کد:
72100
پرسش
با سلام و خسته نباشید.
دوست محترم : من خانمی هستم 27 ساله كه به تازگی خداوند فرزندی به من هدیه فرموده اند. من در نوجوانی گناهانی را ناخواسته و ندانسته بر اثر نادانی و جوانی انجام داده ام كه اكنون وقتی به فرزندم و به پاكی و بیگناهی او می نگرم حسرت می خورم كه ایكاش من نیز مانند او پاك بودم و كوله باری از گناه را با خود حمل نمی كردم و ترس از اینكه با اینهمه گناه چگونه به درگاه خدا خواهم رفت حالم را دگرگون می كند و اشكم را جاری می سازد.
سوالم این است : از والدینم شنیده ام زنی كه دوران بارداری و مشقات زایمان را پشت سر می گذارد خداوند او را همچون روز تولدش از گناهان گذشته پاك می گرداند. ضمنا زنی كه فرزندش را شیر می دهد دعایش مستجاب می گردد. می خواهم بدانم آیا این صحت دارد. خواهش می كنم اگر صحت دارد برایم توضیح دهید تا از این همه تشویش و نگرانی ام كاسته گردد. من نیز اگر لایق باشم برای شما كه صمیمانه سوالات ما را پاسخ می گویید دعا می كنم كه همواره موفق باشید.
با تشكر فراوان منتظر جواب هستم.
پاسخ
با سلام و تحیت.
دوست گرامی!
توبه همه گناهان را پاك می كند. این معنا در آیات و روایات زیادی مورد تأكید است. البته مراد از توبه، توبه واقعی و از صمیم قلب است، و نه توبه ظاهری.
و توبه هیچ شكل و شیوه خاصی ندارد. تنها باید از صمیم قلب پشیمان بود و تصمیم جدی بر ترگ آن گناه داشت. توبهاى كه جامع شرایط باشد به اجماع علما مقبول است، و دلیل آن گفتار خداى تعالى است كه مىفرماید: «هو الذى یقبل التوبة عن عباده» یعنی اوست كه توبه بندگان را مىپذیرد.(شورى/25)
برای مطالعه بیشتر در این زمینه به كد 31709، در بخش تازه های مذهبی سایت مراجعه نمایید.
در ادامه متذكر می شویم كه از امام صادق(ع) روایت شده است "ام سلمه" گفته است: از پیامبر خاتم اسلام(ص) درباره ثوابی كه برای زنان خواهد بود سؤال نمودم، آن حضرت فرمود: "ای ام سلمه! به درستی هر زنی كه دوران آبستنی خود را بگذراند ثواب و پاداش او هم چون مبارز و جنگجویی است كه با مال و جان خویش در راه خداوند عزیز و بزرگ جانفشانی می نماید و وقتی وضع حمل می كند به او گفته می شود: به تحقیق تمام گناهان تو بخشیده شده است، زندگی را از نو شروع كن. و زمانی كه هر بار پستان در دهان نوزادش می گذارد تا شیرش دهد برای هر بار، ثواب آزاد كردن بنده ای در راه خداوند متعال به او می دهند؛ آن هم بنده ای كه به مقام فرزندی از فرزندان حضرت اسماعیل(ع) باشد."(بحارالانوار، ج104، ص106، روایت1، باب3؛ و ج103،ص251، روایت49، باب4)
در نهایت از اینكه ما را مشمول دعای خیرتان می دانید كمال تشكر را داریم.
پیروز باشید.
مشاوره مذهبی_ قم.
مشاور :
موسسه ذکر
| پرسش :
چهارشنبه 24/4/1383
| پاسخ :
شنبه 3/5/1383
|
|
|
0
سال
|
معارف اسلامي
| تعداد مشاهده:
75 بار