• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 842)
يکشنبه 7/7/1392 - 19:44 -0 تشکر 655513
عراقچی: غنی‌سازی در هر شرایطی ادامه می‌یابد

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به تماس تلفنی اوباما با روحانی تصریح کرد تاریخ پرتنش با یک گفت‌وگوی تلفنی به روابط معمول برنمی‌گردد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سید عباس عراقچی عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک و معاون وزیر خارجه کشورمان در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما با اشاره به حضور هیئت ایرانی در نیویورک گفت: حضور هیئت ایرانی امسال در یک فضای متفاوت و با صلابت و احترام ویژه‌ای صورت گرفت که آن را بازتاب حماسه سیاسی مردم ایران که در انتخابات جلوه یافت، می‌دانیم.

به گفته معاون وزیر خارجه این انتخابات فضایی را ایجاد کرد که رئیس جمهور و وزیر امور خارجه پرنشاط و با صلابت و با روحیه مبتنی بر تعامل و گفت‌وگو در نیویورک حضور یافت و برخورد جامعه بین‌الملل و کشورهای عضو سازمان ملل حاضر در نیویورک با این رویکرد جدید بسیار مناسب بود.

*فصل جدیدی که روحانی در سیاست خارجی کشور گشود

عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک با اشاره به حضور رئیس جمهور در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، این حضور را جدی و گسترده خواند و گفت: رئیس جمهور نطق با صلابت، متین و فاخری را در نشست مجمع عمومی ارائه و از حقوق ملت حمایت کرد و با زبان تعامل و گفت‌وگو فصل جدیدی در سیاست خارجی ایران گشود که با استقبال خوبی مواجه شد.

وی دیدارهای رئیس جمهور با همتایانش در حاشیه این نشست را مورد اشاره قرار داد و افزود:‌ مباحث مطرح شده در این ملاقات‌ها محتوایی و جدی بود و علاوه بر آن رئیس جمهور با اندیشمندان و متفکران آمریکایی دیدار و گفت‌وگو کرد و دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا بسیار نشاط آفرین بود و مورد استقبال ایرانیان قرار گرفت.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بر مدیریت روحانی بر موضوع هسته‌ای در زمان حضورش در نیویورک و از جمله در مذاکرات ایران و 1+5، خاطرنشان کرد:‌این مذاکرات با ایده‌های جدیدی همراه شد.

عراقچی در ادامه با اشاره به شوق و علاقه زیاد برای دیدار با روحانی از سوی کشورهای مختلف، رسانه‌ها و اندیشمندان، عنوان کرد: آنها علاقه‌مند بودند با نگاه‌ها و رویکردهای ایران آشنا شوند. آقای اوباما در این فضا تقاضای ملاقات با روحانی را داشت که تنظیم کردن این ملاقات‌ از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و بحث ملاقات 2 رئیس کشور بعد از دوران طولانی از تاریخ پرتنش مطرح بود که آقای روحانی در نهایت تصمیم گرفت ملاقات انجام نشود.

وی اضافه کرد: تماس‌ها بین طرفین صورت گرفت و ایده‌های دیگری مطرح شد که در نهایت ایده گفت‌وگوی تلفنی مطرح و اوباما  تلفنی با روحانی تماس گرفت و صحبت کردند.

معاون وزیر خارجه این رخداد را در راستای فضا و رویکرد جدیدی دانست که دنیا به سمت ایران با صلابت و پرقدرت که بعد از انتخابات عظمت و شکوه جدیدی پیدا کرده، پیش می‌رود.


يکشنبه 7/7/1392 - 19:45 - 0 تشکر 655514

*تاریخ پرتنش با یک گفت‌وگوی تلفنی به روابط معمول برنمی‌گردد


عراقچی با بیان اینکه این تماس از سوی اوباما صورت گرفت، تصریح کرد: مسلما تاریخ پرتنش با یک گفت‌وگوی تلفنی، ملاقات یا مذاکره حتما به روابط معمول برنمی‌گردد و اگر کسانی چنین برداشت و انتظاری دارند، اشتباه است.


وی آنچه را که تعیین کننده تغییر ماهیت روابط بین ایران و آمریکا است، سیاست‌های عملی و قدم‌هایی دانست که در عمل برداشته می‌شود.


