشود. اصلح بودن هم جهات مختلفی دارد. اگر به کسی رای داده می شود، معنایش این نیست که او هیچ عیبی ندارد و قابل نقد هم نیست. چون انسانهای معمولی طبعا اشکال در کارشان وجود دارد و ممکن است اشتباه و خطا بکنند.

رای دهندگان من حیث المجموع فردی را با تمام خصوصیات و جنبه های سلبی و ایجابی اش بررسی می کنند و در نهایت یک نفر که به نظرشان برای مردم، انقلاب و اسلام مفید است را انتخاب می کنند.

ما هم روی این جهت است که می خواهیم فردی را انتخاب بکنیم و الا نسبت به کاندیداهای دیگر هم احترام می گذاریم. وقتی کاندیدائی تائید شده است، مورد احترام است و نباید بی احترامی به هیچ یک از سایر کاندیداها بشود.

من بی احترامی نسبت به هر یک از کاندیداها چه از ناحیه سایر کاندیداها و چه از ناحیه طرفداران آنها را نمی پسندم.

نباید نقدها دلالت برسلب مطلق بکنند. یعنی نباید کاندیداها به گونه ای نقد شوند که معنایش این باشد که او بدرد نمی خورد و تا به حال هم کار حسابی انجام نداده است.

وقتی کاندیدائی تائید شده است، مورد احترام است و نباید بی احترامی به هیچ یک از سایر کاندیداها بشود.

بعضی حرفها نفی تمامی زحمات گذشتگان است. این کم لطفی و بی انصافی است که زحمات کسانی که در این سی ساله خدمت کرده اند از مرحوم شهید رجائی گرفته تا به امروز، نادیده گرفته شود. یعنی فرض کنیم کسی که قبل از ما بوده عناد کرده و همه اش برای تخریب بوده و حالا ما آمده ایم و می خواهیم آن خرابیها را اصلاح کنیم. ممکن است اشتباهاتی در کار وجود داشته باشد ولی معمولا گذشتگان ما این گونه نبوده اند که می­ خواستند انقلاب را تخریب بکنند.

نقد معنایش این است که انسان جنبه های مثبت را ببیند، و در جنبه های منفی هم راه حل نشان بدهد. نه اینکه فقط منفی بافی بشود. و از طرفی هم نباید به عنوان یک معاند با طرف برخورد شود.

اگر پیشنهادی هست باید گفته شود که ما برای رفع مشکلات موجود، که موجود هم هست، این راه حل ها را داریم. خوب است به مردم بگوئیم که ما راه حل داریم.

احمدی نژاد

بیان مشکلات را همه مردم می دانند. اگر از تمام روستائیان ما بپرسید که آقا در کشور ما چه مشکلاتی است؟ آنها هم می دانند بیکاری، گرانی، کمبودها و ... وجود دارد و همه اینها را مشاهده می کنند. لزومی ندارد که بنده بیایم پشت میکروفون و اینها را برای مردم دوباره بازگو کنم. سؤال این است که جنابعالی که تشریف آورده اید چه راه حلی دارید؟

اما اگر فقط نقد کند ولی راه حلی ارائه ندهد. یا کلی گوئی بکند، فائده ای ندارد. اگر هم این منفیات اثر بکند، وقتی که در موقع عمل راه حلی نبود، مردم برمی گردند و می گویند که جنابعالی که تشریف آورده اید چه کار کردید؟ شما که آن همه اشکال می کردید حالا خودتان آن اشکالها را چگونه رفع کردید؟

نکته دیگر در انتخاب اصلح این است که دو بعد در کاندیدای اصلح وجود دارد. یک بعد رفع مشکلات داخلی و یک بعد هم ایستادگی در مقابل دشمنان خارجی. دشمنی آنها برای این نیست که چون ما نتوانستیم برای مردم ایجاد کار کنیم با ما دشمن شده اند و اگر فرضا رئیس جمهوری ایجاد کار بکند دیگر با او دشمن نخواهند بود.

