دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 732163
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در هفتمین روز از سفر به استان کردستان، صبح امروز در اجتماع پرشکوه مردم مومن، پرمحبت و نجیب بیجار، سه عنصر «اتحاد، حضور و آگاهی» را تضمین کننده ادامه "پیشرفت و اقتدار و ابهت ملت ایران" خواندند و با تأکید بر حضور آگاهانه ملت در انتخابات ریاست جمهوری افزودند: کسانی را روی کار بیاورید که راه امام و ارزشها و اصول آن بزرگوار را ادامه دهند و ایستادگی در مقابل زورگویان جهانی را، «ارزش» بدانند.

حضرت آیت الله خامنه ای، ارتحال مرجع بزرگوار و فقیه عارف حضرت آیت الله بهجت را حقیقتاً داغدار کننده خواندند و از پروردگار متعال مسئلت کردند آن عالم ربانی را با پیامبر اسلام و اولیای الهی محشور فرماید.

ایشان در تبیین عناصر شکل دهنده و پیروزی بخش انقلاب عظیم اسلامی، به «اتحاد ملی» اشاره کردند و افزودند: وحدت کلمه آحاد ملت با قومیتها و مذاهب گوناگون و پیروی آنان از امام بزرگوار، تمدن و جریان جدیدی در اندیشه سیاسی جهان ایجاد کرد که آثار هدایت بخش آن در مسئله فلسطین، ‌لبنان و دیگر مسائل آشکار است و تأثیر بیدار کننده آن از شمال آفریقا تا شرق آسیا رو به گسترش است.

رهبر انقلاب اسلامی، استمرار وحدت اقوام ایرانی و جریانهای گوناگون سیاسی را در دفاع از پرچم برافراشته شده اسلام در این سرزمین، کاملاً ضروری و ضامن آینده درخشان ملت دانستند و بار دیگر خطاب به مردم کردستان تأکید کردند:‌ عزیزان شیعه و سنی، وحدت پر برکت اسلامی را با همه وجود حفظ کنید.

ایشان «حضور مردم در صحنه های مختلف» را دومین عنصر تضمین کننده پیشرفت و عظمت ملت خواندند و به ملت توصیه کردند: ‌در انتخابات حضور پرابهت داشته باشید و در عرصه های اقتصادی سازندگی و دیگر عرصه ها نیز حضور موثر و تعیین کننده خود را حفظ کنید.

حضرت آیت الله خامنه ای ،«آگاهی» را عنصر ضروری امروز و فردای کشور برشمردند و در اشاره ای کوتاه به برخی از برکات آگاهی ملت، افزودند: اگر ایستادگی آگاهانه مردم در پشت سر امام خمینی نبود، عناصر متزلزل سالهای اول انقلاب که عقیده ای به آرمانهای ملت نداشتند و به علت هراس از امریکا، به فکر نرمش و تواضع درمقابل زورگویان جهانی بودند، همچنان در رأس کار می ماندند که در اینصورت از عزت و پیشرفت و ابهت جهانی ملت خبری نبود.

ملت مانع از سرکار آمدن کسانی شود که بخواهند در مقابل دشمنان تسلیم شوند و آبروی ملت را ببرند

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آگاهی نسل جوان،‌خاطرنشان کردند: این آگاهی عمومی، همچون تمامی صحنه های دیگر، در انتخابات نیز جلوه کند تا حضور آگاهانه ملت مانع از سرکار آمدن کسانی شود که بخواهند در مقابل دشمنان تسلیم شوند و آبروی ملت را ببرند.

حضرت آیت الله خامنه ای در تکمیل معیارهای انتخاب صالح ترین فرد به ریاست جمهوری افزودند: اگر در پی انتخابات، کسانی در مراکز گوناگون سیاسی و اقتصادی روی کار بیایند که بجای ادامه راه امام و ترویج اصول و ارزشهای امام و انقلاب، بخواهند با تملق گویی دولتهای مستکبر غربی، به خیال خود موقعیتی برای ایران دست و پا کنند، این برای ملت یک مصیبت است.

حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار که در ورزشگاه 17 شهریور بیجار برگزار شد، با یادآوری افتخارات تاریخی مردم بیجار و گروس، حضور مردم این منطقه در حوادث مختلف سی سال اخیر از جمله دفاع مقدس را، معیار قضاوت درخشان تاریخ درباره مردم دلاور و پرشور بیجار دانستند و افزودند: مردم شیعه و سنی محب اهل بیت و بخصوص شیعیان که پیرو مکتب اهل بیت هستند از آزمایشهای بزرگ سربلند بیرون آمده اند.

آیت الله خامنه ای در بیجار

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سیاستهای رژیم طاغوت در نادیده گرفتن اقوام مختلف خاطرنشان کردند: امروز به برکت اسلام و انقلاب، هر فرد ایرانی در هر نقطه از این کشور عظیم و عزیز، دارای شخصیت و ارزش مستقلی است و مجموعه این ارزشها و شخصیتهای مصمم و با اراده،‌ملت بزرگی را شکل داده است که با ایستادگی مثال زدنی، الگوی دیگر ملتها شده است.