عراقچی یادآور :مقدمه تغییر سیاست‌ها، تغییر در رویکردها و مقدمه تغییر در رویکردها، تغییر در لحن و ادبیات است که این روند جدید در حال آغاز می‌باشد و زمانی به تغییر در سیاست‌ها و اقدامات طرف مقابل منجر شود، باعث اطمینان زایی و ایجاد اعتماد خواهد شد.


معاون وزیر خارجه کشورمان افزود: ما هنوز در ابتدای یک مسیر طولانی هستیم. ضمنا بدبینی‌های خود را داریم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ هیچ خوشبینی به این مذاکرات وجود ندارد. ولی مسیری است که ایشان هم گفته‌اند مخالفتی ندارند. در موضوع هسته‌ای گفت‌وگوهایی انجام خواهد شد ولی اینکه به سرانجام برسد و اینکه با یک ملاقات قیمت دلار افزایش یا کاهش می‌یابد اینها فضای روانی است که صحت ندارد.


وی گفت: مردم باید بدانند انتظارات در حد معقول باشد. ما در ابتدای یک مسیر طولانی هستیم. بعد از تغییر لحن و ادبیات، رویکردها و سپس سیاست‌ها باید عوض شود.


عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک با ذکر این نکته که اقدامات عملی برای ما اطمینان زا است، خاطرنشان کرد: آنچه بدبینی‌ها را به خوشبینی تبدیل می‌کند، اقداماتی است که در عرصه عمل اتفاق می‌افتد که آن هم نیازمند مقدماتی است و ما در مقدمات هنوز در قدم اول هستیم.


*درخواست ملاقات توسط آمریکایی‌ها مطرح شد


عراقچی در پاسخ به این سؤال که کدام یک (ایران یا آمریکا) درخواست ملاقات را مطرح کردند؟ با بیان اینکه درخواست ملاقات 2 رئیس جمهور توسط مقامات آمریکایی صورت گرفت و تأکید، اصرار و فشار زیادی داشتند، اظهار داشت‌: زمانی ما قبول نکردیم، گفت‌وگوهایی بین نمایندگی ما و آمریکایی‌ها انجام و طرفین درباره ایده‌های دیگر صحبت کردند و در نهایت ایده گفت‌وگوی تلفنی مطرح و اوباما با روحانی تماس گرفت و گفت‌وگو برقرار شد.


معاون وزیر خارجه ادامه داد: یکی از مقامات آمریکایی عبارت نادرستی را به کار برده بود و پس از آن برخی رسانه‌ها که نمی‌خواهند این ارتباطات انجام شود آن را بزرگ و برجسته کردند که ما نیز اعتراض کردیم که عنوان کردند در صبحت‌های آینده اصلاح خواهد کرد.


وی همچنین گفت که ما هیچگاه به آمریکایی اعتماد صد در صد نداشتیم و در ادامه مسیر هم اطمینان صد در صد نخواهیم کرد.


عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک فرمایش مقام معظم رهبری در این باره را کاملا درست برشمرد و افزود: این فرمایش مبتنی بر این تجربه و تجربه‌های مشابه زیادی است که داشتیم و مسلما این طور نیست که کوچک‌ترین اعتمادی داشته باشیم و تمام اقداماتی که صورت می‌گیرد با عنایت به تجربه گذشته است.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:45 - 0 تشکر 655515

* آمریکا یک هویت یکپارچه نیست


وی در ادامه در پاسخ به این سؤال که چرا دیدار رو در رو با آمریکایی‌ها صورت نگرفت؟ با بیان اینکه آمریکا یک هویت یکپارچه نیست که با آن طرف باشیم، اظهار داشت: در آنجا جناح‌ها و افکار مختلف و بعضا متضاد وجود دارد و کسانی در آنجا هستند که به تبعیت از رژیم صهیونیستی خواهان هیچ گونه تحولی در روابط ایران و آمریکا نیستند و نقش خود را در تخریب هر حرکتی که بخواهد صورت گیرد، ایفا می‌کنند.


عراقچی ادامه داد: مسلما دیدار، گفت‌وگو و مذاکره با یک گفت‌وگو و تماس تلفنی که عمدتا به تعارفات خواهد گذشت، تفاوت ماهوی بسیار زیادی دارد. تلاش‌هایی صورت گرفت و طرف آمریکایی اصرار داشت که ملاقات حضوری صورت گیرد و با محاسباتی که صورت گرفت و طبق نظر آقای روحانی صلاح به برگزاری این ملاقات دیده نشد.


