با خواص این میوه پر خاصیت آشنا شوید:
- در حالیکه بسیاری از میوه های خشک شده حاوی 30 تا 40 گرم قند هستند ( بیشتر از قند موجود در یک آب نبات)، در توت خشک این میزان قند کمتر از نصف مقدار قند موجود در کشمش ، زغال اخته ، موز ، آناناس ، انبه و خرما می باشد.ولی با وجود میزان قند اندک ، این توت های کوچک مزه شیرینی دارند ؛ مزه ای شبیه به انجیر و سفتی کشمش.
- توت ها منبع ماده ای به نام رزوراترول(resveratrol) می باشند که این ماده درانگور نیز یافت می شود. محققان معتقدند که با کمک این ماده غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها مبارزه کنند.
- توت حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و آهن است، از این رو مصرف آن برای کسانی که کمخونی دارند توصیه میشود.
- توت ها به عنوان ماده تصفیه کننده خون در نظر گرفته می شوند، به این معنی که خون را تمیز می کند و تولید آن را افزایش می دهد و به طور کلی سبب تقویت کل سیستم خونی می شود.
- توتها حاوی آنتی اکسیدان فنول هستند که باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد مضر می شوند.
- مطالعات نشان می دهند که آنتی اکسیدان های موجود در توت سفید باعث محافظت از قلب در برابر آسیب های بعضی از سمها می شوند.
- مصرف این میوه وزن را کاهش میدهد. طبق یافتههای پژوهشگران فیبرهای نامحلول موجود در توت کالری جذب شده در بدن را کاسته و موجب کاهش وزن میشود.
نکته:
* بهترین زمان مصرف توت، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر وشام می باشد که زود هضم می شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می گردد.
* اگر توت را روی غذاهای سنگین مخصوصا گوشتی، بخورند هضم آن مشکل می شود و تولید نفخ در شکم و روده ها می کند.