ایشان دستور امام خمینی (رض) را برای اعزام اولین گروه عمران به کردستان، نشان دهنده توجه ویژه نظام به مناطق «دور افتاده و عقب مانده در دوران طاغوت» دانستند و افزودند: اگر چه مخالفان این ملت و دشمنان قوم کرد، با ایجاد ناامنی، وقفه ای در خدمت رسانی نظام بوجود آوردند اما دستگاههای مختلف توانسته اند در سه دهه گذشته کارهای فراوانی در این منطقه انجام دهند و دولت خدمتگزار نیز برای جبران بیشتر کمبودها،‌تصمیمات خوبی گرفته است که امیدواریم با کمک مردم شهرهای مختلف کردستان از جمله شهر بیجار، کاملاً محقق شود.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان، برخی مهاجرتها از بیجار به مناطق دیگر را، مانع از پیشرفت این منطقه خواندند و به مردم این شهر خاطرنشان کردند: مسئولان دولت و استان، مسائل بیجار را بخوبی می دانند و برای حل آنها برنامه های گسترده و باارزشی دارند، بنابراین قدر این شهر و دشتهای خرم و پربرکت آن را بدانید و با کمک کردن به مسئولان به حرکت رو به پیشرفت استان، شتاب دهید.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین «مروی»، امام جمعه بیجار گفت: وحدت شیعه و سنی، حضور بسیار فعال و آگاهانه در انتخابات و استعداد سرشار جوانان، از جمله وی‍ژگی های مردم مومن و انقلابی این منطقه است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به برخی مشکلات از جمله کمبود آب کشاورزی گفت: حل این مسئله به پیشرفت بیجار کمک فراوانی خواهد کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رساتی دفتر مقام معظم رهبری

تنظیم برای تبیان: عطاالله باباپور

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 20:12

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم با اشاره به چهار سال گذشته گفت: «در این دوره هرآنچه که در دولت های گذشته زشت بود، ممدوح شد. این مساله بسیار آزاردهنده است که چرا برخی می توانند یک چنین فعل غیراخلاقی را انجام دهند و آب هم از آب تکان نخورد.»

به نوشته سرمایه، افروغ با اشاره به مواردی همچون بی صداقتی، دروغ، ریا، نفاق، توهین به شعور سیاسی مردم، تحجر، سطحی نگری و فاصله گیری از معرفت دینی عمیقی که در ابتدای انقلاب مردم شاهد آن بودند، اظهار داشت: «اصولگرایی توده وار یکی از آسیب های فرهنگی است که البته یکی از اشکالات اساسی آن بی توجهی به اصل طلایی اخلاق است که هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم مپسند و برعکس. اما متاسفانه در این دوره برعکس این قضیه را ما شاهد بودیم.»وی یکی از مشکلات و مصائب کنونی کشور را بحث اخلاق عنوان کرد و در عین حال بی توجهی به خردجمعی عقلانیت، مشورت و مشارکت را از دیگر مشکلات موجود کشور برشمرد و افزود: «متاسفانه امروز یک نوع مدیریت منجی گرایانه و متوهمانه را حداقل در سطح اجرا شاهدیم که این مساله منجر به بی توجهی به قانون، خردجمعی و نخبگان شده است.»افروغ با تاکید به اینکه نهادهای مدنی همانند احزاب باید زمینه برای ارائه برنامه کاندیداها و مقایسه تطبیقی برنامه های کاندیداهای مختلف را فراهم کنند و به این نحو به انتخابات مردم کمک کنند، گفت: «عده ای می کوشند منافع خود را در قالب لعاب دینی به مردم ارائه کنند و یک وجهه تکلیفی محض به این انتخابات بدهند یعنی انتخابات را انتخاب بین حق و باطل و ایمان و کفر جلوه دهند که به هیچ وجه چنین کاری پسندیده نیست و این انتخابات تنها یک انتخاب عقلایی مربوط به حیطه اختیارات و وظایف فردی است و در این بین این طور نیست که یک رای انسان را به بهشت و یا جهنم هدایت کند.»

احدی حق ندارد رای را به مردم تحمیل کند مگر مصلحت اسلام و نظام اسلامی اقتضا کند که خدا آن روز را هم نیاورد

وی گفت: «عده ای با توجه به فضایی که در اختیار دارند می کوشند به مردم تکلیف کنند که حتماً باید به یک کاندیدای خاص رای داد که این خلاف نص صریح آموزه های دینی و فرمایشات امام خمینی(ره) است. امام می فرمودند؛ احدی حق ندارد رای را به مردم تحمیل کند مگر مصلحت اسلام و نظام اسلامی اقتضا کند که خدا آن روز را هم نیاورد.»

افروغ با بیان اینکه امروز گروه های موسوم به اصولگرا دائماً جامعه را از بازگشت اصلاح طلبان افراطی می ترسانند، گفت: «این سوال مطرح است که عمل و رفتارهای خودشان طی این مدت چگونه بوده است؟ چرا رفتارهای ناپسند دائما زیر لعاب گذشته پنهان می شود؟ کما اینکه این رفتارها با سرعت بیشتری کشور را به نابودی می کشاند تا این نوع فرافکنی ها.»

افروغ با ابراز خشنودی از اعلام کاندیداتوری محسن رضایی گفت: «دغدغه من بیشتر مفهومی و جریانی است و حمایتی هم که کردم حمایت مفهومی بوده است.

بنده اولین نفری بودم که از میرحسین موسوی برای حضور در صحنه دعوت کردم و همواره هم به سهم خود مراقبت کردم که کسی ایشان را تخریب نکند اما هنوز موضع مشخصی درباره حمایت قاطع از یک کاندیدا اعلام نکرده ام.»وی در عین حال گفت: «البته به نظر می رسد که برنامه های مهندس موسوی از یک جامعیت نسبی برخوردار است و این می تواند یک توصیه باشد که رای دادن به ایشان، رای دادن به گفتمان انقلاب اسلامی است.»

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی اینجا کلیک کنید.