معاون وزیر خارجه ادامه داد: ایده‌های دیگری مطرح و با طرف ایرانی صحبت و در نهایت ایده تماس تلفنی مطرح که انجام شد و به یکسری تعارفات و بحث هسته‌ای که محور گفت‌‌وگو در شرایط حاضر است، پرداخته شد.


به گفته عراقچی از لحاظ ماهیت روابط دیپلماتیک بین یک گفت‌وگوی تلفنی با ملاقات حضوری خیلی تفاوت وجود دارد.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:45 - 0 تشکر 655516

*گرفتار جزییات نشویم که ما را از مسیر اصلی منحرف کند


وی درباره اظهارات یکی از مقامات آمریکایی که عنوان کرده ایران خواستار گفت‌وگوی تلفنی شده، با بیان اینکه در این زمینه اعتراض کردیم و مشخص شد کسی که این اظهارات را بیان کرده، اطلاعی نداشته و در جریان اصل موضوع نبوده، خاطرنشان کرد: در این خصوص ریز شدن و وارد جزییات شدن، خیلی ارزش ندارد. آنچه مهم است این است که تقاضا برای دیدار با ایران و برای آمدن به سمت ایران از طرف آمریکا صورت گرفته و خودشان نیز اعلام کردند که تقاضا برای ملاقات از سمت اوباما بود.


معاون وزیر خارجه اصرار آمریکایی‌ها برای دیدار با مقامات کشورمان را ناشی از قدرت و صلابت جمهوری اسلامی دانست و گفت:‌دولت آمریکا به این نتیجه رسیده که باید جلو بیاید و گفت‌وگو کند که این ناشی از عظمت ملت ایران است.


وی اضافه کرد: گفت‌وگوی تلفنی پیشنهادی بود که توسط کارشناسان دو طرف عنوان شد و در نهایت اوباما با روحانی تماس تلفنی گرفت. ما نباید گرفتار جزییاتی شویم که ممکن است ما را از مسیر اصلی منحرف کند.


عراقچی با بیان اینکه این حرکت مخالفانی دارد، اظهار داشت: در این کشمکش‌ها نباید موضوع اصلی گم شود. آمریکایی‌ که 35 سال ایران را تحریم کرده و 10 سال اقدام به تحریم‌های جدی کرده الان به سمت ایران می‌آید و خواهان گفت‌وگوو  مذاکره می‌شود.


*با عزت کامل برخورد کردیم


عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک با بیان اینکه ما با عزت کامل برخورد کردیم، عنوان کرد: رئیس جمهور با عزت برخورد کرد. آمریکایی‌ها به سمت ما آمدند. نباید این مسئله مغفول بماند که چگونه ابرقدرتی که حرف‌ها و داعیه‌های زیادی دارد در نهایت برای دیدار با رئیس جمهور ما التماس می‌کند.


معاون وزیر خارجه کشورمان درباره مذاکره با آمریکا با بیان اینکه اولین بار نیست که با آمریکایی‌ها گفت‌وگو می‌کنیم، به گفت‌وگوهای 2 کشور درباره افغانستان و عراق اشاره کرد و افزود: درباره عراق چندین دور گفت‌وگو انجام شد و در موضوع هسته‌ای گفته‌ بودیم که مخالفتی با گفت‌وگو نداریم؛ ولی طبق فرمایش مقام معظم رهبری به این گفت‌‌وگوها بدبین هستیم.


وی اینکه در این فضای جدید برآمده از انتخابات و حماسه سیاسی اخیر، رویکرد جدیدی از طرف آمریکا صورت گیرد و با پاسخ ما مواجه شود را امر غریبی ندانست.


عراقچی تصریح کرد: اگر در رابطه با موضوع هسته‌ای و تأمین منافع و حقوق مردم ایران تشخیص دهیم که گفت‌‌وگویی باید با آمریکا صورت گیرد، این کار صورت خواهد گرفت. این تصمیمی بود که آقای روحانی گرفت که در این شرایط به یک گفت‌وگوی تلفنی بسنده کند.


عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک یادآور شد:‌اگر عکس العمل‌های طرف آمریکایی در آینده مناسب باشد و این تغییر لحن و ادبیات منجر به تغییر رویکردها و نهایتا منجر به تغییر سیاست‌ها و رفتارها شود، آن زمان گفت‌وگوها جدی‌تر خواهد شد.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:45 - 0 تشکر 655517

*دو مرحله برای مذاکرات


وی در پاسخ به این پرسش که آیا درباره لغو تحریم‌ها در این گفت‌وگوها صحبت شد؟ گفت:‌ چنین خبری را نشنیده‌ام. اما موضوع برنامه هسته‌ای ایران و در کنار آن بحث تحریم‌ها، یکی از موضوعات اصلی همه ملاقات‌های روحانی و ظریف بود و از جمله موضوع اصلی در مذاکرات با 1+5.


عراقچی ادامه داد: در دور جدید مذاکرات با 1+5 ایده‌ای که مطرح کردیم این است که باید 2 مرحله برای مذاکرات قائل باشیم اول اینکه یک چشم انداز و هدف واحد را برای 2 طرف تعریف کنیم که به سمت آن حرکت کنند. در واقع یک چارچوب مفهومی و کلی تعریف شود که به چه سمتی حرکت و آخر خط کجاست و باید در چارچوب مشخص شود آخر خط جایی است که همه تحریم‌ها لغو شده و ایران برنامه هسته‌ای خود از جمله غنی سازی را دارد و البته اگر نگرانی‌های منطقی وجود دارد رفع شده است.


معاون وزیر خارجه خاطرنشان کرد: معتقدیم این ایده‌ها در گفت‌وگو با 1+5 اول تعریف شود و بعدا از طریق گام‌های مختلف به سمت هدف نهایی حرکت کنیم. در همه گفت‌وگوهای دو و چندجانبه در قالب 1+5 طرف‌های مقابل ما این ایده را می‌پسندیدند و قبول داشتند و در قالب 1+5 قرار بر این شد که در دور بعدی مذاکرات در مورد چارچوب مفهومی و حرکت کلی و چشم انداز نهایی مذاکرات و هدفی که باید به آن برسیم که در آن رفع تمامی تحریم‌ها قرار دارد صحبت کنیم و توافق شود و بعد بلافاصله گام‌هایی که باید برداشته شود و از همه مهم‌تر گام اول که نقش کلیدی در ایجاد اعتماد را دارد، برداریم.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:46 - 0 تشکر 655518

*قرار نیست از حقوق مردم چیزی بدهیم و یا کم کنیم


وی در پاسخ به این سؤال که در مذاکرات هسته‌ای قرار است چه چیزی بدهیم و چه چیزی بگیریم؟  تصریح کرد: قرار نیست از حقوق مردم ایران به ویژه حقوق هسته‌ای چیزی را بدهیم یا چیزی را کم کنیم. این تلقی اشتباهی است از بازی برد – برد که فکر می‌کنند حتما باید یک چیزی را بدهی و یک چیزی را بگیری.


عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک توضیح داد: بازی برد – برد بازی‌ است که در آن هر دو طرف احساس برنده شدن می‌کنند و این برنده شدن برای ما نقطه‌ای است که حقوق مردم ایران در امر هسته‌ای تثبیت و برنامه هسته‌ای به کار خود ادامه می‌دهد و طرف مقابل اگر مدعی است که نگرانی‌هایی در این زمینه دارد، برد آن زمانی است که نگرانی‌هایش برطرف شده باشد.


معاون وزیر خارجه با بیان اینکه قرار نیست چیزی بدهیم و چیزی بگیریم، عنوان کرد:‌ در حرکت گام به گام می‌توانیم نگرانی‌ها را به گونه‌ای رفع کنیم که طرف مقابل ما نتواند ادعا و نگرانی داشته باشد.


به گفته وی مسیر مذاکرات مسیری خواهد بود که در هدف مشترکی که باید تعریف شود از یک سو حقوق مردم ایران و برنامه هسته‌ای تثبیت شود و ادامه آن از جمله غنی سازی باشد و از طرف دیگر نگرانی‌های منطقی آنها رفع شود.


وی تصریح کرد: قائل به این نیستیم که هر کس اظهار نگرانی کرد ما باید جواب بدهیم.