آنها از اول با اصل این انقلاب مخالف بوده اند، بنابر این ما کسی را می خواهیم که هم بتواند مشکلاتمان را برطرف بکند و هم در برابر فشارهائی که دشمنان بر ما وارد می کنند بتواند مقاومت و ایستادگی کند.

در انتخاب اصلح این است که دو بعد در کاندیدای اصلح وجود دارد. یک بعد رفع مشکلات داخلی و یک بعد هم ایستادگی در مقابل دشمنان خارجی. دشمنی آنها برای این نیست که چون ما نتوانستیم برای مردم ایجاد کار کنیم با ما دشمن شده اند و اگر فرضا رئیس جمهوری ایجاد کار بکند دیگر با او دشمن نخواهند بود.

خبرنگار: مردم دلسوز و قهرمان ایران اسلامی بسیار با ما تماس می گیرند و می پرسند که ما می خواهیم رای بدهیم، و لی در مورد مصداق کاندیدای اصلح منتظر اظهار نظر جامعه روحانیت مبارز هستیم. لطفا بفرمائید که موضع حضرتعالی و جامعه روحانیت مبارز در انتخاب کاندیدای اصلح کدام است؟

در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد که با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری که چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اکثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم که سه رای کمتر داشت رای به سکوت دادند و این سکوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلکه آنها نظرشان این بود که جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سکوت کند.

اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای میدهم.ما نظرمان را عرض کردیم، مردم ما در این سی سال بلکه قبل از آن نشان داده اند که مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را که اصلح می دانند، انتخاب می کنند. و انشاءالله یک فردی بیاید که مشکلاتی که در این مملکت هست را حل بکند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بکند.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

 

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

 

منبع: خبرگزاری فارس 

تنظیم برای تبیان: گروه جامعه و سیاست

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42
مرتضی نبوی

 مدیر مسئول روزنامه رسالت با اشاره به صف بندی برخی احزاب سیاسی علیه احمدی نژاد افزود: «اینکه از یک جریان سیاسی همگی علیه احمدی نژاد جمع شده اند، غیر طبیعی نیست. این اتفاق در دور دوم انتخابات سال 83 هم افتاد. وقتی هاشمی و احمدی نژاد به دور دوم رسیدند، مجموعه آن جریان که به آنها می گوییم دوم خرداد همه پشت سر هاشمی بسیج شدند. این جریان دارد تکرار می شود. هاشمی به هر حال معتقد است این سیر کنونی، سیر درستی نیست.»

وی ضمن طرح این سوال که "چرا این قدر مخالفت هست؟" گفت: «احمدی نژاد یک تحول ایجاد کرد. جنس مسئولیت احمدی نژاد از جنس مسئولیت های گذشته نبود. مسئولیت تا زمان ایشان در یک محدوده خاصی تعریف می شد. چهره وزرا تکراری بود و بعضاً فقط جا به جا می شدند. مردم انتظار داشتند در زمان آقای خاتمی تغییراتی صورت بگیرد اما نشد.» عضو جامعه اسلامی مهندسین همچین افزود:«این تحول را مردم سال 83 هم می خواستند اما اتفاق نیفتاد. احمدی نژاد که آمد دست در لانه زنبور کرد.

احمدی نژاد یک تحول ایجاد کرد. جنس مسئولیت احمدی نژاد از جنس مسئولیت های گذشته نبود.

 همه اینها را به هم ریخت. تحول در ساختارها هم مورد انتظار بود و به حق بود. یعنی وضع سازمان مدیریت و برنامه ریزی واقعاً قابل دفاع نبود. من که وزیر بودم، می گویم انصافاً قابل دفاع نبود. باید متحول می شد. احمدی نژاد جرأت این تحول را داشت.»

احمدی نژاد

نبوی با اشاره به تغییر و تحولات گسترده ایجاد شده در دولت نهم ادامه داد:«اینها باعث شد منشأ یک سری مخالفت ها بشود. کسانی که جریان مقابل خود را محافظه کار می نامیدند، الآن خودشان محافظه کار شدند و با تحول مخالفت می کنند.»