تنظیم برای تبیان: عطاالله باباپور

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 20:12

"م‍ج‍ت‍ب‍‍ی‌ ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ "  در س‍‍اخ‍ت‍م‍‍ان‌ م‍رک‍ز‌ی‌ س‍ت‍‍اد م‍ردم‍‍ی‌ ح‍‍ام‍ی‍‍ان‌ دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد‌ در گ‍ف‍ت‍گ‍و با خب‍رنگار ‌ایرنا با ‌اشاره‌ به‌ ‌ان‍ت‍خ‍‍اب‍‍ات‌ د‌ه‍م‌ ری‍‍اس‍ت‌ ج‍م‍‍ه‍ور‌ی‌ ‌اف‍زود: م‍سیر‌ی‌ که‌ ‌احمد‌ی نژ‌اد درپ‍ی‍ش‌ گ‍رف‍ت‍ه‌ ت‍ن‍‍ه‍‍ا ر‌اه‌ ‌ارت‍ق‍‍اء ج‍‍ای‍گ‍‍اه‌ و ‌ع‍زت‌ ‌ای‍ر‌ان‌ و ‌ای‍ر‌ان‍ی‍‍ان‌ درج‍هان‌ ‌ام‍روز ‌اس‍ت‌ .

 

و‌ی‌ ‌اظ‍ه‍‍ارد‌اش‍ت‌: ‌ال‍ب‍ت‍ه‌ ‌ای‍ن‌ ‌ه‍م‍‍ان‌ ر‌ا‌ه‍‍ی‌ ‌اس‍ت‌ ک‍ه‌ ح‍ض‍رت‌ ‌ام‍‍ام‌ (ره‌ ) ب‍ه‌ ت‍‍اس‍‍ی‌ ‌از ق‍ر‌آن‌ و ف‍ر‌ه‍ن‍گ‌ ‌ا‌ه‍ل‌ ‌ال‍بیت‌ (‌ع‌) پیش‌ پا‌ی‌ م‍ل‍ت‌ ‌ای‍ر‌ان‌ گ‍ذ‌اش‍ت‌ .

ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ ت‍ص‍ری‍ح‌ ک‍رد:چ‍ه‌ ک‍س‍‍ی‌ م‍‍ی‌ ت‍و‌ان‍د ‌ان‍ک‍‍ار ک‍ن‍د ک‍ه‌ ‌ام‍‍ام‌ ‌ع‍زی‍ز م‍‍ا ب‍ی‍ش‍ت‍ری‍ن‌ ت‍‍اکیدش‌ بر دستگیر‌ی‌ ‌از محرومان‌ وم‍س‍ت‍ض‍‍ع‍ف‍ی‍ن‌ ب‍ود؟

و‌ی‌ ‌اف‍زود : پ‍س‌ ‌آی‍‍ا ‌ان‍ص‍‍اف‌ ‌اس‍ت‌ ک‍ه‌ ب‍رخ‍‍ی‌ ب‍‍ی‌ ش‍رم‍‍ان‍ه‌ درم‍ورد ‌ای‍ن‌ ‌اف‍ر‌اد ل‍ف‍ظ "گ‍د‌ا"ب‍ک‍‍ار ب‍ب‍رن‍د.

ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ ‌اظ‍ه‍‍ار د‌اش‍ت‌ م‍گ‍ر ‌ه‍م‍ی‍ن‌ م‍ح‍روم‍ی‍ن‌ و پ‍‍اب‍ر‌ه‍ن‍گ‍‍ان‌ ص‍‍اح‍ب‍‍ان‌ ‌اص‍ل‍‍ی‌ ‌ان‍ق‍لاب‌ ن‍ب‍ودن‍د؟

رئ‍ی‍س‌ س‍ت‍‍اد م‍ردم‍‍ی‌ دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ‌اض‍‍اف‍ه‌ ک‍رد: ب‍ر‌اس‍ت‍‍ی‌ ‌اگ‍ر ن‍ی‍‍ازم‍ن‍د‌ی‌ ‌ه‍م‌ وج‍ود د‌ارد ن‍ت‍ی‍ج‍ه‌ ‌ا‌ع‍م‍‍ال‌ ک‍د‌ام‌ س‍ی‍‍اس‍ت‍‍ه‍‍ا‌س‍ت‌؟

و‌ی‌ گ‍ف‍ت‌: ش‍ک‍‍ی‌ ن‍ی‍س‍ت‌ ک‍ه‌ وج‍ود ن‍ی‍‍ازم‍ن‍د‌ان‌ درک‍ش‍ورم‍‍ان‌ رب‍ط‍ی‌ ب‍ه‌ دوره‌ چ‍‍ه‍‍ارس‍‍ال‍ه‌ ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ن‍د‌ارد.

و‌ی‌ گ‍ف‍ت‌: ‌اگ‍ر ب‍ه‌ ر‌ه‍ن‍م‍ود‌ه‍‍ا‌ی‌ ‌ام‍‍ام‌ ت‍وج‍ه‌ م‍‍ی‌ ش‍د و ب‍ه‌ ت‍وص‍ی‍ه‌ ‌ه‍‍ا‌ی‌ ‌ای‍ش‍‍ان‌ در ‌ام‍ور د‌اخ‍ل‍‍ی‌ وخ‍‍ارج‍‍ی‌ ‌عمل‌ می‌ک‍ردند‌امروز ‌ای‍ر‌ان‌ وض‍‍ع‍‍ی‌ م‍ت‍ف‍‍اوت‌ د‌اش‍ت‌ .

ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ ب‍‍ا ‌اش‍‍اره‌ ب‍ه‌ م‍و‌اض‍‍ع‌ ری‍‍اس‍ت‌ ج‍م‍‍ه‍ور‌ی‌ در ح‍وزه‌ س‍ی‍‍اس‍ت‌ خ‍‍ارج‍‍ی‌ ‌اف‍زود: ک‍د‌ام‌ م‍وض‍‍ع‌ س‍ی‍‍اس‍‍ی‌ دول‍ت‌ ن‍‍ه‍م‌ ب‍‍ا ‌اف‍ک‍‍ار ن‍ور‌ان‍‍ی‌ ‌ام‍‍ام‌ ‌اخ‍ت‍لاف‌ د‌ارد؟ و‌ی‌ گ‍ف‍ت‌ ‌آی‍‍ا دف‍‍ا‌ع‌ ‌از ‌ام‍ت‌ ‌اس‍لام‌ وب‍خ‍ص‍وص‌ س‍رزم‍ی‍ن‌ ‌اش‍‍غ‍‍ال‌ ش‍ده‌ ف‍ل‍س‍طی‍ن‌ م‍ورد ت‍‍اک‍ی‍د ‌ام‍‍ام‌ ن‍ب‍ود؟

ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ ‌اظ‍ه‍‍ار د‌اش‍ت‌ ‌آی‍‍ا م‍ق‍‍اوم‍ت‌ ‌ع‍ل‍ی‍ه‌ رژی‍م‌ ج‍‍ع‍ل‍‍ی‌ ‌اس‍ر‌ائ‍ی‍ل‌ وب‍ه‌ ق‍ول‌ ‌ام‍‍ام‌ ‌غ‍ده‌ س‍رط‍ان‍‍ی‌ ب‍‍ا خ‍و‌اس‍ت‌ ‌ام‍‍ام‌ ف‍‍اص‍ل‍ه‌ د‌ارد؟

و‌ی‌ گ‍ف‍ت‌: ‌آی‍‍ا ت‍ق‍وی‍ت‌ ج‍ب‍‍ه‍ه‌ م‍ق‍‍اوم‍ت‌ ‌ع‍ل‍ی‍ه‌ ‌اس‍ت‍ک‍ب‍‍ار و م‍‍ان‍دن‌ در م‍ق‍‍اب‍ل‌ زورگ‍وی‍‍ی‌ ‌ه‍‍ا‌ی‌ ‌آم‍ری‍ک‍‍ا م‍ورد ت‍‍اک‍ی‍د ‌ام‍‍ام‌ ن‍ب‍ود؟

و‌ی‌ ب‍‍ا ‌اش‍‍اره‌ ب‍ه‌ م‍وض‍‍ع‌ ق‍‍اط‍ع‌ ‌ام‍‍ام‌ در م‍ورد ن‍‍اب‍ود‌ی‌ رژی‍م‌ ‌اش‍‍غ‍‍ال‍گ‍ر ص‍‍ه‍ی‍ون‍ی‍س‍ت‍‍ی‌ و ص‍دور ح‍ک‍م‌ ق‍ت‍ل‌ س‍ل‍م‍‍ان‌ رش‍د‌ی‌ و‌ارس‍‍ال‌ پ‍ی‍‍ام‌ ب‍ه‌ گ‍ورب‍‍اچ‍ف‌ و ود‌ع‍وت‌ ‌او ب‍ه‌ ‌اس‍لام‌ گ‍ف‍ت‌ : ج‍‍ال‍ب‌ ‌ای‍ن‍ج‍‍اس‍ت‌ ک‍ه‌ در زم‍‍ان‌ ح‍ی‍‍ات‌ ‌ام‍‍ام‌، ‌ای‍ر‌ان‌ در ‌ه‍ی‍چ‌ زم‍ی‍ن‍ه‌ ‌ا‌ی‌ م‍ث‍ل‌ ‌ام‍روز ق‍درت‍م‍ند ن‍ب‍ود؟

دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ن‍س‍ب‍ت‌ ب‍ه‌ ‌ا‌ع‍ض‍‍ا‌ی‌ دول‍ت‌ ‌ه‍م‍و‌اره‌ چ‍ن‍د ق‍دم‌ ج‍ل‍وت‍ر ‌اس‍ت‌ و ب‍‍ا ن‍ظ‍ارت‌ دق‍ی‍ق‌ ت‍لاش‌ م‍‍ی‌ ک‍ن‍د ک‍ه‌ ل‍ح‍ظه‌ ‌ا‌ی‌ ف‍رص‍ت‌ خ‍دم‍ت‌ ب‍ه‌ ک‍ش‍ور ‌از دس‍ت‌ ن‍رود

و‌ی‌ گ‍ف‍ت:‌ ‌ام‍‍ا ‌ام‍‍ام‌ ‌ع‍زی‍ز م‍‍ا ‌از ‌ع‍م‍ق‌ ج‍‍ان‌ ب‍ه‌ ق‍درت‌ لای‍ز‌ال‌ خ‍د‌اون‍د ‌ات‍ک‍‍ال‌ د‌اش‍ت‌ .

ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ ‌ه‍م‍چ‍ن‍ی‍ن‌ ب‍‍ا ‌ان‍ت‍ق‍‍اد ‌از ش‍‍ع‍‍ار ت‍ن‍ش‌ زد‌ای‍‍ی‌ گ‍ف‍ت‌ : ب‍ر‌اس‍‍اس‌ ‌ای‍ن‌ س‍ی‍‍اس‍ت‌ ش‍م‍‍ا ‌ه‍م‍و‌اره‌ ب‍‍ای‍د درم‍ق‍‍اب‍ل‌ قدرتمند‌ان‌ ‌ع‍‍ال‍م‌ ‌ع‍ق‍ب‌ ن‍ش‍ی‍ن‍‍ی‌ ک‍ن‍ی‍د و‌ای‍ن‌ ‌ال‍ب‍ت‍ه‌ م‍طل‍وب‌ ‌غ‍رب‍‍ی‌ ‌ه‍‍اس‍ت‌ .

