مدیریت سرمایه، گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد و…
به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» مدیریت سرمایه، گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.کنار گذاشتن هیجان و صبر داشتن از مواردی است که برای سرمایه گذاری موفق باید بخاطر داشته باشیم. با توجه به موارد فوق به چند نکته مهم در این زمینه اشاره می کنیم:
هفت نکته طلایی
۱٫در ارزیابی های خود ،رفتاری محافظه کارانه در پیش بگیرید.
سرمایه گذاران معمولا رفتاری ویژه در برقراری ارتباط میان حوادث جدید و آینده در پیش میگیرند. وقتی شرایط خوب باشد آنها به آینده خوشبینانه مینگرند. ریسک اصلی، پرداخت هزینه بیش از حد برای تجارت های پر بازده نیست بلکه صرف هزینه ای فراوان برای شرکت هایی با سوددهی متوسط در روزهای خوب احتمال خطر را افزایش میدهد.
به منظور اجتناب از برخورد با چنین مشکلاتی باید احتیاط را رعایت کنید. این امر به خصوص در رابطه با تخمین نرخ رشد یک کمپانی در آینده در کنار بررسی احتمال بازگشت سرمایه اهمیت زیادی پیدا میکند.
۲٫تنها سرمایه هایی را خریداری کنید که با یک تخفیف قابل توجه نسبت به ارزیابی شما از قیمت اصلی فروخته میشوند.
پس از بررسی قیمت اصلی یک سهام خاص شما باید بر روی امتیاز اضافه به عنوان ضمانت اصرار بورزید. برای مثال چنانچه ارزیابی شما از قیمت سهام یک شرکت ۱۴۰۰ ریال باشد، قیمت ۱۱۵۰ریال راضی کننده نخواهد بود زیرا ۱۰ درصد تخفیف ،ضمانتی مطمئن برای شما به شمار نمیرود.