کد:
29255
پرسش
(موضوع و مقطع نامه اشتباه می باشد توجه نكنید.)
باسمه تعالی
با عرض سلام و تشكر خدمت همكاران و همراهان گرامی. من علی طرماح هستم و رشته دانشگاهی من مهندسی شبكه است. در دبی در كالج كامپیوترین كه متعلق به انگلیس است درس می خوانم. اما هم اكنون زمان انتحاناتم فرا رسیده و چیزی در حدود 9000 صفحه درس با باید بخوانم البته 7 امتحان دارم كه در هر كدام چیزی در حدود 1500 صفحه باید بلد باشم. اگر اولین امتحان را برای مثال مهر ماه دادم باید تا شش ماه آینده حد اكثر تمام امتحاناتم را تمام كنم. تمام دروس من به زبان انگلیسی است. مشكلاتی كه دارم این است كه:
1- دومین كتاب امتحانیمان درحدود 1300 صفحه است و من 3 هفته برای خواندن آن وقت دارم از الان اما بزرگی و همچنین حجم بسیار وسیع و سنگین كتاب باعث شده تا راهم را در هنگام خواندن گم كنم. بسیار گیج می شوم كه چه چیزی را بخوانم و چطور مسائل جدید را یاد بگیرم. متاسفانه به خاطر نحوه بد درس دادن بسیاری از مطالب برای ما نا گفته ماند و واگذار به خودمان شد. در كل این شیوه درس دادن آنها است. ما روزی 5 تا 6 ساعت كلاس داشتیم همه روزه به جز جمعه ها و در این 5 ساعت یك درس كامل را معلم می داد كه در حدود 180 صفحه مثلا می باشد... به هر حال مرا راهنمایی كنید تا بتوانم در امتحاناتم قبول شوم ضمنا سئوالات در هر كدام از امتحاناتم به نحوی است كه 8 جواب دارد و ما باید بیشتر از یك جواب درست را انتخاب كنیم به همین خاطر نوع امتحان كمی شكاك و كمی اضطراب آور است. پیشا پیش از راهنمایی شما متشكرم. طرح های فراوانی برای آموزش از راه دور دارم كه با كمك شما به من ان شاء الله تعالی كه بتوانم من هم در جهت پیشبرد كشورمان از طریق علم و دانش كارساز باشم. مجددا از زحماتتان تشكر می كنم و آرزوی خوشبختی برای تمامی روشنگران راه علم و دانش همچنین ابوی بزرگوار را از خداوند متعال خواستارم.
خدانگهدار...
علی طرماح
پاسخ
با سلام.
در ابتدا از اظهار لطف و محبت شما سپاسگزاریم. همین توجه عزیزانی هم چون شما، ما را امیدوارتر و مصمم می سازد كه كار خود را بسیار جدی بگیریم و تلاش كنیم با حداكثر توانایی خویش در خدمت مخاطبین گران قدر باشیم.
برای پاسخ به پرسش شما، اگر موافق باشید فرایند پرسش را همانن پروژه ای در یك شبكه در نظر بگیریم. بدیهی است گام هایمان باید بسیار منطقی و عاقلانه باشد. بنابراین به نظر می رسد كه:
احتمالاً با ما موافق باشید كه این شیوه ی درس خواندن، نیازمند تفكر برنامه ای، آموزش برنامه ای و در نهایت "self study" است و تشخیص اهداف اساسی و بنیادین هر واحد درسی شما كاری ظریف و دقیق است. زیرا چنانچه شما بتوانید مطالب اساسی را از توضیحات پی آمد آن جدا كنید تا حدود زیادی موفق خواهید شد. چنانچه بتوانید:
درسی را به عنوان امتحان آغازین انتخاب كنید كه احتمال موفقیت خود را در آن بیشتر می دانید. به بیان دیگر به آن درس علاقه ی بیشتر دارید و از خواندن آن احساس بهتری به شما دست می دهد (البته چنانچه شما اجازه ی چنین انتخابی را داشته باشید).
پس از مطالعه ی اولیه به یك سری برداشت های و باورها دست پیدا می كنید كه می توانید به نوعی آنها را مشخص كنید. مانند خط كشیدن زیر مطالب اساسی و یا یادداشت برداری. چنین انتخابی شما را برای بازشناسی، كه مهارت اساسی برای آزمون های چند گزینه ایست، آماده می كند. زیرا خوشبختانه در این امتحانات كافیست كه بتوانید جملات درست را تشخیص دهید و همین كه آنها به یاد آورید می توانید آن را انتخاب نمایید. یك نكته ی ظریف در این گونه امتحانات، این است كه نخستین پاسخی كه به نظر درست می آید، احتمالاً یادآوری صحیحی می باشد. ضمن آنكه معمولاً پاسخ ها به دقت انتخاب می شوند. یك راه میان بر این است كه اگر احساس كردید بخشی از یك جمله نادرست است می توانید تمام جمله را نادرست تلقی كنید. زیرا گزاره های علمی باید كاملاً درست یا نادرست باشند.
چنانچه این امكان برای شما وجود داشته باشد كه بتوانید مقداری از سؤالات پایانی هر یك از واحدهای درسی را بیابید، تا حدود زیادی با شیوه ی سنجش آشنا می شوید. ضمن آنكه مطالب اساسی ممكن است در امتحانات دیگر تكرار شود. بنابراین احتمالاً پاره ای از پرسش ها تكراری خواهد بود اما در قالبی نوین.
آیا درباره ی مشكل خود با دیگر كسانی كه در رشته ی شما تحصیل می كنند، ارتباط برقرار كرده اید؟ چنانچه از شیوه ی برخورد و برنامه ریزی آنها آگاه شوید، كمك بزرگی است.
لطف فرموده درباره ی اقدامات پیش نهادی ما فكر كنید و هر كدام كه عملیست، اجرا كنید تا انشاءا... در بقیه ی گام ها با یكدیگر هماهنگ شویم.
در پایان از پیش نهاد پایانی شما بسیار بسیار سپاسگزاریم و انشاءا... بتوانیم در آینده از تجارب و توانایی شما برای پیشرفت میهن خویش بهره مند شویم.
با آرزوی شادی و سلامتی شما.
انشاءا...
خدانگهدار
مشاور :
آقای دارابي
| پرسش :
سه شنبه 22/7/1382
| پاسخ :
يکشنبه 27/7/1382
|
|
|
0
سال
|
تربيتي
| تعداد مشاهده:
72 بار