و‌ی‌ ر‌اه‌ درس‍ت‌ ر‌ا س‍ی‍‍اس‍ت‌ ت‍‍ه‍دی‍د زد‌ای‍‍ی‌ دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد خ‍و‌ان‍د و‌اظ‍ه‍‍ار د‌اش‍ت‌: ب‍ر‌اس‍‍اس‌ ‌ای‍ن‌ ش‍ی‍وه‌ ب‍‍ا ‌اف‍ز‌ای‍ش‌ ت‍و‌ان‍م‍ن‍دی‍‍ه‍‍ا‌ی‌ م‍ت‍ف‍‍اوت‌ ک‍ش‍ور و ب‍‍ا ب‍‍ه‍ره‌ گ‍ی‍ر‌ی‌ ‌از ت‍م‍‍ام‌ ظرف‍ی‍ت‍‍ه‍‍ادش‍م‍ن‍‍ان‌ و‌اد‌ار ب‍ه‌ پ‍ذی‍رش‌ ج‍‍ای‍گ‍‍اه‌ م‍وث‍ر ‌ای‍ر‌ان‌ ش‍دن‍د.

و‌ی‌ ن‍ت‍ی‍ج‍ه‌ ‌ا‌ع‍م‍‍ال‌ ‌ای‍ن‌ ش‍ی‍وه‌ ت‍وس‍ط دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ر‌ا ‌ع‍زت‌ ‌ای‍ر‌ان‌ ن‍زد ج‍‍ه‍‍ان‍ی‍‍ان‌ د‌ان‍س‍ت‌ وگ‍ف‍ت‌: ‌ام‍روز م‍‍ی‌ ب‍ی‍ن‍یم‌ که‌ دشمن‌ زب‍‍ان‌ ت‍‍ه‍دی‍د ر‌ا ک‍ن‍‍ار گ‍ذ‌اش‍ت‍ه‌ و‌ع‍ل‍‍ی‌ ر‌غ‍م‌ ق‍ط‍ع‍ن‍‍ام‍ه‌ ‌ه‍‍ا‌ی‌ ت‍ح‍ری‍م‌ م‍ج‍ب‍ور ب‍ه‌ م‍ر‌اوده‌ ب‍‍ازرگ‍‍ان‍‍ی‌ و ت‍ج‍‍ار‌ی‌ ب‍‍ا ‌ای‍ر‌ان‌ ‌ه‍س‍ت‍ن‍د.

م‍ش‍‍اور ‌ارش‍د س‍‍اب‍ق‌ ری‍‍اس‍ت‌ ج‍م‍‍ه‍ور‌ی‌ ‌ه‍م‍چ‍ن‍ی‍ن‌ ‌از وی‍ژگ‍ی‍‍ه‍‍ا‌ی‌ ش‍خ‍ص‍‍ی‌ دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ی‍‍ادک‍رد وگ‍ف‍ت:‌ای‍م‍‍ان‌ وت‍وک‍ل‌ و خ‍ل‍وص‌ ن‍ی‍ت‌ ‌ای‍ش‍‍ان‌ ت‍و‌ام‌ ب‍‍ا ت‍ی‍ز‌ه‍وش‍‍ی‌ و‌ع‍ق‍لان‍ی‍ت‌ وت‍س‍ل‍ط ف‍وق‌ ‌ال‍‍ع‍‍اده‌ ب‍ه‌ م‍س‍‍ائ‍ل‌ د‌اخ‍ل‍‍ی‌ وخ‍‍ارج‍‍ی‌ ‌از و‌ی‌ ی‍ک‌ ‌ان‍س‍‍ان‌ م‍ن‍ح‍ص‍ر ب‍ف‍رد س‍‍اخ‍ت‍ه‌ ‌اس‍ت‌ .

و‌ی‌ ‌اد‌ام‍ه‌ د‌اد: دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ن‍س‍ب‍ت‌ ب‍ه‌ ‌ا‌ع‍ض‍‍ا‌ی‌ دول‍ت‌ ‌ه‍م‍و‌اره‌ چ‍ن‍د ق‍دم‌ ج‍ل‍وت‍ر ‌اس‍ت‌ و ب‍‍ا ن‍ظ‍ارت‌ دق‍ی‍ق‌ تلاش‌ می‌ کند ک‍ه‌ ل‍ح‍ظه‌ ‌ا‌ی‌ ف‍رص‍ت‌ خ‍دم‍ت‌ ب‍ه‌ ک‍ش‍ور ‌از دس‍ت‌ ن‍رود.

و‌ی‌ ‌اف‍زود: دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد خ‍ود ر‌ا ح‍ق‍ی‍ق‍‍ا" ی‍ک‌ خ‍دم‍ت‍گ‍ز‌ار ب‍ه‌ م‍ردم‌ م‍‍ی‌ د‌ان‍د و ری‍‍اس‍ت‌ جم‍‍هور‌ی‌ ر‌ا ف‍رصتی‌ بر‌ا‌ی‌ خدمت‌ ب‍ی‍ش‍ت‍ر ب‍ه‌ ‌ای‍ر‌ان‌ ‌ع‍زی‍ز م‍ح‍س‍وب‌ م‍ی‍ک‍ن‍د .