عضو جامعه اسلامی مهندسین به خاستگاه سیاسی میرحسین موسوی اشاره کرد و افزود:«مهندس موسوی از اول هم در مجموعه چپ بودند. یعنی در مجموعه روحانیون مبارز. وی خاستگاهش در آن مجموعه است.»

وی در پاسخ سوال به سؤالی در خصوص تناقض گویی های میرحسین موسوی در مورد سهام عدالت گفت: «مهندس موسوی اگر نقدی دارد، باید شفاف‌تر بگوید. اگر تأیید هم می کند، باید شفاف‌تر باشد. بنده سهام عدالت را تأیید می کنم. این جزء دستاوردهای اقتصادی دولت است. ما این همه امکانات دولت را می خواهیم واگذار کنیم. اگر این کار را نمی کردیم، اختلاف طبقاتی ایجاد می شد. مقام معظم رهبری اجازه دادند تا نصیب این خصوصی سازی ها به مردم هم برسد.»

عضو جامعه اسلامی مهندسین در ادامه به تخریب های موجود علیه دولت اشاره کرد و افزود: «کسی از اهانت کردن و خفیف کردن دیگران به جایی نمی رسد. من یادم نمی رود شایع کرده بودند احمدی‌نژاد قیافه اش به درد ریاست جمهوری نمی خورد. ایشان گفته بودند به درد نوکری مردم که می خورد!»

وی در پاسخ به سوالی در مورد موضع اقتصادی مهندس موسوی گفت: «ایشان فکر می کردند هر چه اقتصاد در دست دولت باشد، بهتر می توان عدالت را برقرار کرد. ما فکر می کنیم اقتصاد با مشارکت مردم شکوفا می شود.»

مهندس موسوی از اول هم در مجموعه چپ بودند. یعنی در مجموعه روحانیون مبارز. وی خاستگاهش در آن مجموعه است.

مرتضی نبوی در پاسخ به سؤالی در مورد حضور مجدد او در کابینه مهندس موسوی در صورت پیروزی در انتخابات تصریح کرد: «من معتقد هستم دوران ما برای مسئولیت های سنگین گذشته است. الان کسانی که هم سن و سال ما هستند، باید در زمینه های دیگری کمک کنند. مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام. ما آن تحرک گذشته و انرژی جوانی را الان نداریم. من چون این اعتقاد را دارم مسئولیت اجرایی نمی پذیرم.»

محمود احمدی نژاد

در ادامه جلسه یکی از دانشجویان در خصوص استعفاهای مهندس موسوی سوال کرد که مرتضی نبوی پاسخ داد:«استعفاء در اواخر دولت آقای موسوی اتفاق افتاد. بنده هم در روزنامه جمهوری اسلامی با تیتر درشت دیدم که مهندس موسوی استعفاء کرد. این خیلی شگفت انگیز بود. ایشان بدون اطلاع حضرت امام استعفاء کرده بودند. و در روزنامه هم استعفایشان را اعلام کرده بودند. این تعجب حضرت امام در نامه شان که در صحیفه هم هست، منعکس شده است. امام فرمودند الان چه جای استعفاء است؟»

وی در ادامه گفت:«در همان روزنامه جمهوری اسلامی در صفحه آخر نامه ای را از مهندس موسوی چاپ کردند خطاب به زئیس جمهور که البته تمام نامه ایشان در روزنامه نیست. قسمتی هست که ایشان استعفایشان را به رئیس جمهور می نویسند و اشاره می کنند در انتخاب بعضی از وزرای کابینه به بن بست رسیده ایم. ان شاء الله ایشان بیشتر در این خصوص خودشان توضیح خواهند داد.»

