• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 34802)
شنبه 3/12/1387 - 9:20 -0 تشکر 92378
دستپخت کدبانوهای تبیانی

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خانمهای عزیز باغ بانوان ......دومین چشمه از فعالیت هامون رو شروع میکنیم ....

خانمهای عزیز در این تاپیک میخواهیم غذاهای خوشمزه ای که خودتون درست میکنید رو به بقیه هم آموزش بدید ......بازم دست پخت خانمهای تبیانی رو میخوایم امتحان کنیم ...

کدبانوهای عزیز منتظرتون هستیم ....

فکر کنم هفته ای دو سه تا آموزش هم میتونیم داشته باشیم . چون غذا رو بیشتر از کیک و شیرینی می پزیم .....

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

يکشنبه 21/4/1388 - 14:5 - 0 تشکر 131813

سلام

جناب طهوری! نگفتم این چیزا رو تو آشپزخونه ما نیارین؟

بعدشم به به کله پاچه ، جغوربغور، ما به اون غذا اولیه میگیم جغور بغور :) خب چیه مگه؟

اما توش دنبه نمیریزیم. کله پاچه هم که خیلی خوفه.. مفیده.. مقویه.. نخسوزن زبونش و خوش گوشتش .

و اما سیراب و شیردان علیرغم بوی گندی که موقع پخته شدن میده ؛ خوشمزه و لذیذه :) :)

میدونین آقای طهوری ! ما موقعی که میخوایم جگر رو به سیخ بکشیم یکی درمیون دنبه میذاریم. دنبه های کوچولو کوچولو لای جیگرا میذاریم که هم چرب و چیلی میشه هم خوشمزه.

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

يکشنبه 21/4/1388 - 14:46 - 0 تشکر 131824

....وخدایی كه در این نزدیكی است.

وا ببین تاپیك نازنینم رو به چه روزی انداختن . اولا كه اینا چیه آموزش میدید . ما گفتیم غذاهایی كه درست كردید و میدونید خوشمزه است . خوب البته شاید هم ایشون این غذا رو دوست دارن . اشكال نداره . میزاریم باشه . بقیه هم خودشون رو ناراحت نكنن . غذاهای دیگه ای كه آموزش داده شده رو درست كنن و نوش جان كنن . با اجازه تون من پست های اضافه رو حذف ميكنم. چون میخوایم تاپیك مون تخصصی باشه وفقط از آشپزي سخن گفته بشه.بقيه صحبت ها هم باشه برا بحث هاي ديگه

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

شنبه 3/5/1388 - 0:33 - 0 تشکر 135208

مرغ سوخاری

مواد لازم برای چهار نفر

مرغ: 5-6 تكه سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بیشتر تخم مرغ:  2 عدد كامل آرد سفید :-  2 پیمانه آرد سوخاری : 3 پیمانه ادویه : به مقدار لازم روغن سرخ كردنی:بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ كردن

پودر سیر و اورگانو : به دلخواه

طرز تهیه:

تكه های مرغ را قبل از سرخ كردن با یك عدد پیاز و  آب و نمك آب پز كنید ، نه در حدی كه مرغ ها كاملا نرم شوند ، فقط اندازه ای كه كمی از حالت خام بودن در بیایند .  حدود 20 دقیقه كافیست

تخم مرغ هارا در ظرف گودی شكسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یكدست شوند .

آرد سفید را بهتر است الك كنید و در یك دیس تخت لبه دار بریزید .

آرد سوخاری و ادویه * را هم خوب با هم مخلوط كنید و مثل آرد سفید در یك دیس تخت لبه دار بریزید .  

* ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و  معمولی تهیه میشود .

روش اسپایسی به این صورت است كه مقدار زیادی فلفل قرمز ( برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمك را به آرد سوخاری اضافه میكنند .

مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد .

در روش معمولی هم  فقط نمك و كمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه میشود .

تكه های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینكه كاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفید بغلتانید ، بعد به تخم مرغ آغشته كنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود .

در ظرف نسوزی - كه كمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود . توجه كنید هرچه روغن بیشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن كمتر میشود .

