مرغ سوخاری
مواد لازم برای چهار نفر
مرغ: 5-6 تكه سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بیشتر تخم مرغ: 2 عدد كامل آرد سفید :- 2 پیمانه آرد سوخاری : 3 پیمانه ادویه : به مقدار لازم روغن سرخ كردنی:بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ كردن پودر سیر و اورگانو : به دلخواه
طرز تهیه:
تكه های مرغ را قبل از سرخ كردن با یك عدد پیاز و آب و نمك آب پز كنید ، نه در حدی كه مرغ ها كاملا نرم شوند ، فقط اندازه ای كه كمی از حالت خام بودن در بیایند . حدود 20 دقیقه كافیست
تخم مرغ هارا در ظرف گودی شكسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یكدست شوند .
آرد سفید را بهتر است الك كنید و در یك دیس تخت لبه دار بریزید .
آرد سوخاری و ادویه * را هم خوب با هم مخلوط كنید و مثل آرد سفید در یك دیس تخت لبه دار بریزید .
* ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه میشود .
روش اسپایسی به این صورت است كه مقدار زیادی فلفل قرمز ( برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمك را به آرد سوخاری اضافه میكنند .
مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد .
در روش معمولی هم فقط نمك و كمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه میشود .
تكه های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینكه كاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفید بغلتانید ، بعد به تخم مرغ آغشته كنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود .
در ظرف نسوزی - كه كمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود . توجه كنید هرچه روغن بیشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن كمتر میشود .
میتوانید مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روی درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نیز سرخ كنید ولی به درد سر شستن سرخ كن نمیارزد !
تكه های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ كنید . اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ ها تیره میشود . در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به كار رفته در مواد ، اصطلاحا كف نكند .
حدودا 6-10 دقیقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرایط فوق كاملا سرخ ( سوخاری ) شوند .
بعد از سرخ شدن مرغ ها یك حوله كاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تكه های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو كمی پودر سیر و اورگانو ( در صورت تمایل ) روی آنها بپاشید
همتون می دونید که مرغ سوخاری یه غذای لذیذ و خوشمزه هستش.
دستور کاملش رو هم گذاشتم استفاده کنید