عضو جامعه مهندسین در پاسخ به سوالی در خصوص نرخ تورم گفت:«ما در زمان آقای هاشمی نرخ تورم تا 49 درصد هم داشته ایم. خواهش می کنیم کسانی که در زمان آقای هاشمی خودشان وزیر بودند و مسئولیت داشتند، این را فراموش نکنند. در زمان آقای خاتمی تورم به 26 درصد نرسید؛ اما فعالیت های اقتصادی هم به زمان احمدی نژاد و هاشمی نرسید. البته تورم در دولت احمدی نژاد از سال گذشته کنترل شد و پایین آمده است. احتمالا تا آخر سال هم تک رقمی هم خواهد شد.» نبوی در جواب سوال دیگری در مورد تحدید آزادی بیان در دولت نهم به دوران فعالیتش در روزنامه رسالت در بازه زمانی فعالیت دولت اصلاحات اشاره کرد و گفت:«در زمانی که شعار آزادی داده می شد؛ در زمان دولت اصلاحات با بیش از 50 شکایت من را به دادگاه کشاندند.»

وی همچنین با اشاره به برخی سوء استفاده ها که ذیل لوای آزادی بیان انجام می شود، در خاتمه افزود:«هیچ چیز به اندازه سوء استفاده از آزادی، آزادی را به قربانگاه نمی برد.»

 

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

 

منبع: رجانیوز

تنظیم برای تبیان: گروه جامعه و سیاست

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42
میر حسین موسوی

 

میرحسین موسوی در میان جمعیت پرشور مردم شهر ری در مسجد خاتم‌النبیین با بیان این که همیشه به نیروی بی‌کران ملت مومن‌مان اعتقاد داشته و دارد اظهار کرد: اگر در زمان اول انقلاب درآمدهای کم می‌توانست کشور را اداره کند در شرایط کنونی هم اگر دولت صداقت داشته باشد و اطلاعات شفاف در اختیار مردم قرار دهد با 300 میلیارد دلار بهتر می‌توان کشور را اداره کرد. آینده‌ این کشور در تکیه بر مردم، آشتی با آنها و اعتماد و بازگشت به آنهاست.

او در سالروز حماسه آزادی خرمشهر گفت: پیروزی در جنگ و فتح خرمشهر نشان داد که وقتی مدیریت درست، صداقت و ارزش‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند آن معجزه‌ها آفریده می‌شود و هنوز شیرینی آن پیروزی‌ها برای من تازه است.

نخست‌وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس با اشاره به گفته‌ مرحوم عالی‌نسب «سرنوشت ایران فقر نیست» تصریح کرد: معنای این حرف این است که اگر فقیر هستیم این ناشی از ضعف ماست و نباید آن را به ملت خود نسبت بدهیم. با استفاده درست از امکانات کشور و به کمک همه‌ی مردم و با اعتماد به آنها می‌توانیم جامعه‌ی امید و سرسبز از توسعه و پیشرفت همراه با اعتقادات دینی خود داشته باشیم. شهرری یکی از قدیمی‌ترین مراکز تمدنی ایران است و سرگذشت شهرری یعنی سرگذشت کل ایران. در این‌جا شخصیتی همچون حضرت عبدالعظیم و افراد دیگری از خاندان عصمت و طهارت حضور داشتند. هیچ‌کس نیست که به تهران بیاید و برای زیارت به شهرری سفر نکند. شهرری شهری تاریخی و دارای آثار فرهنگی، تاریخی و مذهبی فراوان بوده و سهم مردم این شهر در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس فراموش نشدنی است.

پیروزی در جنگ و فتح خرمشهر نشان داد که وقتی مدیریت درست، صداقت و ارزش‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند آن معجزه‌ها آفریده می‌شود و هنوز شیرینی آن پیروزی‌ها برای من تازه است.

مهندس موسوی تاکید کرد: همه ارزش‌هایی که در جامعه داریم و با آنها احساس امنیت می‌کنیم ناشی از خون شهیدان است و شهرری در این زمینه رسالت خود را انجام داد. گاهی به عظمت کشور که نگاه می‌کنیم به پهناوری، منابع و میراث تاریخی آن می‌نگریم ولی واقعیت این است که آن‌چه عظمت یک ملت را می‌سازد فضیلت‌ها، اخلاق و ارزش‌هایی است که مردم ما حاضرند به خاطر آنها جان خود را نثار کنند.