میتوانید مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روی درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نیز سرخ كنید ولی به درد سر شستن سرخ كن نمیارزد !

تكه های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ كنید . اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ ها تیره میشود . در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به كار رفته در مواد ، اصطلاحا كف نكند .

حدودا 6-10 دقیقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرایط فوق كاملا سرخ ( سوخاری ) شوند   .

بعد از سرخ شدن مرغ ها یك حوله كاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تكه های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو كمی پودر سیر و اورگانو ( در صورت تمایل ) روی آنها بپاشید

همتون می دونید که مرغ سوخاری یه غذای لذیذ و خوشمزه هستش.

دستور کاملش رو هم گذاشتم استفاده کنید

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

شنبه 3/5/1388 - 11:28 - 0 تشکر 135273

به نام خدای مهربون

سلاااااااااااام

**

خب بعد از یه مدت غیبت طولانیییییی... آمدم .. آن هم با دستی پر... اول براتون دستور یه خمیر خیلی خیلی خوب رو میذارم كه تست شده... صد در صد... و عالیه... كه میتونین باهاش انواع پیراشكی سمبوسه.. نان صبحانه... شیرینی و خیلی چیزای دیگه رو متناسب با ذائقه و سلیقه ی خودتون درست كنین...

**

مواد لازم:

ماست زده شده: 80 گرم

آرد: 150 گرم

كره: 40 گرم

بكینگ پورد: 10 گرم

نمك:یك چهارم قاشق چای خوری

شكر : 10 گرم

توجه:(برای كسایی كه ترازو ندارند)

1 قاشق سر صاف غذا خوری آرد=4 گرم 

1 قاشق چای خوری سر صاف بكینگ پور=3 گرم

1 قاشق غذاخوری سر صاف ماست زده شده=9 گرم

طرز تهیه:

اول كره ی ما باید تو محیط قرار بگیره تا كم كم آب بشه...(میشه با حرارت هم آبش كرد.. ولی نباید زیاد داغ باشه)

تمام مواد خشكمون، مثله آرد و نمك و بكینگ پور و شكر رو با هم 3 مرتبه الك میكنیم..

بعد در ظرف بزرگی میریزیم و وسطش رو گود میكنیم و بعد ماست و كره رو اضافه میكنیم و اول با نوك انگشت و بعد كه گوله شد با كف دست ماساژ میدیم...

وقتی كاملن منسجم شد موادمون به مدت 15 دقیقه میذاریم تا استراحت كنه خمیرمون

بعد میتونیم خمیر رو پهن كنیم و و به هر شكلی كه دلمون میخواد قالب بزنیم و داخلش رو مواد مورد نظرمون رو بریزیم و به عنوان پیراشكی یا سمبوسه استفاده كنیم..

بعد روی پیراشكی هامون رو زرده ی تخم مرغ میزنیم و به مدت 15 دقیقه با  درجه ی 200 درجه ی سانتیگراد میذاریم تا توی فر بپزه..

امیدوارم درست كنید و لذت ببرید

همین

مواظب خودتون و دلای پاكتون باشید

یا علی

شنبه 3/5/1388 - 20:21 - 0 تشکر 135514

به نام خدا

سلام

نوای آسمانی عزیز ممنون که دستور این خمیر را گذاشتی اگه مواد داخل پیراشکی را هم

 می گفتین خیلی خوب بود

از سیستر گل عزیزم ممنون از آموزش مرغ سوخاری

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
يکشنبه 4/5/1388 - 17:39 - 0 تشکر 135764

به نام خدای مهربون

سلام

*

صبا جان همون جوری كه گفتم.. مواد داخل پیراشكی بسته به ذائقه ی هر كسی فرق میكنه... میشه از مایه ی ماكارونی استفاده كرد تا موادی كه روی خمیر پیتزا ریخته میشه یا هر چیز دیگه ای كه فكرشو كنین و دم دستتون باشه... 

به نظر من اصلن محدودیت نداره...

