سیب زمینی سرخ کرده از نوع ویژه!
قطعا پیش اومده که شدید ی روزایی هوس سیب زمینی سرخ کردهاونم از نوع رستورانیش رو کرده باشید. از همونایی که تپل مپله و داخلش هم پوکه و کلی هم خوشمزه است.عمرا اگه باور کنم چنین هوسی رو نداشتید تا حالا!! 
حالا با ما همراه باشید تا ی روش خیلی ساده و خوب برایدرست کردن ی دیس سیب زمینی خوشمزه و عالی رو بگیم...از اون سیب زمینی های مادرشوهر ورانداز بشه ها
مواد لازم:
سیب زمینی خلالی به مقدار دلخواه
سیر یک حبه
نعنا به اندازه دلخواه
مراحل پخت یا همون مراحل شکم سوراخ کن!:
سیب زمینی ها رو ی نمور تپل خلالی کنید و بریزید داخل یک کاسه آب نمک و
بذارید تا جوش بیاد و چندتا قل بزنه.
بعد که مطمئن شدید ی ذره داخل پخته سیب زمینی ها رو آبکش کنید و
بریزید داخل روغن تا سرخ شده.
اینطوری وقتی داخل سیب زمینی مقداری پخته شده باشه با سرخ
شدن داخل روغن، بیرون سیب زمینی حکم یک روکش ترد رو
پیدا میکنه و میشه دقیقا یک سیب زمینی ترد و پوک.
حالاااااااااا
اصل داستان ایجاست.
وقتی دیگه مطمئن شدید که به مقدار دلخواه سرخ شده،
یعنی رنگش طلایی شده و ترد شده،
ی سیر رو بردارید با چاقو بکوبید روش و ریز ریزش کنید
یا رنده کنید؛
یک مقدار نعنا هم بردارید خشک یا تر بودنش مهم نیس
همراه با سیر نعنا رو بریزید روی سیب زمینی ها و سریع
یک تفت تند بدید و ماهیتانه رو از روی گاز بردارید تا
سیر تلخ نشه.
وااااااااو
عالی شده
نوش جااااااان