میرحسین موسوی

کشوری که این ارزش‌ها را نداشته باشد عقب‌مانده است. اهمیت کشور ما در جهان امروز به دلیل برخورداری از این فضیلت‌هاست. سرچشمه و جایگاه این ایثارگری‌ها و فضیلت‌ها در جنوب شهر و مناطقی مانند همین شهرری است. کشور بدون برخورداری از این ارزش‌ها حتی اگر امکانات و ثروت فراوان داشته باشد کاری از پیش نخواهد برد. در جهان پر از آشوب کنونی که ما هم در کانون یک منطقه‌ی آتشفشانی قرار داریم، آن‌چه ما را حفظ می‌کند روحیه‌ای است که در انقلاب متولد شد و در فتح خرمشهر خود را نشان داد. من مطمئنم که اگر در شرایط فعلی هرگاه خطری این کشور را تهدید کند، اولین کسانی که در مقابل آن بسیج خواهند شد باز هم همین اقشار مستضعف هستند. امنیت امروزی کشور ما ناشی از روحیه‌ای است که در طول دفاع مقدس در جامعه به وجود آمد. نباید تصور شود که این کشور را تنها نیروهای نظامی، سلاح‌ها و امکانات حفظ می‌کند.

به گفته او "در زمان بوش بحث تجاوز به ایران تبدیل به یک بحث عادی شده بود؛ یعنی قبح حمله‌ نظامی را شکسته بودند ولی دلیل این‌که نتوانستند این فکر را عملی کنند این بود که سابقه‌ دفاع مقدس و خاطره‌ فتح خرمشهر، رشادت‌های رزمندگان و ارتش دلاور ما را در ذهن داشتند و اینها هنوز سرمایه‌های کشور ماست". عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: هنوز هم اثرات فتح خرمشهر و آن روحیه‌ها در حفظ کشور ما حضور دارد. اگر این خلقیات و روحیه‌ای که به برکت انقلاب ایجاد شد وجود داشته باشد،

مدیرانی در دوران جنگ بودند که با رشادت‌های فراوان توانستند کارها را پیش ببرند. آنها شبانه‌روز کار می‌کردند و چرتکه نمی‌انداختند که 8 ساعت کاری آنها تمام شده و حتی دو سه ساعت قبل از این‌که ساعت کاری‌شان تمام شود کار را رها کنند.

مشکلات خود را بهتر حل خواهیم کرد. آن ارزش‌ها بود که در ابتدای انقلاب کشور را حفظ کرد، پول اندک آن زمان را پربرکت ساخت و ارتش ما را نیز حفظ کرد. ملت ما در خدا فانی شدند و حضرت امام (ره) فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد. اگر کشور در آن زمان مشکلات فراوانی داشت و با تنگناهای زیادی روبرو بودیم روحیه‌ مردم بود که می‌توانست کشور را حفظ کند.

میرحسین با بیان این‌که هیچ‌گاه در کشور ما صبر، ایستادگی و عظمت مردم به درستی محاسبه نشده است، متذکر شد: اگر در زمان اول انقلاب درآمدهای کم می‌توانست کشور را اداره کند در شرایط کنونی هم اگر دولت صداقت داشته باشد و اطلاعات شفاف در اختیار مردم قرار دهد با 300 میلیارد دلار بهتر می‌توان کشور را اداره کرد. اگر در شرایط جنگ با 7 میلیارد دلار کشور را می‌شد اداره کرد، در شرایط صلح با درآمد سرانه 70 یا 80 میلیارد دلار می‌توان کشور را بهتر اداره کرد ولی متاسفانه ما به نیروهای کارآمد خود اعتنا نمی‌کنیم. من بارها گفته‌ام که بازسازی خرمشهر یک نشانه است و اگر بتوانیم آن را آباد کنیم یعنی می‌توانیم کل کشور را بسازیم. مدیرانی در دوران جنگ بودند که با رشادت‌های فراوان توانستند کارها را پیش ببرند. آنها شبانه‌روز کار می‌کردند و چرتکه نمی‌انداختند که 8 ساعت کاری آنها تمام شده و حتی دو سه ساعت قبل از این‌که ساعت کاری‌شان تمام شود کار را رها کنند. در چنان فضایی است که می‌توانیم کشور را اداره کنیم و بر مشکلات فائق بیاییم.