مواظب خودتون و دلای پاكتون باشید

یا علی

سه شنبه 6/5/1388 - 18:40 - 0 تشکر 136525

به نام خدای مهربون

سلام

**

خب چون امروز یه عید خیلی عزیزیه برای من... براتون یه چی به اسم خاگینه ی گل نیلوفر رو مینویسم... مزش یه چی مثه گوش فیل خودمون میشه... ... مرحله ی پخت خیلی هیجان انگیزی داره... برا راحتی... من تصویرشو از كتابی میذارم..

اینجا باز لینك عكسو میذارم كه اگه مشكلی داشت باز شدن عكس... اینو ببینین..

امیدوارم كه درست كنین و ازش لذت هم ببرید

مواظب خودتون و دلای پاكتون باشید

یا علی

پنج شنبه 5/6/1388 - 23:28 - 0 تشکر 147001

به نام هستی بخش عالم

سلام

خانومهی تبیانی شما رو به مطبخ خاله خانم دعوت میکنم ...زحل کجایی؟؟؟

مطبخ خاله خانوم

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

جمعه 6/6/1388 - 3:32 - 0 تشکر 147033

خورشت مرغ ترش 

مواد لازم (جهت 6- 7 نفر) :
سینه و ران مرغ چند پاره ( 1 کیلو )
پیاز ساطوری ( 1 عدد )
سیر سبز ساطوری ( 1 بته )
سبزی ساطوری * ( 1 کیلو )
تخم مرغ ( 2 عدد )
لپه خیسانده ( نیم پیمانه )
آب نارنج ( 1 پیمانه )
روغن
نمک و فلفل
طرز تهیه :
4-5 قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ کنید . مرغ را در روغن تفت بدهید تا رویه آن طلایی شود، سپس با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
سبزی و سیر را اضافه کنید و 12- 15 دقیقه بچرخانید . آب نارنج را اضافه کنید ، مرغ را به دیگ برگردایند ، لپه را بریزید ، اندکی نمک و فلفل بزنید ، آتش را کم کنید ، در دیگ را ببندید و مرغ را 30-35 دقیقه بپزید .
اکنون تخم مرغ را در پیاله بشکنید و آن را با اندکی نمک بزنید ، سپس کم کم روی مرغ بریزید و هم بزنید . در دیگ را باز بگذارید و آتش آنرا کمی تیز کنید تا خورش چند جوش بزند و به روغن بنشیند.
- مقدار آب نارنج را بر حسب ذائقه خود می توانید کم یا زیاد کنید ، به جای آب نارنج می توان آب لیمو یا آب غوره به کار برد .
• سبزی این خورش شامل جعفری ، گشنیز ، کمی شوید و کمی خالواش است . ( به جای خالواش می توان نعنا یا پونه استفاده کرد )

 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

جمعه 6/6/1388 - 3:36 - 0 تشکر 147034

معجون

مواد لازم :
شیر سرد (1 پیمانه)
بستنی ساده (1 لیوان گرد)
شکر یا عسل (1 قاشق)
موز رسیده (1عدد)
کمپوت هلو (2عدد)
پر بادام مقشر ، نیم کوب (1 قاشق)
مغر پسته (1 قاشق)
مربای آلبالو (1 قاشق)

طرز تهیه :
این نوشیدنی که به خوردنی بیشتر شباهت دارد در اصل همان شیر و موز بوده است و در خیابانهای تهران به این صورت در آمده است . شاگردان مدرسه به آن علاقه زیادی نشان می دهند و به درد آن ها هم می خورد ولی به آدمهای جاسنگین توصیه نمی شود .

شیر و موز و شکر یا عسل را چند ثانیه در مخلوط کن بریزید . بستنی را در لیوان ها تقسیم کنید و در هر لیوان یک پر کمپوت هلو بیاندازید . شیر و موز را در لیوان ها بریزید. روی لیوان ها را با مربای آلبالو و مغز بادام و پسته آرایش کنید .

فوق العاده خوشمزه هستش

توصیه می کنم درستش کنید و استفاده کنید

مخصوصا زمانی که بچه ها به مدرسه میرن این معجون میتونه تو یادگیری دروس بهشون کمک کنه

بسیار مقوی هستش دیگه چی بگم ازش؟


 

*کاش به زماني برگردم که تنها غم زندگيم شکستن نوک مدادم بود*  

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.