نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: جریانهایی مانند مشاركت، نهضت آزادی و كارگزاران قصد
دارند میرحسین موسوی را به نفع خود مصادره كنند بنابراین او باید از این جریانها فاصله بگیرد.
به گزارش رجانیوز، علی اصغر زارعی یكشنبه شب در جمع طلاب و فضلای مدرسه علمیه معصومیه قم با موضوعی پیرامون "چرا اصولگرایی؟ چرا امتداد؟" خاطرنشان كرد: میرحسین ادعا می كند كه هم اصولگرا و هم اصلاح طلب هستم ولی اصلاح طلبی كه در هشت سال گذشته تعریف شده هرگز با اصولگرایی قابل جمع نیست.
وی اظهار داشت: خاتمی با زیركی خاصی از انتخابات ریاست جمهوری كنار رفت و میرحسین را به صحنه كشانده است چرا كه برای او رقابت با احمدی نژاد كار مشكلی بود.
زارعی خاطرنشان كرد: اگر خاتمی در صحنه حاضر می شد و با احمدی نژاد رقابت می كرد مردم برای انتخاب از میان این دو نفر، باید به عملكرد دولتهایشان مراجعه می كردند كه در این زمینه وزنه سنگین به نفع احمدی نژاد بود.
وی ادامه داد: خاتمی با سفر به استانهای مختلف این استنباط را كرده است كه مردم از اصلاح طلبان استقبال نخواهند كرد بنابراین بدون هماهنگی تشكلهای همسوی خود از صحنه انصراف داد.
زارعی تصریح كرد: با اقدامات خوب دولت نهم، اصلاح طلبان چیز قابل عرضه ای برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم ندارند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین با برشمردن مبانی اصولگرایی گفت: ایمان وهویت اسلامی، عدالت، حفظ استقلال سیاسی، جهاد علمی و تقویت روحیه خودباروی از مبانی اصلی اصولگرایی است.
زارعی خاطرنشان كرد:در دولت نهم هر چند مشكلاتی نیز وجود دارد ولی به این اصول توجه ویژه ای شده است و ما باید برای آینده نیز این راه را تداوم بخشیم.
وی ادامه داد: امروز عقل و منطق حكم می كند كه به گذشته نگاه كنیم و ببینیم كه منافع ملی ما با كدام تصمیم تامین شده و مطلوب ما در چه زمانی تامین شد.
وی خاطرنشان كرد: امروز بر كشور ما اصولی حاكم شده است كه اگر آن را ادامه ندهیم و كوتاهی كنیم، منافع ملی ما تأمین نخواهد شد.
زارعی با اشاره به برخی هجمه ها نسبت به دولت گفت: هر كس كه پرچم عدالت را بلند كند، از توطئه ها و فشارها در امان نیست، عدالت گمشده تاریخی بشر و شاخص ترین معیار حكومت امام زمان (عج) است و دولت در این زمینه قدم های اساسی را برداشته است.
وی اظهار داشت: مبارزه با فساد اداری و مالی شاخص ارزیابی مدیران و مسوولان ما می باشد، عده ای از امكانات ملت سوء استفاده میلیاردی كرده و در حاشیه امن قرار داشتند و با وجود تلاش دولت، هنوز مردم کاملاً طعم شیرین عدالت را نچشیده اند.
زارعی ادامه داد:اینكه ما تنها به ظاهر جامعه اهمیت دهیم ولی در مورد جاری شدن ربا،كه لقمه حرامی است و بسیاری از مشكلات اجتماعی را نیز با خود دارد، غفلت كنیم، كافی نیست.
وی همچنین با اشاره به اینكه به یك جهاد علمی در كشور نیاز داریم گفت: متاسفانه ما در سیستم آموزشی كشور راه غلطی می رویم و روندی كه قبل از انقلاب برای ما طراحی كردند را دنبال می كنیم.
زارعی خاطرنشان كرد: ما دانشجویان را برای پذیرش در فلان رشته خاص در دانشگاههای معتبر تهران تشویق می كنیم ولی به فكر تربیت حقوقدان واقتصاددانان ماهر و سایر رشته ها نیستیم.
وی ادامه داد: اكثر قراردادهای بزرگ كشور ما را به جای اینكه حقوق دانان بررسی كنند به دست مهندسان امضا می شود.
وی افزود: دولت نهم توانست فضای جدیدی را در كشور ایجاد كند و بر اساس مدل بومی بسیاری از مشكلات از جمله مسائل اقتصادی را برطرف كند.
زارعی خاطرنشان كرد: دولت در فضای بین المللی نیز فضای جدیدی را مقابل جوانان ما قرار داد كه اگر قدری از این فضا كوتاه بیاییم دشمنان به ما طمع می كنند.
وی افزود: كوچكترین اشتباه در تصمیم گیری باعث می شود كه از مطلوبیت و چشم انداز 20 ساله نیز دور شویم.
وی خاطرنشان كرد: راه ما اصولگرایی است و ناگزیر باید این راه را ادامه دهیم چرا كه این مسیر درست بر اساس مبانی فكری، دینی و نیازهای ملی است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در دوران اصلاحات ودوم خرداد، فضای فرهنگی و دینی كشور توسط سران اصلاحات به تمسخر كشیده شد.
زارعی گفت: اگر در دوران دوم خرداد دانشجویان ما دردانشگاه و یا مومنین درمراجعه به دستگاه های دولتی،ظاهر اسلامی داشتند مسوولان كارهای آنها را انجام نمی دادند.
به گفته وی، در این دوران باورهای دینی جوانان را دچار تردید و سكولاریسم را حاكم كردند و ایمان دینی مردم چه در لایه های پایین و چه بالای جامعه دچار آسیب شد.
زارعی خاطرنشان كرد:هرگاه مردم با روحانیت به عنوان سردمداران مبارزات سیاسی بخصوص مقابله با استكبار جهانی وتكیه برمبنای مبانی اسلام ومبانی دینی همراه شدند به هدف خود رسیدند ولی این جریان كه به رهبری روحانیت اوج گرفته بود بعد از جنگ و در دوران دوم خرداد به انحراف كشیده شد.
نماینده مردم تهران اظهار داشت: در جنگ تحمیلی نیز به خاطر حاكمیت مبانی اسلام و تبعیت مردم از امام راحل پیروز شدیم و بسیجیان نیز در جبهه از هم سبقت می گرفتند و فضای فرهنگی و معنوی خوبی بر جامعه حاكم بود.
زارعی افزود: بعد از جنگ چون اشتباه كردیم آن فضای معنوی و فرهنگی را از دست دادیم و اوضاعی حاكم شد كه هركس كلاه خود را می گرفت تا باد نبرد و بسیجیان را دنبال درس و بحث فرستادند و مبانی حاكم بر فرهنگ انقلاب نیز كمرنگ و راه انقلاب نیز از مسیر خود منحرف شد.
وی تصریح كرد: بعد از آن در دوم خرداد نیز اشتباه تصمیم گرفتیم كه كمترین هزینه ما طمع دشمنان انقلاب بود به گونه ای كه در مساله هسته ای به اوج خود رسید بطوریكه ما تعلیق را پذیرفتیم ولی آنها قانع نبودند و می گفتند باید كاملا عقب نشینی كنید.
به گفته زارعی، بحث مسوولان ما در دوم خرداد این بود كه از آمریكا می ترسیم و باید كالاهای آنها را مصرف و به خواسته های آنها عمل كنیم.