عراقچی گفت: اگر نگرانی‌ها و سؤالات و ابهاماتی وجود دارد که از منطق و پایه درستی برخوردار است، ما آمادگی پاسخگویی داریم تا به نقطه‌ای برسیم که وضعیت مطلوب برای هر دو طرف باشد.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:46 - 0 تشکر 655519

* از حقوقمان کوتاه نمی‌آییم


معاون وزیر خارجه در پاسخ به این سؤال که شما در مذاکرات پیش شرط هم می‌پذیرید؟ اظهار داشت: پیش شرط به معنای اینکه ما از حقوقمان کوتاه بیاییم قطعا نخواهیم پذیرفت، ولی در یک روند مذاکراتی رسیدن به یک چارچوب مشترک که 2 طرف در آن چارچوب بتوانند حرکت کنند مطلوب است و نام آن پیش شرط نیست بلکه تعیین کردن چارچوب مذاکراتی است.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:46 - 0 تشکر 655520

*غنی‌سازی موضوع مذاکره نخواهد بود و تعلیق بردار نیست


عراقچی در پاسخ به این سؤال که اگر طرف مقابل خواستار تعلیق غنی‌سازی شود جمهوری اسلامی می‌پذیرد؟ تصریح کرد: ما 10 سال است که بر این مسئله پافشاری می‌کنیم که تعلیق غنی‌سازی غیرممکن و امکان ناپذیر است.



وی با بیان اینکه غنی‌سازی تحت هر شرایطی ادامه می‌یابد و این موضع مسلم ماست، افزود: چارچوب‌های غنی‌سازی، سطح، میزان، شکل و محل آن می‌تواند موضوع مذاکره باشد. تا جایی که اصل حق و اصل برنامه را نفی نکند، ابعاد آن می‌تواند مورد مذاکره قرار گیرد.



عراقچی گفت که اصل غنی‌سازی موضوع مذاکره نخواهد بود و تعلیق بردار نیست.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:46 - 0 تشکر 655521

*رفع تحریم‌ها گام اعتمادساز بسیار بزرگ


وی با اشاره به اظهارات آمریکایی‌ها و از جمله اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر به رسمیت شناختن حقوق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، گفت:‌ عنوان می‌کنند که حقوق هسته‌ای ایران و برخورداری ایران از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را در چارچوب NPT و مقررات بین‌المللی به رسمیت می‌شناسیم که موضع جدیدی نیست و قبلا نیز این موضع را اعلام کرده بودند.


معاون وزیر خارجه ادامه داد: آنچه تا الان از اینها خواسته‌ایم این است که در کنار شناسایی حق ایران باید اذعان کنند که این حق شامل غنی سازی می‌شود که تا الان خودداری کرده‌اند.


وی گفت: ما در گفت‌وگو با 1+5 حتما مشخص خواهیم کرد که چشم انداز نهایی و هدف غایی ما جایی است که در آن برنامه‌ هسته‌ای ما و از جمله غنی سازی وجود دارد و اگر این موضوع مورد پذیرش واقع شود امکان جلو رفتن خواهد بود.


وی با بیان اینکه آنها می‌گویند پذیرش برنامه هسته‌ای ایران به معنای پذیرش غنی سازی نیست، یادآور شد: ما بر عکس معتقدیم به معنای پذیرش غنی سازی است اختلاف نظر در این جا وجود دارد که امیدواریم در گفت‌‌وگوها با 1+5 بتوان به تفاهم رسید.


معاون وزیر خارجه ادامه داد: وقتی قبول کنند که ایران حق غنی سازی را در چارچوب مقاصد صلح‌آمیز دارد باید بپذیرند که این امر ادامه یابد و بپذیرند تحریم‌های اعمالی آنها رفع شود.شناسایی حقوق ایران باید شامل غنی سازی باشد که اگر این صورت گیرد راه برای مذاکره باز می‌شود.


عراقچی اضافه کرد: اگر 1+5 به این درک مشترک با جمهوری اسلامی برسند که انتهای مذاکرات زمانی است که حق ایران از جمله غنی سازی به رسمیت و همه تحریم‌ها رفع شود آن زمان قادر خواهیم بود که در یک مسیر گام به گام، گام‌های متقابل و برابری را برداریم.