نخست‌وزیر محبوب امام و ملت، 25 درصد تورم را به معنای کوچک شدن سفره‌های مردم و کم شدن امنیت، سلامت و قدرت خرید آنها دانست و خاطرنشان کرد: حل این مشکلات با اعتماد به مردم و گردش آزاد اطلاعات قابل انجام است. متاسفانه دستگاه برنامه‌ریزی و مدیران خوب خود را کنار گذاشتیم و از جوان‌ها هم به خوبی استفاده نمی‌کنیم. ما بحث شایسته‌سالاری داریم، نه خویشاوندسالاری. نباید تصور شود که با سیاست‌های من‌درآوردی می‌توان کشور را اداره کرد.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42
احمدی نژاد

رئیس جمهور تاکید کرد: به فضل الهی در انتخابات ریاست جمهوری موانع از پیش پای انقلاب برداشته می شود و یاران حقیقی انقلاب مشخص خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد در دیدار 120 نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخلاف تعریف غلط برخی ها، انتخابات در جمهوری اسلامی صحنه جابجایی قدرت نیست، اظهار داشت: هر انتخابات نقطه پرش و جهش ملت ایران به سکوی بالاتر است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اگر موانع نباشد، متن مردم براساس فطرت ها همیشه همراه آرمان ها است، گفت: هرگاه فطرت یک ملت در صحنه باشد حرکت ملت با سرعت نور خواهد بود.

وی انتخابات را رها شدن انرژی ملی در مسیر آرمان های الهی دانست و تصریح کرد: ملت آرمانی ایران مسیر رو به کمال را با قدرت روز افزون ادامه می دهد.

احمدی نژاد تصریح کرد: به فضل الهی در انتخابات ریاست جمهوری موانع از پیش پای انقلاب برداشته می شود و یاران حقیقی انقلاب مشخص خواهند شد.

به فضل الهی در انتخابات ریاست جمهوری موانع از پیش پای انقلاب برداشته می شود و یاران حقیقی انقلاب مشخص خواهند شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه ریشه انحرافات از زمانی آغاز شد که انسان ها از خدا فاصله گرفتند، اظهار داشت: هر کاری زمانی ارزش دارد که به طور خالص برای خدا باشد و الا در هر شرایطی به درد نمی خورد.

وی با تاکید بر اینکه به جز ایران کسی نمی تواند مسایل جهان را حل کند، گفت: امروز همه بسیج شده ایم که ضعف ها را برطرف کنیم و مهم این است که مسیر درست را انتخاب کرده ایم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، حجت الاسلام ابراهیمی به نمایندگی از نمایندگان حاضر در این نشست، تصریح کرد: عنصر اصولگرایی به عنوان جوهر انقلاب اسلامی باید حفظ شود.

حجت الاسلام ابراهیمی با تاکید بر اینکه مردم گفتمان امام (ره) و انقلاب را با هیچ چیز عوض نمی کنند، اظهار داشت: همه باید خط اصیل اسلام و امام (ره) و انقلاب و راه رهبر معظم انقلاب و اصولگرایی را حفظ کنند.

نماینده فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به توجه ویژه دولت نهم به زنان و اقشار محروم و مستضعف تاکید کرد: امروز ارزش های انقلاب اسلامی ملت ایران با رفتار و گفتمان دولت نهم احیا شده است.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42
X