[quote=on_line;395476;219837]
نسیم زاینده رود گرامی
ممنون از بابت معرفی غذاها
فقط می خواستم بدونم اگه به همین روشی که برای پخت قیمه ریزه فرمودید عمل کنم غذام خوب میشه ؟!!!!!!!!!
خدمت آنلاین باید عرض کنم که من هرچیزیو که در هنگام پخت این غذا توسط مامی دیده بودم گفتم حالا دیگه نمی دونم قلق خاصی داره یا نه؟!!!
اما به اون موادی گه گفتم باید تره تازه هم اضافه کرد و کوبید و در هنگام قلقلی کردن این مواد باید توجه کرد که درست قلقلی میشه یا نه (یعنی همدیگرو خوب بگیره) اگر اینطور نبود یه خورده آرد نخودچی به اون اضافه کنید.
این از تهیه موادش
نکته : اگر به هاونگ دسترسی ندارید از غذا ساز استفاده کنید.
خلاصه پیازو ریز خورد می کنی و ته قابلمه سرخ می کنی و گوجه هم توش خورد یا رنده می کنی و ادویه میزنی و میذاری تا آب گوجه بخار بشه و اونموقع به اندازه موادتون آب می ریزید توی قابلمه و صبر می کنی تا جوش بیاد و مواد قلقلی شده رو اضافه می کنی تا پخته بشه و نوش جان می کنید
و جای ما را هم خالی می کنید!!!!
نکته : اگه یه خورده برنج لنجون (خورده باشه بهتره) همون اول کار که آب جوش اومد بریزید توی قابلمه غذاتون خوشمزه تر میشه.
با تشکر از شما
سرآشپز نسیم زاینده رود