وی خاطرنشان کرد: ما اقداماتی را برای اعتمادسازی انجام می‌دهیم آنها هم باید اقداماتی را برای اعتمادسازی انجام دهند که از نظر ما رفع تحریم‌ها یک گام اعتمادساز بسیار بزرگ است.


معاون وزیر خارجه در پاسخ به سؤالی درباره بازگشت پرونده ایران از شورای امنیت به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اظهار داشت: نهایت مذاکرات باید به اینجا برسد. هدف مشترکی که باید تعریف کنیم شناسایی حقوق ایران، به رسمیت شناختن برنامه هسته‌ای ایران، رفع تحریم‌ها و خروج پرونده از شورای امنیت است.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:46 - 0 تشکر 655522

*نشست نیویورک نقطه عطفی در مذاکرات هسته‌ای


عضو هیئت اعزامی ایران به نیویورک درباره دیدار ظریف با وزرای خارجه 1+5 و توافقات حاصله در این دیدار، اظهار داشت: این دیدار نقطه عطفی در مذاکرات هسته‌ای ما با 1+5 بود. از این جهت که هم در سطح عالی و بین وزرای خارجه برگزار و دوم اینکه با یک محتوای متفاوتی همراه بود. لحن طرفین متفاوت بود و بحث‌های محتوایی در چارچوب رسیدن به یک هدف واحد صورت گرفت.


وی گفت:‌پیشنهادی که ظریف ارائه داد این بود که در دو مرحله گفت‌وگوهای ایران و 1+5 را ادامه دهیم. در مرحله اول تکلیف هدف نهایی مذاکرات را روشن کنیم و چشم‌انداز را با هم یکی کنیم و مطمئن شویم که برای یک هدف واحد مذاکره می‌کنیم. هدف واحد از نظر ما این است که به نقطه‌ای برسیم که حقوق و برنامه‌ هسته‌ای ایران مورد شناسایی قرار گیرد، تحریم‌ها رفع و پرونده از شورای امنیت خارج شود و اگر طرف مقابل نگرانی‌هایی دارد مرتفع شود.


عراقچی اضافه کرد: مرحله دوم این است که گام‌های عملی شروع شود که این گام‌ها بسیار سخت و پیچیده‌ای خواهد بود که برای هر کدام باید مذاکرات طولانی صورت گیرد و مهم گام اول است که در گام اول بتوانیم از اقداماتی که برای هر دو طرف قابل پذیرش است شروع کنیم و رفع تحریم‌ها در این گام وجود داشته باشد. این پیشنهاد ظریف با استقبال 6 کشور شروع شد. البته ایشان در ابتدا قاطع و محکم مواضع اصولی را بیان کرد و مخالفت ما با تحریم‌ها و غیرقانونی و غیرعادلانه بودن این تحریم‌ها حتی تحریم‌های شورای امنیت را اعلام کرد.


معاون وزیر خارجه یادآور شد: ما می‌خواهیم در مسیر حل و فصل حرکت کنیم. همه وزرای شش کشور صحبت و اظهارات مثبتی را بیان کرده و آمادگی خود را برای کمک به این مسیر اعلام کردند که روسیه و چین به صراحت آمادگی خود را در این زمینه بیان کردند.

يکشنبه 7/7/1392 - 19:46 - 0 تشکر 655523

*حضور ظریف و اشتون در مذاکرات ژنو


عراقچی درباره دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 که قرار است 15 و 16 اکتبر در ژنو برگزار شود، اعلام کرد که قرار شد رایزنی‌ها درباره سطح مذاکرات ادامه یابد. وی خاطرنشان کرد: حضور آقای ظریف و خانم اشتون در این مذاکرات قطعی است و سطح بقیه هیئت‌ها در حال رایزنی است.


وی ادامه داد: ما تأکید کردیم که یک جلسه در نیویورک و یک جلسه در ژنو خواهیم داشت و پس از آن ارزیابی خواهیم کرد که چگونه باید ادامه دهیم. این گونه نیست که از الان برای هر مسیری که آنها می‌خواهند برویم، آماده باشیم. قرار شد بعد از جلسه نیویورک که ارزیابی خوبی از آن داریم و بعد از نشست ژنو درباره جلسات بعدی و شکل ادامه کار، رایزنی‌هایی بین طرفین صورت گیرد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.