ث‍م‍ره‌ ‌ه‍‍اش‍م‍‍ی‌ گ‍ف‍ت‌ : ن‍گ‍‍اه‌ دک‍ت‍ر ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ب‍ه‌ م‍س‍ئ‍ول‍ی‍ت‌ وم‍ن‍ص‍ب‌ ب‍‍ا‌ع‍ث‌ ش‍ده‌ ک‍ه‌ ‌امروز ‌همه‌ نامزد‌ها دم‌ ‌از کار وتلاش‌ وخ‍دم‍ت‍گ‍ز‌ار‌ی‌ ش‍ب‍‍ان‍ه‌ روز‌ی‌ ب‍زن‍ن‍د در ح‍‍ال‍‍ی‌ ک‍ه‌ پ‍ی‍ش‌ ‌از ‌ای‍ن‌ پ‍س‍ت‍‍ه‍‍ا وم‍ن‍‍اص‍ب‌ ف‍رص‍ت‍‍ی‌ ب‍ر‌ا‌ی‌ ح‍ک‍وم‍ت‌ ب‍ر م‍ردم‌ وس‍ف‍ر‌ه‍‍ا‌ی‌ ت‍ف‍ری‍حی‌ ش‍ده‌ ب‍ود.

و‌ی‌ ب‍‍ا ‌اش‍‍اره‌ ب‍ه‌ ‌ای‍ن‍ک‍ه‌ ب‍رخ‍‍ی‌ ‌ع‍ل‍ت‌ ن‍‍ام‍زد‌ی‌ خ‍ودر‌ا ‌اح‍س‍‍اس‌ خ‍طر‌ از ‌اد‌ام‍ه‌ روی‍ه‌ و گ‍ف‍ت‍م‍‍ان‌ ‌اح‍مد‌ی‌ نژ‌اد می‌ د‌انند و ک‍شور ر‌ا دروض‍‍ع‍ی‍ت‌ خ‍طرن‍‍اک‌ ق‍ل‍م‍د‌اد م‍‍ی‌ ک‍ن‍ن‍د ‌اظ‍ه‍‍ار د‌اش‍ت‌: ‌اح‍س‍‍اس‌ خ‍طر ‌آن‍‍ه‍‍ا ن‍ه‌ ب‍ر‌ا‌ی‌ ک‍ش‍ور ‌اس‍ت‌ ب‍ل‍ک‍ه‌ ‌ای‍ن‌ م‍وق‍‍ع‍ی‍ت‌ ‌آن‍‍ه‍‍اس‍ت‌ ک‍ه‌ با گ‍ف‍ت‍م‍‍ان‌ ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد ب‍ه‌ خ‍طر ‌اف‍ت‍‍اده‌ ‌اس‍ت‌ .

و‌ی‌ گ‍ف‍ت‌ : ‌اطم‍ی‍ن‍‍ان‌ د‌اش‍ت‍ه‌ ب‍‍ا ش‍ی‍د ب‍ه‌ ث‍م‍ر رس‍ی‍دن‌ ب‍رن‍‍ام‍ه‌ ‌ه‍‍ا‌ی‌ ‌اح‍م‍د‌ی‌ ن‍ژ‌اد م‍وج‍ب‌ خ‍و‌ا‌هد شد مردم‌ بر‌ا‌ی‌ ‌همی‍شه‌ چنین‌ گ‍رو‌ه‍‍ه‍‍ای‍‍ی‌ ر‌ا طرد ک‍رده‌ م‍گ‍ر ‌ای‍ن‍ک‍ه‌ خ‍ود ر‌ا ‌اص‍لاح‌ ک‍ن‍ن‍د.

و‌ی‌ ‌اد‌ام‍ه‌ د‌اد: خ‍طر و‌اق‍‍ع‍‍ی‌ خ‍طر ح‍ذف‌ ک‍س‍‍ان‍‍ی‌ ‌اس‍ت‌ ک‍ه‌ م‍ردم‌ ر‌ا خ‍دم‍ت‍گز‌ار خ‍ود می‌ د‌انند و ری‍‍است‌ ج‍مهور‌ی‌ ر‌ا ف‍رصتی‌ ب‍ر‌ا‌ی‌ ح‍ک‍وم‍ت‌ ب‍ر م‍ردم‌ د‌ان‍س‍ت‍ه‌ و می د‌ان‍ن‍د.

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

تنظیم برای تبیان: عطالله باباپور

منبع:تبیان

 

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 20:12

 

استفاده از نمادهای مذهبی در انتخابات
حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی

حجت الاسلام " مرتضی آقا تهرانی " در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار داشت: استفاده از این نمادهای دینی نشان می‌دهد که احمدی ‌نژاد توانسته است در چهار سال گذشته شعارهای انقلاب و امام راحل (ره) را به مردم معرفی کند.

 

این نماینده اصولگرای مجلس تاکید کرد: این موفقیت سبب شده تا در این دوره از انتخابات، افراد مجبور شدند در شعارها و برنامه ‌های انتخاباتی خود از اسلام هم یاد کنند.

احتمال دارد برخی در عرصه انتخابات چنین اقداماتی نیز انجام دهند اما باید گفت که اصل کار بد نیست

آقا تهرانی در ادامه یادآور شد: این در حالی است که در گذشته در تبلیغات نامزدها چنین مباحثی مطرح نمی‌شد و نامزدها بیشتر بر جنبه ناسیونالیستی و ایرانی بودن تکیه می‌کردند.

وی در پاسخ به این سوال که ممکن است شعارها و نمادهای مذهبی مورد سوء استفاده افراد در فضای انتخاباتی قرار گیرد، اظهار داشت: احتمال دارد برخی در عرصه انتخابات چنین اقداماتی نیز انجام دهند اما باید گفت که اصل کار بد نیست.

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

تنظیم برای تبیان: عطالله باباپور

 

 

منبع:تبیان
دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 20:12

 ادامه از متن قبلی

امنیت

رضایی همچنین درباره  امنیت در کشور اظهار داشت: باید امنیت فراگیر را در مرزها پیگیری کرد و امینت را در تمامی وجوه آن گسترش داد. در برنامه‌ها ما به فکر یک امنیت همه جانبه هستیم. به گونه‌ای که مردم ما با خیال راحت ماشین‌ها خود را با فاصله زیاد از خانه‌هایشان پارک بکند و با خیال راحت در خانه‌ها بروند و با خیال راحت بچه‌هایشان را به مدرسه بفرستند و بچه‌ها به پارک‌ها بروند و ازهیچ چیز نترسند. امنیت اقتصادی،‌ اجتماعی و فرهنگی را در یک کلام امنیت را در کشور مستقل می‌کنیم.

