• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 34803)
شنبه 3/12/1387 - 9:20 -0 تشکر 92378
دستپخت کدبانوهای تبیانی

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خانمهای عزیز باغ بانوان ......دومین چشمه از فعالیت هامون رو شروع میکنیم ....

خانمهای عزیز در این تاپیک میخواهیم غذاهای خوشمزه ای که خودتون درست میکنید رو به بقیه هم آموزش بدید ......بازم دست پخت خانمهای تبیانی رو میخوایم امتحان کنیم ...

کدبانوهای عزیز منتظرتون هستیم ....

فکر کنم هفته ای دو سه تا آموزش هم میتونیم داشته باشیم . چون غذا رو بیشتر از کیک و شیرینی می پزیم .....

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

پنج شنبه 22/12/1387 - 17:5 - 0 تشکر 97961

سلام بچه ها 

بدویید بیاید چلو کباب کوبیده

فقط بدویید که تموم می شه ها .

امروز می خوام کباب کوبیده رو براتون آموزش بدم  

مواد لازم برای چلو کباب :

برنج پاکستانی

گوجه

گوشت چرخ کرده سر دست گوسفندی به همراه مقدار نسبتا زیادی دنبه حدود 400 گرم 

تخم مرغ آب پز 1 عدد

پیاز متوسط که با خرد کن دستی خوب خرد شده یا رنده شده و آبش گرفته شده باشه .

بهتر اینه که خوب خردش کنید.

نمک و ادویه

طرز تهیه : 

گوشت رو با پیاز مخلوط می کنیم و تخم مرغ آب پز رو خوب له می کنیم یا رنده می کنیم و با ادویه و نمک به مواد اضافه می کنیم و چند دقیقه ای ورز می دیم بعد به سیخ می زنیم فقط حواستون باشه خیلی گوشت رو روی سیخ نازک یا کلفت نزنید . موقع سیخ زدن هم یک کم آب گرم به دستتون بزنید .

کباب رو روی کباب پز می ذاریم  و اول یه مقدار شعله رو زیاد می کنیم که کبابها خودشونو بگیرن بعد شعله رو کم می کنیم و کبابشون می کنیم.

برنج رو هم که می تونید دم کنید و گوجه رو هم کنار کبابها کباب کنید .

سماغ هم با کره یادتون نره .

این شیوه رو جایی نمی تونید پیدا کنید چون بعضی چیزاش رو کبابیا به همه نمی گن .  

جمعه 23/12/1387 - 17:19 - 0 تشکر 98281

سلام

به ها برای سلامتی خانم تیردراپ دعاکنید

چون سرماخورده

رفته فرش شسته مریض شده

یکی بگه چرا توصیه های دکی رو انجام ندادی

حالا من طرز تهیه سوپ می زارم

انشرلی براش درست کن تا حالش بهتر بشه

سوپ سبزی(ایتالیایی)

مواد لازم:
برای 6 نفر:
ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است=100 گرم
لوبیای سبز نازک=200 گرم
نخود سبز از پوست درآمده=یک لیوان
کدوی سبز کوچک=2 عدد
هویج کوچک=3 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده=2 قاشق سوپخوری
میخک در صورت تمایل=2 عدد
لوبیای قرمز خشک=100 گرم(نصف لیوان)
کره=50 گرم
آبگوشت=4 لیوان(یا 2 عدد قرص سوپ که در 4 لیوان آب حل شده)
نمک و فلفل=بقدر کافی


طرزتهیه

لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم.هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.

امیدوارم هرچه زودتر سلامتیتان را بدست اوریدئ

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
جمعه 23/12/1387 - 19:56 - 0 تشکر 98327

به نام خدا سلام با با جناب طهوری همچین گفتید کد آقا و بارستا و اینا گفتیم با یه آشپز حرفه ای ترفیم نگو فقط دستورش را می دن زحمت پختش با همون خانوماس جالبه

خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
شنبه 24/12/1387 - 14:43 - 0 تشکر 98565

سلام صبا خانم

ببخشیدا من دیگه نمی تونم تو اشپزخونه تبیان غذا بپزم

خودمونیما

حالا من دارم به بچه های تبیان اموزش می دم اشتباه کردم

باید برم در برنامه به خانه بر گردیم اشپزی کنم

قدر منو بدونید

یه انجمن اشپزیه و یه بارستا

ببین من چه اشپز خوبیم که جواب همه دوستدارانمو می دم

باشه رو چشم

سعی می کنم در اینجا اشپزی کنم

چکار کنم محبوبیت هم سخته

باید پاسخ تک تک هواداران و داد

بازم از لطف و نظر شما دوست خوبم سپاسگذارم

سعی می کنم در برنامه های اشپزی بعدی ، عکس غذاهای اماده شده هم قرار بدم

تا به شما ثابت کنم بارستا هستم

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
پنج شنبه 28/3/1388 - 14:33 - 0 تشکر 123655

نه انگار وقتشه دیگه

باید آستین بالا بزنیم واسه این حسین طهوری!!

شنبه 6/4/1388 - 15:7 - 0 تشکر 126596

سلام  به دوستان عزیز

كسی دستور بختن اش دوغ رو نمی دونه . من یه بار خوردم  خیلی خوشمزه بود خیل دوست دارم یه بار دیكه بخورم

مولا علي (ع) :


آرام باش ، توكل كن ، تفكر كن ، آستينها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را مي بيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند.
شنبه 6/4/1388 - 17:7 - 0 تشکر 126649

به نام خدا

سلام

طرز تهیه آش دوغ:

اگر شما در تابستان  به نواحی شمال غربی كشور - به‌خصوص منطقه آذربایجان شرقی و شهرهای سرعین و اردبیل- سفر كرده باشید  به طور قطع، دیگ‌های پر از آشی سفید رنگ را دیده‌اید كه به آش دوغ معروف است.