فرهنگ

رضایی بخش فرهنگ کشور را یکی از بخش‌های مظلوم جامعه برشمرد که در آن شعار بسیار داده می‌شود، اما در مواردی دولت‌ها فرهنگ را به حال خود رها کردند و بدتر از همه این که فرهنگ را سیاسی می‌کنند. باید فاصله میان دولت و مراجع را از بین برده و مانع از شکل‌گیری شیوع خرافات در کشور شد؛ ضمن این که باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های فرهنگی رهبر انقلاب و حوزه‌ها بهره ببریم و دولت را از دخالت در امور فرهنگی بازداشته و برای اجزای گوناگون مدیریتی کشور برنامه جامع داشته باشیم.

ورزش

وی در حوزه ورزش با اشاره به این که انسان گاهی در برابر باخت‌های تیم‌های ورزشی کشور در برابر کشورهایی نظیر عربستان به شدت ناراحت می‌شود، گفت: ما نیازمند به توسعه ورزش در ابعاد سه‌گانه پرورشی (در مدارس و دانشگاه‌ها)، همگانی (برای عموم مردم) و قهرمانی آن هستیم.

سیاست خارجی

محسن رضایی با اشاره به برنامه خود در سیاست خارجی گفت: تنش میان ما و کشورها افزایش یافته و من به دنبال طرحی برای تشکیل اتحادیه آسیای جنوب غربی هستم تا از این رهگذر، آینده روشنی را با کشورهای منطقه داشته باشیم. ما در عین حال که خلیج فارس و دریای خزر را ارزش‌های حیاتی خودمان می‌دانیم و بر این باوریم که ایران بدون خلیج فارس و دریای خزر معنای ندارد و شناسنامه‌اش شناسنامه ناقصی خواهد بود، اما از آن سو، یک سیاست همگرایی را دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: ما از موضع عزت از نیاز کشورهای غربی به ایران در راستای منافع ملی بهره خواهیم برد و امروز گام نخست را اوباما برداشته و اعلام تغییر کرده و رهبر انقلاب نیز اعلام کرده است که اگر آمریکا تغییر کند، ما نیز جلو خواهیم آمد و اجازه نمی‌دهیم که آنها بگویند که ما فرصتی را فراهم کردیم، اما ایران جلو نیامد و فرصت را از دست داد.

دانشجویان

وی درباره  مشکل شهریه دانشجویان و برنامه‌ خود در این زمینه گفت: برنامه من این است که یک وام شهریه دانشجویی درست شود و به صورت قرض‌الحسنه به دانشجویان دانشگاه‌های غیر دولتی داده شود و در این طرح، بانک طرف دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی است.

اقوام ایرانی

رضایی افزود: ما شعار نمی‌دهیم و برای اجرای یک برنامه جدی به صحنه آمده‌ایم و به دنبال این هستیم که یک تیم قوی اجرایی و هماهنگ را در اداره کشور به کار بگیریم و در حقیقت از همه ظرفیت‌های قانون اساسی، رهبری و روحانیت استفاده خواهیم کرد و از همه اقوام ایرانی برای ساختن ایران استفاده می‌کنیم تا یک بار دیگر آن حوادث افتخارآمیز دهه نخست انقلاب را که همه اقوام در آن مشارکت داشتند به صحنه بیاوریم.

دولت ائتلافی و قوای سه‌گانه

وی با اشاره به دولت ائتلافی گفت: دولت ائتلافی در حقیقت دولت نخبگان، دولت ائتلاف با حضور دولتمردان و کارشناسان است و دولت را نسبت به مجلس پاسخگو خواهیم کرد، چرا که بنده قبول ندارم که دولت در برابر قانون قلدری بکند، چرا که این قلدری‌ها در آینده ممکن است به یک استبداد خطرناک کشید شود.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین ادامه داد: قوه قضاییه را تقویت می‌کنیم، چرا که این قوه نیاز به تقویت دارد و ما یکپارچگی را نگه خواهیم داشت و همزمان با آن استقلال قوا را نیز خواهیم داشت.

ادامه دارد...

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42

ادامه از متن قبلی

جهانگردی

رضایی در ادامه درباره  صنعت جهانگردی نیز اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای همسایه ما بخش گسترده‌ای از درآمدهای ملی ما از راه توسعه صنعت و جهانگردی فراهم شده، در ترکیه بیش از بیست میلیارد دلار و در بسیاری از کشورها نیز ارقامی مشابه از محل توریست تأمین می‌کنند، اما در ایران این میزان بسیار اندک است و کمتر از یک میلیارد دلار است.

فقرزدایی

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به اینکه فقرزدایی را مهمتر از فقیر زدایی می‌دانیم، مبارزه با فقر از راه اشتغال را ممکن دانست و افزود: اشتغال را اولاً ‌از راه افزایش مهارت، دوم گسترش بازارهای خارجی و صادرات کالای ایرانی و نیز با تأمین امنیت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایجاد می‌کنیم و همچنین اجازه می‌دهیم پول و منابع مالی به سود مشاغل به بازدهی بالا حرکت بکند.

وی ادامه داد: در بیشتر مناطق کشور، بنگاه‌های ایرانی با مشکل روبه‌رو هستند و معضل کارگران نیز در این شرایط به حجم مشکلات افزوده است، باید با ساماندهی بازار و تلاش برای جلوگیری از محدودیت سرمایه‌گذاری و تزریق سرمایه‌های خارجی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاهش ریسک آن و تضمین اصل و فرع سرمایه و بازگشت آن به سرمایه‌گذاران، به آنها اطمینان داد تا بتوانند میل به سرمایه‌گذاری در کشور را از طریق آنها افزایش داد.

بخشی که مربوط به اقتصاد است، نخست این که باید یک تغییرات ساختاری در اقتصاد بر اساس سیاست‌های اصل 44 پدید بیاید. ما برنامه‌های اجرایی اصل 44را ارایه خواهیم داد، ساختار بودجه کشور را از این حالت بیرون می‌کنیم. مسأله دوم تیم قوی و هماهنگ اقتصادی در مدیریت اقتصاد کشور مستقر می‌کنیم.

تأمین اجتماعی و سلامت خانوار

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همین مورد با بیان اینکه ما به بحرانهای آینده نیز توجه داریم، گفت: امروز بحران مالی غرب همچنان جلوی روی ماست و ما معضل نفت را متوجه می‌شویم و اینکه دولت سال آینده، بیست هزار میلیارد کسری بودجه دارد و صندوق‌های تأمین اجتماعی در آینده با بحران روبه‌روست. ما مشکلات بانکی را شناسایی کرده‌ایم و تلاش خواهیم کرد که این مشکلات را در یک برنامه مفصل و عملیاتی دنبال کنیم.

رضایی به سفر اخیر خود به بندرعباس اشاره کرد و ادامه داد: در آنجا به من یادداشتی دادند که بیش از یک هزار نفر از بانوان در شهرهای میناب و رودان برای دریافت کمک از کمیته امداد صف بسته‌اند، باید بتوانیم با مدیریت و برنامه‌ریزی از این مسائل گذر کنیم و تلاش هم خواهم کرد تا در دولتم سلامت مردم را به صورت جدی پیگیری کرده و مانع از کشته و

محسن رضایی

زخمی شدن چند ده هزار نفری تصادفات در سال شویم؛ بیماری‌های روانی در کشور ما افزایش یافته و باید با عمق‌دهی با بیمه‌ها، بیمه‌های مکملی یکسان برقرار کرد.

وی در همین راستا، مشکل دیگر را مسأله تأمین اجتماعی دانست و گفت: ما می‌دانیم که قشر وسیعی از مردم ما تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند. از سویی آنها که بیمه خدماتی به آنها داده می‌شود، رضایت بخش نیست و بیمه‌های روستایی ناقص ترین خدمات را می‌دهند و در مقایسه با بیمه‌های شهری، کیفیت پایین‌تری دارند و برای همین، از آنجا که در حقیقت، تأمین اجتماعی برای عموم مردم ماست، ما بیمه را فراگیر می‌کنیم. بیمه پایه‌ای را افزایش می‌دهیم، بیمه مکملی را در همه جا یکسان خواهیم کرد و فکر می‌کنیم با این کار می‌شود عدالت را بیشتر گسترش بدهیم.

سربازی

نیروهای مسلح ما نیاز به سرباز دارند، در این شکی نیست، ولی ما می‌توانیم یک ترکیبی از سربازی اجباری و سربازی حرفه‌ای داشته باشیم

رضایی یکی دیگر از مشکلات مردم را مسأله سربازی دانست و گفت: نیروهای مسلح ما نیاز به سرباز دارند، در این شکی نیست، ولی ما می‌توانیم یک ترکیبی از سربازی اجباری و سربازی حرفه‌ای داشته باشیم. فرض کنیم یک سال سربازی اجباری به علاوه سربازی‌های سه ساله تا پنج ساله همراه با درآمد کافی و در واقع تبدیل کردن سربازی اجباری به نیمه اجباری به نوعی که ایجاد شغل هم خواهد بود و همان گونه که پیشتر عرض کردم با مجوز از مقام معظم رهبری و قانون توسط مجلس تلاش می‌کنیم تا بین سربازی اجباری و سربازی داوطلبانه تلفیقی ایجاد کنیم و سربازی به یک شغل رسمی در کشور تبدیل شود.

وی با جمع بندی بحث اقتصادی خود گفت: در بخشی که مربوط به اقتصاد است، نخست این که باید یک تغییرات ساختاری در اقتصاد بر اساس سیاست‌های اصل 44 پدید بیاید. ما برنامه‌های اجرایی اصل 44را ارایه خواهیم داد، ساختار بودجه کشور را از این حالت بیرون می‌کنیم. مسأله دوم تیم قوی و هماهنگ اقتصادی در مدیریت اقتصاد کشور مستقر می‌کنیم. از منابع خارجی استفاده خواهیم کرد. سپرده‌گذاری و پس اندازهای کشور را تشویق می‌کنیم.

زنان

رضایی بر ضرورت مشارکت زنان در نظام تصمیم‌سازی نهادهای کشور تأکید کرد و گفت:‌ باید با توانمندسازی بانوان آنان را در فرآیند تصمیم‌سازی مشارکت داد. قشر بانوان ما که امروزه نسبت به سی سال پیش از تحصیلات عالیه و ظرفیت‌های جدید و توانمندی‌های جدیدی در صحنه هستند، فرصت‌ها و امکانات برابری را در آموزش و ورزش برای آنها فراهم خواهیم کرد. برای آنها یک مشارکت فعال را تعریف می‌کنیم، چرا که سطح علمی بانوان ما بالاتر رفته و دلیلی ندارد که در تصمیم گیری‌ها از آنها استفاده بیشتری نشود.

ادامه دارد...

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
سه شنبه پنجم 3 1388 19:42
X