این آش خوشمزه منحصر به همان منطقه است و اگر در آن سفر از آن نخورده‌اید و حالا پشیمان هستید، مواد لازم زیر را تهیه كنید و برای پخت آن طبق دستور زیر دست به كار شوید. این آش سرشار از كلسیم و پروتئین است.

مواد لازم:


ـ دوغ آماده غیرگازدار 2 كیلوگرم


ـ سبزی آش (شامل گشنیز، كمی شوید و سیر تازه) 500 گرم


ـ‌ تخم‌‌مرغ، یك عدد


ـ نخود، یك و نیم پیمانه


ـ برنج 2 پیمانه


ـ گوشت چرخ‌كرده 250 گرم


ـ پیاز، یك عدد متوسط


ـ نعنا خشك، مقداری برای نعنا داغ


ـ روغن، به میزان لازم


ـ نمك،  به میزان لازم

طرز تهیه:
1 ـ كاسه كوچكی آماده كرده و نخود را ـ كه از شب قبل در آب خیسانده بودید ـ در آن بپزید. از طرف دیگر، دوغ آماده را داخل قابلمه بزرگی بریزید (دوغ را خودتان نیز می‌توانید با ماست ترش تهیه كنید). سپس یك عدد تخم‌‌مرغ را به صورت خام داخل دوغ بشكنید. برنج را پس از شستن داخل مخلوط‌ دوغ و تخم‌مرغ بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. در طول این مدت، مرتب آن را هم بزنید تا دوغ به جوش آید.

2 ـ پس از اینكه نخود به طور كامل پخته شد، آن را به همراه كمی نمك به مواد اضافه كنید. سبزی آش را هم به صورت درشت خرد كنید و به همراه حبه‌های سیر رنده شده، به بقیه مواد بیفزایید.
نكته: برای اینكه مراحل پخت، سریع‌تر انجام شود، از كنسرو نخود نیز می‌توانید استفاده كنید.

3 ـ پیاز را در گوشت چرخ‌كرده رنده كنید و پس از اضافه كردن اندكی نمك و زردچوبه و زعفران، این مخلوط گوشتی را به صورت كوفته‌های ریز درآورید. پس از آماده شدن كوفته‌ها، آنها را داخل آش بریزید و به مدت یك ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.


در صورتی كه برنج موجود در آش نرم شد و به طور كامل پخت، زمان طبخ این آش نیز كامل شده است. در پایان، هنگام سرو كردن، آش را در كاسه‌ای بریزید و روی آن را با مقداری نخود پخته و نعنای داغ تزئین كنید.




نكته: در صورت تمایل می‌توانید كوفته‌های ریز را پیش از اضافه كردن به آش، ابتدا كمی در روغن سرخ كنید.


خداوندا ! دستانم خاليند و دلم غرق آرزوها ، يا با قدرت بيکرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را از آرزوهاي دست نيافتي خالي کن ...
دوشنبه 8/4/1388 - 14:2 - 0 تشکر 127298

وای صبا جون

دستت مرصی

درست كردم یه كاسه برات می فرستم

مولا علي (ع) :


آرام باش ، توكل كن ، تفكر كن ، آستينها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را مي بيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند.
چهارشنبه 10/4/1388 - 13:1 - 0 تشکر 128128

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

ممنونم از صبای عزیز به خاطر آموزش خوبش . ارغوان عزیز اینم آش دوغی که میخواستی حالا باید درست کنی و ما رو هم مهمون کنی . منتظریم . فقط گزارشش رو همراه با عکسای زیبایی که از کارت میگیری تو این تاپیک قرار بده .

http://old.tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=92529&pageIndex=2&pageSize=10&forumID=722

موفق باشی

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

شنبه 20/4/1388 - 14:22 - 0 تشکر 131400

سلام سلام سلام

حیف بود تاپیک به این خوبی بره خاک بخوره

خواهشن بزارید من اینجا اشپزی کنم تو هیچ تاپیکی به جز اینجا اشپزی نمی کنما

به عنوان یه کداقا یا بارستا می خوام براتون اموزش یه غذای پرچرب و چلیب بدم ولی متاسفانه اسمشو یادم نیست

مواد لازم سیب زمینی یک عدد جگر مقداری دل یه دونه پیاز یه دونه بزرگ دنبه به مقدار لازم گوجه دو عدد فلفل دلمه ای مقدار کم ربب یک قاشق غذا خوری نمک و فلفل مقداری

دوستان چون منغذا درست می کنم بدون مقدار و هرچی دسم بیاد می ریزم از بابت مقدار مواد عذر می خواهم

اول ماهیتابه را کمی چرب کرده و دنبه ها را داخل ان می ریزم تا دنبه ها اب شوند سپس مواد را دونه دونه یرخ کرده و در اخر پیاز را سرخ کرده و دل را اشافه می کنیم کمی که پخته شد جگر را به ان اضافه می کنیم و تفت می دیم سپس سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و رب و نمک و فلفل دلمه ای و گوجه را اضافه می کنیم

غذای ما امادس امیدوارم لذت ببرید اگه جایی سوال داشتید بفرمائید من در خدمتم

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.